| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+34an8i valia 32 Bella Marie Swan nicky_cullen mariettoula1996 T-NM-E-BD angely nantiaki_twilight 4 ever kati demona1986 pitsiriki Silia breathless kaname-kun Miley marina forever danaitsa98 _gwgw_ marina Zafrina mariana20 deathlysilence twilightFOREVER Teodan scarlet rose Vanina panagiota xrysanthi ΕΡΗ alexandra13 hiddenfantasy AspaKorth Dalia evi 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Δεκ 2012 - 14:33 | |
| παντα πανω απο ολα ο Ντειμον.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Δεκ 2012 - 20:38 | |
| Τον έχουμε βάλει σε θρόνο κι αρνούμαστε να γείρουμε το βλέμμα αλλού... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Δεκ 2012 - 20:44 | |
| | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Δεκ 2012 - 22:23 | |
| Ακριβως εκει ομως.................... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Δεκ 2012 - 22:57 | |
| Καθε ποτε βγαινει καινουργιο επεισοδιο?? - Σπόιλερ:
Και γιατι να μην μας δειχνουν σε οοοολοοο το επεισοδιο τον Ντειμον να κανει ερωτα?????
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Δεκ 2012 - 22:59 | |
| Καθε Πεμπτη βραδυ με την ωρα της αμερικης....στις 3 ξημερωμα παρασκευης με δικη μας...σε λιγες ωρες δλδ... - Σπόιλερ:
γτ θα χαναμε κοσμο απο υπεδιεγερση....
| |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 7 Δεκ 2012 - 1:22 | |
| σωστό το από πάνω σπόιλερ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 7 Δεκ 2012 - 1:26 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 7 Δεκ 2012 - 4:00 | |
| Τρελαινομαι να την βλεπω να τρεχει πισω του..... | |
|
| |
demona1986 Eclipse Bitten
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 7 Δεκ 2012 - 9:54 | |
| Συγνωμη μονο εγω το προσεξα??? στο ογδοω επεισοδειο στα πρωτα 3 λεπτα το τραγουδι το ακουσατε??? τι μας λενε μωρε που θα βαζουν ισα και ομοια το twilight με το vampire diaries ελεος ειπαμε μην τα ισοπεδωνουμε ολα ΟΧΙ δεν μου αρεσε καθολου που ακουσα τραγουδι του twilight στο vampire diaries καθολου ομως και ειδικα το συγκεκριμενο τραγουδι το αγαπω πολυ ειναι αποκλειστικα edward bella μου θυμιζει την ενοχληση της μπελλας στην απουσια του εντουαρτ ειναι τρυφερο, ρομαντικο, ευαισθητο κομματι, δεν ταιριαζει σε καμια τον περιπτωσεων στον σεξομανη ντειμον και στην μητρομανα πλεον ελενα εκνευριζομαι ας εβαζαν το gangnam style τους παει τρελα ετσι οπως εχουν γινει Μην με κατακρεουργησετε παλι δεν ειπα κατι κακο απλα λεω την αποψη μου μου αρεσει το vampire diaries αλλα οχι σαν το TWILIGHT . Επιτηδες το εκαναν το πιστευω τελος παντων...πολυ γουσταρω να σκασει μυτη η καθριν..... που ειναι αυτο το κοριτσι να δωσει κανενα μπουκετιδι στην ελενα. Αντε γιατι πολυ μου την ειδε η σιγανοπαπαδια, και ουτε την ξαναθελω με τον στεφαν ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ αν τα ξαναβρουν θα σταματησω να βλεπω και την σειρα ειλικρινα δεν του αξιζει μια χαρα ταιριαζουν με τον ντειμον αστο καλο και αυτος θελει να την κανει ανθρωπο τι να την κανεις ανθρωπο που αυτη εχει παρει το απ αυτο της αερα της μα...κος ποπο ειλικρινα την μαχομαι μου την δινει ουτε ο ντειμον της αξιζει ο ματ και πολυς της πεφτει pff ενα νερο γρηγορα ανασα δεν πηρα | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 7 Δεκ 2012 - 15:17 | |
| Πω πω demona!!! Το κατεβατο σου καιειιιι!!!! Ε ναι μην τα κανουμε ολα ισα κι ομοια..Το Twilight περιγραφει την πιο επικη αγαπη ever και το vampire diaries ειναι ....αλλο πραγμα. Παντως πιστευω πως ο Ντειμον ειναι ο πιο αδικημενος..Υποτιθεται οτι ειναι ο κακος αλλα νομιζω πως αγαπαει αληθινα και με παθος. Σκεφτειτε ποσα χρονια ηταν κολλημενος με την Καθριν και την εψαχνε για να ειναι μαζι της. Ο Στεφαν την ξεχασε και συνεχισε. Και παρολο που εγινε ο αντεροβγαλτης δυο φορες, ολοι τον συγχωρεσαν ευκολα και τον αγαπουν.Γιατι? Ο Ντειμον απλα ειναι πιο αυθορμητος, παρορμητικος αλλα ειλικρινης και αυθεντικος.. Εμενα μου αρεσει γι αυτο, με τον Στεφαν δεν ξερεις τι σου ξημερωνει. Για μενα η Ελενα πρεπει να μεινει με τον Ντειμον , οχι επειδη του αξιζει αλλα επειδη την αγαπαει σαν τρελος και αξιζει σ'εκεινον επιτελους να ειναι ευτυχισμενος μετα απο οσα τραβηξε απο τον Στεφαν και την Καθριν.. | |
|
| |
Ηλικία : 38 Τόπος : συρος ερμουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 383 Registration date : 28/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 7 Δεκ 2012 - 16:13 | |
| Κοιτα ναι δεν με πηραζει καθολου να μεινει η ελενα με τον ντειμον καθολου ομως απλα δεν θελω να ξανα ειναι με τον στεφαν. Θα εκνευριστω πολυ αν της ερθει αναλαμπη παλι και θελει τον στεφαν ξανα...Ελεος με αυτους του διχασμους της, και μην νομιζεις και με τον στεφαν που ηταν παλι εκανε τις κουτσουκελες της μονο που ετρεφε αισθηματα για τον ντειμον κουτσουκελα λεγετε. Εχω ξενερωσει με το θεμα ΕΛΕΝΑ απλα μου την δινει που ντε και καλα πρεπει να ασχολουμαστε ολοι μαζι της (εγω παντως θα μου αρεσε να εμπενε ενα καινουριο προσωπο στην ζωη του στεφαν η και παλιο οπως η καθριν γιατι κακα τα ψεμματα μπορει να εκανε κατι και με τον ντειμον αλλα παντα αγαπουσε τον στεφαν εμενα αυτο με νοιαζει, η εστω και με την καρολαιν θα μου αρεσε να τον δω , αν δεν την ειχε καπαρωσει ο κλαους) pff μπερδεμα πολυ ρε παιδακι μου δεν εχω διαβασει και τα βιβλια να δω τι γινεται στο τελος...δεν εχει ανεβει και το promo του 9 μπας δουμε τιποτα στον οριζοντα ....τι να πω ρε παιδια υπομονη μεχρι την πεμπτη | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 7 Δεκ 2012 - 16:44 | |
| - breathless έγραψε:
- Πω πω demona!!! Το κατεβατο σου καιειιιι!!!!
Ε ναι μην τα κανουμε ολα ισα κι ομοια..Το Twilight περιγραφει την πιο επικη αγαπη ever και το vampire diaries ειναι ....αλλο πραγμα. Παντως πιστευω πως ο Ντειμον ειναι ο πιο αδικημενος..Υποτιθεται οτι ειναι ο κακος αλλα νομιζω πως αγαπαει αληθινα και με παθος. Σκεφτειτε ποσα χρονια ηταν κολλημενος με την Καθριν και την εψαχνε για να ειναι μαζι της. Ο Στεφαν την ξεχασε και συνεχισε. Και παρολο που εγινε ο αντεροβγαλτης δυο φορες, ολοι τον συγχωρεσαν ευκολα και τον αγαπουν.Γιατι? Ο Ντειμον απλα ειναι πιο αυθορμητος, παρορμητικος αλλα ειλικρινης και αυθεντικος.. Εμενα μου αρεσει γι αυτο, με τον Στεφαν δεν ξερεις τι σου ξημερωνει. Για μενα η Ελενα πρεπει να μεινει με τον Ντειμον , οχι επειδη του αξιζει αλλα επειδη την αγαπαει σαν τρελος και αξιζει σ'εκεινον επιτελους να ειναι ευτυχισμενος μετα απο οσα τραβηξε απο τον Στεφαν και την Καθριν.. Συμφωνω απολυτα οτι πρεπει να μηνει με τον ντειμον γιατι του αξιζει μια φορα να ειναι ευτηχισμενος!!! breathless ασχετο αλλα ειμαι και εγω απο βολο (ασχετα που διπλα γραφει ιωαννινα) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 7 Δεκ 2012 - 22:28 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 8 Δεκ 2012 - 13:35 | |
| alexandra - Σπόιλερ:
μενεις Βολο? Εγω σπουδασα στα Γιανεννα!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 8 Δεκ 2012 - 17:35 | |
| τι?? φιναλε?? γιατι?? μεχρι 22 επεισοδια δεν παει?? ελεος ρε παιδια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 8 Δεκ 2012 - 23:03 | |
| - breathless έγραψε:
- alexandra
- Σπόιλερ:
μενεις Βολο? Εγω σπουδασα στα Γιανεννα!
- Σπόιλερ:
Ειμαι απο βολο απο τα Λεχωνια απλα μενω γιαννενα
Τι φιναλε γραφετε βρε παιδια και δεν το επιασα?? | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 8 Δεκ 2012 - 23:07 | |
| Φαντάζομαι ότι εννοούν το midseason finale... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 8 Δεκ 2012 - 23:08 | |
| Α ναι μαλλον ! ειπα και τρομαξα...... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 9 Δεκ 2012 - 2:26 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 9 Δεκ 2012 - 17:56 | |
| Μολις ειδα το 8ο επεισοδιο και μπορω να πω οτι στεναχωρηθηκα πολυ με τον ντειμον, Μια ζωη περιμενε να τον αγαπησει καποια που την αγαπαει και αυτος και ξαφνικα εκει που νομιζε οτι ηταν ευτηχισμενος παλι κατι εγινε και δεν μπορει να το χαρει..... Τι θα γινει τωρα δηλαδη?? Αν υποψιαστω οτι θα γυρισει παλι στον στεφαν οταν σπαει ο δεσμος θα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 9 Δεκ 2012 - 18:08 | |
| οχι δεν θα γυρισει.....σειρα της να παρακαλεσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 9 Δεκ 2012 - 19:02 | |
| Εγω πιστευω πως απο καπου αλλου θα σκασει η λυση παλι και υποψιαζομαι απο τον Κλαους..Αυτος ο ανθρωπος μοιαζει να εχει τις απαντησεις για τα παντα!! Δεν μπορει να τελειωσει ετσι ακομα δεν το χαρηκαμε κι εμεις κι αυτοι!! Ή μπορει να προκυψει καμια επιπλοκη επειδη ειναι η σωσιας..Αλλα οπως και να΄χει ελπιζω να μην το χαλασουν με καμμια ηλιθια εξελιξη!!! Και τι σημαινει midseason finale? Γινεται καμμια παυση και ξεκινανε μετα απο καμποσο καιρο? Και να ρωτησω εσας που διαβασατε τα βιβλια- η σειρα μενει πιστη στην πλοκη, ξερετε τι επακολουθει ή κανουν ο,τι θελουν, οποτε εχουμε μαυρα μεσανυχτα??? Ψαχνω για σποιλερ γι αυτο ρωταω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 10 Δεκ 2012 - 4:00 | |
| Οχι δεν εχει σχεδον καμια σχεση με τα βιβλια....πολυ λιγα κομματια απο δω κι απο κει.Και η σειρα ειναι ετη φωτος καλυτερη.Το midseason finale ουστιαστικα ειναι το τελευταιο επεισοδιο για το 2012 μιας και ακολουθουν οι διακοπες των χριστουγεννων.Θα συνεχισει κανονικα απο τον ιανουαριο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 10 Δεκ 2012 - 15:29 | |
| Ουφ...θα πρεπει να περιμενουμε δυο βδομαδες μετα??? Πανω που ψηθηκα καλα...Θα τα δω απο την αρχη στις διακοπες μου φαινεται!!! | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|