| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+34an8i valia 32 Bella Marie Swan nicky_cullen mariettoula1996 T-NM-E-BD angely nantiaki_twilight 4 ever kati demona1986 pitsiriki Silia breathless kaname-kun Miley marina forever danaitsa98 _gwgw_ marina Zafrina mariana20 deathlysilence twilightFOREVER Teodan scarlet rose Vanina panagiota xrysanthi ΕΡΗ alexandra13 hiddenfantasy AspaKorth Dalia evi 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 15 Δεκ 2012 - 21:20 | |
| καλη προβολη... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 15 Δεκ 2012 - 22:27 | |
| Δηλαδη τωρα πρεπει να περιμενουμε ενα μηνα για να δουμε τη συνεχεια??? Δεν ηταν κι απο τα καλυτερα επεισοδια μπορω να πω.. Αντε να δουμε πως θα εξελιχθει ολο αυτο- ελπιζω να μας ανταμειψουν με τη συνεχεια και να μην ξενερωσουμε. Νομιζω πως αρχισε να κανει κοιλια..Αυτο το μπρος- πισω με κουρασε λιγο | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 15 Δεκ 2012 - 22:40 | |
| λογικο ειναι πως θα κανει κοιλια απο την στιγμη που 4 χρονια αυτο ειναι....ενα βημα μπροστα τρια βηματα πισω. | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 15 Δεκ 2012 - 23:43 | |
| Και να σκεφτεις οτι εγω εχω μολις ενα μηνα που ασχολουμαι με τη σειρα!! Φανταζομαι εσας που την παρακολουθειτε τοσα χρονια.. Δεν πειραζει!!! Ειπαμε team Damon και ξερο ψωμι!!! (με ψιχουλακια απο τους αλλους παιδαρους της σειρας) Ας οψεται!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 16 Δεκ 2012 - 1:08 | |
| Εγω την βλεπω απο την αρχη...αλλα μερικα επεισοδια οντως πλεον κουραζουν...ελπιζω να εχουμε κτ νεο στην πλοκη συντομα. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 28 Δεκ 2012 - 12:25 | |
| Ασχολήθηκα κι εγώ με το "The Vampire Diaries" Μέσα σε 8-9 Σαββατοκύριακα το είδα όλο και έχω φτάσει να είμαι updated και σε αναμονή του 10ου επεισοδίου της 4ης σεζόν. 1η ερώτηση κάθε πότε δείχνει επεισδόια; Δε δείχνει 1 κάθε εβδομάδα;; Γιατί κάπου διάβασα πιο πάνω λέτε για αναμονή ένα μήνα! Μήπως λόγω εορτών; Εμένα, που τα είδα κι όλα μαζί, δε μου φάνηκε να κάνει κοιλιά. Κάθε φορά όλο και κάτι τους συμβαίνει, δε βρσκουν ησυχία.. Καλά, τον Τζέρεμι - Σπόιλερ:
πώς το φούσκωσαν έτσι το παιδί
; Επίσης δε ξέρω γιατί αλλά μου έχει κολλήσει κάπως ότι ο Τζερεμι - Σπόιλερ:
θα γίνει κι αυτός βρυκόλακας
.. Θα δούμε! Ενώ αντιπαθούσα πολύ τον Κλάους, πείτε με παράξενη, αλλά αρχίζω να τον συμπαθώ, συμπονώ και να μου αρέσει κιόλας! Ειδικά όπως συμπεριφέρεται στην Κάρολαην.. Αγάπη θέλει κι αυτός και σίγουρα μόλις τη βρει θα δείτε που θα αλλάξει πολύ. Δε ξέρω αν ήξερε σε τί βοηθάει η θυσία αλλά φαντάζομαι - Σπόιλερ:
τους σκότωσε γιατί το είδε ως επανάσταση και ποιος ο λόγος να τους κρατήσει ςνα δε μπορεί να τους κάνει ό,τι θέλει..;
Γιατί προφανώς με τη θέλησή τους δε θα του έκαναν παρέα ούτε τα θελήματα.. Ο Τάηλερ την έχει άσχημα βαμένη μέχρι να εξηγήσουν στον Κλάους ότι του την έφεραν (εν μέρει) και του Τάηλερ.. Λέτε να πεθάνει και να τα βρει με την Κάρολαην; Δε συμπαθώ καθόλου το νέο καθηγητή! Καθόλου όμως! Και πάμε στα δύο αδέρφια.. Από την αρχή δεν ήξερα γιατί αλλά σα να συμπαθούσα λίγο πιο πολύ το Ντέημον. Ο Στέφαν είναι.. το κλασικό καλό παιδί αλλά κι ο Ντέημον είναι καλό παιδί!Και τώρα που επιτέλους η Έλενα - Σπόιλερ:
ξεκαθαρίζει
ανάμεσα στα δύο αδέρφια έρχονται και μας το ανατρέπουν. Πιστεύω πως τον Ντέημον θα επιλέξει εντέλει αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί.. έχει ακόμη. Σημείωση δεν έχω διαβάσει τα βιβλία, δεν έχω δει εικόνες και δε ξέρω γενικά τί γίνεται παρακάτω γιατί θεωρώ ότι έχει πιο πολύ αγωνία για εμένα έτσι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 28 Δεκ 2012 - 13:45 | |
| Κι εσυ με τον Ντειμον κατι....χαιρομαι.... Ναι εχει ενα επεισοδιο την εβδομαδα.Τωρα εχουμε κενο λογω γιορτων. Για τον Κλαους δεν αντιλεγω πως αγαπη ψαχνει...αλλα εχει κανει απειρα χιλιετιες τωρα και οσο να ναι δεν ειναι και τοσο ευκολο να την βρει.Πιστευω πως κατι θα γινει με την Καρολαιν.Ολο το αντρικο καστ πηρε σε αυτον θα κολλησει... Το να γινει καλος απο την μια στιγμη στην αλλη δεν το βλεπω.Και τα υβριδια ισως να τα σκοτωσε και εν μερει γιατι αισθανθηκε προδομενος.Ηταν κατι σαν οικογενεια του γτ δεν ηθελε να ειναι πλεον ο μοναδικος ξεχωριστος...το οτι ηθελε να τους κανει οτι θελει αλλη ιστορια. | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 28 Δεκ 2012 - 16:14 | |
| Κατι μου πολυ χαιρομαι που σου αρεσε η σειρα και φυσικα που εισαι team Ντειμον Ολες (οι περισσοτερες τουλαχιστον ) θελουμε να πιστευουμε πως θα καταληξει με τον Ντειμον η Ελενα στο τελος αλλα πιστευουμε επισης οτι θα αργησει να γινει τελικα αυτο και οτι εχουμε πολυ ψωμι ακομα...... Οσων αφορα τον Κλαους συμφωνω με την evi οτι δεν πιστευω οτι θα γινει καλος απο την μια μερα στην αλλη αλλα ευχομαι να καταληξει με την Καρολαιν!! Και τελος ο Τζερεμι οντως φουσκωσε πολυ αλλα δεν νομιζω να γινει βρικολακας. Καλως ηρθες λοιπον και αε αυτην την παρεα μας... | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 28 Δεκ 2012 - 16:46 | |
| Εγώ πιστεύω πως θα καταλήξει με τον Ντέημον γιατί τώρα ξέρει και θυμάται τα πάντα από την 1η στιγμή που τον είδε. Που την είχε δει 1ος, που της είχε πει πως την αγαπάει (αλλά κάνει συνέχεια πίσω για χάρη του αδερφού του), που την προσέχει όσο κι ο Στέφαν και που γίνεται καλύτερος κάθε φορά που ένα θέμα έχει να κάνει με την Έλενα (όλα έχουν να κάνουν με την Έλενα! ) Για τον Κλάους δε λέω πως από τη μία μέρα στην άλλη θα γίνει καλός αλλά σιγά σιγά το βλέπουμε όλες πως γίνεται όλο και πιο φυσιολογικός όταν έχει να κάνει με την Κάρολαην. Και θα τη ρίξει πιστεύω και απλά αν τα καταφέρει και είναι οι δυο τους και νιώσει αγάπη τότε σίγουρα θα αλλάξει σε κάποια θέματα. Εδώ της είχε πει πως αν ο Τάηλερ ήταν ακόμη υπό την επιρροή του δε θα τη στενοχωρούσε με τη γνωριμία του με την άλλη παλιό σκύλα-ουπς σόρρυ, λύκαινα ήθελα να πω... Την έσωσε από το φορτηγάκι, τη ζωγράφισε και όλο και μεγαλώνει η λίστα (αλλά όλο και περισσότεροι περνάνε από το γραφείο μου λες και μυρίζονται πως γράφω στο φόρουμ τώρα! ) Για να πετύχει αυτό που κάνουν τώρα με τον Τζέρεμι θέλει πολύ βοήθεια από τη Μπόνυ και θέληση από τον Τζέρεμι αλλά αν δεν πετύχει τελικά το σχέδιο για το οποίο προορίζεται το να σκοτώνει βρυκόλακες ο Τζέρεμι τότε τον κάνω εύκολα βρυκόλακα. Μη σας πω ότι αν ανακαλύψουν πως όλο αυτό για τη θεραπεία είναι μύθος, τότε θα γίνει από μόνος του βρυκόλακας! ΄ Αχ Ντέημον! Πώς να μην είσαι με τον Ντέημον με τόσα που περνάει, μάλιστα δε λέει ότι δε του αξίζουν αλλά το υπομένει και έχει απίστευτες γκριμάτσες και εκφράσεις προσώπου όταν το θέλει (το κορμί πατριώτισσες δε το ξεχνάω!) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 28 Δεκ 2012 - 17:56 | |
| Πως να το ξεχασεις το κορμι....η τα ματια...η το χαμογελο...η την γοητεια... ΜΙλαμε θεοστραβη η Ελενα 4 χρονια τωρα... Ο Κλαους δεν ξερω κατα ποσο ακομη κι αν ειναι με την Καρολαιν θα αλλαξει.Μπορει να προσπαθησει αλλα και παλι θα θελει να την προστατεψει ισως και να την ελεγξει ακομη.Αν και δεν το βλεπω το μεταξυ τους να συμβαινει συντομα...ακομη κι αν γινει θα ειναι σε μια στιγμη αδυναμιας....δεν την βλεπω να τα παραταει ολα για να τρεχει μαζι στα λιβαδια και να ξεριζωνει καρδιες απο υβριδια.Αλλα τωρα θα μου πειτε μιλαμε για μια τυπισσα που εχει παρει τους παντες και νομιζει πως η Stelena σχεση ειναι epic ενω ηδη εχει παρει τον Ντειμον...ανωμαλη ειναι παει και τελειωσε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 1 Ιαν 2013 - 17:11 | |
| Εγώ βλέπω τον Κλάους να προσπαθεί αν είναι με την Κάρολαην. Για Στέφαν και Έλενα δε ξέρω τί να πω.. Από τη μία τον λυπάμαι αλλά από την άλλη όταν βλέπω τον Ντέημον κάθε φορά να κάνει πίσω για το καλό του αδερφού του και της Έλενας. Το καταλαβαίνω εν μέρει αλλά ας κάνει και κάποιος κάτι για εκείνον. Εφόσον η Κάθριν είχε επιλέξει το Στέφαν βλέπω την Έλενα να επιλέγει τον Ντέημον..; Ποιος ξέρει... Είδωμεν! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 1 Ιαν 2013 - 17:59 | |
| για μενα οντως ανηκει με τον Ντειμον....ειδικα τωρα που ειναι βρικολακας ταιριαζουν περισσοτερο...θα την κανει πιο ευτυχισμενη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 2 Ιαν 2013 - 16:46 | |
| Διαδασα σε ενα φορουμ διαφορες συνεντευξεις απο τη σεναριογραφο της σειρας και εγραφε για τη συνεχεια της τεταρτης σεζον: - Σπόιλερ:
Πως η σχεση της Ελενας και του Ντεημον ειναι η "αρχη της αρχης", ετσι τη χαρακτηρισε.
Ειπε πως εχουν πολυ δρομο μπροστα τους να προσδιορισουν τη σχεση τους και παρολο που ο δεσμος δημιουργιας δειχνει πως δεν πρεπει να ειναι μαζι, λεει πως αυτο ειναι απατηλο κατα καποιο τροπο, δηλ δεν υπαρχει, και πως ουσιαστικα οι δυο τους αυτο που νιωθουν ειναι αληθινο.
Ο Ντεημον θα δειξει τον σκανταλιαρικο κακο χαρακτηρα που γνωρισαμε και αγαπησαμε στην πρωτη σεζον, αλλα αυτο θα σωσει πολυ κοσμο και θα δειξει ποσο βαθεια αγαπαει την Ελενα.
Ο Στεφαν θα αντιδρασει καπως..απροσμενα σε ολο αυτο και θα κραταει μια σκοτεινη-ετσι τη χαρακτηρισε- σταση απεναντι στην Ελενα, αλλα θα δουμε ενδιαφερουσες πτυχες του εαυτου του και αυτο γιατι πληγωθηκε βαθεια. Με την Καρολαιν θα γινουν κολλητοι, ενω αντιστοιχα η Καρολαιν θα απομακρυνθει απο την Ελενα.
Επισης σχετικα με το τριγωνο Στεφαν- Ελενα- Ντεημον λεει πως παρολο που ειναι σε ρηξη μεταξυ τους οι δεσμοι τους δυναμωνουν.
Αν καταλαβα καλα, θα γινει χαμος με τον Κλαους και τα υβριδια και εξαιτιας αυτου ειπε πως η Καρολαιν δε θα θελει να εχει καμια σχεση με τον Κλαους. Γενικοτερα θα γινει χαμος με τον Σειν που θα τους ξεσηκωσει ολους.
Η σεναριογραφος ηταν λιγο γενικη και αοριστη στις τοποθετησεις της- αλλα πιστευω οτι μας εδωσε και σποιλερς. Απο ο,τι καταλαβα παντως ειναι στις συζητησεις ακομη με την ομαδα για τις ακριβης εξελιξεις ή απλως ετσι τοποθετηθηκε δεν ξερω!! Ειπε ομως οτι θα ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα σεζον!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 8:27 | |
| Δε θα διαβάσω το σπόηλερ αλλά λογικό το βρίσκω η σεναριογράφος να είναι αόριστη δίνοντας λίγα σπόηλερς μόνο. Εύη, για εμένα τα συναισθήματα του Ντέημον και της Έλενας από τον έναν προς τον άλλον είναι αληθινά. Με το Στέφαν ήταν αληθινά αλλά όχι τόσο έντονα όσο φαίνονται να είναι τώρα που είναι βρυκόλακας, ως προς τον Ντέημον. Είναι γεγονός πως οι αισθήσεις και τα αισθήματα τα βιώνεις σε μεγαλύτερο και πιο έντονο βαθμό όταν είσαι βρυκόλακας άρα αφού αγαπούσε τον Στέφαν θα έπρεπε να είναι πιο έντονο ακόμη σε σχέση με τον πώς αισθανόταν για τον Ντέημον όσο ήταν άνθρωπος. Ααααα και κάτι ακόμη. Αφού δε τη δημιούργησε ο Ντέημον και απλά τράφηκε από αυτόν στην πορεία που γινόταν βρυκόλακας δεν είναι σίγουρο ότι είναι μόνο sired σε αυτόν αλλά όντως να είναι αυτό που τους είπε η μάγισσα (εν μέρει) τα συναισθήματα υπάρχουν και είναι πιο έντονα τώρα και σε συνδυασμό με το αίμα που ήπιε από αυτόν να έγιναν ακόμη πιο έντονα. (Δε ξέρω αν βγάζετε νόημα από όσα είπα πιο πάνω ) | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 10:11 | |
| Κατι μου αν θυμαμαι καλα ο Ντειμον νομιζω οτι την δημιουργησε γιατι ειχε το δικο του αιμα στον οργανισμο της τοτε που πεθανε.... | |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 11:00 | |
| Θα απαντήσω κατάλληλα στο spoiler. - Σπόιλερ:
Δεν κοιτάει τα χάλια της η Caroline που έπαιζε με τον Κλάους και εκμεταλλευόταν την αδυναμία που της είχε ενώ του έλεγε ψέματα για τον Τάιλερ (ο οποίος σίγουρα έχει κάνει κουτσουκέλα με την "φίλη" του. Όσο για τον Στέφαν, ε δεν γίνεται να είναι πάντα το χαιδεμένο της σειράς. Πάντα ότι και να γινόταν πρώτος στόχος ήταν να μην πληγωθεί ο Στέφαν ενώ τον Ντέιμον τον χτυπούσαν αλύπητα. Ναι, επιτέλους λίγος παλιός καλός Ντέιμον. Όσο για το τρίγωνο έχει αρχίσει να κουράζει και αυτό το "η αρχή της αρχής" δεν υφίσταται. 4 season δηλαδή η Julie της περνάει έτσι?
Εγώ πιστεύω οτι κανένας δεν θα αγαπήσει την Έλενα όπως ο Ντέιμον. Καταλαβαίνω ότι ο Στέφαν ήταν ο μεγάλος και πρώτος της έρωτας αλλά πλέον ωρίμασε και μεγάλωσε. Οι μονόκεροι και τα λουλούδια που της προσφέρει ο Στέφαν δεν της αρκούν. Θέλει κάποιον να την προκαλεί, να την κάνει να αμφισβητεί και να αμφιβάλλει. Και αυτός είναι ο Ντέιμον που τα κάνει αυτά. Δεν την βάζει σε μια φούσκα όπως ο Στέφαν και τρέχει να σώσει τους πάντες. Παρασύρθηκα πάλι Πάντως θέλω να ξεφύγει λίγο η 4η season απο τα χνάρια της πρώτης. Ας μας δείξει και κάτι διαφορετικό αυτή η Julie πια! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 11:55 | |
| Αλεξάνδρα όντως... πεθαίνει με το αίμα του Ντέημον στον οργανισμό της.. Ε όπως και να 'χει η μάγισσα είχε πει πως δε γίνεται να είναι sired κάποιος ως βρυκόλακας αν δε νιώθει ήδη κάποια αισθήματα για τον άλλον όσο ήταν άνθρωπος. Νάντια μάλλον. δε μπορώ να πω με σιγουριά είσαι κι εσύ τημ Ντέημον ε; | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 12:06 | |
| Μέχρι το κόκκαλο κοπελιά! Team Damon και ξερό ψωμί! Και ο Τάιλερ είπε οτι ο δεσμός δημιουργίας επηρεάζει το πως φέρεσαι, όχι το τι νιώθεις.(άσχετο αλλά είπα να το δηλώσω)! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 12:22 | |
| Ναι! Είναι κι αυτό με τον Τάιλερ! Μα καλά όλοι το βλέπουμε, μόνο ο Στέφαν με την Κάρολαην δε το βλέπουν;! Θα μου πεις είναι παράξενο για αυτούς να συμπεριφέρεται έτσι η Έλενα και θέλουν να τη βοηθήσουν να επανέλθει στην παλιά Έλενα αλλά είναι αληθινά αυτά που αισθάνεται.. Ας το καταλάβουν κι αυτοί με τη σειρά τους! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 12:40 | |
| Εμένα με ενόχλησε που ενοχλούσαν την Delena σκηνή στο 6. Τι τους πέταγε μες την μέση? Στην Stelena σκηνή της 1ης season δεν τα έκαναν αυτά. Ε, θα το καταλάβει θέλει,δεν θέλει ο Στεφ. Ειδικά στο επόμενο απο ότι είδα που καταστρέφει την σκακιέρα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 12:45 | |
| Ποια σκακιέρα;! Μην κάνεις σπόηλερ! Δεν έχω δει-διαβάσει τίποτα για το παρακάτω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 12:55 | |
| Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη. Ξέχνα οτι το άκουσες, ξέχασε οτι το είπα. - Σπόιλερ:
Που να ξέρω οτι δεν έχεις δη το τρέιλερ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 13:18 | |
| Το ξέχασα ήδη! Πότε βγαίνει το νέο επεισόδιο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 13:34 | |
| | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 15:42 | |
| Πρέπει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που θεωρούσε ότι ο Damon και η Elena διέκοπταν τον Stefan και την Caroline; Τον Ντέιμον δεν τον συμπαθώ, την Ελένα ακόμα λιγότερο οπότε δε με πειράζει που είναι μαζί. (Έτσι μένει και ο Στέφαν ελεύθερος για Caroline ή Katherine ή Rebekah). Aλλά πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί πολλοί fans έχουν αρχίσει να μισούν την Caroline που δεν εγκρίνει τον Damon. Ας μην ξεχνάμε κάποια πράγματα... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|