| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+34an8i valia 32 Bella Marie Swan nicky_cullen mariettoula1996 T-NM-E-BD angely nantiaki_twilight 4 ever kati demona1986 pitsiriki Silia breathless kaname-kun Miley marina forever danaitsa98 _gwgw_ marina Zafrina mariana20 deathlysilence twilightFOREVER Teodan scarlet rose Vanina panagiota xrysanthi ΕΡΗ alexandra13 hiddenfantasy AspaKorth Dalia evi 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 15:50 | |
| Ο μόνος είσαι Tον Στέφαν εγώ τον θέλω με την Κάθριν πάντως. Όσο για το γεγονός με την Κάρολαιν, δεν την συμπαθώ αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος, και της δίνει και κάθε δίκιο να τον μισεί με αυτά που της έκανε την πρώτη σεζόν. Και εξάλλου αυτός είναι ο χαρακτήρας της, ή αγαπάει στα άκρα ή μισεί μέχρι θανάτου. Την θαυμάζω γι'αυτό κιόλας. Αλλά δεν νομίζω οτι αυτός είναι ο λόγος που αρχίζουν και αντιπαθούν την Κάρολάιν. Ο βασικός τουλάχιστον. - Σπόιλερ:
[Μην ξεχνάς και το τρίγωνό της με τον Κλάους και τον Τάιλερ. Οι φαν του Τάιλερ την θεωρούν οτι κοροιδεύει τον Τάι (απο ότι ακούω δηλαδή απο φίλες μου) και οι φαν του Κλάους την σιχαίνονται που του λέει ψέματα συνέχεια.
| |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 16:01 | |
| Εγώ τον θέλω με την Caroline. - Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Δε νομίζω ότι η Κάρολαϊν κοροιδεύει κανέναν. Ο Τάιλερ ήταν αυτός που είχε γνωρίσει την Haley και δε της είχε πει τίποτα. Όλα όσα έκανε η Κάρολαϊν σχετικά με τον Κλάους ήταν γιατί ήθελε να προστατεύσει τους φίλους της. Ο Κλάους το ξέρει αυτό αλλά δε τον πειράζει, απλά θέλει να περνάει χρόνο μαζί της
| |
|
| |
nantiaki_twilight 4 ever Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Verona, Italy Αριθμός μηνυμάτων : 809 Registration date : 28/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 16:05 | |
| Εγώ την Κάρολάιν την θέλω με τον Κλάους - Σπόιλερ:
Ωραία gifs! Κοίτα, οτι τα είχαν ο Τάι με την Καρολαίν και η Καρ έλεγε στον Κλάους οτι χωρίσανε δεν ήταν ψέμα? Δεν έχω πρόβλημα με την Καρ. Πέρα του οτι μου διέκοπτε το Delena dance στο 7. Και τα περαιτέρω...
| |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 16:11 | |
| Εγώ τον Κλάους τον θέλω με τον Στεφάν - Σπόιλερ:
Μα τo ψέμα ήταν μέρος του σχεδιου που είχαν οργανώσει η Caroline, ο Tyler και η Hayley...
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 17:16 | |
| οντως θα ταιριαζαν υπεροχα... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 20:38 | |
| - nantiaki_twilight 4 ever έγραψε:
- Εμένα με ενόχλησε που ενοχλούσαν την Delena σκηνή στο 6. Τι τους πέταγε μες την μέση? Στην Stelena σκηνή της 1ης season δεν τα έκαναν αυτά. Ε, θα το καταλάβει θέλει,δεν θέλει ο Στεφ. Ειδικά στο επόμενο απο ότι είδα που καταστρέφει την σκακιέρα...
Ποια σκακιερα? Ειδα το τρεηλερ και δε δειχνει κατι. Μαλλον δεν το πηρε το ματι μου.. Οσον αφορα την Καρολαιν, πραγματικα δεν μπορω να προβλεψω τι θα κανει αλλα θα το εβρισκα πολυ ακυρο να τα φτιαξει με τον Στεφαν!!! Οποιον παραταει η Ελενα θα τους μαζευει αυτη?? Μην ξεχναμε τον Ματ. Ακυρο και απο τον Στεφαν. Σ'αυτη τη φαση της ζωης του τι θα κερδιζε απο αυτο?? Μην το κανουμε Τολμη και Γοητεια!!! Ολοι με ολους!!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Ιαν 2013 - 23:16 | |
| Ποποπο... πολύ ζουμί εδώ... έχω και κάμποσες μέρες να μπω βέβαια... Καταρχήν καλωσόρισες Κάτι και χαίρομαι που είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο! Εννοείς τι εννοώ Τώρα την προοπτική - Σπόιλερ:
του να γίνει ο Τζέρεμυ βρικόλακας απ'την στιγμή που προορίζετε για "άλλα μεγάλα πράματα" και πως θα ξεφύγει απ'τα αυτά τα πράματα δεν μπορώ να την φανταστώ κι ούτε ξέρω τι θα γίνει με την περίπτωσή του...
πάντως χαίρομαι που φούσκωσε.. Τώρα όσον αφορά το θέμα του Κλάους θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί , αγάπη θέλει ο άνθρωπος - βρικόλακας και φαίνεται στον τρόπο που της φέρεται οπότε μακάρι να γίνει κάτι περισσότερο... - Σπόιλερ:
Αν και με την σεναριογράφο που έχουμε μπλέξει χλωμό το βλέπω αλλά δεν σταματώ να ελπίζω
Teodan σε ευχαριστώ με έκανες και γέλασα όσον αφορά τον Στέφαν δεν ανησυχώ, όλο και κάποια θα βρει να αποκατασταθεί εκεί μέσα τριγυρίζουν πολλές θνητές και μη... Τώρα για σχέση Ντέιμον- Ελένα αρκεί μην πάθει τίποτα το μανάρι (Ντειμον) και την Έλενα την έχω γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων μου γιατί με έχει κουράσει τον τελευταίο καιρό - Σπόιλερ:
Δεν έχω δει και το 9ο επ. ακόμα γιατί φοβάμαι την πλευρά του Κλαούς και στο πως θα αντιδράσω όταν τον δω σε αυτό το επ.
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 5 Ιαν 2013 - 2:31 | |
| Τον Στεφαν μπορει να τον παρει οποια και οποιος θελει...μεταχειρισμενο αλλα λειτουργει ακομη... για τον Ντειμον...ας τον αφησει η Ελενα...εχουμε κι αλλες σειρα... | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 5 Ιαν 2013 - 11:22 | |
| Ε ναι πια!!!! Να χαρουμε κι εμεις!!!!! Αμα δε σου κανει κυρα μου τραβα αλλου να δουμε κι εμεις το παιδι μας χαρουμενο επιτελους!!!!
Ασχετο- στο 7ο επεισοδιο, εκει στα καλλιστεια οταν του λεει οτι ο λογος που χωρισε με τον Στεφαν ειναι εκεινος..λατρευω τον τροπο που την κοιταζει!!!!!!! Οι εναλλαγες τις εκφρασης του σ'αυτα τα κλασματα του δευτερολεπτου ειναι...απιστευτες, καταλαβαινεις ο,τι νιωθει!!!! Το παιδι ειναι ηθοποιαρα!!!!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 5 Ιαν 2013 - 12:16 | |
| Πόσο συμφωνώ μαζί σου breathless κυρίως εκείνα τα λεπτά ο Ντέιμον είναι καταπληκτικός!!! Φαίνεται στην έκφραση του προσώπου του πόσο ευτυχισμένος είναι | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 5 Ιαν 2013 - 13:25 | |
| Ειναι και οι δυο πολυ καλοι ηθοποιοι...ειδικα ο Ιαν...αλλα μην ξεχναμε πως ειναι ερωτευμενοι και στην πραγματικοτητα...οποτε στην ουσια δεν υποκρινονται καν... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 5 Ιαν 2013 - 15:21 | |
| Ενταξει, αλλα οπως και να το κανεις ειναι δυσκολο να μπορεις να εκφραζεις τοσα πολλα συναισθηματα με τα ματια, σε δευτερολεπτα κυριως!!! Και σιγουρα θα ηταν δυσκολο και για τη Νινα τοσα χρονια το να ΜΗΝ κοιταζει με λατρεια τον Ιαν στη σειρα..!!! Αααχχχ!!!! Αυτος ο αντρας......... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 5 Ιαν 2013 - 18:28 | |
| Πραγματικα πρεπει να ηταν βασανιστικο...ειδικα οταν επρεπε να κανει τα γλυκα ματια στον λαχανοντολμα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 20:26 | |
| Κυριολεκτικα λαχανοντολμας!!!!! Χαχαχαχαχα!!!
Συγνωμη απο τους team Stefan... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 22:30 | |
| δεν ειμαστε και πολλοι εδω.... | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 22:55 | |
| Ναι δεν είμαστε πολλοί αλλά δε λες το παιδί και λαχανοντολμά.. Αντικειμενικά.. απλά σε σχέση με τον Damon είναι σε διαφορετικά πράγματα καλός! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 22:59 | |
| ο τροπος που φαιρεται ωρες ωρες αυτο δειχνει σε μενα τουλαχιστον. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 23:06 | |
| Ε αγαπάει κι αυτός.. τί να κάνει...; Πάντως μέχρι 17/01 έχουμε μέρες μπροστά μας! | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 23:09 | |
| Δεν μας νοιαζει αν αγαπαει ... ας κανει οτι θελει αρκει να μηνει μακρια απο την ελενα και να μην μας μυξοκλαιει ...... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 23:15 | |
| πολλες Κ... ας παει να βρει καμια αλλη. | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 23:31 | |
| Και να εφευγε απο την σειρα δεν θα μου ελειπε κιολας.... εγω μονο το μαναρι μου (ντειμον) θελω να βλεπω.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 23:33 | |
| κι εγω...λεω να του βαλουν συντομα εναν μονολογο...η μαθηματα ανατομιας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 23:36 | |
| το δευτερο καλητερα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 23:37 | |
| να πω πως διαφωνω ψεμα θα ναι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Ιαν 2013 - 23:44 | |
| Αμοιβαια τα αισθηματα !!! | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|