| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+34an8i valia 32 Bella Marie Swan nicky_cullen mariettoula1996 T-NM-E-BD angely nantiaki_twilight 4 ever kati demona1986 pitsiriki Silia breathless kaname-kun Miley marina forever danaitsa98 _gwgw_ marina Zafrina mariana20 deathlysilence twilightFOREVER Teodan scarlet rose Vanina panagiota xrysanthi ΕΡΗ alexandra13 hiddenfantasy AspaKorth Dalia evi 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 0:58 | |
| | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:00 | |
| Τι να κάνω βρε κορίτσια; Όλες χτυπιέστε για τον Ντέιμον αλλά εγώ την ψιλοβρήκα με τον Στέφαν που είναι υπερπροστατευτικός με το κορίτσι του... Ο νΤέιμον είναι ολίγον σπασίκλας στα πρώτα επεισόδια με υφάκι που δεν με συγκινεί! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:11 | |
| Ο Stefan είναι υπερβολικά μαλθακός, προσπαθεί να είναι καλός & να προστατεύει την Elena. Αυτό είναι καλό γι' αρχή. Όταν μετά από 4 κύκλους εξακολουθεί να είναι ο ίδιος το πράγμα χάνει το ενδιαφέρον του. Ο Damon απ'την άλλη σε σοκάρει στα πρώτα επεισόδια (εκτός απ'το υφάκι, που ομολογώ ότι & εμένα ώρες-ώρες με κουράζει), όμως ο χαρακτήρας εξελίσσεται & σιγά-σιγά βλέπεις ότι άλλο το είναι & άλλο το φαίνεσθαι. Όπως είχε πεί παλιά ο Κουτσογιαννόπουλος το να βλέπεις μια ταινία για έναν καλό άνθρωπο που κάνει συνέχεια καλές πράξεις δεν έχει πολύ ενδιαφέρον στο σινεμά (ή την τηλεόραση). | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:14 | |
| Δεν ειναι ο ιδιος...κατσε να φρασεις στο σημειο που σφαζει οτι βρει μπροστα του και να καταλαβεις γτ προτιμα τα κουνελια και τα λεμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:21 | |
| Eννοώ ότι μένει ο ίδιος ως προς την αντιμετώπιση της Ελένα. Τις ξέρω τις παρεκτροπές του | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:25 | |
| - Σπόιλερ:
να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι κάποιος πολύ κοντινός συγγενής του Ντέιμον τον ώθησε να τρώει και να κατασπαράζει όποιον βρει μπροστά του... τον παλιο εκείνο τον καιρό, το 1846 μουαχαχαχα δεν φταίει μόνο ο Ντέιμον αλλά και οι μαλθακοί που δεν έχουν μέτρο με το αίμα ... αίντε.. και μετά μιλάμε για υπερπροστατευτικότητα...μμμ ας γελάσω...
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:26 | |
| βαρετος ειναι..... οταν σε κοιταει ο Ντειμον πως να το πω...εχεις την εντυπωση πως το επομενο λεπτο θα σε κολλησει στον τοιχο και θα σου πεταξει τα ματια εξω... ενω οταν κοιτας τον Στεφαν εχεις την εντυπωση πως θα κρεμασει την γλωσσα εξω θα αρχισει να κουναει την ουρα του και να σερνεται στο χαλι περιμενοντας να του τριψεις την κοιλιτσα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:28 | |
| δηλαδή??? | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:30 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:30 | |
| οχι...ακομη και ο Τζεικ ειναι πολυ καλυτερος.... ο Στεφαν ειναι απλως κλαψιαρης....ειναι πολυ χειροτερος απο τον Ντειμον γτ πολυ απλα δεν μπορει να ελεγξει τα ελατωμματα του ενω ο Ντειμον ζει με μια ισορροπια...και παρολα αυτα υποτιθεται πως ειναι ανωτερος του.Ο Ντειμον ειναι ομως αυτος που αγαπαει αμετακλητα και διχως να ζηταει τπτ....γιατι ακομη κι οταν εχει διαλεξει τον αδερφο του εκατο φορες αυτος συνεχιζει να ειναι εκει και να την στηριζει. αφου ετσι ειναι ναταλι μην γελας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:32 | |
| όχι απλώς συμφωνώ με το να ξεραίνομαι στο γέλιο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:33 | |
| χαιρομαι που σε κανω να γελας.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:34 | |
| μωρέ με τον Στέφαν και την άλλη την τυφλή γελάω που δεν ανοίγει τα στραβά της... δυστυχώς μόνο ο αγαπητός Κλαους δίνει μια ευχάριστη νότα μέσα σε όλο αυτό το χάος και μην ξεχνάμε βέβαια και τον Ντέιμον... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:44 | |
| ε κι ο Ντειμον ολο μονος και πληγωμενος ειναι...μερικες φορες ευχομαι να σφαξει ολη την πολη μπας και γινει καλυτερα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:51 | |
| και επαναλαμβάνω... - Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:52 | |
| οχι...εμενα πρωτος λογος μου θα ναι ο Ντειμον. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:57 | |
| γούστα είναι αυτά... απλά για μένα πρώτος θα ναι πάντα ο Κλαους , ότι και να κάνει... ακόμα κι αν σπάσει μερικούς σβέρκους ακόμα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 1:59 | |
| δεν εχω προβλημα με αυτο.... | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 7:33 | |
| - Vanina έγραψε:
- Ο Stefan είναι υπερβολικά μαλθακός, προσπαθεί να είναι καλός & να προστατεύει την Elena. Αυτό είναι καλό γι' αρχή. Όταν μετά από 4 κύκλους εξακολουθεί να είναι ο ίδιος το πράγμα χάνει το ενδιαφέρον του. Ο Damon απ'την άλλη σε σοκάρει στα πρώτα επεισόδια (εκτός απ'το υφάκι, που ομολογώ ότι & εμένα ώρες-ώρες με κουράζει), όμως ο χαρακτήρας εξελίσσεται & σιγά-σιγά βλέπεις ότι άλλο το είναι & άλλο το φαίνεσθαι.
Όπως είχε πεί παλιά ο Κουτσογιαννόπουλος το να βλέπεις μια ταινία για έναν καλό άνθρωπο που κάνει συνέχεια καλές πράξεις δεν έχει πολύ ενδιαφέρον στο σινεμά (ή την τηλεόραση). Σας πιστεύω! Με μανία υποστηρίζετε Ντέιμον! Κάτι παραπάνω θα ξερετε! Για μένα είναι ήδη υπέρβαση να καθομαι κάθε Παρασκευή να παρακολουθώ ένα σίριαλ, ελπίζω να αντέξω αρκετά ώστε να φτάσω και στο σημείο να εκτιμήσω και εγώ τον Ντέιμον. Πάντως χτες που παρακολουθούσα δεν μου έφευγε στιγμή από το μυαλό ο χαρακτηρισμός της Εύης για τον Στέφαν...χαλβάς! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 11:31 | |
| συμφωνω κ εγω με τη βανινα...τι να κανουμε ετσι ειναι τα πραγματα
οχι οτι δεν συμπαθω τον στεφαν ισα ισα...απλα με κουραζει λιγο σαν προσωπικοτητα μερικες φορες,ενω αλλες παλι με κανει να λεω ουαου!
απλα ο ντειμον ειναι ο ντειμον...
κ με τον κλαους τελικα τι θα γινει?κανενα νεοτερο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 12:48 | |
| - Σπόιλερ:
νεότερο όσον αφορά τι ¶σπα μου; πάντως στο προχθεσινό επ. δεν είδαμε πουθενά Κάρολάιν ... πουθενά στον ορίζοντα
| |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 13:12 | |
| Ρε σεις εχω φαει σκαλωμα!!!! Εγω την σειρα δεν την ειχα δει ειχα διαβασει μονο το πρωτο βιβλιο!!!Τωρα με αφορμη το Star και την ξαδερφη μου που την κολλησα βαμπιρομανια κατεβασαμε ολον τον πρωτο κυκλο και καθε μερα βλεπουμε μαζι κανα δυο επεισοδια!!!! Καμια σχεση με το βιβλιο!!!Η σειρα ειναι πολυ καλυτερη!!!Εχουμε αλλα 4 επεισοδια απο τον πρωτο κυκλο και μπαινουμε στον δευτερο!!! Αγαπω Ντειμον....κακος ξεκακος ειναι γοητευτικοτατος και κατα βαθος εχει ακομα καποιο ιχνος ανθρωπιας και αγαπης οσο καλα και αν το κρυβει!!! Αυτος ο Στεφαν μου θυμιζει παρα πολυ Εντουαρντ αλλα οχι με την καλη την εννοια!!!!Αυτον τον βαριεμαι!!!Και ενω ξερω οτι τα βιβλια ειναι παλιοτερα απο το Λυκοφως ,βλεπωντας την σειρα βγαζει ματι οτι στον πρωτο κυκλο οι συντελεστες κανουν οτι μπορουν για να τον ταυτισουν οι θεατες με τον Παττινσον . Ιδιο μαλλακι ..ιδιες γωνιες ...μεχρι και μπλε πουκαμισακια του φορεσανε!!!!Τουλαχιστον ο Ντειμον ειναι αυθεντικος!!!!Ενας και μοναδικος και δεν θυμιζει κανεναν!!! Ελπιζω καποια στιγμη να ανοιξει τα στραβα της η δικια μας και το αγαπησει το τρελο αγορι!!(μην μου πειτε σποιλερ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 13:15 | |
| δεν σου λέω τπτ... απλά να σου πω ότι συμφωνώ σε όλα λες | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 13:59 | |
| Να δουμε ποτε θα τα ανοιξει....κι οσο για το οτι τον Στεφαν τον κανουν Εντουαρντ ισχυει αλλα αυτο ηταν τοτε το 2008....και τωρα το κανουν που και που αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 3 Νοε 2012 - 16:09 | |
| ειναι η δεν ειναι αυτη η σειρα εθισμος? ντειμον κ κλαους δεν παιζονται με τιποτα - Σπόιλερ:
νταλια μου θελω να δω τι καταληξη θα εχουν κλαους-καρολαιν κ αν εχει διαρρευσει τιποτα
| |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|