| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+34an8i valia 32 Bella Marie Swan nicky_cullen mariettoula1996 T-NM-E-BD angely nantiaki_twilight 4 ever kati demona1986 pitsiriki Silia breathless kaname-kun Miley marina forever danaitsa98 _gwgw_ marina Zafrina mariana20 deathlysilence twilightFOREVER Teodan scarlet rose Vanina panagiota xrysanthi ΕΡΗ alexandra13 hiddenfantasy AspaKorth Dalia evi 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 2 Φεβ 2013 - 18:34 | |
| - Σπόιλερ:
με εξαιρεση τον Στεφαν με ολους...μονο τα λεσβιακα δεν ξεκινησε εκει μεσα...
| |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 2 Φεβ 2013 - 18:36 | |
| [quote="evi"] - Σπόιλερ:
με εξαιρεση τον Στεφαν με ολους...μονο τα λεσβιακα δεν ξεκινησε εκει μεσα...
[/quo Μεχρι το τελος μην το γελας και ολα μπορει να γινουν!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 2 Φεβ 2013 - 18:37 | |
| - Σπόιλερ:
ελπιζω να ναι η Καθριν....
| |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 2 Φεβ 2013 - 18:39 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 2 Φεβ 2013 - 18:39 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 7 Φεβ 2013 - 10:54 | |
| Καλημέρα! Έχω μείνει πίσω κατα ένα επεισόδιο γιατί εχθές πρόλαβα κι είδα το 11ο Μου φάνηκε λίγο βαρετό.. Σαν εισαγωγικό για το 12ο επεισόδιο να το πω; Περιμένω να γίνει κάτι που δεν έγινε στο επεισόδιο που είδα. Καλά η Κάρολαην με τον Τάηλερ πού εξαφανίστηκαν; Επειδή πέθανε η μητέρα του Τάηλερ δε τους είδαμε καθόλου; Θέλω να γυρίσει η Κάρολαην για τον Κλάους και να δούμε πως θα αντιδρά όταν είναι μαζί της. Ο Στέφαν λίγο ήθελε κανα δυο γρήγορες σε κάποια σημεία αλλά και ερωτευμένος και πληγωμένος είναι οπότε συγχωρείται για τώρα. Μου άρεσε, παρεπιπτόντως με τη Ρεμπέκα. Ας το σκεφτεί! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 7 Φεβ 2013 - 11:29 | |
| Αχ σήμερα στην Αμερική το καινουριοαυτό σημαινει ότι 1η δουλεια αυριο πουρνο πουρνο καφές και magashare για το καινουριο επεισόδιο! | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 7 Φεβ 2013 - 11:32 | |
| | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 7 Φεβ 2013 - 11:37 | |
| Βασικά στην Αμερικ'ή παίζεται κάθε Πέμπτη εγώ τα βλέπω Παρασκευη πρωι από το megashare info! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 7 Φεβ 2013 - 11:41 | |
| Σταθερή αξία το μεγκασερ αλλά το 13 βγαίνει εκεί σήμερα; | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 7 Φεβ 2013 - 20:49 | |
| - kati έγραψε:
- Καλημέρα! Έχω μείνει πίσω κατα ένα επεισόδιο γιατί εχθές πρόλαβα κι είδα το 11ο
Μου φάνηκε λίγο βαρετό.. Σαν εισαγωγικό για το 12ο επεισόδιο να το πω; Περιμένω να γίνει κάτι που δεν έγινε στο επεισόδιο που είδα. Καλά η Κάρολαην με τον Τάηλερ πού εξαφανίστηκαν; Επειδή πέθανε η μητέρα του Τάηλερ δε τους είδαμε καθόλου; Θέλω να γυρίσει η Κάρολαην για τον Κλάους και να δούμε πως θα αντιδρά όταν είναι μαζί της. Ο Στέφαν λίγο ήθελε κανα δυο γρήγορες σε κάποια σημεία αλλά και ερωτευμένος και πληγωμένος είναι οπότε συγχωρείται για τώρα. Μου άρεσε, παρεπιπτόντως με τη Ρεμπέκα. Ας το σκεφτεί! Συμφωνώ απόλυτα, εγώ απόψε αν τα καταφέρω θα δω το 12ο. Κάτι το 13ο θα το δείξει αμερικάνικό κανάλι (δεν θυμάμαι ποιο; ) ξημερώματα Παρασκευής στις 3.00 μ.μ απόψε! | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 7 Φεβ 2013 - 21:29 | |
| kati να δεις το 12ο εχει δραση επιτελους, εμενα μου αρεσε Στο megashare που το βλεπετε εχει υποτιτλους? Εγω τα κατεβαζω κι επειδη αργουν να ανεβασουν υποτιτλους αναγκαζομαι να περιμενω ως το σαββατο.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 8 Φεβ 2013 - 14:13 | |
| Εγώ σχεδόν όλα τα βλέπω χωρίς υπότιτλους και το μεγκασερ δεν έχει υπότιτλους.
Είδα και το 12ο! Είδαμε και λίγο δράση! Την έχουν άσχημα από τον Κλάους αλλά όχι τόσο άσχημα όσο ο θάνατος.. Λίγο θα τους βασανίσει με το τρόπο που αυτός ξέρει, θα επιστρέψει κι η Κάρολαην και όλα καλά.
Ο Στέφαν, ό,τι κι αν λέμε την αγαπάει ακόμη την Έλενα.. και το καλό που του θέλω να τη ξεπεράσει με το Ρεμπέκα γιατί και ταιριάζουν και τον αγαπάει! | |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 8 Φεβ 2013 - 17:10 | |
| Κι εμενα μου αρεσει με τη Ρεμπεκκα..Αν χαλαρωσει λιγο θα ειναι πολυ γλυκεια! Αλλα με τοσα που εχει παθει λογικο ειναι να συμπεριφερεται ετσι και μπορω να σου πω οτι καλυτερα κιολας! Τωρα που λειπει η Καθριν χρειαζομαστε καποια να τους ταρακουναει λιγο. Καπου διαβασα οτι - Σπόιλερ:
η Καθριν επιστρεφει στο 20ο επεισοδιο!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 8 Φεβ 2013 - 17:58 | |
| πρωτη φορα που δεν εχω δει το επεισοδιο στην ωρα του..... | |
|
| |
| |
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 8 Φεβ 2013 - 19:38 | |
| για το 13ο επεισοδιο - Σπόιλερ:
σ'αυτο το επεισοδιο η Ρεμπεκα ηταν η καλητερη,καλα της τα πε της Ελενα. Μακαρι ο Στεφαν να μεινει με την Ρεμπεκα του αξιζει καλητερα. Και αμαν πια με αυτην την θεραπεια, εγω κι τι δεν θα εδινα να ημουν βρυκολακας κι αυτοι θελουν να γινουν θνητοι. Γι αυτο κι συμπαθησα τον Ντειμον εδω γιατι δεν θελει να αλαξει. Επισης αυτον το Κλαους δεν τον παω καθολου, ισως να εχει τσιμπιθει με την Καρολαιν (με το δικο του βεβαια ψυχοπαθη τροπο,μια παλουκωνει κι δαγκωνει την Καρολαιν κι μια την σωζει ελεος ) αλλα κατα την γνωμη μου η Καρολαιν δεν τον θελει κι πιστευω ολα αυτα του τα πε για να της δωσει το αιμα του.
| |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| |
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 8 Φεβ 2013 - 22:27 | |
| Εγώ πάντως απόψε θα δω το 12ο και το 13ο αύριο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 0:01 | |
| εγω αμα προλαβω θα δω το τελευταιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 1:16 | |
| Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι χαμός στο 13ο επεισόδιο!! Θάλεια νομίζω ότι η Κάρολαην τα πίστευε αυτά που έλεγε!!!! Εγώ συμπαθώ τον Κλαους και πείτε με τρελή, ποσώς που με νοιάζει! Εντάξει ο χαμός γίνεται από εδώ και πέρα!!! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 1:35 | |
| εγω παντως kati απο τοτε που - Σπόιλερ:
σκοτωσε την τζενα δεν τον παω καθολου ,κι ουτε μου εχει δωσει την ευκαιρια της αμφιβολιας σκοτωνει αβερτα χωρις ουτε να βλεφαρισει κι μονο τον εαυτο του σκεφτεται ουτε καν τα αδελφια του
ολοι εχουν τις κακιες στιγμες αλλα αυτος ειναι οπως το ειπε evil | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 1:58 | |
| Τότε ο Κλάους ήταν ακόμη στην αρχή και είχαμε όλα τα δίκια να τον αντιπαθούμε. Τώρα πλέον με όσα έχει κάνει -αδικαιολόγητα πολλά- κάπου του δίνεις ένα δίκιο, τον καταλαβαίνεις και προσωπικά τον συμπαθώ! Ακριβώς όσα του ειπε η Κάρολαην είναι όσα λέω τόσο καιρό στην κολλητή μου!
Τον καθηγητή το βλάκα καλά έκανα και δε τον εμπιστευόμουν!! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:03 | |
| - Σπόιλερ:
κι ακουσα οτι λεει ψεματα για την θεραπεια οτι δεν υπαρχει
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:09 | |
| Και τότε γιατί - Σπόιλερ:
να ξυπνήσουν τον άλλον; Αφού ο αδερφός του που είχε πολλά πάρε-δώσε και με μάγγισες στο παρελθόν πίστευε ότι υπήρχε.. αν υπάρχει ή όχι φαντάζομαι θα φανεί σε λιγάκι. Αν και η γυναίκα του καθηγητή, εγώ σκέφτηκα κάποια στιγμή πως είναι μαγικό από τον εγκλωβισμένο για να τον ελευθερώσουν και να πάρει καμια εκδίκηση!
| |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|