| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+34an8i valia 32 Bella Marie Swan nicky_cullen mariettoula1996 T-NM-E-BD angely nantiaki_twilight 4 ever kati demona1986 pitsiriki Silia breathless kaname-kun Miley marina forever danaitsa98 _gwgw_ marina Zafrina mariana20 deathlysilence twilightFOREVER Teodan scarlet rose Vanina panagiota xrysanthi ΕΡΗ alexandra13 hiddenfantasy AspaKorth Dalia evi 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:13 | |
| Εγώ πάντως συμφωνώ με την Κάτι κι ας μην δεν έχω δει ακόμα τα επ.! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:16 | |
| Χαχαχαχα Ντάλια κοιτώντας τα σπόηλερ δε σου χαλάνε τη συνέχεια; Εγώ ποτέ δεν τα κοιτάω αν δεν έχω δει τη συνέχεια γιατί μου τη χαλάνε και μου τη σπάει!! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:20 | |
| Εγώ έχω δει τόσα σπόιλερ που το ίδιο μου κάνει... εξάλλου για μένα πάντα άλλο να διαβάζεις κι άλλο να την βλέπεις την συνέχεια. Έχω καταλάβει τι βασανισμένο και παρεξηγημένο υβρίδιο είναι ο γλυκούλης Κλάους επ. πριν... δεν πρόκειται να σοκαριστώ με ότι κι αν κάνει στη συνέχεια! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:25 | |
| - kati έγραψε:
- Και τότε γιατί
- Σπόιλερ:
να ξυπνήσουν τον άλλον; Αφού ο αδερφός του που είχε πολλά πάρε-δώσε και με μάγγισες στο παρελθόν πίστευε ότι υπήρχε.. αν υπάρχει ή όχι φαντάζομαι θα φανεί σε λιγάκι. Αν και η γυναίκα του καθηγητή, εγώ σκέφτηκα κάποια στιγμή πως είναι μαγικό από τον εγκλωβισμένο για να τον ελευθερώσουν και να πάρει καμια εκδίκηση!
- Σπόιλερ:
απο οτι ακουσα λεει ψεματα για την θεραπεια μονο κι μονο για να φερει εις περας το σχεδιο του να ξυπνησει τον silas. Μπορει να ειναι κι παραπληροφορηση βεβαια,θα δουμε παντως ενα ειναι σιγουρο αυτος λεει πολλα ψεματα
| |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:28 | |
| Ποιος ο σκοπός Θάλεια - Σπόιλερ:
να ξυπνήσει τον Σήλας; Τί σχεδιάζει πάλι ο Κλαους; Μέχρι πρότινος μόνο τα υβρίδια του τον ενδιέφεραν και προσφάτως κι η Κάρολαην η οποια τώρα που πίνει το αίμα του θα είναι sired στον Κλάους;;; Για να το δω κι αυτό!
Ντάλια εγώ κρατάω μια πισινή για τον Κλαους αλλά δεν παύω να τον συμπαθώ και ναθέλω να νιώσει κι αυτός λιγάκι διαφορετικά!! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:34 | |
| - Σπόιλερ:
δεν ξερω ποιος ο σκοπος του αληθινα, αυτος λεει οτι θελει να επαναφερει την οικογενεια του απο τους νεκρους αλλοι λενε οτι αυτος ειναι ο silas κι θελει να παρει πισω τις δυναμεις του παντως η καρολαιν δεν γινετε να ειναι sired με τον κλαους δεν την εκανε βρυκολακας αυτος
χιχι Ναταλι κι εγω ανοιγω τα spoiler δεν με πειραζει ,ασε που δεν μπορω να αντισταθω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:38 | |
| Δεν πιστεύω - Σπόιλερ:
να είναι αυτός ο Σήλας!!!! Πού τις παίρνεις αυτές τις πληροφορίες; Μας δε μας δίνουν κανένα στοιχείο για να υποψιαστούμε τέτοιο πράγμα! Πιο πιθανό αυτό με την οικογένεια.. Δεν την έκανε αυτος βρυκόλακα όχι, το ξέχασα αυτό!
Εγώ δεν ανοιγω σχεδόν ποτέ σποηλερς!! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:45 | |
| - Σπόιλερ:
απο το facebook ,δεν ξερω ομως αμα μπορω να βαλω την σελιδα η δεν επιτρεπετε, παντως λενε πολλες πληροφοριες κι για τα επομενα επεισοδια
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:47 | |
| Για εμένα τη βάλεις δε τη βάλεις το ίδιο και αυτό! Αλλά μάλλον καλύτερα να μη τη βάλεις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 2:53 | |
| - Σπόιλερ:
Σίγουρα Κάτι εδώ και καιρό έχει αρχίσει να νιώθει διαφορετικά, πιστεύω ότι την καημένη την Κάρολάιν την δάγκωσε σε μια στιγμή αδυναμίας λόγω του χαμού του αδελφού του... λέμε τώρα... Αλλά όταν την είδε πραγματικά να "φεύγει" απ'την έκφρασή του είδαμε πως η ψυχή του πήγε στην κούλουρη. Δεν μπορεί να κάνει χωρίς αυτή. Ακόμα κι αν ξέρει πως εκείνη ποτέ δεν θα τον ακολουθήσει και θα γυρίζει πίσω στον Τάιλερ, κι όμως εκείνος της δίνει το αίμα του.
| |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 3:04 | |
| - Σπόιλερ:
παντως δεν μαρεσει ετσι οπως εχουν γραψει τον χαρακτηρα του κλαους απο την μια τοσο κακος κι απο την αλλη να ερωτευεται την καρολαιν κι να την σωζει. κι για τον αδελφο του το κολ φωναζε στην ελενα κι στον τζερεμι οχι επειδη πεθανε αλλα επειδη αυτος ηθελε να το κανει δηλαδη οι σεναριογραφοι μου την δινουν γιατι δεν στεκουν με αυτα που γραφουν ωρες ωρες
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 3:08 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν πιστεύω πως ο Κλάους θα τον σκότωνε. Απλά θα τον "κοιμιζε" τον αδερφό του.. εμένα μου αρέσει όπως τον έχουν γράψει γιατί δείχνει πως και Ορίτζιναλ να είσαι έχεις συναισθήματα και ανθρώπινη υπόσταση..
Θάλεια πάω για ύπνο! Χάρηκα που τα είπαμε! Καληνύχτα!!! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 3:16 | |
| - Σπόιλερ:
οι αλλοι αρχικοι κατα την γνωμη μου,ο Ελαιτζα κι η Ρεβεκα εχουν πιο ανθρωπινη υποσταση γιατι ειναι καλοι εχουν ανθρωπια ενω ο κλαους ειναι σαν να εχει κλεισει την ανθρωπια του, νταξει το παραδεχομαι ειμαι αντι-κλαους μην με βαρατε παιδια
ναι κι εγω παω καληνυχτα Kati κι Ναταλι | |
|
| |
angely Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 07/01/2013
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 3:19 | |
| - Σπόιλερ:
Ε ναι όπως λεει η Κατι, ο Κλαους απλα θα τον κοιμιζε τον Κολ. Δεν ειπε οτι ηθελε να τον σκοτωσει. Ειπε οτι ηθελε να τον βασανισει με τους δικους του ορους.. Ενας χαμος παντως εχει γινει. Και δεν καταλαβα καθολου την συναντηση που ειχε ο καθηγητης με τον ιθαγενη που κρατουσε αλυσοδεμενο τον Τζερεμυ και μετα εμφανιστηκε και η Μπονυ. Δεν καταλαβα τι ειπε και τι εννοουσε.. Και επισης ποια ειναι η θυσια που πρεπει να κανει (συμφωνα με τα οσα καταλαβε ο Ντειμον?)
| |
|
| |
angely Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 12 Registration date : 07/01/2013
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 9 Φεβ 2013 - 3:24 | |
| Πάντως όποια το βλέπει χωρίς υποτίτλους υπάρχουν και τα recap που λενε σκηνη προς σκηνη τι γινεται.. Μεν μερικες φορες υπαρχουν ορθογραφικα ή γραμματικά λαθη. Αλλα βγάζεις νόημα. Και εμενα μου αρεσει να μην χανω λεξη, επομενως σχεδον πάντα διαβάζω και το recap. Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι πολλες φορες δεν ειναι ετοιμο την ωρα που βλεπω το επισοδειο. Αλλα εστω το διαβαζω αργοτερα.. - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Φεβ 2013 - 14:03 | |
| Angely - Σπόιλερ:
η θυσία που κατάλαβε ο Ντέημον και μου πέρασε και εμένα από το μυαλό είναι ενός ορίτζιναλ βρυκόλακα, 3 κανονικών, ενός κυνηγού και μίας μάγισσας. Έτσι φαντάστηκα γιατί αλλιώς γιατί να τσαντιστεί ο Ντέημον; Ή τελοσπάντων η θυσία έχει να κάνει με τα άτομα που βρίσκονται στη μέση του πουθενά στο δάσος. Επίσης όταν λέει η Έλενα πως εξαφανίστηκε ο Ντέημον.. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι έφυγε αλλά ότι τον απομόνωσε ο καθηγητής (που κακό ψόφο να 'χει, πού βρέθηκε στο δρόμο μας!)
Όπως και να 'χει σε 4ημέρες θα μάθουμε. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Φεβ 2013 - 14:05 | |
| - Σπόιλερ:
η τελευταια σκηνη δειχνει εναν κυνηγο να ριχνει τον Ντειμον αναισθητο οποτ εμονο επιλογη του δεν θα ναι το αν θα γυρισει η οχι.
| |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Φεβ 2013 - 14:59 | |
| Κορίτσια μου, ξέρετε κάθε πότε βγαίνει το TVD στην Αμερική? | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Φεβ 2013 - 15:34 | |
| Κάθε Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής εδώ). | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Φεβ 2013 - 19:34 | |
| στις 3 το χαραμα για την ακριβεια... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Φεβ 2013 - 23:41 | |
| Κι εγω συμπαθω τον Κλαους παρολο που ειναι ο κακος της υποθεσης, μοιαζει σαν να κρυβει ενα παιδι μεσα του που διψαει για αγαπη και αποδοχη, οπως η Ρεμπεκκα. Μπορει στο παρελθον να ηταν ο πιο κακος βρυκολακας του πλανητη αλλα πιστευω οτι ολα αυτα που εγιναν στο Φορκς με σωσιες, υβριδια, μανες, αδελφια κτλ τον εφεραν κι αυτον σε μια κριση ταυτοτητας. Και κατι μου λεει πως θα τους σωσει ολους στο τελος. Θα γινει σαφως ενα μπαχαλο πρωτα, αν οι σεναριογραφοι σεβονται τον εαυτο τους αλλα πιστευω πως αν βγουν αλωβητοι απο ολο αυτο θα γινουν μια ωραια παρεα!!!! Θα ειχε πλακα παντως!! | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 11 Φεβ 2013 - 23:45 | |
| Ναι και εγω το πιστευω αυτο για τον Κλαους. Γενικα μαρεσει πιο πολυ απο ολους τους αλλους εκει μεσα.. Πιστευω οτι του λειπει η αγαπη.. Για αυτο θα μαρεσε να τα φτιαξει με την Καρολαιν, του βγαζει εναν πολυ γλυκο ευατο. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Φεβ 2013 - 1:55 | |
| Του τον βγαζει αλλα δεν ξερω κατα ποσο η Καρολαιν θα μπορουσε να τον αγαπησει πραγματικα...στο κατω κατω ειναι με τον Ταιλερ...αλλα ο Κλαους εχει δικιο...τους εκανε πολλα κακα αλλα το ιδιο ισχυει και για εκεινους....παρεα δεν θα μπορουσα να τους δω.Ισως καποια στιγμη θα μπορουσαν να συνυπαρξουν αρμονικα χωρις σφαγες. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Φεβ 2013 - 8:51 | |
| 1ον εγώ γιατί δεν είδα τη σκηνή που λέει η Εύη στο σπόηλερ στην προηγούμενη σελίδα;! Κοιμήθηκα;!!;;!! 2ον breathless συμφωνώ σχεδόν απόλυτα μαζί σου ειδικά στο θέμα του ποιος θα τους σώσει. Αν πρόκειται να τους σώσει κάποιος τότε θα είναι ο Κλάους γιατί είναι ο γηραιότερος που δε θα βρίσκεται μπλεγμένος και όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει τόσα χρόνια που περιπλανιέται. an8i συμφωνώ μαζί για Κλάους και Κάρολαην και όσο ήθελα όταν μεταμορφώθηκε ο Τάηλερ να είναι με την Καρολαην άλλο τόσο και ίσως λίγο περισσότερο θέλω να είναι τώρα με τον Κλάους αλλά όπως λέει κι η Εύη προς το παρόν δε ξέρουμε κατα πόσο μπορεί να τον αγαπήσει κι άλλο η Καρολαην γιατί προσωπικά πιστεύω τον αγαπάει ή τελοσπάντων νιώθει κάτι για εκείνον και κόβω το κεφάλι μου για αυτό! | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Φεβ 2013 - 15:05 | |
| Και εγω πιστευω οτι αισθανεται κατι για αυτον.. Γενικα μ'αρεσει πολυ ο Ταηλερ με την Καρολαην απλα πιστευω οτι με τον Κλαους θα ηταν επικο! Το θεμα ειναι οτι το βλεπω λιγο χλωμο να καταληγουν τελικα μαζι... | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|