Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Μαρ 2013 - 21:39
E ενταξει....εγω δεν εχω λογο να συνεχισω να το βλεπω αυτο το θανατικο!!!!!
Μολις κατεβηκα απο το σπιτι της ξαδερφης μου και ειδαμε επεισοδιο 13, 14 και 15!!!!
Τι το θελα??????
κανεναν δεν αφησαν!!!!
Γιατι να συνεχισω να το βλεπω ???Και η Ελενα γιατι να συνεχισει να ζει???Για να δουμε ποιον απο τους δυο καυτους βρυκολακες θα διαλεξει ????Και μετα ζησαν αυτοι καλα ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ και εμεις καλυτερα?????
Τι τους εφταιγε τωρα το κουκλακι με την γραμμωμενη πλατη και το τελειο χαμογελο και το σκοτωσαν !!!!Και ηταν και αθωο το καημενο!!!Απλα ετυχε και γεννηθηκε σε λαθος σπιτι!!!Εδω και 3,5 κυκλους το σωνουμε για ποιον λογο ????Παει και αυτος!!!!
Ουτε και τ0 να δω τον Κλαους γυμνο να κανει σεξ με την καρολαιν δεν αποτελει πλεον κινητρο να για να περιμενω με λαχταρα την σειρα!!!!
Απογοητευτηκα!!!!
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Μαρ 2013 - 22:17
Μην απογοητευεσαι Σκαρλετ μου!! Ολο και καποιο καινουργιο μαναρακι θα σκασει μυτη!! Αλλωστε μεχρι τοτε εχουμε τις κλασσικες αξιες για συντροφια.. Δεν ειδες παραπανω την Ευη και την Νταλια πως ετοιμαζονται για παρτυ??? Κι εγω μαζι- αν μου αφησει κανενα κοκκαλακι η Ευη απο τον θεο γιατι να τον προλαβω πρωτη δεν το βλεπω, την εχει στησει στη γωνια..
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Μαρ 2013 - 22:27
Χαχαχαχ ρε συ δεν ειναι μονο οτι το χασαμε το κορμι πατριωτη ειναι το οτι πραγματικα στενοχωρηθηκα που η Ελενα εχασε ολη την οικογενεια της!!!
Σε κανει και αναρωτιεσαι στο τελος αν τελικα αξιζει τον κοπο!!!!!
Ελπιζω να κανουν κανα μαγικο να τον ξαναζωντανεψουν αν και αν συμβει κατι τετοιο βλεπω την σειρα να μετατρεπεται σε supernatural!!!!
Παντως ρε κοριτσια εγω σε καθε επεισοδιο μπερδευομαι ολο και πιο πολυ!!!!Κλαους η Ντειμον?????? Δεν ξερω που να προσανατολιστω!!!!Δεν εχω εναν αγαπημενο σε αυτην την σειρα!!!!Τωρα γιναν δυο!!!
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Μαρ 2013 - 22:39
Εγω να σου πω την αληθεια στον Ντεημον κατεληξα-φαινεται αλλωστε η αυξανομενη λατρεια που του εχω αλλα τετοιο οφθαλμολουτρο δεν εχω ξαναδει σε καμια αλλη σειρα ever!!!!!!! Δηλαδη πραγματικα δεν ηταν ενας-δυο, χαιροσουν να βλεπεις μαναρακια!!! Ο καθενας με τον τυπο του και το στυλ του, ηταν σεξυ!!
Τωρα αυτο που λες με την Ελενα- οντως επεσε πολυ θανατικο και σε ολη την πολη βασικα.. Ελπιζω στα προσεχη επεισοδια και στην επομενη σεζον να αναπληρωσουν το κενο του καστ καπως... Ο Τζερεμι αν επιστρεψει το βλεπω μονο ως φαντασμα...
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Μαρ 2013 - 22:51
''Σαν το μικρο φαντασματακι τριγυρνας....''
Ε ρε που φτασαμε ...να ελπιζουμε να βλεπουμε φαντασματα!!!!
Και ειχα μια ελπιδα οτι αυτος θα γλιτωνε!!!Ειχε φουσκωσει πολυ στον τεταρτο κυκλο και τον εβλεπα σαν μακροπροθεσμη επενδυσηι!!!Ολο με τα αμανικα κυκλοφορουσε το πουλακι μου!!!!
Οντως κατι πρεπει να κανουν γιατι το κενο ειναι μεγαλο!!!
Και αυτον τον Κλαους ας μου απαντησει καποιος γιατι τον αφηνουν ακομα και κυκλοφορει με ρουχα??? Πολυ καλομαθημενο τον εχουνε!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Μαρ 2013 - 23:20
Εγω παλι παντα τον Ντειμον ηθελα... Θεος κι ο Κλαους καλος και ο Στεφαν οταν δεν κυνηγαει κουνελια αλλα Ντειμον δεν ειναι.... Κι οντως Δημητρα μην απογοητευεσαι...εδω η Μπονι θελει να διαλυσει ολη την αλλη πλευρα εκει κολλησες εσυ...θα τους φερει ολους πισω στο τελος...μαζι κι ολα τα ζωα φυσικα...
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 12 Μαρ 2013 - 23:20
Χχαχααχχαχααχα!!!! Καποιος να στειλει ενα μηνυμα στη Τζουλι αμεσως!!!! Αρχικος βρυκολακας και υπερβολικα ντυμενος ενοχλει!!!! Γδυστε τον και καντε τον να ιδρωσει!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009