Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 13 Μαρ 2013 - 16:53
τατουαζ ??????Που πως ποτε??????
Καιρος να αρχιζουν οι αγαπημενοι μας ηρωες να βγαζουν τα εσωρουχ....ε τα εσωψυχα τους προς τα εξω σιγα σιγα!!!!
Κριμα ειμαστε εμεις οι φαν!!!
Τιποτα δεν βλεπουμε!!!
Οσο για τον Ντειμον εννοειται τον γουσταρω με χιλια και σαν ομορφια και σαν χαρακτηρα!!!!!Ειναι καλο κωλοπαιδο για αυτο μ'αρεσει!!!!! Ο αλλος ομως.....ο Βρετανος ...με την ωραια φατσουλα ,την γραμμωμενη κορμοστασια και την σεξυ προσφορα ,love .....εχει αρχισει να κερδιζει εδαφος!!!!Τρελαινομαι να τον βλεπω να δειχνει αδυναμια για την Καρολαιν!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 16 Μαρ 2013 - 21:54
Το ειδα!!!!! Οντως η Ελενα εχει πλακα ετσι αλλα μου λειπει λιγο κι ο παλιος της εαυτος..Λιγο ομως.
Σπόιλερ:
Το σεξ του Κλαους με την Χειλι δεν το καταλαβα...κουλο!!! Και στο τελος που ο Ντεημον φευγει με την Ελενα μ'αυτον τον τροπο-ολα τα λεφτα!!!! Οντως τη γουσταρει περισσοτερο ετσι και θα περασουν σουπερ τωρα που χαλαρωσε αρκει να μην μας σκασουν παλι οι σεναριογραφοι με καμια στραβη, θελουμε Ντελενα και να διαρκεσει επιτελους!!!! Και με τον Ταηλερ τελειωσε οριστικα οποτε λετε να δουμε λιγο ζηλια απο την Καρολαιν για τη Χειλι κι αναψουν τα αιματα??
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 17 Μαρ 2013 - 1:20
Σπόιλερ:
εμενα δεν μαρεσει καθολου η Ελενα ετσι, ειχαμε την Καθριν δεν χρειαζομασταν δευτερη. Η σειρα εχει αρχισει κι με ξενερωνει γινοντε κατι πραγματα που δεν εχουν λογικη π.χ. Κλαους-Χελευ πραγματικα κουλο κι δεν ειχαν κι καθολου χημεια.Επισης ο Ντειμον μπορει να του αρεσει πιο πολυ ετσι η Ελενα επειδη κι αυτος ετσι ειναι πανω κατω αλλα δεν ξερει πραγματικα αν τον αγαπαει, αφου εχει κλεισει την ανθρωπια της.Κι με Κλαους-Καρολαιν το αποκλειω να γινεται κατι,μου φαινεται να τον αντιπαθει κιολας κι με το δικιο της.Για μενα παντως ο 4ος κυκλος επρεπε να ναι ο τελευταιος, εχει αρχισει κι κανει κοιλια κι φαινεται κι στα νουμερα. Ο 1ος κυκλος ηταν τελειος ο 2ος καλος ο τριτος ετσι κι ετσι κι αυτος μετριοτατος. Οι σεναριογραφοι προσπαθουν να βρουν καινουργιες ιδεες για να ανεβασουν την τηλεθεαση αλλα δεν τους βγαινει. Κι αμα κατι δεν σου βγαινει μην το τραβας απο τα μαλλια... Τοσα αλλα ωραια βιβλια υπαρχουν να δουμε καμια καινουργια σειρα... sorry για την πολυλογια
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 17 Μαρ 2013 - 12:22
Η κλαψα δεν μου λειπει, η φωνη της λογικης μου λειπει και η ανθρωπια της γιατι αυτη κρατησε τον Ντεημον κοντα της και την αγαπησε..Αν ηταν ετσι ο χαρακτηρας της απο την αρχη ουτε καν ο Στεφαν δε θα της εδινε σημασια.. Παντως οτι κανει κοιλια η σειρα κανει Και μαλλον το τραβανε για να ασχοληθουνε και στην αλλη σεζον με τον Σαιλας και να ξεμπερδευουν, δεν υπαρχει αλλη απειλη στον οριζοντα αλλωστε..
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 22 Μαρ 2013 - 4:50
Μα καλα ποσο ζωο παιζει να ειναι η Καρολαιν...
Σπόιλερ:
ειλικρινα αμα ξανα κριτικαρει τον Κλαους θα την παλουκωσω...συν του οτι τον γουσταρει σαν τρελη.Παραδεξου το επιτελους κοπελα μου...εδω εχεις κατεβασει ολη την μηλια και το παιζεις αναμαρτητη κυρια επι των τιμων... Και μετα απο αυτο που εκανε ο Σαιλας στον Κλαους μα τον θεο ανυπομονω να δω τον διεστραμενο τροπο που θα τον σφαξει ο Κλαους.... τον παπαρα...
Κλασσικος Ντειμον...αγαπω... τωρα οσο για το ream Elena Ρεμπεκα τι να πω...πιο ακυρη ομαδα δεν παιζει...οτι να ναι ειναι και οι δυο...υποθετω ταιριαζουν.
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 22 Μαρ 2013 - 17:19
Ας πιουμε στην υγεια του Ντειμον για το 17ο
Σπόιλερ:
παντως το επεισοδιο ηταν καπως βαρετο αμα δεν ηταν κι οι σκηνες με την Μπονι την Καρολαιν που ειχαν σασπενς κι με τον Κλαους κι Σαιλας στο τελος θα ηταν αδιαφορο. Την Καρολαιν δεν την κατηγορω αλλα ουτε την δικαιολογω, καταλαβαινω οτι δεν ηθελε να χασει κι την αλλη κολητη της κι δεν ηξερε οτι θα σκοτωνε ολες τις μαγισσες αλλα φερθηκε παρορμητικα. Αυτο ειναι που με νευριαζει σε αυτην την σειρα,η Καρολαιν τις τελευταιες σαιζον ειναι η λογικη, ηρεμη κι τωρα αυτη εκανε την χαζομαρα. Καλα ετσι κι αλλιως θα γινοταν αυτο για τον 5ο κυκλο...
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 22 Μαρ 2013 - 20:14
Εγω σημερα μιας που υποφερω στο κρεβατι του πονου και δεν ειχα τι να κανω ξεκινησα να βλεπω τρειλερ απο επεισοδιο 16 ,17 και 18 !!!!
Ρε παιδια ...τι να πω???Εχω ψιλοξενερωσει!!!!Τωρα ειλικρινα καθομαι και περιμενω πως και πως καμια σκηνη με Κλαους και Καρολαιν γιατι τιποτε αλλο δεν εχει νοημα!!!
Εχει ξεκληριστει το καστ!!Εχουν ερθει τα πανω κατω και ολα οσα μου αρεσαν στην Ελενα χαθηκαν!!!!
Οι 2 πρωτοι κυκλοι ηταν τελειοι, ο τριτος σχετικα καλος αλλα τωρα στον τεταρτο το κουρασαν με την θεραπεια, τον θανατο του πιπινιου και την 2η καθριν(την ελενα βαφτισα ετσι)!!!
Αντε να δουμε τι θα δουμε στην συνεχεια!!!!
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 22 Μαρ 2013 - 22:23
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω ψιλοξενερώσει με την στάση της Ελένα, είπαμε να χάσει την ανθρωπιά της, να γυρίσει στα σχολικά - βαμπιρίστικα καθήκοντα αλλά όχι και να ξεπεράσει τελείως τα όρια. Είχαμε την Κάθριν, μετά Ρεμπέκα και μετά πάλι (Κάθριν) Ελένα = ΕΛΕΟΣ !!! Δεν αντέχεται άλλο... κι όπως λέει κι η Σκάρλετ από πάνω κάθομαι και βλέπω με την Ελπίδα μήπως και γίνει κάτι με το σαγηνευτικό υβρίδιο κι την πολυλογού ξανθιά αλλά τπτ... =τζίφος!
Σπόιλερ:
Μετά τα αίσχη και με το λυκάκι μη χέσω κι από κεί ...
Έχω χάσει πάσα ιδέα κι ελπίδα..
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 22 Μαρ 2013 - 22:43
Κι εμενα δεν μου αρεσε το 17ο και συμφωνω με το ξενερωμα..Εγω βλεπω τη σειρα περιμενοντας να απολαυσω μια αυθεντικη σκηνη Ελενα-Ντεημον που μας εχουν πρηξει με τα εμποδια τοσο καιρο!!! Και ηδη μ'εχει κουρασει η ιστορια με τη θεραπεια!!! Παντως σκηνικο Κλαους- Καρολαιν δε βλεπω...Πρεπει να ξενερωσε κι ο ιδιος ο Κλαους πια με τη συμπεριφορα της ηλιθιας!!!! Μου τη σπαει που η πλοκη ειναι τοσο αργη...Ας ξεμπερδευαν με τον Σαιλας και ας ασχολουνταν με κατι αλλο την επομενη σεζον
Σπόιλερ:
Τωρα βλεπω να επανερχεται ολο το καστ σαν φαντασματα και να γινεται της τρελης...
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 22 Μαρ 2013 - 23:12
H ιδεα με τα φαντασματα απο μια αποψη ακουγεται ελπιδοφορα!!!!Αχ!!!Αγορακι μου.....!!
Οσο για το ζευγος Ντελενα !!Θα συμφωνησω !!!Θελω και γω μια αυθεντικη σκηνη!!!!Ουφ πια!!!
Σπόιλερ:
Στην αρχη η Ελενα τον θεωρουσε κοπανο...μετα οχι...μετα τον ψιλογουσταρει...τον φιλαει ετοιμοθανατο ....αλλα κατα τα αλλα αγαπαει τον στεφαν....μετα φευγει ο στεφαν ...δενεται με τον ντειμον...γυρναει ο στεφαν...αγαπαμε στεφαν....ξαναγουσταρουμε τον ντειμον....μπερδευομαστε ....φασωνομαστε με τον ντειμον...αλλα διαλεγουμε τον στεφαν....βρυκολακιαζουμε ....ξαφνικα δεν θελουμε τον στεφαν ...λατρευουμε ντειμον και πανω που θα λεγαμε τον δεσποτη παναγιωτη...τελικα ...θα τον πουμε βρασιδα ...γιατι λογω βρυκολακιστικου δεσιματος δεν μας θελει ετσι ο ντειμον και βραστα και αστα!!!! και τωρα απο οτι ψιλοκαταλαβα σαν να μην εφταναν ολα τα αλλα αρχισε να ζηλευει ετσι ξαφνικα τον στεφαν που μιλαγε με την καρολαιν!!! να το πω το ''ασε μας κουκλιτσα μου'' η να το αφησω για το 5ο κυκλο οπου αυτα τα δυο αδερφια θα τα εχουν παρει ολες εκει μεσα...ελενα ..καθριν....η καρολαιν ετσι οπως το παει...η ρεμπεκα ...και δεν ξερω κααι γω ποιες ακομη
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 23 Μαρ 2013 - 0:22
γενικα πιπιλα το καναμε το θεμα...ειχα μια ελπιδα με βαση το τρειλερ με την σκηνη στην ταρατσα αλλα τπτ.... τι πιστευω εγω...η θα συνεχισουν οι ψυχοπαθεις σκυλες να ειναι 2...βλεπε Καθριν και Ελενα...η Καρολαιν θα παρθει με τον Κλαους και μετα πως το κανα αυτο και η Μπονι κλασσικα το ζωακι για ολες τις δουλειες... η...στο τελευταιο επεισοδιο ο Ντειμον πεθαινει...και εκει ειναι που θα σαλταρει η Ελενα και θα ξανα γυρισει στον παλιο κλαψο...νικο εαυτο της.Και μετα αντε να δουμε πως θα κρατησουμε τους κακους στην αλλη πλευρα αλλα θα φερουμε τον Ντειμον πισω.