| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+34an8i valia 32 Bella Marie Swan nicky_cullen mariettoula1996 T-NM-E-BD angely nantiaki_twilight 4 ever kati demona1986 pitsiriki Silia breathless kaname-kun Miley marina forever danaitsa98 _gwgw_ marina Zafrina mariana20 deathlysilence twilightFOREVER Teodan scarlet rose Vanina panagiota xrysanthi ΕΡΗ alexandra13 hiddenfantasy AspaKorth Dalia evi 38 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 31 Μαρ 2013 - 15:20 | |
| | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 31 Μαρ 2013 - 15:29 | |
| Σε ευχαριστώ!! εdit: Ή εγώ κάτι κάνω λάθος ή δε ξέρω, τί να πω. Δεν έχω λογαριασμό στο Αmazon ούτε θέλω να κατεβάσω το itunes και όλα τα links πρέπει να κάνω εγγραφή στα sites ή να πληρώσω για να δω το επεισόδιο! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 1:38 | |
| - evi έγραψε:
- αμα στο επομενο γινει κατι με τον στεφαν παει...θα παψω να ασχολουμε.
Δεν νομίζω να αρχίσει να ενδιαφέρεται ξαφνικά για δαύτον, μάλλον έχει αρχίσει να τους δουλεύει και τους δυο μου φαίνεται (Στέφαν & Ντέιμον ) λόγω έλλειψης ανθρωπιάς... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 1:43 | |
| για κουτουλημα ειναι γενικα. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 1:54 | |
| Εμένα μου λες... έχω αρχίσει και βλέπω την Κάθριν με άλλο μάτι... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 1:56 | |
| εγω την αγαπω σε σχεση με την κλαψο...να. | |
|
| |
ZetaPattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1738 Registration date : 11/09/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 16:58 | |
| Ναι η παλιά Elena ήταν κλαψιάρα μέχρι αηδίας ενώ η Κάθριν σκληρή σαν πέτρα!!!!!! Και έχει και ένα παράξενο στυλ που μ'αρέσει... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 18:23 | |
| Αρχισα να χανω καθε ιδεα για τους σεναριογραφους... Μα καλα αν δεν εχουν τι να γραψουν τι την ηθελαν την 5η σεζον??? Τα εχουν κανει μανταρα με τον χαρακτηρα της Ελενα και τους Σαλβατορε που εχουν καταντησει ντανταδες..
Ολοι οι χαρακτηρες ειναι αγνωριστοι- που ειναι ο δυναμισμος, η αιγλη, η εξυπναδα, η σεξουαλικοτητα, η τσαχπινια, η φιλια και οι ερωτες.. Εχουν καταντησει ολοι επιπεδοι, ξενερωτοι εκτος πραγματικοτητας και πολυ βαρετοι..
Ακομα ασχολουμαστε με την Ελενα και δεν εχουμε καταλαβει την αληθινη απειλη του Σαιλας-που υποτιθεται ειναι ο υπερτατος κακος- ενω οταν ηταν να εμφανιστει ο Κλαους θυμαστε ποσο τρομερος παρουσιαζοταν?
Θα μπορουσαν να εμφανισουν την Ελενα ατρομητη εναντιον του Σαιλας αφου δε θα ενιωθε φοβο και να γινει ενα καλο πανηγηρι γυρω απο αυτο ενω τωρα ασχολουνται με τον αν θα αγαπησει ξανα και ποιον και πρασινα αλογα
Αν ολο αυτο το ασυναρτητο πραγμα που ειναι τωρα η σειρα προκληθηκε απο τη νεα σειρα Οριτζιναλς και απλα το τραβανε μεχρι να αποχωρισουν απο αυτην,οι σεναριογραφοι ειναι για τα μπαζα!!!! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 20:03 | |
| Συμφωνω απολυτα μαζι σου breathless | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 21:18 | |
| Να σκεφτεις οτι δυσκολευομαι να απολαυσω τον αγαπημενο μου Ντεημον οχι μονο επειδη δεν τον αναγνωριζω πια αλλα κι επειδη ειμαι τοσο εκνευρισμενη με την Ελενα που επισκιαζει τα παντα!!!!! Ακομα κι εκει που ο Στεφαν ειπε στον Ντεημον - Σπόιλερ:
οτι θελει να τελειωνει με τη θεραπεια μονο και μονο επειδη της το χρωσταει και μετα να συνεχισει τη ζωη του μακρια και ο Ντεημον ψιλοπροβληματιστηκε για το αν θα κανει το ιδιο - λεω ενταξει, κουραστηκαν και οι ιδιοι, εμεις τι ελπιδες εχουμε να ανυπομονουμε για τη συνεχεια???? Και αυτο το σκηνικο πως τους ξεφυγε ετσι????
| |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 21:47 | |
| οτι να ναι ,εγω το ηξερα αφου ηθελα να τελειωσει περσι σε αυτη την σαιζον εχουν ξεφυγει τελειωςςς μου θελουν κι 5η | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 22:34 | |
| ετσι οπως πανε το πανε για φουνταρισμα το μαγαζακι... ο ντειμον μονο ξυλο τρωει...ακομη και ο στεφαν την βαρεθηκε. | |
|
| |
ZetaPattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1738 Registration date : 11/09/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 22:36 | |
| Καλά έκανε ο Στέφαν!!! Όλο αλλάζει γνώμη και αυτή και την βαρέθηκαν! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 1 Απρ 2013 - 23:08 | |
| σιγα την γκομενα πια...λες και δεν μπορουν να βρουν καλυτερη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 19:53 | |
| ίσως στο τέλος της 4ης σεζόν (δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο για να το πάνε και για 5η) ίσως γίνει κάποιο μεγάλο - σημαντικό - σπουδαίο μπαμ... αλλά και πάλι με αυτά που βλέπουμε χλομό το κόβω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 19:56 | |
| ναι αμα φυγουν και οι οριτζιναλς θα ναι φοβερα...θα την κυνηγαν οι σαλβατορ να παρει την θεραπεια ενω αυτη στο ενδιαμεσο θα παιρνει ολο το μυστικ φωλς...φοβερο... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 20:03 | |
| Εγώ το'χω πει και παραπάνω ας την παλουκώσουν να ησυχάσουμε... πρώτα είχαμε την κλάψα της τώρα την αναισθησία της ..δεν πάει άλλο πια... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 20:04 | |
| Ε ναι...ας διαλεξει τον Ντειμον μια και εξω να ησυχασουμε...και μετα το μαναρι μου να την παρατησει να αυτοκτονησει αυτη και να συνεχισουμε ολοι τις ζωες μας... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 20:06 | |
| ωραίο σενάριο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 20:09 | |
| αμα θες την παλουκωνω και τωρα να τελειωνουμε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 20:10 | |
| Στάσου έρχομαι μαζί σου... όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 20:11 | |
| Παιρνω τον Ντειμον σπιτι μετα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 20:12 | |
| Πάρτον μωρέ... εγώ έχω να φροντίσω τα τραύματα του ορίτζιναλ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 20:14 | |
| θα φερει και την καρολαιν μαζι.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 2 Απρ 2013 - 20:17 | |
| Δεν τον αφήνω ... θα την αφήσω απέξω αυτήν... αρκετά την ανέχτηκα κι εκείνη | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|