Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 11:26
Το είδα χτες το βραδυ Ακομα δεν μπορω να βαλω τις σκεψεις μου σε σειρά. Νιωθω ενα τεραστιο κενο. Αυτη η σειρά θα μεινει μέσα μου για πάντα. Όχι μονο για αυτό που είναι, αλλα και γιατί μου άλλαξε την ζωή. Με το που βγηκα απο την προβολη ξανα αγορασα εισητηρια για να την ξαναδω το σαββατοκυριακο. Δεν ξερω πως να καλυψω το κενο... Αν πω πως στην τελευταια σκηνη δεν ηθελα να βαλω τα κλαματα, θα πω ψεματα. Περιττο βεβαια να αναφερω πως στην σκηνη της μαχης μου ειχε παγωσει το αιμα... Δεν ξερω τι να κανω...Νιωθω κενός.
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 11:31
Έλα βρε Γεράσιμε, μη ρίχνεςι αλάτι στις πληγές μας...
Κανενός η ζωή δεν άλλαξε από αυτή την ιστορία όσο η δική μου...
Ας το καλό σας! Θα πάω να το δω καμιά δεκαπενταριά φορές ακόμα, να πάρω τη δόση μου.
Και για να ξέρετε τίποτα δεν τελείωσε! Όσο εμείς εδώ έχουμε όρεξη και διάθεση υπάρχουν ένα σωρό πράγματα να συζητάμε και να περιμένουμε!
Η Saga ολοκληρώθηκε σαν βιβλία και σαν ταινίες αλλά θα ζει για πάντα μέσα στις καρδιές μας!
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 12:16
αυτο που ειδα χθες δεν νομιζω οτι περιγραφεται με λογια.απο την υπερενταση δεν μπορουσα να κοιμηθω το βραδυ,στριφογυρενουσε συνεχεια στο μυαλο μου.
Σπόιλερ:
απο που να αρχισω και που να τελειωσω.ο Εντουαρτ οπως παντα εκπληκτικος με γκριματσες που σε εκαναν ουτως η αλλως να γελασεις. η σκηνη που η μπελλα επιασε το τζεικ απο σβερκο ολα τα λεφτα.πολυ γελιο επεσε.οπως και στη σκηνη του ξεβρακωματος. για τη μαχη τι να πω?αν δεν ηξερα οτι ειναι οραμα θα το ειχα παθει το εγκεφαλικο.βεβαια οπως ειπαν και οι προοιγουμενοι αρχιζαν οι φωνες και τα χειροκροτηματα οταν οι Βολτουροι εγιναν σκονη.ειδικα με τη τζειν το ευχαριστηθηκα.
νομιζω οτι γενικα τα ειχε ολα,εμενα με καλυψε.
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 14:34
Τινα πρωτο πω για αυτην την ταινια...............Πραγματικα πανταν η αγαπημενη μου ταινια ηταν το λυκοφως και πιστευα οτι κανεις δεν θα ξεπερασει την Καθριν Χαρντγουικ....Μεχρι χθες!!!!!! Μπιλ Κοντον !!!!!!!!!Απλα θεος!!!!!!!!!!!!!
Η αρχη της ταινιας ηταν απιστευτη ,εγω εκει συγκινηθηκα παρα πολυ!!!!!!!Μετα οι σκηνες ηταν η μια καλυτερη απο την αλλη!!!!!Δεν ηξερες τι να πρωτονιωσεις!!!!Χαρα,λυπη,αγωνια,ευτυχια,ευθυμια... Τοσα συναισθηματα!!!!!!!
Αγαπημενη ηταν η ερωτικη σκηνη που ηταν σουπερ αισθησιακη και το τελυταιο πλανο στο τζακι με αφησε καπως ετσι! Τα κοντινα του Εντ.ηταν απιστευτα επισης! Η Μπελλα θεα! Ο τζεικ ξεκαρδιστικος!!!!! Τσαρλι και Σου forever!!!!!!!! Οι νομαδες ηταν μοναδικου ολοι τους αλλα ο αγαπημενος μου ηταν ο Γκαρετ!
Ησκηνη της μαχης φυσικα ηταν αναπαντεχη και συγκλονιστικη!!! Ειχα παθει εκατο εγκεφαλικα με τον πρωτο νεκρο και πραγματικα ειχα μεινει καγκελο και φωναζα καθε τοσο ιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Βεβαια αρχιζα να υποψιαζομαι τι συμβαινει οταν αρχισαν τα πεφτουν ιταλικα κεφαλια!! Στην αιθουσα γινοταν χαμος!!!!Χειροκτοτηματα,γελιο ,κλαμα !!!!!!!!Απ ολα!!!!
Πραγματικα αυτη η ταινια τα ειχε ολα! Ολα τα συστατικα που κανουν μια ταινια τελεια!!! Και στο τελος με το βιβλιο και τα flashback ηταν το αποτελειωμα!!!!!!
Αυριο το βραδυ θα την ξαναδω!!!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 15:37
Κάτι διάβασα σε ένα φόρουμ ότι κάποιος ανέβασε την ταινία στο youtube, αλλά δεν έχω καταφέρει να τη βρω. Μου φαίνεται περίεργο, βέβαια, να την ανεβάσει εκεί και όχι με torrent, και ακόμα κι αν ανέβηκε το youtube παρακολουθείται στενά από τη summit και θα ξανακατέβηκε αμέσως. Αν τυχόν βρω κι εγώ κανένα link για κατέβασμα, θα το βάλω εδώ.
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011