| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|
+38breathless _gwgw_ $ofi@ + Edward peby Twilight girl-maniac SalvatoreDamon Vanina scarlet rose twilightsagaddicted Teodan hlhtwilightmania vassia Mrs.Cullen2 ev@ki pitsiriki ROBELINA Stella777 izzy cullen T-NM-E-BD robertlady an8i akaliakoukou roobina alexandra13 MARIA SWAN CULLEN panagiota nicky_cullen bloody swan despina aek maria_likofos twilightFOREVER evi AspaKorth WhiteQueen ΕΡΗ Kimberly xrysanthi EliRose 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 19:41 | |
| πως το ακουγαμε μεσα με τα ουρλιαχτα και τα κλαμματα;;και στη δικη μου αιθουσα ετσι ειμασταν και χειροτερα! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 19:44 | |
| εμας αν και πρεμιερα καλα ηταν....δεν ειχε γκαριδες. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 19:45 | |
| μπα εμεις του δωσαμε και καταλαβε!!Οταν πηγε να πεσει ο Εντουαρντ και οταν πεθανε η Τζειν με τον Αρο...δωσαμε ρεστα!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 19:47 | |
| Kαλα ενταξει και τετοια ειχαμε....οταν επεσε ο Εντουαρντ η κολλητη αφησε μια κραυγη λες και γεννουσε....κι οταν ψοφησε η Τζειν ακουστηκε απο 10 διαφορετικες μεριες ψοφα που...να.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 19:50 | |
| αγαπη μου μιλαμε για ουρλιαχτα πονου!!ΟΧΙ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ και δε συμμαζευται!!Αν καποιος περνουσε απ'εξω θα νομιζε κανεις οτι γινοταν ομαδικη σφαγη εκει μεσα! | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 20:29 | |
| Παιδιά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω!!! Στη Χίο πια δεν έχουμε σινεμά. Τα άνοιξα όλα τα σπόιλερ γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα εισητήρια είναι πολύ ακριβά για να έρθω Αθήνα και να μου φύγουν γύρω στα 300 ευρώ για να δω την ταινία μου παει πολύ. Να είχα και κάποια άλλη δουλειά να το συνδίαζα καλά θα ήτανε αλλά όχι, είναι πολλά τα λεφτά και δεν τα έχω... Έτσι παίρνω μικρές γεύσεις από εδώ και σας χιλιοευχαριστώ!!!!
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 20:29 | |
| χαρα μας!! | |
|
| |
robertlady Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : οπου ειναι ο ρομπερτ μου!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 31/08/2012
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 20:39 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 20:45 | |
| | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:02 | |
| ΣΠΟΙΛΕΡ!!!Μιας και κοντεύω να σκάσω από το κακό μου που δεν μπορώ να δω την ταινία ΤΩΡΑ,νιώθω έντονη την ανάγκη να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας, να σχολιάσω, να γράψω κάτι βρε αδελφέ... Θα πιάσω κομμάτι κομμάτι. Καλά, το φινάλε και εκεί που έτρεχαν, πάνω κάτω έτσι τα είχα φανταστεί και όταν διάβαζα το βιβλίο. Και σίγουρα θα τα νιώσω και θα συγκινηθώ όταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δω ολόκληρη την ταινία. Όμως η μάχη... απαπαπααααααα!!!!! - Σπόιλερ:
Παιδιά με έπιασε η καρδιά μου στη σκηνή από τη μάχη όπως την είδα εδώ. Στο βιβλίο ξέρουμε πως δεν έγινε μάχη, όμως ΑΝ θα γινόταν από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενά σας, μέσα από τις σκέψεις της ¶λις, θα ήταν έτσι. Ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η ιδέα του σκηνοθέτη και χίλια μπράβο του!!! Κατ αρχήν μέσα από τη μάχη φαίνεται το δέσιμο ανάμεσα στους βρικόλακες και τους λυκανθρώπους, τα συναισθήματα των λυκανθρώπων που λειτουργούν τηλεπαθητικά... Αγχώθηκα απίστευτα με τον Τζέικομπ και τη Ρένεσμι, ο Τζέικομπ να τρέχει να τη σώσει, ξέροντας ότι το πιο γλυκό από τα παιδιά των λυκανθρώπων, ο Σεθ, είναι νεκρός. Στο σημείο που τον βασάνισε η σαδίστρια η Τζέιν και μετά τον σκότωσε δεν είδα καλά ποιος μιλάμε ΠΟΝΕΣΑ!!!!!!!!! Και η Λία!!!! Η Λία δίνει τη ζωή της για να σώσει την Έσμι! Καλά, με τον Έντουαρντ πήγα στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισα.... κόντεψα να πάθω ανακοπή. Πραγματικά ΞΕΧΝΑΣ ότι πρόκειται για όραμα τόσο καλοστημένη είναι η μάχη... ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ όταν είδα ότι ο ¶ρο έχει κλάσει ευκάληπτους, συγγνώμη που μιλάω έτσι αλλά η πίεσή μου έχει πάει 22... και όταν είδα την Τζέιν να τρέχει και την ¶λις ξοπίσω της... ήταν πολύ δίκαιο να την αποτελειώσει ο Σαμ και... αχ τώρα καταλαβαίνω τι περάσατε στο σινεμά, εγώ από ένα τοσοδούλικο βιντεάκι κόντεψα να πάθω καρδιακό... Πραγματικά δεν υπάρχει...
| |
|
| |
ROBELINA Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 5931 Registration date : 30/06/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:07 | |
| Μολις γυρισα απο το σινεμα και ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι τελειωσε!! Σε ολο το δρομο ελεγα στην φιλη μου κριμα που τελειωσε και κριμα που τελειωσε!!!!!!! Εχω μεινει εκστασιασμενη απο το θεαμα που ειδα , πραγματικα δεν ξερω τι να προτωσχολιασω, την ερωτικη σκηνη , τις φανταστικες εικονες μεσα απο τα ματια της μπελλας , οι τοσοι πολλοι βρικολακες που ο καθενας τους ηταν τοσο εξαιρετικος και υπεροχος , η σκηνη της μαχης που δεν εχω δει ωραιοτερη σκηνη ποτε μου ,το τελος που με εκανε να κλαψω και να συνηδειτοποιησω οτι αυτο ηταν το τελος ? Και ολα αυτα σε συνδυασμο με τις υπεροχες μουσικες επενδυσεις !!!!!!!!!!! Πραγματικα ολα ηταν τοσο ομορφα που συνδυαζοντας τα δημιουργησαν ενα υπεροχο και αξεχαστο θεαμα!! Εγινε εξαιρετικη δουλεια απο καθε πλευρα και πραγματικα μπραβο τους!! - Σπόιλερ:
Παιδια εμενα προσωπικα η ερωτικη σκηνη με απογειωσε , ηταν τελεια , ειδικα ο ρομπ με τρελανε!!!!!!!!Πεθαινω!!
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:32 | |
| τα νευρα μου!! τριτη φορα που κατεβαζω τορεντ και ειναι μ@λ@κια αντι για την ταινια!! Θελω χαραυγη 2!!!!!Ξανα!!!!!!!! | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:36 | |
| Εγώ σε ένα που κατάφερα να κατεβάσω το μοναδικό καινούριο που είχε είναι οι τίτλοι τέλους... Λογικά μέχρι αύριο θα έχει βγει κάτι... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:40 | |
| χρυσανθη μου τι ειναι αυτο που μου εκανες βραδυατικα.παλι θα τρομαξω να κοιμηθω το βραδυ. εννοειται οτι κατεβηκαν ολα πριν τα μπλοκαρουν.
| |
|
| |
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:44 | |
| Αχ δεν αντεχω αλλο... δεν γινεται να κρατηθω..... Θελω ΠΟΛΥ να δω τα βιντεακια που ειναι σε σποιλερ αλλα λεω απο μεσα μου μην το κανεις γιατι θα χαλασει η εκπληξη... στο τελος η εκπληξη θα ναι μονο το μπουμ που θα κανω γιατι θα σκασω!! χαχα αααχχ... και εγω τα μια απο τα ιδια! δεν μπορω να παω σινεμα και εχω χολιασει περιμενοντας!!!!!!! ποσο πια αυτη η αγιασμενη αναμονη;; Μηπως ξερει κανεις πότε περιπου θα μπορουμε να το κατεβασουμε; πότε περιπου το βαζουν στο νετ; το λεω γιατι ειμαι καρασχετη! χαχαχα - Σπόιλερ:
Διαβαζω οτι λετε και περιμενω πως και πως την ερωτικη σκηνη (που ΕΛΠΙΖΩ να εχει κατι παραπανω απο εκεινο που ειχαμε στο βιντεακι που ηταν σποιλερ!!!), και φυσικααααααααααααααααααααααα ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ!!!!χαχαχα θελω να δω τον Εντουαρτ να χαμογελαει στο θεαμα γιατι του αξιζει του Βλαμμενου!!! αυτο το σκυλι αποδικνυει ειναι εγκεφαλικα νεκρο με αυτο που εκανε με την Ρενεσμι..... οποτεεεε Πανω του Μπελλαααα μην λυπηθεις καθολου κοριτσι μου!!(κανει η μπελλα οτι θα ηθελε ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ να κανει ο ΕΝτ απλα επειδη ειναι πολυ ΠΟΛΥ ΚΥ ΡΙ ΟΣ δεν το εκανε για χατηρι της γυναικας του και της κορης του! τετοια ανωτεροτητα πια! ελεος!!!) Εξισου το ξεβρακωμα Τζεικ σε Τσαρλι θα εχει ενδιαφερον(!!!!!!!!) ειδικα αν ξεκιναει ο Τζεικομπ λεγοντας "¨Θελω να σου δειξω κατι!" χαχαχαχαχα άλλα θα καταλαβει ο Τσαρλι στην αρχη...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:48 | |
| ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Φαντάζομαι το σκηνικό!!! Εννοώ ουρλιαχτά και κλάμματα μέσα στο σινεμά και να περνάει κάποιος απ'έξω, να μην έχει ηχομόνοση.... Σ'ενα θερινό πχ... θα νομίζουν ότι σφάζεται κόσμος!!! Να πω και ένα δυο πραγματάκια που δε μου άρεσαν Ή μάλλον ένα, διότι τα άλλα θα τα σχολιάσω όταν με το καλό τη δω... από τραβηγμένα με κινητό δεν μπορείς να κρίνεις πολλά. (πάντως μπράβο τους, ακόμη και υπότιτλους έβαλαν, πότε πρόλαβαν???) Λοιπόν, εκεί που η Μπέλλα πέφτει από τον γκρεμό (αυτό το είδαμε και στα τρέιλερ) και εκεί που πέφτει πάνω στο λιοντάρι, δεν μου αρέσουν δύο πράγματα. Όταν πέφτει πάνω στο λιοντάρι, αντανακλαστικά κλείνει τα μάτια της Κι όταν πέφτει από τον γκρεμό θα ήθελα τα χέρια της να μην τρέμουν δεξιά-αριστερά. Υποτίθεται ότι οι βρικόλακες έχουν τεράστια δύναμη και δεν χρειάζεται να κλείσουν τα μάτια, μπορούν να μείνουν εντελώς ακίνητοι για ώρες, πόσο μάλλον όταν πέφτουν από ύψη. Δε λέω, δύσκολες σκηνές για τον ηθοποιό, όμως με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα μπορούσαν να τις κάνουν τέλειες. Εκείνο που δε μου αρεσε καθόλου στη σκηνή που η Μπέλλα ορμάει στον Τζέικομπ, είναι η φωνή της. Στο βιβλίο γράφει ότι όταν του φώναζε, πέρα από τα γρυλίσματα, η φωνή της ανέβαινε δύο οκτάβες ψηλότερα. Εντάξει, δεν ήθελα να ακούσω και τη Μαρία Κάλλας να τσιρίζει, όμως εδώ ακούγεται κάτι ανάμεσα σε Κρίστεν και Σαπφώ Νοταρά. Τώρα θα μου πείτε, ολόκληρη ΤΑΙΝΙΑΡΑ, αυτά σε πείραξαν? Ναι, όλα με πειράζουν τη στιγμή που είμαι εγκλωβισμένη εδώ πέρα και δεν μπορώ να τη δω. ΑΝΑΛΑΜΠΗ!!!!!!!!!!! Θα το ψάξω μήπως παίζει στη Μυτιλήνη!!!!!! Από Μυτιλήνη κανείς εδώ??? Είναι πολύ εύκολο να πάω είμαστε κοντά!!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:51 | |
| για την φωνη της ΜΠ αναρωτηθηκαμε και εμεις!Στο βιβλιο ελεγε πως ηταν σαν καμπανακια οχι σαν 40χρονη καπνιστρια!!
Μαλλον ηθελαν να την κανουν βαθια και σεξι;;who knows!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:53 | |
| 40 καπνίστρια; Κάτι μου θυμίζει!!! Αλλά μπορώ να πω ότι έχω πιο ωραία φωνή από την Μπέλλα!!! Ούτε που με πείραξε η φωνή της...ούτε που την πρόσεξα παρά μόνο ότι ήταν περίεργη. Αλλά...ούτε και την Μπέλλα την πρόσεξα ιδαίτερα! ¶Λλος μου πήρε τα μυαλά! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:54 | |
| παναγιωτα οπως τα λες!!μονο οταν διπλα της ο Θεος αλλα και παλι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 21:56 | |
| Επειδή την είδα μόνο μια φορά...το μάτι μου πήγαινε στον Εντουαρντ και στις εκφράσεις του προσώπου του...στο σώμα του...αχχχχχ.... η Μπέλλα ήταν δευτερεύουσα στο πλάνο για μένα, αναπόφευκτο με τον παίδαρο δίπλα της! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 22:01 | |
| δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω ! πρωτον μου εκανε εντυπωση που η αιθουσα ηταν γεματη και μαλιστα με παρα πολλους ανδρες! και δευτερον στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας γελουσα και ειδικα με τον Τζεικ! οταν τον βουτηξε κυριολεκτικα η Μπελλα απο το σβερκο και τον πεταξε εξω απο το σπιτι ριχνοντας τον στις λασπες σχεδον επεσα απο το καθισμα απ το γελιο. επισης η σκηνη που η Μπελλα προσπαθει να προβαλει την ασπιδα της στον Εντουαρντ κι αυτος ο ερμος καθεται κ βασανιζεται κι εχει και τον Εμετ απο πανω να κανει πλακα. η σκηνη της μαχης ηταν παρα πολυ εντυπωσιακη κ εμενα μου προκαλεσε ανατριχιλα παρολο που ηξερα οτι ηταν οραμα της Αλις, και μεσα στην αιθουσα ολοι παρακολουθουσαν με κομμενη την ανασα και οταν το καταλαβαν οτι ηταν οραμα ακουστηκε ενα δυνατο "ουφ!" ανακουφισης απ ολους.
σε αυτην ταινια μου αρεσε που ειδα την Μπελλα επιτελους ιση με τον Εντουαρντ και εκεινον επιτελους να ειναι χαλαρος, ξεγνοιαστος με τα ευτιχισμενα συναισθηματα να φαινονται στο προσωπο του.
εκτος απ την πρωτη ταινια που δεν μπορει να μπει σε κανενος ειδους διαγωνισμο αυτη ηταν η καλυτερη ταινια και με διαφορα ακομα κι απο την Χαραυγη 1. ηταν πολυ καλοδουλεμενη, ενδιαφερουσα, γρηγορη χωρις να κανει κοιλια ουτε για ενα λεπτο. διαβασα σε προηγουμενα σχολια οτι δεν επικεντρωθηκε πολυ στις προσωπικες σχεσεις των πρωταγωνιστων κι οτι δεν ακολουθησε πιστα το βιβλιο και διαφωνω με αυτο γιατι ουσιαστικα τα προσωπικα θεματα τους εχουν λυθει κι οτι δεν ειχε λυθει το εδειξε αλλα το θεμα ηταν η επιβιωση τους γι αυτο κ εριξαν το βαρος σε αυτο. επισης δεν γινεται να ειναι απολυτα πιστο το σεναριο με το βιβλιο γιατι διαφορετικα θα επρεπε να ειναι 7 ωρες ταινια για να χωρεσουν ολα. ηταν πειραγμενο τοσο οσο ωστε η ουσια να ειναι η ιδια με μικρες διαφορες.
και τα 4 βιβλια ειναι υπεροχα και οι ταινιες εξαιρετικες κ παντα θα ειναι απο τα αγαπημενα μου ομως σημερα βλεποντας την τελευταια ταινια και ξεροντας οτι δεν θα ξαναδω τους Καλλεν στο σινεμα ενιωσα σαν να εκλεισε ενας κυκλος, ενα γλυκοπικρο συναισθημα .
ομως συμπερασματικα η ταινια ηταν εξαιρετικη κι οσοι δεν την εχουν δει ακομα να τρεξουν!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 22:03 | |
| Ψάξε Ελίνα να τη δούμε ξανά μπας και εστιάσω την 125η φορά που θα την δω στην Μπέλλα! Συνολικά στη δική μου προβολή υπήρχαν 7 αγόρια και 1 άντρας! (δεν τους μέτρησα εγώ!...η κόρη μου...) | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 22:04 | |
| δες τα βιντεακια που εβαλε η Χρυσανθη πανω!Εστιασε ελευθερα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 22:04 | |
| Να ρωτήσω, επειδή μου άρεσαν τρελά όσες σκηνές υπήρχαν με Τζέικομπ και Ρένεσμι στο βιβλίο, θα τις δούμε και στην οθόνη???
Επίσης στη μάχη η Μπέλλα είναι ΘΕΑ!!! Και ο Έντουαρντ! Βασικά... όλοι τους!!!
Πωπω... έχω ξεσηκωθεί άσχημα. Θα βγάλω αεροπορικά για Αθήνα στο τέλος και δεν θα χω να πληρώσω λογαριασμούς.
| |
|
| |
| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|