Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>

Πήγαινε κάτω 
+38
breathless
_gwgw_
$ofi@ + Edward
peby
Twilight girl-maniac
SalvatoreDamon
Vanina
scarlet rose
twilightsagaddicted
Teodan
hlhtwilightmania
vassia
Mrs.Cullen2
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
Stella777
izzy cullen
T-NM-E-BD
robertlady
an8i
akaliakoukou
roobina
alexandra13
MARIA SWAN CULLEN
panagiota
nicky_cullen
bloody swan
despina aek
maria_likofos
twilightFOREVER
evi
AspaKorth
WhiteQueen
ΕΡΗ
Kimberly
xrysanthi
EliRose
42 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Creating Illusions

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 19:41

πως το ακουγαμε μεσα με τα ουρλιαχτα και τα κλαμματα;;και στη δικη μου αιθουσα ετσι ειμασταν και χειροτερα!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 19:44

εμας αν και πρεμιερα καλα ηταν....δεν ειχε γκαριδες.
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 19:45

μπα εμεις του δωσαμε και καταλαβε!!Οταν πηγε να πεσει ο Εντουαρντ και οταν πεθανε η Τζειν με τον Αρο...δωσαμε ρεστα!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 19:47

Kαλα ενταξει και τετοια ειχαμε....οταν επεσε ο Εντουαρντ η κολλητη αφησε μια κραυγη λες και γεννουσε....κι οταν ψοφησε η Τζειν ακουστηκε απο 10 διαφορετικες μεριες ψοφα που...να.... giggle
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 19:50

αγαπη μου μιλαμε για ουρλιαχτα πονου!!ΟΧΙ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ και δε συμμαζευται!!Αν καποιος περνουσε απ'εξω θα νομιζε κανεις οτι γινοταν ομαδικη σφαγη εκει μεσα! lol!
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Registration date : 13/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 20:29

Παιδιά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω!!!
Στη Χίο πια δεν έχουμε σινεμά.
Τα άνοιξα όλα τα σπόιλερ γιατί ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα εισητήρια είναι πολύ ακριβά για να έρθω Αθήνα και να μου φύγουν γύρω στα 300 ευρώ για να δω την ταινία μου παει πολύ.
Να είχα και κάποια άλλη δουλειά να το συνδίαζα καλά θα ήτανε αλλά όχι, είναι πολλά τα λεφτά και δεν τα έχω...
Έτσι παίρνω μικρές γεύσεις από εδώ και σας χιλιοευχαριστώ!!!!

EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 20:29

χαρα μας!! huggie
robertlady
Twilight Human
Twilight Human
robertlady

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : οπου ειναι ο ρομπερτ μου!!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 99
Registration date : 31/08/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 20:39

κοριτσια θα ξαναπατε?
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 20:45

ενοειται!!!!
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:02

ΣΠΟΙΛΕΡ!!!
Μιας και κοντεύω να σκάσω από το κακό μου που δεν μπορώ να δω την ταινία ΤΩΡΑ,νιώθω έντονη την ανάγκη να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας, να σχολιάσω, να γράψω κάτι βρε αδελφέ... Θα πιάσω κομμάτι κομμάτι. Καλά, το φινάλε και εκεί που έτρεχαν, πάνω κάτω έτσι τα είχα φανταστεί και όταν διάβαζα το βιβλίο. Και σίγουρα θα τα νιώσω και θα συγκινηθώ όταν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δω ολόκληρη την ταινία.
Όμως η μάχη... απαπαπααααααα!!!!! faint

Σπόιλερ:
ROBELINA
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
ROBELINA

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 5931
Registration date : 30/06/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:07

Μολις γυρισα απο το σινεμα και ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι τελειωσε!! Σε ολο το δρομο ελεγα στην φιλη μου κριμα που τελειωσε και κριμα που τελειωσε!!!!!!! Εχω μεινει εκστασιασμενη απο το θεαμα που ειδα , πραγματικα δεν ξερω τι να προτωσχολιασω, την ερωτικη σκηνη , τις φανταστικες εικονες μεσα απο τα ματια της μπελλας , οι τοσοι πολλοι βρικολακες που ο καθενας τους ηταν τοσο εξαιρετικος και υπεροχος , η σκηνη της μαχης που δεν εχω δει ωραιοτερη σκηνη ποτε μου ,το τελος που με εκανε να κλαψω και να συνηδειτοποιησω οτι αυτο ηταν το τελος ? Και ολα αυτα σε συνδυασμο με τις υπεροχες μουσικες επενδυσεις !!!!!!!!!!! Πραγματικα ολα ηταν τοσο ομορφα που συνδυαζοντας τα δημιουργησαν ενα υπεροχο και αξεχαστο θεαμα!! Εγινε εξαιρετικη δουλεια απο καθε πλευρα και πραγματικα μπραβο τους!!
Σπόιλερ:
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:32

τα νευρα μου!! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 872396

τριτη φορα που κατεβαζω τορεντ και ειναι μ@λ@κια αντι για την ταινια!! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 592681 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 592681

Θελω χαραυγη 2!!!!!Ξανα!!!!!!!! cry
Stella777
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella777

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 908
Registration date : 07/04/2012

Forks Student Profile
Team:
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:36

Εγώ σε ένα που κατάφερα να κατεβάσω το μοναδικό καινούριο που είχε είναι οι τίτλοι τέλους...
Λογικά μέχρι αύριο θα έχει βγει κάτι...
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:40

χρυσανθη μου τι ειναι αυτο που μου εκανες βραδυατικα.παλι θα τρομαξω να κοιμηθω το βραδυ.
εννοειται οτι κατεβηκαν ολα πριν τα μπλοκαρουν.

roobina
New Moon Victim
New Moon Victim
roobina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει!
Αριθμός μηνυμάτων : 180
Registration date : 11/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:44

Αχ δεν αντεχω αλλο... δεν γινεται να κρατηθω..... Θελω ΠΟΛΥ να δω τα βιντεακια που ειναι σε σποιλερ αλλα λεω απο μεσα μου μην το κανεις γιατι θα χαλασει η εκπληξη... στο τελος η εκπληξη θα ναι μονο το μπουμ που θα κανω γιατι θα σκασω!! χαχα αααχχ... και εγω τα μια απο τα ιδια! δεν μπορω να παω σινεμα και εχω χολιασει περιμενοντας!!!!!!! ποσο πια αυτη η αγιασμενη αναμονη;; Μηπως ξερει κανεις πότε περιπου θα μπορουμε να το κατεβασουμε; πότε περιπου το βαζουν στο νετ; το λεω γιατι ειμαι καρασχετη! χαχαχα
Σπόιλερ:
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:48

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Φαντάζομαι το σκηνικό!!! Εννοώ ουρλιαχτά και κλάμματα μέσα στο σινεμά και να περνάει κάποιος απ'έξω, να μην έχει ηχομόνοση.... lol! Σ'ενα θερινό πχ... θα νομίζουν ότι σφάζεται κόσμος!!!

Να πω και ένα δυο πραγματάκια που δε μου άρεσαν
Ή μάλλον ένα, διότι τα άλλα θα τα σχολιάσω όταν με το καλό τη δω... από τραβηγμένα με κινητό δεν μπορείς να κρίνεις πολλά.
(πάντως μπράβο τους, ακόμη και υπότιτλους έβαλαν, πότε πρόλαβαν???)

Λοιπόν, εκεί που η Μπέλλα πέφτει από τον γκρεμό (αυτό το είδαμε και στα τρέιλερ) και εκεί που πέφτει πάνω στο λιοντάρι, δεν μου αρέσουν δύο πράγματα.
Όταν πέφτει πάνω στο λιοντάρι, αντανακλαστικά κλείνει τα μάτια της
Κι όταν πέφτει από τον γκρεμό θα ήθελα τα χέρια της να μην τρέμουν δεξιά-αριστερά.
Υποτίθεται ότι οι βρικόλακες έχουν τεράστια δύναμη και δεν χρειάζεται να κλείσουν τα μάτια, μπορούν να μείνουν εντελώς ακίνητοι για ώρες, πόσο μάλλον όταν πέφτουν από ύψη.
Δε λέω, δύσκολες σκηνές για τον ηθοποιό, όμως με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα μπορούσαν να τις κάνουν τέλειες.

Εκείνο που δε μου αρεσε καθόλου στη σκηνή που η Μπέλλα ορμάει στον Τζέικομπ, είναι η φωνή της. Στο βιβλίο γράφει ότι όταν του φώναζε, πέρα από τα γρυλίσματα, η φωνή της ανέβαινε δύο οκτάβες ψηλότερα.
Εντάξει, δεν ήθελα να ακούσω και τη Μαρία Κάλλας να τσιρίζει, όμως εδώ ακούγεται κάτι ανάμεσα σε Κρίστεν και Σαπφώ Νοταρά.

Τώρα θα μου πείτε, ολόκληρη ΤΑΙΝΙΑΡΑ, αυτά σε πείραξαν?
Ναι, όλα με πειράζουν τη στιγμή που είμαι εγκλωβισμένη εδώ πέρα και δεν μπορώ να τη δω.

ΑΝΑΛΑΜΠΗ!!!!!!!!!!! Θα το ψάξω μήπως παίζει στη Μυτιλήνη!!!!!!
Από Μυτιλήνη κανείς εδώ???
Είναι πολύ εύκολο να πάω είμαστε κοντά!!!!!
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:51

για την φωνη της ΜΠ αναρωτηθηκαμε και εμεις!Στο βιβλιο ελεγε πως ηταν σαν καμπανακια οχι σαν 40χρονη καπνιστρια!!

Μαλλον ηθελαν να την κανουν βαθια και σεξι;;who knows!!
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:53

lol! 40 καπνίστρια; Κάτι μου θυμίζει!!! Αλλά μπορώ να πω ότι έχω πιο ωραία φωνή από την Μπέλλα!!!

Ούτε που με πείραξε η φωνή της...ούτε που την πρόσεξα παρά μόνο ότι ήταν περίεργη. Αλλά...ούτε και την Μπέλλα την πρόσεξα ιδαίτερα! ¶Λλος μου πήρε τα μυαλά!
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:54

παναγιωτα οπως τα λες!!μονο οταν διπλα της ο Θεος αλλα και παλι... lol!
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:56

Επειδή την είδα μόνο μια φορά...το μάτι μου πήγαινε στον Εντουαρντ και στις εκφράσεις του προσώπου του...στο σώμα του...αχχχχχ....
η Μπέλλα ήταν δευτερεύουσα στο πλάνο για μένα, αναπόφευκτο με τον παίδαρο δίπλα της!
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 21:58

συμφωνω!!
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 0026_cdbf

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 Tumblr_m6963vFN8k1rqfhi2o1_500
pitsiriki
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
pitsiriki

Θηλυκό Κριός
Τόπος : ΚΡΗΤΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2567
Registration date : 22/07/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 22:01

δεν ξερω τι να πρωτοσχολιασω !
πρωτον μου εκανε εντυπωση που η αιθουσα ηταν γεματη και μαλιστα με παρα πολλους ανδρες! και δευτερον στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας γελουσα και ειδικα με τον Τζεικ! οταν τον βουτηξε κυριολεκτικα η Μπελλα απο το σβερκο και τον πεταξε εξω απο το σπιτι ριχνοντας τον στις λασπες σχεδον επεσα απο το καθισμα απ το γελιο.
επισης η σκηνη που η Μπελλα προσπαθει να προβαλει την ασπιδα της στον Εντουαρντ κι αυτος ο ερμος καθεται κ βασανιζεται κι εχει και τον Εμετ απο πανω να κανει πλακα.
η σκηνη της μαχης ηταν παρα πολυ εντυπωσιακη κ εμενα μου προκαλεσε ανατριχιλα παρολο που ηξερα οτι ηταν οραμα της Αλις, και μεσα στην αιθουσα ολοι παρακολουθουσαν με κομμενη την ανασα και οταν το καταλαβαν οτι ηταν οραμα ακουστηκε ενα δυνατο "ουφ!" ανακουφισης απ ολους.

σε αυτην ταινια μου αρεσε που ειδα την Μπελλα επιτελους ιση με τον Εντουαρντ και εκεινον επιτελους να ειναι χαλαρος, ξεγνοιαστος με τα ευτιχισμενα συναισθηματα να φαινονται στο προσωπο του.

εκτος απ την πρωτη ταινια που δεν μπορει να μπει σε κανενος ειδους διαγωνισμο αυτη ηταν η καλυτερη ταινια και με διαφορα ακομα κι απο την Χαραυγη 1. ηταν πολυ καλοδουλεμενη, ενδιαφερουσα, γρηγορη χωρις να κανει κοιλια ουτε για ενα λεπτο.
διαβασα σε προηγουμενα σχολια οτι δεν επικεντρωθηκε πολυ στις προσωπικες σχεσεις των πρωταγωνιστων κι οτι δεν ακολουθησε πιστα το βιβλιο και διαφωνω με αυτο γιατι ουσιαστικα τα προσωπικα θεματα τους εχουν λυθει κι οτι δεν ειχε λυθει το εδειξε αλλα το θεμα ηταν η επιβιωση τους γι αυτο κ εριξαν το βαρος σε αυτο. επισης δεν γινεται να ειναι απολυτα πιστο το σεναριο με το βιβλιο γιατι διαφορετικα θα επρεπε να ειναι 7 ωρες ταινια για να χωρεσουν ολα. ηταν πειραγμενο τοσο οσο ωστε η ουσια να ειναι η ιδια με μικρες διαφορες.

και τα 4 βιβλια ειναι υπεροχα και οι ταινιες εξαιρετικες κ παντα θα ειναι απο τα αγαπημενα μου ομως σημερα βλεποντας την τελευταια ταινια και ξεροντας οτι δεν θα ξαναδω τους Καλλεν στο σινεμα ενιωσα σαν να εκλεισε ενας κυκλος, ενα γλυκοπικρο συναισθημα .

ομως συμπερασματικα η ταινια ηταν εξαιρετικη κι οσοι δεν την εχουν δει ακομα να τρεξουν!!!
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 22:03

Ψάξε Ελίνα να τη δούμε ξανά μπας και εστιάσω την 125η φορά που θα την δω στην Μπέλλα! lol!

Συνολικά στη δική μου προβολή υπήρχαν 7 αγόρια και 1 άντρας! (δεν τους μέτρησα εγώ!...η κόρη μου...)
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 22:04

δες τα βιντεακια που εβαλε η Χρυσανθη πανω!Εστιασε ελευθερα!
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 8 I_icon_minitimeΠαρ 16 Νοε 2012 - 22:04

Να ρωτήσω, επειδή μου άρεσαν τρελά όσες σκηνές υπήρχαν με Τζέικομπ και Ρένεσμι στο βιβλίο, θα τις δούμε και στην οθόνη???

Επίσης στη μάχη η Μπέλλα είναι ΘΕΑ!!!
Και ο Έντουαρντ!
Βασικά... όλοι τους!!!

Πωπω... έχω ξεσηκωθεί άσχημα.
Θα βγάλω αεροπορικά για Αθήνα στο τέλος και δεν θα χω να πληρώσω λογαριασμούς.

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 8 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Breaking Dawn Part 2 DVD

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: