| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|
+38breathless _gwgw_ $ofi@ + Edward peby Twilight girl-maniac SalvatoreDamon Vanina scarlet rose twilightsagaddicted Teodan hlhtwilightmania vassia Mrs.Cullen2 ev@ki pitsiriki ROBELINA Stella777 izzy cullen T-NM-E-BD robertlady an8i akaliakoukou roobina alexandra13 MARIA SWAN CULLEN panagiota nicky_cullen bloody swan despina aek maria_likofos twilightFOREVER evi AspaKorth WhiteQueen ΕΡΗ Kimberly xrysanthi EliRose 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 22:06 | |
| Συγκλονίστηκα.... τέλειο, τέλειο, τέλειο!
Και Μάιρη, δεν διάβασα κανλένα σπόιλερ παρά μόνο το 1ο χτεσινό δικό σου! Κρατήθηκα για να απολάυσω σε όλο της το μεγαλείο την ταινία και δε με απογοήτεψε....Αχ! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 22:19 | |
| The Twi-fan Chronicles: Αφου με τα χιλια ζορια εφτασα στο σινεμα-5 λεπτα πριν ξεκινησει η ταινια- βολευτηκα στη θεση μου να απολαυσω την ταινια μαζι με τις φιλες μου! Και πεφτουν οι τιτλοι εναρξεις και αν και ηταν ΘΕΙΚΟΙ ειμασταν λιγο ελα να παμε στο καλο!!Με το που το πλανο πεφτει στο Ρομπ στην γυναικοκρατουμενη αιθουσα ξεσπουν αμεσως ψιθυροι -Καρδια μου!!, Κουκλι μου!! Ροοοοοομμππππ!!!- και μετα το τρελο γελιο που ριχνουμε με την νεογεννητη Μπελα και τον Τζεικ-με χαλασε πολυ που της εδωσαν αμεσως το παιδι -και φτανουμε εκει που πανε στο σπιτι τους!!! Αναστεναξε η αιθουσα ολη!!Μειναμε να κοιταμε με ανοιχτο το στομα...σαλια πλημμυρισαν την αιθουσα!! Γελασαμε το παραδεχομαι με το μωρο και τη Ρενεσμι καθως μεγαλωνε γιατι φαινονταν τερμα αφυσικο και απο υπολογιστη αλλα not the point... Το μεγαλο πατατρακ εγινε με την μαχη!!Αν και σποιλεριασμενη το ενιωσα το εγκεφαλικο!!Οταν βλεπουμε τον Αρο να κραταει το κεφαλι του Καρλαιλ παγωσε ολη η αιθουσα αλλα οταν αρχιζει η μαχη συστηκε το κτηριο!!! Εκει που πεθαινει η Τζειν να ουρλιαζουμε ολη η αιθουσα "ΦΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ!!!ΠΝΙΗΞ΄ΤΗΝ!!!Και οταν πεθαινε σφυριγματα χειροκροτηματα και κακο!! Οταν ειναι η σκηνη να πεσει ο Εντουαρντ ειμασταν ολη η δικη μου πτερυγα που ειμασταν κοριτσια ΟΧΙ!!!!!ΜΗ!!ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!ομως οταν χανεται απο το οπτικο μας πεδιο ο Εντ αναρθες κραυγες και ουρλιαχτα πονου, με τις φιλες μου να κρατιωμαστε σφιχτα και να μην μπορουμε να παρουμε τα ματια μας απο την οθονη δεν το βλεπω αυτο δεν γινεται!!!Μπορουσες να ακουσεις τον αναστεναγμο της ανακουφισης οταν ξαναρχεται "το μαναρι δεν πεθαινει ποτε!!!" για να χρησιμοποιησω τα λογια της φιλης μου!! Στο θανατο του Αρο το χεσαμε τελειος!!! - Σπόιλερ:
με ενα στομα μια φωνη "γαμα τον τον πουστη!!!!Φα του τ'αντερα!! και οταν πλεον γινεται αντιληπτο οτι ειναι οραμα εμειναν ολοι οσοι δεν το ηξεραν τι στο διαολο εγινε τωρα!!! Αργοτερα με ενοχλησε το οραμα της Αλις με τον Τζεικ και τη Νες-ειπαμε να παραβιαζουμε το βιβλιο αλλα ποσο πια!! !!!Η ατακα "μπορω να σε λεω μπαμπα" του τζεικ με γονατισε!!! και οσο για το τελος κλαμα σπαρακτικο με λυγμους ολες στην παρεα μου!!Μεχρι και τους τιτλους ετσι τη βγαλαμε τραγουδωντας το a thousand years!!! Περιττο να πω οτι οταν φτασαμε στον Τει απλα χειροκροτησαμε, στον Ρομπ ΠΑΝΙΚΟΣ και στην Κρις δεν ακουστηκε κιχ!!! Αν δεν ειχε προβολη αλλη ταινιας σε αυτη την αιθουσα δε σηκωνομουν με καμια παναγια!!! ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 22:28 | |
| Ελίνα μια από τα ίδια στην Κοζάνη με τη διαφορά ότι οι ζητοκραυγές ήταν περισσότερες για τον Τζέικ!!!! Αχ, αυτοί οι Σούρδοι! Ανάποδοι σε όλα τους! Ήμασταν μόνο 5 ενήλικες στο σινεμά (μπορεί να ήμουν η μεγαλύτερη αλλά με έσωσε η φαλακρα-ολική έκλειψη ενός τύπου)... Πρέπει να είμαι η μοναδική που έκλαψα και μάλιστα με λυγμούς....και φυσικά θα ξαναπάω! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 22:33 | |
| παιδια παιζει να το βρουμε πουθενα online ή να το κατεβασουμε;; γιατι οσο και αν θελω να ξαναπαω το ταμειον ειναι μειον!!! Αχχχ θυμηθηκα τον διαλογο ΜΠ:θυμαμαι να γδυνομαι ΕΝΤ:εγω το κανω καλυτερα ειδα τα ραδικια αναποδα!!Η φιλη μου να κοιταει με ανοιχτο το στομα την οθονη "ειπε αυτο που νομιζω οτι ειπε;"... "ναι" ... "ξφηκδξωνκνδσ " | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 22:34 | |
| τι θελετε τωρα να αρχισω να λεω καμμια κουβεντα για εδω τους νεροβραστους?
κ εγω πηγα να ξεκινησω φωνες χειροκροτηματα σχολια κλπ κλπ αλλα δυστυχως τιποτα
τι-πο-τα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 22:38 | |
| Δε μου φάνηκε καθόλου αστεία η σκηνή που ΄΄ξέρει να γδυνεται!΄΄ Μαρή, πας καλά;;;;;; Νούμερο η Μπέλλα! Εδώ ο άλλος (και ποιος άλλος!!!!! Ολόκληρος Έντουαρντ) θέλει τρελίτσες κι εσύ του λες ''θυμάμαι πώς να γδύνομαι'';;;; ¶οπα, όλο το σινεμά ήταν γεμάτο με γυμνασιοκόριτσα...έχασα πάσα ιδέα για το γούστο τους!!!! Προτιμούν Τζέικ! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 22:40 | |
| πηγα στη νωρις προβολη και η αιθουσα-ηταν και η μεγαλη με το ΜΑΧ- ηταν μισογεματη, ειμασταν και οι πλειοψηφια ηλικιες 14-24 και βασικα επειδη ημουν με την παρεα μου και γουσταρα τρελα και μονες μας να ουρλιαζαμε δεν ειχαμε θεμα!!
εμεις Team Edward ευτυχως!!Στο ονομα του Παττινσον στο τελος στους τιτλους εγινε χαμος!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 23:22 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 23:27 | |
| υπεροχος!! Αλλα περα απο τον ενθουσιασμο και τον ερωτα εχω ενα μικρο παραπονο!!Κοψανε τοσα πραγματα απο το βιβλιο και δεν εστιασαν αρκετα στις σχεσεις τις οικογενειας για να μαζεψουν χρονο για να βαλουν την μαχη στο τελος!! Ηθελα περισσοτερο Μπελα-Εντουαρντ χρονο, περισσοτερο Εντουαρντ-Νεσσι και Μπελα-Νεσσι χρονο!!Ειχα την αισθηση καθως εβλεπα οτι τα περνουσε στο γρηγορο!! Η ταινια μενα παρολα αυτα ειναι το ιδιο ερωτας,εχω ερωτευτει τους χαρακτηρες των ταινιων σχεδον με το ιδιο παθος των λογοτεχνικων χαρακτηρων και θα ειναι για παντα στην καρδια μου! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 23:29 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 23:33 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 23:36 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 23:57 | |
| χα χα χα! sex machine ε??? Τον είδατε τον άτιμο; Δεν μαζευόταν με τίποτα τώρα! Λοιπόν μόλις γύρισα κι εγώ από τον δεύτερο γύρο που τώρα μιας και ήξερα τι γινόταν μπορώ να πω ότι παρακολούθησα με χαρά! Θα συμφωνήσω απόλυτα με Ελίνα, είχα την αίσθηση ότι κάποια πράγματα γίνονταν πολύ γρήγορα αλλά την αμαρτία μου θα την πω, αυτό το ένιωσα σε όλες τις ταινίες εκτός από την προηγούμενη κατά κάποιο τρόπο. Αν όμως σκεφτούμε πόσες πληροφορίες και τον όγκο του κάθε βιβλίου θα καταλάβουμε ότι είναι αδύνατον να γίνει τόσο πιστή μεταφορά. Κατά τα άλλα όμως νομίζω ότι σε γενικές γραμμές τα πήγαν καλά από την άποψη ότι έμειναν όσο πιο πιστοί γινόταν στα βιβλία. Σε τούτο δω τώρα, ο Μπιλ είπε να βάλει τους φαν λίγο στο τρενάκι του τρόμου και τα κατάφερε μία χαρά! Εδώ που τα λέμε μπορώ να φανταστώ και την ίδια τη Στέφενι να ενθουσιάζεται με το αποτέλεσμα! Ότι και να λέμε ήταν πολύ έξυπνο και ειδικά στην αρχή που δεν ήξερα ακριβώς που το πήγαινα με τον Κάρλαιλ παιδιά που είναι και πολύ αγαπημένος μου χαρακτήρας τα είδα όλα στην κυριολεξία! Αλλά ευχαριστήθηκα πολύ σήμερα να βλέπω ¶λεκ στα ραδίκια, Τζέην να της σκίζει η ¶λις τον Κ....ο! (sorry), Γκάιο να γίνεται κομματάκια και στο τέλος ¶ρο αποκεφαλισμένο! Είχε και τα καλά της αυτή η σκηνή τελικά! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:01 | |
| θα συμφωνησω οτι ολες οι ταινιες ειχε λιγο fast forward μεσα τους και το καταννοω αλλα σε αυτη την ταινια ενιωσα οτι ηταν οχι μονο με τα γεγονοτα αλλα με τις σχεσεις τον πρωταγωνιστων!!Δηλαδη Μπελα-Εντουαρντ ηταν μονο δυο οι μεγαλες τους σκηνες το σεξ και το λιβαδι στο τελος...πιστευω οτι εστιασαν παρα πολυ στη δραση και οχι τοσο στις σχεσεις!!
Οπως ειπα και πανω οτι ξεκλεβαν απο παντου λεπτα για να μπουν στη μαχη! | |
|
| |
bloody swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:24 | |
| ο ματωμενος κυκνος μολις ειδε το επικο τελος ......διαβασε τους σχολιασμους σας..... συμφωνισε στους σχολιασμους σας αλλα δεν μπορω ακομα να εκφραστω........μονο ενα βγαινει απο το στομα μου.........
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.....αχχχχχχχχχχχχχ.....αχ!!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:25 | |
| ο ματωμενος κυκνος ξεπουπουλιαστηκε να υποθεσω;; | |
|
| |
Ηλικία : 44 Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1934 Registration date : 23/02/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:32 | |
| δεν ξερω ποσες απωλιες κυκνισιων πουπουλιων εχω αλλα θελω να δηλωσω οτι απο δω και στο εξης μισω τα βαζα ....... σου κοβουν την θεα και την χαρα......αχ!!!!!!! | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:32 | |
| Παιδια και εγω πριν λιγο γυρισα απο την ταινια! Αληθεια ειμαι ενθουσιασμενη! Η σκηνη στο τελος με την μαχη ηταν τελεια. Αν και επαθα ενα ψιλο εγκεφαλικο μεχρι να καταλαβω τι γινοταν.. Αλλα χαρηκα υπερβολικα που θα χανανε οι Βολτουροι. Ειδικα εκει με την Τζειν ΠΟΣΟΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΑ!!!! Επισης μαρεσε η σκηνη στο τελος που ακουσε ο Εντουαρντ τις σκεψεις της Μπελλα.. Ηταν πολυ συγκινητικη... Αλλα δεν το πιστευω οτι τελειωσε..! Θελω να βγει κ αλλη | |
|
| |
robertlady Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : οπου ειναι ο ρομπερτ μου!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 31/08/2012
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:33 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:34 | |
| καλα που μου το θυμισες...δεν προσεξα στη σκηνη που καινε τον Αρο εδειξε μετα οτι και οι εναπομειναντες Καλεν θα πεθαιναν ή απλα οτι οι Βολτουρι χασανε;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:34 | |
| να βγει - να βγει και να μην εχουν βαζα στα πλανα | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:37 | |
| ηταν μαγικη σκηνη! | |
|
| |
robertlady Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : οπου ειναι ο ρομπερτ μου!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 31/08/2012
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:54 | |
| αν και μικρη σε διαρκεια μεγαλη σε απολαυση!!!!!! | |
|
| |
an8i New Moon Victim
Ηλικία : 29 Τόπος : Athina Αριθμός μηνυμάτων : 101 Registration date : 06/05/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Παρ 16 Νοε 2012 - 0:59 | |
| - EliRose έγραψε:
- καλα που μου το θυμισες...δεν προσεξα στη σκηνη που καινε τον Αρο εδειξε μετα οτι και οι εναπομειναντες Καλεν θα πεθαιναν ή απλα οτι οι Βολτουρι χασανε;;
Οχι νομιζω πως κερδισαν οι Καλεν. Η Αλις ειπε στον Αρο οτι τωρα που ξερεις πως θα ειναι το μελλον σου μηπως αλλαξες γνωμη για την αποφαση σου? Εγω καταλαβα οτι κερδισαν οι Καλεν | |
|
| |
| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|