| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|
+38breathless _gwgw_ $ofi@ + Edward peby Twilight girl-maniac SalvatoreDamon Vanina scarlet rose twilightsagaddicted Teodan hlhtwilightmania vassia Mrs.Cullen2 ev@ki pitsiriki ROBELINA Stella777 izzy cullen T-NM-E-BD robertlady an8i akaliakoukou roobina alexandra13 MARIA SWAN CULLEN panagiota nicky_cullen bloody swan despina aek maria_likofos twilightFOREVER evi AspaKorth WhiteQueen ΕΡΗ Kimberly xrysanthi EliRose 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:41 | |
| | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:41 | |
| - Σπόιλερ:
Όντως απόλυτα επιτυχημένο και τελικά αυτή θα μείνει στην ιστορία ως η καλύτερη μάχη της τετραλογίας και όχι της Έκλειψης! Νομίζω ότι αυτή είναι μία ταινία που θα εκτιμήσουν λίγο και οι άντρες τελικά!
Βέβαια ακόμα προσπαθώ να συνέλθω η καψερή! Είπα αν τελείωνε έτσι θα πήγαινε κατευθείαν στο Δαφνί οικειωθελός για ζουρλομανδία!
¶ντε, καληνύχτα τώρα, όνειρα γλυκά και σορομπιασμένα! Υ.Γ. Είχα καιρό να το πω αυτό! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:48 | |
| Kαλη σου νυχτα Μαρακι....εγω ακομη δεν εχω υπνο.Και μιας και δεν με βλεπω να το ξεπερναω ευκολα θα περιμενω να βγει το τρειλερ απο τα θανασιμα εργαλεια μπας και με πιασει. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 6:48 | |
| Διάβασα το σπόιλερ μόνο αυτής της σελίδας. Θα κρατηθώ και δεν θα γυρίσω σε προηγούμενες! Αλλά γέλασα με την Κίμπερλι και το βραζιλιάνικο μανάρι! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 6:53 | |
| ο Ναχουελ ειναι αυτος..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 7:05 | |
| Το κατάλβα! Το αστείο είναι ο τρόπος που το έθεσε η Κίμπερλι! Φυσικά και θα είναι ωραίος! Είμαι περιεργη για το επίπεδο μελαμψότητας και τα μαλλιά του... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 11:18 | |
| | |
|
| |
MARIA SWAN CULLEN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : ATHENS Αριθμός μηνυμάτων : 865 Registration date : 17/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 12:27 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 13:01 | |
| Αφήστε τα... - Σπόιλερ:
Το φυσάω ακόμα και δεν κρυώνει! Και όραμα που ήταν με κατέστρεψε! Αυτές οι σκηνές που είδα, τον ένα μετά τον άλλον, τους αγαπημένους μου χαρακτήρες να πεθαίνουν με σημάδεψε, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το ξεπεράσω ποτέ αυτό το σοκ!
Ειδικά αυτό με τον Κάρλαιλ... δεν έχω λόγια, ειλικρινά έχασα χρόνια από τη ζωή μου και δεν αστειεύομαι καθόλου!
| |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 13:08 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Αφήστε τα...
- Σπόιλερ:
Το φυσάω ακόμα και δεν κρυώνει! Και όραμα που ήταν με κατέστρεψε! Αυτές οι σκηνές που είδα, τον ένα μετά τον άλλον, τους αγαπημένους μου χαρακτήρες να πεθαίνουν με σημάδεψε, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το ξεπεράσω ποτέ αυτό το σοκ!
Ειδικά αυτό με τον Κάρλαιλ... δεν έχω λόγια, ειλικρινά έχασα χρόνια από τη ζωή μου και δεν αστειεύομαι καθόλου!
- Σπόιλερ:
Η αληθεια ειναι οτι η σκηνη με τον Καρλαιλ ηταν σοκαριστικη... Δεν μπορουσαμε να καταλαβουμε τι γινοταν... ευτηχως ολα καλα ομως ηταν στο τελος....!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 13:22 | |
| - alexandra13 έγραψε:
- WhiteQueen έγραψε:
- Αφήστε τα...
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Η αληθεια ειναι οτι η σκηνη με τον Καρλαιλ ηταν σοκαριστικη... Δεν μπορουσαμε να καταλαβουμε τι γινοταν... ευτηχως ολα καλα ομως ηταν στο τελος....!!!!
- Σπόιλερ:
Ναι βρε παιδί μου αλλά μέχρι να το εμπεδώσω ότι ήταν όραμα κόντεψα να λιποθυμήσω!
| |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 13:43 | |
| - Σπόιλερ:
Εμεις ειχαμε την ασπα που το ηξερε οτι ηταν οραμα και της ξεφυγε και μας το ειπε , οποτε μονο στην σκηνη με τον καρλαιλ παθαμε καρδιακη προσβολη μετα στα υπολοιπα ημασταν ηρεμες γιατι ξεραμε οτι ηταν οραμα...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 14:43 | |
| - Σπόιλερ:
Γενικα ολη εκεινη η εκρηξη σε αφηνε με την καρδια στα χερια....απο το πουθενα εγινε της τρελης με θανατους που ακομη και ψευτικους δεν αντεχεις να τους βλεπεις.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 16:02 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 16:33 | |
| και μην το κανεις.....αφου θα το δεις συντομα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 17:26 | |
| Παναγιώτα υπομονή και προς Θεού! ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ SPOILER! | |
|
| |
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 19:07 | |
| Προσωπικα βουτηξα στην αμαρτια και τα διαβασα ολα! χαχαχα Βεβαια αντι να ξελυσσαξω λιγο να αντεξω την αναμονη (γιατι δυστυχως δεν εχω μεταφορικο μεσω και κανεις δεν μπορει να με παει σινεμα ) με εκανε να θελω να το δω πιο πολυ απο οτι πριν! χαχα τι κακο και αυτο... ααχχ... περιμενω να την κατεβασω αλλα εως να την βααααλουν.... εσεις παιδια μου να λετε τα δικα σας να διαβαζουμε και εμεις τα περι ταινιας! χαχα Υ.Γ by the way οτι εχω διαβασει ειναι συναρπαστικο και ακουγεται τελειο!! θα καψω καμια φλεβα μεχρι να το δω εχω την εντυπωση | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 19:19 | |
| Η χτεσινη προβολη για μενα ηταν το κατι αλλο...ακριβως οπως την φανταζομουν κ ακομα καλυτερη.Το συναισθηματικο φορτισμα ηταν φοβερο ημουν κ ανυπομονη κ εκστασιασμενη κ συγχρονως θλιμμενη για το τελος του επους. Τωρα τι να πρωτοσχολιασω?τις σκηνες που με εκαναν να λυθω στα γελια?μια με την μπελα να κυνηγαει τον τζεικ,μια που μεταμορφωθηκε ο τζεηκ στο τσαρλι,την ''μονομαχια''μπελα-εμετ?κ ποσες σκηνες ακομα... συγχρονως ομως ειχε σκηνες που ηθελα να βαλαντωσω στο κλαμα ειδικα στο τελος με την υπεροχη μουσικη υποκρουση(η περι σκιζει)οταν η μπελα εδειχνε στον εντουαρντ τις σκεψεις της.ακομα κ στο τελος που τους εδειξαν ολους εναν εναν ηθελα να κλαψω κ αισθανθηκα τρομερα συγκινημενη. στις σκηνες μαχης παντως επαθα την πλακα μου κ ειδικα στην σκηνη με τον αρο κ τον καρλαιλ απλα επειση ειχα διαβασει αρκετα σχολια εδω μεσα καταλαβα οτι κατι παιζοταν. Εννοειται οτι θα ξαναπαω να την δω... κ εννοειται οτι ειλικρινα αυτος το επος για μενα θα ειναι η ρπωτη αγαπη κ παντοτινη(κ οποιος θελει να γελασει ας γελασει ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 19:23 | |
| Ακριβώς όπως το λες! Η πρώτη αγάπη και παντοτινή!
Εσύ βρε ¶σπα κάτι είχες πάρει χαμπάρι, εγώ που για να μην δω πολλά βίντεο αυτή τη φορά και σχόλια ώστε να μη σποιλεριαστώ κάηκα, τσουρουφλίστηκα!
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 19:30 | |
| καλα στην αρχη κι εγω εμεινα κ κοιτουσα χωρις να πιστευω στα ματια μου...νομιζω ειχα σταματησει κ να αναπνεω μεχρι που μια απο τις φιλες διπλα γυριζει σοκαρισμενη κ αυτη κ μου λεει...ρε συ ειναι αυτη η σκηνη στο βιβλιο? | |
|
| |
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 19:32 | |
| Τα διάβασα όλα τα σπόιλερ δεν κρατιέμαι!!! Βρε Μαράκι μου τι έπαθες? Αφού έχουμε διαβάσει τα βιβλία, δεν υπήρχε περίπτωση να πεθάνει κάποιος από τους Κάλεν, δεν θα το άλλαζαν τόσο πολύ... (βέβαια αν δεν το έχω δει ας μη μιλάω γιατί και στο ένα, παρόλο που είχα διαβάσει τα σπόιλερ σε κάποια φάση τα χρειάστηκα με την Μπέλα, νόμιζα ότι πέθανε!) Αλλά ακόμη και τώρα που διαβάζω τα σπόιλερ και έχω διαβάσει και το βιβλίο, και πάλι είμαι σίγουρη ότι όταν επιτέλους τη δω θα ξετρελαθώ!!! | |
|
| |
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 19:35 | |
| Η σκηνη στο λιβαδι που η Μπελλα δειχνει (λογικα μεσα απο αναμνησεις) ποσο πολυ τον αγαπαει, βλεπουμε τις εικονες που βλεπεις ο Εντουαρτ; χαζη ερωτηση αλλα αυτο μου εκανε της καψερης περιεργια να ρωτησω... χαχα α! και κατι ακομα δειχνει κατι παραπανω απο οτι ειχαμε δει στην ερωτικη σκηνη ;;; | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 19:37 | |
| Μπορει να το ξεραμε αλλα η ταραχη εκεινης της στιγμης πραγματικα δεν περιγραφεται.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 21:53 | |
| I've joined the dark side!!!!!!!! Μολις γυρισα σπιτι συμμαζευομαι και ξαναρχομαι για σχολια!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 22:05 | |
| το είδες;;;;;;;;; | |
|
| |
| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|