Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>

Πήγαινε κάτω 
+38
breathless
_gwgw_
$ofi@ + Edward
peby
Twilight girl-maniac
SalvatoreDamon
Vanina
scarlet rose
twilightsagaddicted
Teodan
hlhtwilightmania
vassia
Mrs.Cullen2
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
Stella777
izzy cullen
T-NM-E-BD
robertlady
an8i
akaliakoukou
roobina
alexandra13
MARIA SWAN CULLEN
panagiota
nicky_cullen
bloody swan
despina aek
maria_likofos
twilightFOREVER
evi
AspaKorth
WhiteQueen
ΕΡΗ
Kimberly
xrysanthi
EliRose
42 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nicky_cullen
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
nicky_cullen

Θηλυκό Λέων
Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης
Αριθμός μηνυμάτων : 2125
Registration date : 12/05/2012

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Mind Reading

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 21:39

εγω τι να πω που δεν εχει σινεμα εκει που μενω και πρεπει να περιμενω μια βδομαδα για να παω με το αυτοκινητο θεσ/νικη?? Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 21:40

despina aek έγραψε:
δεν πεφτει το ηθικο μας μαρια μου.

elirose μου εσυ ποτε θα τη δεις?

αυριο boogie boogie boogie
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 21:44

α και εσυ αυριο?ωραια. Smile Smile
EliRose
The Volturi
EliRose

Θηλυκό Ζυγός
Τόπος : Magnolia
Αριθμός μηνυμάτων : 26698
Registration date : 20/11/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 21:47

δονουμαι απο τον ενθουσιασμο! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 868134 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 868134

Αλλα την κανω απο εδω γιατι θα ερθουν οι βραδινες και δε θελω σποιλερ θελω να ταβλιαστω μεσα στο σινεμα,να δακρυσω και να φωναξω μεσα στο σινεμα με τις φιλες μου χωρις να εχω καποια προειδοποιηση!!

Μαζοχα παιδι μου!! lol!
http://www.goodreads.com/user/show/6455097-l-na
despina aek
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
despina aek

Θηλυκό Λέων
Τόπος : ρεθυμνο
Αριθμός μηνυμάτων : 2200
Registration date : 25/04/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Future Telling

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΤετ 14 Νοε 2012 - 21:55

α και εγω θα φυγω πριν ερθουν.δε μπορω να βλεπω τι λενε.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 2:13

Με τι φτωχα λογια να περιγραψω τωρα εγω αυτο που ειδα.Δεν καταλαβα πως ξεκινησε ουτε πως τελειωσε καμια απο τις δυο ταινιες.Και καθως γυρναγα σπιτι μετα το σινεμα με τον αερα να παγωνει τα δακρυα στο προσωπο μου που ακομη και τωρα δεν λενε να σταματησουν να κυλανε το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το ποσο πληρης και το ποσο αδεια νιωθω ταυτοχρονα.

Ηταν τοσο τελεια που ακομη και το πρωτο μερος ωχριουσε μπροστα του.Δεν υπηρχε ουτε ενα σημειο λαθος.Και δακρυσα και γελασα και το μονο που μπορουσα να σκεφτω ειναι το ποσο αγαπω ολους αυτους τους χαρακτηρες....λες και με αναγκασαν να πω αντιο στην οικογενεια μου για παντα.Λογοτεχνικη μεν αλλα τοσο ζωντανη μεσα στο κεφαλι μου.

Το πως εξελιχθηκε ολη η υποθεση ηταν ακριβως ιδια με το βιβλιο.Πιο εντονα απο ολα η ερωτικη σκηνη που ηταν τοσο διαφορετικη απο την πρωτη,πραγματικα ενιωθες πως αυτοι οι δυο ηταν πλασμενοι για να ειναι μαζι.Επιτελους ισοι.

Η μαχη ηταν απλως φαντασμαγορικη.Η καρδια μου ειχε πεταχτει εξω απο το στηθος μου απο την στιγμη που ξεκινησε.Με το που αντικρισα το κεφαλι του Καρλαιλ στα χερια του Αρο μονο που δεν ξεσπασα σε λυγμους.Ο Τζασπερ,ο Σεθ, η Λια....ηταν απλως αυτο που με αποτελειωσε.
Παλι καλα οντως οπως περιμεναμε ηταν οραμα αν και απο τα καλυτερα σημεια και των πεντε ταινιων....ειχε πλακα να βλεπεις τους Βολτουρι να γινονται σκονη.

Η τελευταια σκηνη ηταν αυτη που με αποτελειωσε.Να βλεπεις τον Εντουαρντ και την Μπελλα στο λιβαδι τους και επιτελους να βλεπει μεσα στο κεφαλι της ποσο πραγματικα τον αγαπαει.Η ταινια τελειωνει με την τελευταια παραγραφο του βιβλιου και το forever Λιγο πριν σβησει η οθονη.Πεθανα αναστηθηκα και παλι απο την αρχη.....αυτη την στιγμη καταλαβαινω ποσο τεραστιο κομματι του εαυτου μου ειναι.Και οτι και να γινει μεσα μου θα ζει για παντα.
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:05

δεν νομίζω ότι είμαι ακόμα σε θέση να σχολιάσω αλλά αυτό που έχω πω με σιγουριά είναι Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 31995 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 31995 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 31995 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 31995 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 31995 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 31995 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 31995 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 31995 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 31995 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 31995

με κάλυψε πλήρως όλοι οι ηθοποιοί απίστευτοι όλες οι σκηνές αξεπέραστες και το ίδιο όπως και όλοι σας τώρα νιώθω μια απίστευτη πληρότητα αλλά και ταυτόχρονα ένα τεράστιο βάρος στην καρδιά γιατί δεν έχει παρακάτω cry

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:10, 2 φορές συνολικά
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:09

Πραγματικα ο Αρο εδινε μια εικονα οτι να ναι....ψοφησα στο γελιο στην σκηνη που δειχνει την Νεσσι και γελαει υστερικα.....
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:11

εγώ να δεις δάκρυσα από τα γέλια αφού έλεγα στον εαυτό μου σταμάτα θα χάσεις την συνέχεια και δεν μπορούσα να σταματήσω
Σπόιλερ:

ήταν απερίγραπτο θα έχω να το λέω Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 620541

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:15, 2 φορές συνολικά
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:13

Παρακαλώ πάρα πολύ για το δικό σας καλό μην ανοίξετε αυτό το σπόιλερ αν δεν έχετε δει την ταινία. Αν το κάνετε εσείς θα χάσετε!

Σπόιλερ:

Αυτά για απόψε, από αύριο τα υπόλοιπα!
http://www.jokastia.blogspot.com
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:14

Ο Αρο γενικα ηταν πολυ χαλια....τραβεστι μου θυμιζε.... giggle Γελασα παρα πολυ στην σκηνη που η Μπελλα δερνει τον Τζεικ για την αποτυπωση....ψοφησα μιλαμε.... Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120

Μην μιλησω για οταν ο Τζεικ αρχισε να ξεβρακωνεται μπροστα στον Τσαρλι..... Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:15

Καλά το ξεβράκωμα ήταν όλα τα λεφτά! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120

Είχα γελάσει και στο βιβλίο πολύ θυμάμαι, ομολογώ ότι το απέδωσαν τέλεια!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:16

πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις
όλες οι σκηνές ήταν μια και μια
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 480860 faint faint faint Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 480860
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:17

Στο βιβλιο ειχαμε δει μονο την αντιδραση των Καλλεν οταν τους ελεγε....αλλο να το σκεφτεσαι κι αλλο να το βλεπεις.... Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120

Πω πω...τοσο γλυκοπικρο συναισθημα δεν εχω νιωσει ποτε.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:19

Ναι αλλά και πάλι μπορούσα να φανταστώ τις αντιδράσεις του Τσάρλι! Πιστεύω πραγματικά ότι ο Τσάρλι σε όλες τις ταινίες ήταν σαν να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες του βιβλίου!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:22

Ισχυει...ηταν απλα φοβερος ακριβως οπως τον ειχα μεσα στο μυαλο μου.Η σκηνη που την λεει πες μου οτι δεν μεταμορφωνεσαι σε ζωο απλως με εκανε να λιωσω.... Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120 Ισαξια με την σκηνη περι σεξ στην εκλειψη.... Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:23

evi έγραψε:
Γελασα παρα πολυ στην σκηνη που η Μπελλα δερνει τον Τζεικ για την αποτυπωση....ψοφησα μιλαμε.... Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120

εγώ πέθανα με το ύφος του ΕΝΤ
σταμάτησε τους
αφού είπε να τον αφήσουν
μα δεν είναι καταπληκτική Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 403120

Μαράκι και εγώ το ίδιο νιώθω κάθε φορά που βλέπω τον Τσάρλι στις ταινίες
μα είναι φοβερό πως έκανε τόσο φοβερή αποτύπωση του χαρακτήρα faint faint faint
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:24

Πραγματικα το να βλεπω τον Εντουαρντ τοσο χαλαρο... giggle Πεντε ταινιες περιμενα για αυτη την σκηνη ..... lol!
Kimberly
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kimberly

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 4678
Registration date : 24/09/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:28

WhiteQueen έγραψε:
Παρακαλώ πάρα πολύ για το δικό σας καλό μην ανοίξετε αυτό το σπόιλερ αν δεν έχετε δει την ταινία. Αν το κάνετε εσείς θα χάσετε!

Σπόιλερ:

Αυτά για απόψε, από αύριο τα υπόλοιπα!

εγω σκεφτομουν αν υπαρχει τροπος να γινει μηνυση για ψυχικη οδυνη lol! lol! lol!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:31

εγω απλα ειχα μεινει και προσπαθουσα να ηρεμησω τον εαυτο μου λεγοντας ξανα και ξανα και σε μενα και στην κολλητη μου πως ειναι απλως ενα οραμα.
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:32

Αγγελική δεν κάνω καθόλου πλάκα!
Μέχρι να πάρω χαμπάρι τι γινόταν ήμουν έτοιμη να σηκώσω όλο τον κινηματογράφο στο πόδι!

Σπόιλερ:

Κόρες εγώ θα σας καληνυχτίσω, συζητάμε αύριο τα υπόλοιπα, λέω να πάω να πέσω να ξεκουραστώ λιγάκι.
Kimberly
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kimberly

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:33

Σπόιλερ:
Kimberly
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Kimberly

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:35

WhiteQueen έγραψε:
Αγγελική δεν κάνω καθόλου πλάκα!
Μέχρι να πάρω χαμπάρι τι γινόταν ήμουν έτοιμη να σηκώσω όλο τον κινηματογράφο στο πόδι!

Σπόιλερ:

Κόρες εγώ θα σας καληνυχτίσω, συζητάμε αύριο τα υπόλοιπα, λέω να πάω να πέσω να ξεκουραστώ λιγάκι.

Σπόιλερ:
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:36

Σπόιλερ:
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 3 I_icon_minitimeΠεμ 15 Νοε 2012 - 3:37

Σπόιλερ:

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Breaking Dawn Part 2 DVD

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: