| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|
+38breathless _gwgw_ $ofi@ + Edward peby Twilight girl-maniac SalvatoreDamon Vanina scarlet rose twilightsagaddicted Teodan hlhtwilightmania vassia Mrs.Cullen2 ev@ki pitsiriki ROBELINA Stella777 izzy cullen T-NM-E-BD robertlady an8i akaliakoukou roobina alexandra13 MARIA SWAN CULLEN panagiota nicky_cullen bloody swan despina aek maria_likofos twilightFOREVER evi AspaKorth WhiteQueen ΕΡΗ Kimberly xrysanthi EliRose 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 14 Νοε 2012 - 21:39 | |
| εγω τι να πω που δεν εχει σινεμα εκει που μενω και πρεπει να περιμενω μια βδομαδα για να παω με το αυτοκινητο θεσ/νικη?? | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 14 Νοε 2012 - 21:40 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| |
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 14 Νοε 2012 - 21:47 | |
| δονουμαι απο τον ενθουσιασμο! Αλλα την κανω απο εδω γιατι θα ερθουν οι βραδινες και δε θελω σποιλερ θελω να ταβλιαστω μεσα στο σινεμα,να δακρυσω και να φωναξω μεσα στο σινεμα με τις φιλες μου χωρις να εχω καποια προειδοποιηση!! Μαζοχα παιδι μου!! | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 14 Νοε 2012 - 21:55 | |
| α και εγω θα φυγω πριν ερθουν.δε μπορω να βλεπω τι λενε. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 2:13 | |
| Με τι φτωχα λογια να περιγραψω τωρα εγω αυτο που ειδα.Δεν καταλαβα πως ξεκινησε ουτε πως τελειωσε καμια απο τις δυο ταινιες.Και καθως γυρναγα σπιτι μετα το σινεμα με τον αερα να παγωνει τα δακρυα στο προσωπο μου που ακομη και τωρα δεν λενε να σταματησουν να κυλανε το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το ποσο πληρης και το ποσο αδεια νιωθω ταυτοχρονα.
Ηταν τοσο τελεια που ακομη και το πρωτο μερος ωχριουσε μπροστα του.Δεν υπηρχε ουτε ενα σημειο λαθος.Και δακρυσα και γελασα και το μονο που μπορουσα να σκεφτω ειναι το ποσο αγαπω ολους αυτους τους χαρακτηρες....λες και με αναγκασαν να πω αντιο στην οικογενεια μου για παντα.Λογοτεχνικη μεν αλλα τοσο ζωντανη μεσα στο κεφαλι μου.
Το πως εξελιχθηκε ολη η υποθεση ηταν ακριβως ιδια με το βιβλιο.Πιο εντονα απο ολα η ερωτικη σκηνη που ηταν τοσο διαφορετικη απο την πρωτη,πραγματικα ενιωθες πως αυτοι οι δυο ηταν πλασμενοι για να ειναι μαζι.Επιτελους ισοι.
Η μαχη ηταν απλως φαντασμαγορικη.Η καρδια μου ειχε πεταχτει εξω απο το στηθος μου απο την στιγμη που ξεκινησε.Με το που αντικρισα το κεφαλι του Καρλαιλ στα χερια του Αρο μονο που δεν ξεσπασα σε λυγμους.Ο Τζασπερ,ο Σεθ, η Λια....ηταν απλως αυτο που με αποτελειωσε. Παλι καλα οντως οπως περιμεναμε ηταν οραμα αν και απο τα καλυτερα σημεια και των πεντε ταινιων....ειχε πλακα να βλεπεις τους Βολτουρι να γινονται σκονη.
Η τελευταια σκηνη ηταν αυτη που με αποτελειωσε.Να βλεπεις τον Εντουαρντ και την Μπελλα στο λιβαδι τους και επιτελους να βλεπει μεσα στο κεφαλι της ποσο πραγματικα τον αγαπαει.Η ταινια τελειωνει με την τελευταια παραγραφο του βιβλιου και το forever Λιγο πριν σβησει η οθονη.Πεθανα αναστηθηκα και παλι απο την αρχη.....αυτη την στιγμη καταλαβαινω ποσο τεραστιο κομματι του εαυτου μου ειναι.Και οτι και να γινει μεσα μου θα ζει για παντα. | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:05 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:10, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:09 | |
| Πραγματικα ο Αρο εδινε μια εικονα οτι να ναι....ψοφησα στο γελιο στην σκηνη που δειχνει την Νεσσι και γελαει υστερικα..... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:11 | |
| εγώ να δεις δάκρυσα από τα γέλια αφού έλεγα στον εαυτό μου σταμάτα θα χάσεις την συνέχεια και δεν μπορούσα να σταματήσω - Σπόιλερ:
μα ήταν σαν να έχυνε δεν μπορούσα να κρατηθώ στην σκηνή της μάχης έριξα ένα μπινελίκι που πήγε σύννεφο όχι στον σκηνοθέτη ή σε αυτόν του το έγραψε προς θεού αλλά στους ίδιους τους Βουλτούρι το πόσο το ευχαριστήθηκα που είδα το κεφάλι του ¶ρο να πηγαίνει από εκεί που ήρθε δεν λέγετε το πόσο ευχαριστήθηκα μετά που έκανε την κότα και προσπαθούσε να τους πει με τρόπο πάμε να φύγουμε ακόμα περισσότερο άντε από εκεί που θα μας κουνηθείτε κιόλας ατάκα βλέπω το κεφάλι του Καρλάιλ στο χέρι του ¶ρο λέω... οκ αυτό ξανακολάει βλέπω να τον βάζουνε φωτιά... η ανάσα μου ακόμα να γυρίσει μετά τους πήρε όλους και τους σήκωσε ξέρεις - Σπόιλερ:
και φαντάσου ότι ήξερα ότι ήταν όραμα αν δεν το ήξερα θα με μαζεύανε με τα κουταλάκια
ήταν απερίγραπτο θα έχω να το λέω
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xrysanthi στις Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:15, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:13 | |
| Παρακαλώ πάρα πολύ για το δικό σας καλό μην ανοίξετε αυτό το σπόιλερ αν δεν έχετε δει την ταινία. Αν το κάνετε εσείς θα χάσετε! - Σπόιλερ:
Λοιπόν εγώ παιδιά μου ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ με τη σκηνή της μάχης!
Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή και ούτε είμαι σε θέση να το περιγράψω προς το παρόν...
Δεν κατάφερα να συγκινηθώ, ούτε κλάψαμε τελικά γιατί πολύ απλά ήμασταν σοκαρισμένες αφού είχαμε βγει από την αίθουσα και φυσικά όπως καταλαβαίνετε μιλάγαμε συνέχεια για την τελευταία σκηνή, αυτή της μάχης!
Νομίζω τελικά ότι αυτή η ταινία θα μείνει στην ιστορία της σειράς μόνο γι' αυτή την τόσο απρόσμενη σκηνή!
Ειλικρινά μέχρι να πάρω χαμπάρι ότι ήταν όραμα, πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη, έχασα δέκα χρόνια από τη ζωή μου και ήμουν έτοιμη να σηκωθώ και να τους ζητήσω να σταματήσουν την προβολή! Δεν αστειεύομαι καθόλου!
Τρομερή ανατροπή, εκπληκτικός σκηνοθέτης ο Μπιλ Κόντον, κατάφερε να απογειώσει μόνο με μία σκηνή τελικά όλη την τετραλογία!
Αυτά για απόψε, από αύριο τα υπόλοιπα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:14 | |
| Ο Αρο γενικα ηταν πολυ χαλια....τραβεστι μου θυμιζε.... Γελασα παρα πολυ στην σκηνη που η Μπελλα δερνει τον Τζεικ για την αποτυπωση....ψοφησα μιλαμε.... Μην μιλησω για οταν ο Τζεικ αρχισε να ξεβρακωνεται μπροστα στον Τσαρλι..... | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:15 | |
| Καλά το ξεβράκωμα ήταν όλα τα λεφτά! Είχα γελάσει και στο βιβλίο πολύ θυμάμαι, ομολογώ ότι το απέδωσαν τέλεια! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:16 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:17 | |
| Στο βιβλιο ειχαμε δει μονο την αντιδραση των Καλλεν οταν τους ελεγε....αλλο να το σκεφτεσαι κι αλλο να το βλεπεις.... Πω πω...τοσο γλυκοπικρο συναισθημα δεν εχω νιωσει ποτε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:19 | |
| Ναι αλλά και πάλι μπορούσα να φανταστώ τις αντιδράσεις του Τσάρλι! Πιστεύω πραγματικά ότι ο Τσάρλι σε όλες τις ταινίες ήταν σαν να έχει ξεπηδήσει από τις σελίδες του βιβλίου! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:22 | |
| Ισχυει...ηταν απλα φοβερος ακριβως οπως τον ειχα μεσα στο μυαλο μου.Η σκηνη που την λεει πες μου οτι δεν μεταμορφωνεσαι σε ζωο απλως με εκανε να λιωσω.... Ισαξια με την σκηνη περι σεξ στην εκλειψη.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:23 | |
| - evi έγραψε:
- Γελασα παρα πολυ στην σκηνη που η Μπελλα δερνει τον Τζεικ για την αποτυπωση....ψοφησα μιλαμε....
εγώ πέθανα με το ύφος του ΕΝΤ σταμάτησε τους αφού είπε να τον αφήσουν μα δεν είναι καταπληκτική Μαράκι και εγώ το ίδιο νιώθω κάθε φορά που βλέπω τον Τσάρλι στις ταινίες μα είναι φοβερό πως έκανε τόσο φοβερή αποτύπωση του χαρακτήρα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:24 | |
| Πραγματικα το να βλεπω τον Εντουαρντ τοσο χαλαρο... Πεντε ταινιες περιμενα για αυτη την σκηνη ..... | |
|
| |
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:31 | |
| εγω απλα ειχα μεινει και προσπαθουσα να ηρεμησω τον εαυτο μου λεγοντας ξανα και ξανα και σε μενα και στην κολλητη μου πως ειναι απλως ενα οραμα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:32 | |
| Αγγελική δεν κάνω καθόλου πλάκα! Μέχρι να πάρω χαμπάρι τι γινόταν ήμουν έτοιμη να σηκώσω όλο τον κινηματογράφο στο πόδι! - Σπόιλερ:
Μόλις είδα το κεφάλι του Κάρλαιλ να κρέμεται νομίζω ότι η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπάει! Ειλικρινά έχασα χρόνια από τη ζωή μου, ήμουν σε κατάσταση υστερίας! Και κράτησε και πολλή ώρα και έτσι όπως το έφτιαξε δεν μπορούσες να είσαι σίγουρος ότι ήταν γαμημένο όραμα! Είδαν και έπαθαν να με συνεφέρουν, μόνο αυτό σου λέω!
Αλλά παραδέχομαι ότι ήταν μεγάλη μαγκιά, δεν το περίμενα με τίποτα τέτοιο πράγμα!
Κόρες εγώ θα σας καληνυχτίσω, συζητάμε αύριο τα υπόλοιπα, λέω να πάω να πέσω να ξεκουραστώ λιγάκι. | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:35 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Αγγελική δεν κάνω καθόλου πλάκα!
Μέχρι να πάρω χαμπάρι τι γινόταν ήμουν έτοιμη να σηκώσω όλο τον κινηματογράφο στο πόδι!
- Σπόιλερ:
Μόλις είδα το κεφάλι του Κάρλαιλ να κρέμεται νομίζω ότι η καρδιά μου σταμάτησε να χτυπάει! Ειλικρινά έχασα χρόνια από τη ζωή μου, ήμουν σε κατάσταση υστερίας! Και κράτησε και πολλή ώρα και έτσι όπως το έφτιαξε δεν μπορούσες να είσαι σίγουρος ότι ήταν γαμημένο όραμα! Είδαν και έπαθαν να με συνεφέρουν, μόνο αυτό σου λέω!
Αλλά παραδέχομαι ότι ήταν μεγάλη μαγκιά, δεν το περίμενα με τίποτα τέτοιο πράγμα!
Κόρες εγώ θα σας καληνυχτίσω, συζητάμε αύριο τα υπόλοιπα, λέω να πάω να πέσω να ξεκουραστώ λιγάκι. - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:36 | |
| - Σπόιλερ:
Με το φορείο κοντεύαν να με βγάλουν έξω παιδί μου σου λέω και αυτή τη φορά όχι επειδή έβλεπα τον Ρόμπερτ και πάθαινα την πλάκα μου! Κι εγώ το σκέφτηκα, λέω πάει η Μέγιερ έχει ξεκινήσει τα ναρκωτικά δεν εξηγείται αλλιώς! Ακόμα και όταν το πήρα γραμμή ότι ήταν όραμα έπιανα τον εαυτό μου να μην αντέχει να το βλέπει! Βέβαια εκεί που γαμήσανε τη Τζέην και τον ¶ρο πολύ το χάρηκα! Όχι, χωρίς πλάκα ήταν εκπληκτική ανατροπή!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 15 Νοε 2012 - 3:37 | |
| - Σπόιλερ:
Φυσικα και δεν θα το επετρεπε....επρεπε να βαλουν δραση στην ταινια αλλα και να μην αλλαξει το τελος...να μην χαθουν αγαπημενοι χαρακτηρες.Οποτε τα καναν και τα δυο. Η σκηνη που τρεχει ο Καρλαιλ προς τον Αρο....κι οταν εμφανιστηκε με το κεφαλι του στο χερι και το ηλιθιο χαμογελο.Τον μισησα....Ειλικρινα ηθελα να του κανω κακο.Οταν του καρφωσαν τον πυρσο στην μουρη απλως πανηγυριζα απο μεσα μου παρ'τα μωρη αρρωστη.....
| |
|
| |
| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|