| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|
+38breathless _gwgw_ $ofi@ + Edward peby Twilight girl-maniac SalvatoreDamon Vanina scarlet rose twilightsagaddicted Teodan hlhtwilightmania vassia Mrs.Cullen2 ev@ki pitsiriki ROBELINA Stella777 izzy cullen T-NM-E-BD robertlady an8i akaliakoukou roobina alexandra13 MARIA SWAN CULLEN panagiota nicky_cullen bloody swan despina aek maria_likofos twilightFOREVER evi AspaKorth WhiteQueen ΕΡΗ Kimberly xrysanthi EliRose 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 1:19 | |
| Αχ θα βαλω τα κλάμματα... | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 1:21 | |
| Γιατί? Επειδή το κατέβασαν? Πήγες να το δείς? | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 1:23 | |
| Στη Χίο που μένω δεν έχουμε σινεμά!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 1:30 | |
| Ωχ αλήθεια? Δεν υπάρχει σινεμά σ' ολόκληρη τη Χίο? Η' απλά δεν θα φέρουν τη Χαραυγή? | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 1:33 | |
| Αν κατεβάσεις πρόγραμμα για να δέχεσαι torrents δε χρειάζεται ούτε mail ούτε λογαριασμός. Νομίζω πιο πάνω υπάρχουν οδηγίες πού να το βρεις και να το εγκαταστήσεις. Στο youtube δε νομίζω να μακροημερεύσει καμιά ταινία, γιατί τις παίρνουν είδηση αμέσως και τις κατεβάζουν. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 1:42 | |
| Ναι, ολόκληρο νησί και δεν έχουμε σινεμά. Είχαμε ένα της κακιάς ώρας το οποίο έκλεισε. Κάτι λέγανε ότι μπορεί να ξανανοίξει αλλά πέρσι τουλάχιστον ήταν κλειστό. Τα νευράκια μου...
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως! Με τα τόρεντ δοκίμασα να κατεβάσω ένα πρόγραμμα, δεν θυμάμαι τώρα ποιο από όλα τα λινκ ήταν, αλλά ζητούσε πιστωτική και δεν έδωσα στοιχεία. Δοκίμασα επίσης να βάλω το πρόγραμμα που αποθηκεύει βιντεάκια από το γιουτουμπ αλλά έχει υιο. Ουφ... αναμονή... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 1:55 | |
| Νομίζω το torrent έχει δικό του site & κατεβάζεις το πρόγραμμα για να κατεβάζεις από εκεί. Στο filehippo πήγες? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 2:05 | |
| Δεν θυμάμαι σε ποιο από όλα μπήκα, θα το ξαναπροσπαθήσω αύριο πάλι γιατί τώρα νύσταξα και φοβάμαι μην τα κάνω σαλάτα! Πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 14:09 | |
| Έβγαλα τα ματάκια μου γιατί με τη βοήθειά σας, και σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, κατάφερα να δω την ταινία από τόρεντ!
Δυστυχως η εμπειρία μου δεν ήταν μέσω της μεγάλης οθόνης, αλλά και πάλι έχω να πω ότι ήταν εκπληκτική...
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελείωσε... Και τώρα? Τώρα δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι άλλο πέρα από το DVD???
Ελπίζω να εκδοθεί και το Midnight Sun έτσι για να χουμε κάτι να περιμένουμε... Ή έστω μια ταινία με αποσπάσματα από τη ζωή τους για παράδειγμα δέκα χρόνια μετά... όταν η Ρένεσμι θα είναι ενήλικη... Αχ κάτι τέλος πάντων....
Πάντως στο τέλος έκλαψα... πωπω... ήταν εκπληκτική ταινία... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 14:12 | |
| Ισως να δουμε την ιστορια της Νεσσι και του Τζεικ...αλλα παλι δεν θα ειναι το ιδιο χωρις να ειναι πρωταγωνιστες ο Εντουαρντ και η Μπελλα. | |
|
| |
Stella777 Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 908 Registration date : 07/04/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 14:38 | |
| Τίποτα... I'm glad we could help...
Δυστυχώς ή ευτυχώς, εδώ τελειώνει μια εποχή ολόκληρη. Ακόμα κι αν η Μέγιερ αποφασίσει να γράψει κι άλλο βιβλίο, ο Ρόμπερτ το έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε μια καινούρια ταινία, και νομίζω ότι και η Κρίστεν θα πει το ίδιο. Όπως και να το κάνουμε, μια νέα ταινία με πρωταγωνιστες άλλους από αυτούς τους δύο ή μια ταινία που να παίζουν μόνο η Ρενέσμε και ο Τζέικ δεν θα είναι το ίδιο. Καιρός να move forward. Προσωπικά, θεωρώ ότι αν πάνε να βγάλουν κι άλλη ταινία, θα το τραβήξουν πολύ. Θα αρχίσει να ξεθωριάζει το όλο ζήτημα. Καλό είναι που σταματάνε τώρα, που η αγάπη του κοινού προς την ιστορία και τους πρωταγωνιστές είναι στο peak. Δεν είναι ότι δεν θα ήθελα να διαβάσω τελειωμένο το Midnight Sun, αλλά δεν ξέρω αν θα πήγαινα να δω μια ταινία βασισμένη στην ίδια ιδέα με πρωταγωνιστές διαφορετικούς από τον Πάτινσον (κυρίως) και τη Στιούαρτ (λιγότερο)... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 14:43 | |
| Οχι...οταν τον Ρομπ τον ρωτησαν προσφατα αν θα ξανα επαιζε τον Εντουαρντ το ειχε αφησει ανοιχτο το ενδεχομενο αν και δεν νομιζω να συμβει κατι τετοιο..... για ποιον λογο να τους ενοχλησουν...?ηδη η ιστορια τους ειχε το πιο υπεροχο τελος.... κατι που δεν θελω ουτε να σκεφτομαι...δακρυζουν τα ματια μου και μονο στην ιδεα πως τελειωσε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 15:30 | |
| Δε νομίζω ότι η ενδεχόμενη συνέχεια θα έχει σχέση με τους Cullens ή τα βαμπιρ. Εχει ακουστεί ότι θα είναι σχετικά με τους λύκους. Όσο για τον Rob δεν αποκλείει την πιθανότητα από ευγένεια κατά τη γνώμη μου. Τί θα έλεγε ότι δεν κάνω sequel της ταινίας που προωθώ αυτή τη στιγμή ούτε με σφαίρες? Δεν θα ήταν σωστό. Και η Kristen τόνισε πολλές φορές ότι δεν λυπάται που αφήνει την Bella γιατί η ιστορία της ολοκληρώθηκε, ειπώθηκε & θα ήταν ευχαριστημένη να αφήσουν τον Edward & την Bella να ησυχάσουν & να μην έχουν άλλες περιπέτειες. ¶ρα εμμέσως λέει ότι δεν θα ήθελε να κάνει ένα sequel. | |
|
| |
Mrs.Cullen2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 25 Τόπος : ~Neverland~ Αριθμός μηνυμάτων : 890 Registration date : 04/08/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 16:05 | |
| να ρωτησω κατι ασχετο.... μηπως εχει ακουσει κανενας απο σας για το μαραθωνιο του twilight saga??Υπαρχει ακομα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 16:11 | |
| Στα σινεμα εννοείς? Εξαρτάται πού μένεις. Έχω όμως την εντύπωση ότι θα γίνονταν πριν ξεκινήσει η προβολή της 2ης Χαραυγής. | |
|
| |
Ηλικία : 25 Τόπος : ~Neverland~ Αριθμός μηνυμάτων : 890 Registration date : 04/08/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 16:12 | |
| ναι στο σινεμα εννοω και μενω αθηνα!Αλλα εγω εχω ακουσει οτι γινεται και μετα!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 16:16 | |
| Δεν ξέρω, εγώ είμαι επαρχία & εδώ δεν το κάνει το σινεμά. Γιατί δεν ρωτάς στο σινεμά για να είσαι σίγουρη? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 16:18 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 16:19 | |
| - Σπόιλερ:
¶σχετο με τα παραπάνω, αλλά έπαθα πολύ μεγάλη ταραχή όταν είδα τον ¶ρο να κρατάει το κεφάλι του Κάρλαιλ.... πωπω... φρίκη...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 16:20 | |
| αωωω ναι αλλα ευτυχως ηταν οραμαα | |
|
| |
peby Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : salonika Αριθμός μηνυμάτων : 710 Registration date : 22/12/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 16:23 | |
| παιδια μου κοπηκε η ανασα οταν το είδα αυτο!!εχαση τη γη κατω απο τα ποδια μου!!το παρουσιασαν τοσο αληθινο σαν να γινοταν εκεινη τη στιγμη και οχι σαν καποιο οραμα τις Αλις!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 16:24 | |
| ναι πραγματιιιι!!!!!Εγω εκεινη τη στιγμη αρχιζα να τσιριζω | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 16:50 | |
| για αυτο και μας προκαλεσε τοση εκπληξη γιατι δεν το παρουσιασαν σαν οραμα στην αρχη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 17:10 | |
| ναι αλλα καλυτερα ειναι που τελικα ηταν οραμα γιατι δεν ηθελα να πεθανει ο Καρλαιλ ουτε ο Τζασπερ!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 19 Νοε 2012 - 17:40 | |
| | |
|
| |
| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|