| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|
+38breathless _gwgw_ $ofi@ + Edward peby Twilight girl-maniac SalvatoreDamon Vanina scarlet rose twilightsagaddicted Teodan hlhtwilightmania vassia Mrs.Cullen2 ev@ki pitsiriki ROBELINA Stella777 izzy cullen T-NM-E-BD robertlady an8i akaliakoukou roobina alexandra13 MARIA SWAN CULLEN panagiota nicky_cullen bloody swan despina aek maria_likofos twilightFOREVER evi AspaKorth WhiteQueen ΕΡΗ Kimberly xrysanthi EliRose 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 10 Δεκ 2012 - 10:58 | |
| Πάντως μέχρι στιγμής μακράν η αγαπημένη μου ταινία είναι η Νέα Σελήνη!...
Προσοχή, για ταινία λέω όχι για βιβλίο! Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής η μεταφορά από το βιβλίο στη μεγάλη οθόνη έγινε καλύτερα στη δεύτερη ταινία! Συγγνώμη που βγαίνω συνεχώς εκτός θέματος αλλά είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 10 Δεκ 2012 - 12:55 | |
| Εμενα με διαφορα ειναι οι δυο τελευταιες...ωραια και η νεα σεληνη αλλα κατι ελειπε. | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 10 Δεκ 2012 - 13:13 | |
| Έγραφα πόση ώρα και δεν αναρτήθηκε! Περίληψη όσων έγραφα πριν: Στη σκηνή που η Μπέλλα τραβάει τον Τζέηκ έξω από τον αυχένα δε θα πω ψέμματα μου φάνηκε υπερβολικό... Ο Έμετ με τον Έντουαρντ που το διασκέδαζαν είχαν πλάκα όμως Περίμενα σε όλη τη ταινία τη σκηνή της μάχης. Σε όλη τη ταινία μέχρι και τη μάχη σε πολλά σημεία μου φάνηκε βαρετό. Περίμενα να δω περισσότερο από την εκπαίδευσή τους για τη μάχη και όχι μόνο αυτό που είδαμε. Στο κρίσιμο σημείο στη σκηνή της μάχης που δίνει το χέρι η ¶λις,μέσα σε μισό λεπτό μου είχε έρθει εγκεφαλικό και άρχισα να λέω "Όχιιιιιιιιιι! Μα καλά εγώ τί βιβλίο διάβασα;;; Γιατί δε τα θυμάμαι αυτά;;; Όχι ρε γαμώτο κι αυτός!!" Κυριολεκτικά τρελάθηκα αφού καθ' όλη τη σκηνή της μάχης σκεφτομουν "Λες απο τα πολλά φανφικ που έχω διαβάσει να μπέρδεψα το κανονικό με τις μυθοπλασίες;;" αλλά όταν έδειξε το μάτι του αλλουνού κάπου υποψιάστηκα και σκέφτηκα γιατί μας δείχνει τόσο έντονα το μάτι του; Το περίμενα λίγο πιο "εντυπωσιακό" στην αρχή. Λες και έπρεπε να μας εισάγει περισσότερο στο τέλος που ερχόταν. Μου φάνηκε δηλαδή λες και έγινε δουλειά "άντε να τελειώνουμε με αυτά έχουμε και μια μάχη να γυρίσουμε" Ωραία ταινία όμως με την οποία έκλεισε ένας κύκλος 4σχεδόν ετών. | |
|
| |
ellen Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : Thessaloniki Αριθμός μηνυμάτων : 58 Registration date : 16/04/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 10 Δεκ 2012 - 18:20 | |
| συμφωνω ειδικα εκει που σκοτωσαν τον Καρλαιλ και τον Τζασπερ ειχα παθει σοκ | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Δευ 10 Δεκ 2012 - 19:19 | |
| | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 11 Δεκ 2012 - 7:08 | |
| Λοιπόοον... Να σας πω... ήταν ίσως μέγα σφάλμα να δω τα σπόιλερ πριν δω την ταινία στο σινεμά. Δεν ξέρω βέβαια εάν αυτό παίζει ρόλο (και τα είδα γιατί πίστευα ότι δεν θα τη δω στο σινεμά την ταινία εφόσον το σινεμά στη Χίο ήταν κλειστό) Όμως χτες απογοητεύτηκα πλήρως... Κατ'αρχήν μέχρι τα μισά της ταινίας, μέχρι τέλος πάντων και τη μάχη που από κει και πέρα υπήρχε μία δράση, κόντεψε να με πάρει ο ύπνος. Μη πω ότι βαρέθηκα κι όλας. Σημείωση ότι την Κυριακή είχαμε δει και όλες τις προηγούμενες και έχω διαβάσει ξανά και το βιβλίο πολύ προσφατα. Ενώ το βιβλίο είναι πραγματικά στα τοπ 10 μου, η ταινία (σε σύγκριση πάντα με το βιβλίο) και λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι ήταν και η τελευταία, με απογοήτευσε!!! Ενώ είχα σκοπό να είμαι κάθε μέρα στο σινεμά, δεν πρόκειται να ξαναπάω. Σίγουρα όταν βγει το DVD θα το πάρω και θα το λιώσω και θα δω και όλα τα έξτρας. Απλά λέω πως ένιωσα χτες...
Κάποιοι φίλοι μου που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία ξετρελάθηκαν με την ταινία. Όσοι όμως τα έχουμε διαβάσει, και αυτό ίσχυε για όλους μας, δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας... Αναμένω το DVD αλλά μέχρι στιγμής οι αγαπημένες μου είναι η Νέα Σελήνη και το Λυκόφως!!!
Και εκείνο που με στεναχωρεί πάρα πολύ είναι ότι τώρα δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι... δεν μπορώ να δεχτώ ότι τελείωσε... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 11 Δεκ 2012 - 11:00 | |
| Μαλλον εμεις οι δυο πρεπει να ειμαστε οι μονες που νιωθουμε ετσι.. Δεν εχει να κανει με τα σποιλερς, εγω δεν ειδα τιποτα, ουτε εκανα επαναληψη τα βιβλια, απειχα επιτηδες για να με συνεπαρει.....και τζιφος!! Ουτε μαγεια, στημενος ρομαντισμος, κακο μακιγιαζ, κακοφτιαγμενα εφε, μια απροσδιοριστη ατμοσφαιρα αναμονης της μαχης- ουτε αγωνια, ουτε φοβος, ουτε καν οτι κατι μεγαλο ερχεται- τα συναισθηματα του Εντουαρντ..υποτονικα και η ιδια η μαχη...ακυρη!!! Η Ροζαλι αορατη, ο Τζεηκομπ λες και ηταν για τον χαβαλε εκει, απουσιαζαν ολα αυτα τα βασικα και εντονα συναισθηματα που υπαρχουν στο βιβλιο!!!! Το μονο βιβλιο που εχει φανταστικα (υπερφυσικα) στοιχεια ως επι το πλειστον και εκλογικευσαν την ταινια!!!!! Κοριτσια συγνωμη αν σας δυσαρεστω αλλα ετσι νιωθω, βασικα προδομενη.. Θυμωνω με τους σκηνοθετες, αν δεν μπορουν να κανουν κατι ας το αφησουν για αλλους που μπορουν!!!! (και ισχυει και για την Εκλειψη αυτο...) | |
|
| |
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 11 Δεκ 2012 - 14:16 | |
| - breathless έγραψε:
- Μαλλον εμεις οι δυο πρεπει να ειμαστε οι μονες που νιωθουμε ετσι..
Δεν εχει να κανει με τα σποιλερς, εγω δεν ειδα τιποτα, ουτε εκανα επαναληψη τα βιβλια, απειχα επιτηδες για να με συνεπαρει.....και τζιφος!! Ουτε μαγεια, στημενος ρομαντισμος, κακο μακιγιαζ, κακοφτιαγμενα εφε, μια απροσδιοριστη ατμοσφαιρα αναμονης της μαχης- ουτε αγωνια, ουτε φοβος, ουτε καν οτι κατι μεγαλο ερχεται- τα συναισθηματα του Εντουαρντ.. akaliakoukou όπως και breathless συμφωνώ μαζί σας και μάλιστα ούτε εγώ είχα δει κανένα σπόηλερ, ούτε το βιβλίο διάβασα άλλη φορά, τίποτα! Για τα συναισθήματα του Έντουαρτ ΄θα πω ότι τον περίμενα πιο ενθουσιώδη που επιτέλους η αγαπημένη του θα είναι μαζί του αιώνια. Σε σχέση με το βιβλίο πολύ πίσω η ταινία. Βέβαια ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έκοψαν διάφορες σκηνές για να δουν τη ταινία και ανήλικα. (άλλη κουβέντα αυτή όμως) - breathless έγραψε:
- Η Ροζαλι αορατη, ο Τζεηκομπ λες και ηταν για τον χαβαλε εκει, απουσιαζαν ολα αυτα τα βασικα και εντονα συναισθηματα που υπαρχουν στο βιβλιο!!!!
Για τη μάχη δε θα συμφωνήσω πως ήταν άκυρη, ίσα ίσα είχαμε ένα λόγο να έχουμε αγωνία στο έργο.Για τη Ρόζαλι όντως χάθηκε λίγο αλλά ίσως λόγω του ότι επικεντρώνεται σε εκείνους που χάνονται -καταστρέφονται ουσιαστικά και σχετικά με τον Τζέηκομπ παίζει ρόλο. Είναι εκεί, θεωρητικά για να παλέψει, αλλά ουσιαστικά είναι για να κρατήσει ασφαλή τη μικρή. Και μην αγχώνεσαι, εδώ λέμε τη γνώμη μας όποια κι αν είναι αυτή. Αν μη τι άλλο δεν έχεις βρίσει κανέναν ή δεν έχει πει κάτι ανάρμοστο οπότε εδώ είμαστε να τα συζητάμε όλα | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 11 Δεκ 2012 - 15:17 | |
| | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 11 Δεκ 2012 - 15:30 | |
| Η Εκλειψη ήταν χάλια σαν ταινία. Θα συμφωνήσω. Και η Χαραυγή 1 δεν με ενθουσίασε όσο περιμενα. Αλλά γι αυτόν ακριβώς το λόγο ενθουσιάστηκα με τη Χαραυγή 2. Φυσικά και είχε σκηνές που έλειπαν ενώ επιθυμούσα να δω. Φυσικά και όλα ήταν πιο ''χλιαρά'' από όσο τα βίωνα στο βιβλίο. Όμως, η Χαραυγή 2 με ευχαρίστησε, κάτι που δεν έκαναν οι 2 προηγούμενες ταινίες. Ίσως παίζει ρόλο και η ψυχολογία που πήγα να την δω. Είχα προετοιμαστεί να την απολαύσω στο έπακρο. (αλλά για να πω την αμαρτία μου την ξαναδα μόνο μία φορά στο ίντερνετ ενώ το Λυκόφως και την νεα Σελήνη...έρωτας!) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 11 Δεκ 2012 - 20:08 | |
| Οτι ελειπαν κομματια λογικο ειναι...σε ολες τις ταινιες λειπουν κομματια,Και φυσικα δεν ειχε καμια σχεση με την τελειοτητα του βιβλιου...καμια ταινια δεν το καταφερε αυτο.Αλλα εμενα με καλυψε απειρα.Οπως λεει και η Παναγιωτα δεν ξερω αν φταιει πως την περιμενα σαν τρελη αλλα μου αρεσε σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο.Καλυτερη σιγουρα παντως απο τις 2 προηγουμενες. | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 11 Δεκ 2012 - 21:14 | |
| και εγώ θα συμφωνήσω με την παγίωτα και την ευη.. καταρχήν να ξεκινήσω λέγοντας ότι όπως είπε και η παναγιωτα η έκλειψη δεν με ικανοποιήσε σαν ταινία... η χαραυγή 1 για εμένα παλευόταν είχε και το αισθηματικό κομμάτι της που εγώ το αναζητά πάντα σε ταινίες..όσο για την χαραυγή 2 εμένα με ικανοποιήσε παρά πολύ.. δεν λέω έλειπαν κάποια κομμάτια που θα άθελα πραγματικά να δω αλλά ως αποτέλεσμα αυτό που βγήκε δηλαδή ήταν πολύ καλό | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 11 Δεκ 2012 - 23:13 | |
| Εμενα και το πρωτο μερος μου αρεσε παρα πολυ...ουσιαστικα μια ταινια ειναι βεβαια...αλλα στην εκλειψη τα ειχα παρει αγρια.Πρωτον η Μπελλα φαινοταν σαν να ηταν οντως διχασμενη αναμεσα στους δυο...κατι που δεν συναιβει ποτε...παντα ο Εντουαρντ ηταν η επιλογη της...απλως ο Τζεικ ηταν το πιο εντονο κομματι που την κραταγε στην παλια της ζωη...και δεν ηθελε να τον πληγωσει χειροτερα....δεν λεω πως δεν τον αγαπουσε.Αλλα ποτε δεν τεθηκε θεμα διχασμου αναμεσα στους δυο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 0:03 | |
| Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ανακουφίζομαι... φοβόμουν ότι θα με πάρετε με τις ντομάτες!!! Ειλικρινά είχα τόση μεγάλη λαχτάρα να τη δω την ταινία, τόσο μεγάλη χαρά που ήρθε στη Χίο και πραγματικά ξενέρωσα τη ζωή μου στο σινεμά... Μα επιτρέπεται να βλέπω τη Μπέλα και τον Έντουαρντ και να κοντεύω να κοιμηθώ μέσα στο σινεμά?
Επίσης να πω κι ένα καλό, ένα μεγάλο εύγε και μπράβο στον ηθοποιό που υποδύεται τον Τσάρλι!!! Πρατικά κόντεψα να μπήξω τα κλάμματα όταν συνάντησε την Μπέλα βρυκόλακα... ειδικά στο σημείο που την αγκάλιασε και ένιωσε το παγωμένο της σώμα.... Όσο για την Μπέλα, παραήταν ψυχρή στη συγκεκριμένη σκηνή...
Οκ, καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η μεταφορά ενός βιβλίου στη μεγάλη οθόνη. Αλλά τόσα λεφτά έχουν βγάλει, ας το έκαναν κάπως καλύτερα!!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 0:06 | |
| Σε εκεινο το σημειο οντως η Κριστεν επαιζε σαν ξενερωτη χιλοπιτα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 13:27 | |
| Κι εγώ περίμενα πως και πως να δω τη ταινία αλλά είναι αυτό που είπε η akaliakoukou "τόσα λεφτά έχουν βγάλει, ας το έκαναν κάπως καλύτερα!!! " Είναι η ταινία όπου το ζευγάρι επιτέλους "δένεται" αιώνια και το πάθος, τη χαρά την ευτυχία, συγνώμη αλλά δεν την είδα μεταξύ τους. Μόνο όταν έβλεπαν τη Ρενέσμι έδειχναν χαρά και προστατευτικότητα.
Όντως στη σκηνή που ο Τσάρλι νιώθει πόσο κρύα είναι η Μπέλα αλλά δεν αντιδράει ήταν πολύ καλή!!
Σίγουρα λείπουν κομμάτια από το βιβλίο αλλά θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο συναίσθημα. Στη μάχη γίνεται ο χαμός και από συναίσθημα υπάρχει μπόλικο (αλοίμονο αν δεν είχε κι εκεί συναίσθημα) ενώ πιο πριν κάπου έχανε.. Το Λυκόφως -κι από εκεί έλειπαν πράγματα από το βιβλίο- με είχε μαγέψει! Η Έκλειψη και το New Moon και το 1ο μέρος της Χαραυγής μου άρεσαν. Το καθένα για διαφορετικούς λόγους. Απλά περίμενα να μου αρέσει περισσότερο το 2ο μέρος της Χαραυγής από ό,τι μου άρεσε τελικά. Συνολικά αρκετά καλή θα τη χαρακτήριζα προσωπικά. | |
|
| |
robertlady Twilight Human
Ηλικία : 30 Τόπος : οπου ειναι ο ρομπερτ μου!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 99 Registration date : 31/08/2012
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 14:06 | |
| εγω παντως νομιζω οτι δεν μας εδειξαν πολυ την μπελλα και τον εντουαρντ-εννοω το παθος τους-για να μας δειξουν κι αλλους δεσμους: καρλαιλ εσμι, καρλαιλ εντουαρντ, ο εντουαρντ πια δεν ειναι μονο συζυγος αλλα και πατερας.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 16:22 | |
| αυτο που με πειραξε εμενα ειναι πως ουτε μια φορα δεν ακουσαμε την Ρενεσμι να τον λεει μπαμπα. | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 16:28 | |
| χαχαχα akaliakoukou όχι και με τις ντομάτες...ο καθένας με την γνώμη του λοιπόν να πω λίγο για την έκλειψη συμφωνώ ευη σε ότι είπες δηλαδή λες και μπήκες μέσα στο κεφάλι μου! ακριβώς αυτό! η μπέλλα φαίνεται πραγματικά διχασμένη ενώ δεν είναι!! τα νεύρα μου είχαν σπάσει... το 1 μέρος της χαραυγής ήταν καλό κάποια ελάχιστα σημεία δεν μου άρεσαν αλλά οκ δημιουργούσε πολύ έντονα αισθήματα και το 2 μέρες μένα μου άρεσε πολύ! με ικανοποίησε πραγματικά και δεν έχω παράπονα εντάξει ίσως ήθελα το κάτι παραπάνω αλλά όχι και ξενέρα δεν τον είπε μπαμπά?δεν το πρόσεξα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 16:34 | |
| Οχι δεν τον ειπε...αποψε θα την ξαναδω την ταινια οποτε αμα μου ξεφυγε κατι θα σου πω...αλλα δεν νομιζω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 16:43 | |
| να την δεις και να με ενημερώσεις...δεν πρόσεξα και πολύ τι έλεγε χάζευα άλλα πράγματα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 16:51 | |
| Την εχω δει ηδη αρκετες φορες....ειμαι σιγουρη πως δεν το λεει. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 18:23 | |
| Μπορεί να τον καψουρεύτηκε και το μικρό και να μην της έβγαινε ο ρόλος όπως πρέπει! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 12 Δεκ 2012 - 18:41 | |
| αυτο το καταλαβαινω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Πεμ 13 Δεκ 2012 - 14:29 | |
| εμένα μου λες τελικά τι έγινε το λέει καθόλου μπαμπά? | |
|
| |
| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|