Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>

Πήγαινε κάτω 
+38
breathless
_gwgw_
$ofi@ + Edward
peby
Twilight girl-maniac
SalvatoreDamon
Vanina
scarlet rose
twilightsagaddicted
Teodan
hlhtwilightmania
vassia
Mrs.Cullen2
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
Stella777
izzy cullen
T-NM-E-BD
robertlady
an8i
akaliakoukou
roobina
alexandra13
MARIA SWAN CULLEN
panagiota
nicky_cullen
bloody swan
despina aek
maria_likofos
twilightFOREVER
evi
AspaKorth
WhiteQueen
ΕΡΗ
Kimberly
xrysanthi
EliRose
42 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 4477
Registration date : 03/12/2008

Forks Student Profile
Team: Denalis Denalis
Special ability Special ability: Mental electrical current

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 25 Νοε 2012 - 22:46

Απλά έπρεπε να ποστάρω εδώ...! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 737142

Εχω να μπω στο φορουμ τόσο πολύ καιρο (νομίζω φαινεται απο το παμπαλαιωμενο αβαταρ και την υπογραφη lol! ) και χαίρομαι τόσο πολύ που βλέπω την εξέλιξη που εχει κάνει... Οι πιο πολλοί δεν θα με θυμούνται και η αλήθεια είναι ήμουν διχασμένη για το αν έπρεπε να ποστάρω ή όχι, αφού ντρέπομαι λίγο για την απουσία μου. Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 876749

Για να είμαι ειλικρινής είχα "ξεκολλήσει" με το twilight saga τον τελευταίο καιρό, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν μου άρεζε ακόμα... απλα ήταν μια πιο νοσταλγική αγαπη.

Γυρισα απο τον κινηματογραφο πριν λίγο και τα συναισθήματα μου ειναι απεριγραπτα. Βγήκε απο μέσα μου η "παλια Νασια" που της κοβόταν η ανάσα με καθε τρειλερ που έβγαινε και βλέποντας την ταινία ένιωσα ακριβως τον ίδιο ενθουσιασμό με παλιότερα. Χαμογελύσα σαν χαζή με το χαμόγελο του Ρομπ, έκλαψα στην τελευταία σκηνη, είδα σκηνές να εκτυλίσσονται μποστά μου που φανταζομουν πολυυυυ καιρο! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 150320 ... γενικότερα το saga με άφησε ακιβως όπως ξεκίνησα ως φαν!

Χαίρομαι που πήγα με την μαμα μου που ξέρει ποσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μου υπήρξε και δεν με "κοροιδεψε" κανενας για το οτι μ'αρεσε (οπως γινοταν με τις τελευταιες ταινιες Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 271609 ).

Πάντα θα αγαπάω αυτο το saga, τους ηθοποιους του, αυτό το φόρουμ... γιατί μου έδωσαν καποιες απο τις μεγαλύτερες χαρές της ζωης μου. Θυμαμαι που γινόμασταν "βουτυρο" και γενικότερα ποσο ωραία περνουσαμε. Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 577643

Δεν θα μπω σε μικρολεπτομεριες που ίσως να μην μου άρεσαν τόσο, γιατί αυτα που μου έμειναν είναι όλα θετικα!
Η ταινία ηταν ακριβως αυτο που ήθελα να είναι και ανυπομονω για επόμενες προβολες! boogie
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.youtube.com/user/nasiatheslayer0
WhiteQueen
Edward's Queen
WhiteQueen

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Sagaland!
Αριθμός μηνυμάτων : 8830
Registration date : 14/09/2008

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 25 Νοε 2012 - 23:09

Νάσια! Το ξέρεις ότι είσαι πάντα ευπρόσδεκτη εδώ! Σε όλους μας έχει συμβεί κατά καιρούς να κολλήσουμε εύκολα με κάτι και άλλο τόσο εύκολα να ξεκολλήσουμε! Η αληθινή ζωή μας προλαβαίνει και εδώ που τα λέμε αυτό είναι και το φυσιολογικό!

Χαίρομαι που ένιωσες τόσο όμορφα, νομίζω ότι ολοκληρώθηκε ένα κεφάλαιο στη ζωή πολλών από εμάς εδω μέσα. Wink

Και για τον καθένα από εμάς η ζωή προχωράει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Χαίρομαι πολύ που έχουμε ανοίξει τόσα νέα θέματα για άλλα βιβλία και ταινίες, υπάρχει ενδιαφέρον και αυτό σημαίνει ότι το φόρουμ θα συνεχίσει να έχει ζωή.

Ας μη γελιόμαστε, κι εγώ δεν είμαι πια τόσο ενεργή, ούτε ποστάρω σε κάθε τόπικ όπως στο παρελθόν, ακόμα και στη διαχείρηση ελάχιστα συμμετέχω! Αλλά δεν έχει σημασία, δεν θα πάψει να είναι το σπίτι μου, θα γυρίζω σίγουρα μετά από οποιαδήποτε διαδρομή πέρα από το Twilight Saga που έτσι κι αλλιώς είναι ένα κομμάτι της ίδιας της ζωής μου.
http://www.jokastia.blogspot.com
nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 25 Νοε 2012 - 23:40

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Μαίρυ μου! huggie

Θυμαμαι που παλιά φοβόμασταν οτι το φόρουμ δεν θα είχε ζωη μετα τις τανιες του Saga αλλα έχουν αναπτυχθεί τόσοι άλλοι τομεις εκτός ταινιων που με κάνει να πιστευω οτι αυτο το φορουμ ειναι και θα ειναι διαχρονικο. Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 616544

Τωρα που ξαναγευομαι την μαγεία θελω πολύ να προσπαθησω να είμαι εστω και λίγο ενεργη γιατι μου έλειψαν όλα τοσο πολυ... Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 206202
BELLA MARIE
Charlie's Daughter
BELLA MARIE

Θηλυκό Λέων
Τόπος : Thessalonike
Αριθμός μηνυμάτων : 17564
Registration date : 26/02/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Mental Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΚυρ 25 Νοε 2012 - 23:57

Πραγματικα εγω 3 μερες τωρα δεν εχω συνελθει για να μπορεσω να τα βαλω κατω και να γραψω σχολια.

Η αισθηση ειναι γλυκοπικρη, εχω μια χαρα και μια καταθλιψη ταυτοχρονα, και νομιζω οτι κατι δεν παει καλα μαζι μου!! Razz

Καποια στιγμη ελπιζω νωρις να καταφερω να γραψω, εκτενη σχολια...promise!!

Να πω κι εγω με τη σειρα μου , οπως ειπε και η Μαιρη, Νασακι, οτι, η πορτα και η αγκαλια μας ειναι ανοιχτη, και μακαρι οι υποχρεωσεις σου να σου επιτρεψουν να εισαι ξανα ενεργη, γιατι η παρουσια σου μας ελειψε!!! huggie

Και ευελπιστω, το φορουμ μας να περασει σε νεα εποχη, μετα το περας των ταινιων... Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 388681
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 15885
Registration date : 19/05/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 26 Νοε 2012 - 1:15

nasiatheslayer έγραψε:
Απλά έπρεπε να ποστάρω εδώ...! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 737142

Εχω να μπω στο φορουμ τόσο πολύ καιρο (νομίζω φαινεται απο το παμπαλαιωμενο αβαταρ και την υπογραφη lol! ) και χαίρομαι τόσο πολύ που βλέπω την εξέλιξη που εχει κάνει... Οι πιο πολλοί δεν θα με θυμούνται και η αλήθεια είναι ήμουν διχασμένη για το αν έπρεπε να ποστάρω ή όχι, αφού ντρέπομαι λίγο για την απουσία μου. Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 876749
Δεν νομίζω να μην υπάρχει μέλος του φόρουμ που να μην σε γνωρίζει! lol!
Η απουσία σου αισθητή μεν αλλά άφησες παρακαταθήκη τη μετάφραση του Midnight Sun, που για να είμαι ειλικρινής, ήταν ο λόγος που έγινα μέλος στο φόρουμ!
Ευχαριστούμε γι αυτό!
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Registration date : 13/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 26 Νοε 2012 - 1:25

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα με την Παναγιώτα!
Βέβαια είχα γραφτεί στο φόρουμ πολύ νωρίτερα, όμως η μετάφραση ήταν εκπληκτική!!!

Μου είναι αδιανόητο να πιστέψω πάντως ότι τελειωσε!!!
Δεν ξέρω αν όντως τελείωσαν οι ταινίες, όμως πιστεύω ότι η Στέφανι δεν τελείωσε ακόμη...

Υπάρχουν πράγματα που ελπίζω ότι θα μας δώσει!!!
Δεν ξέρω αν είμαι οφ τόπικ, σας παρακαλώ συγχωρέστε με, και αν είμαι μεταφέρτε το όπου νομίζετε ότι θα είναι καλύτερα...
Η Στέφανι μας έχει δώσει κάποιες αφορμές για να ελπίζουμε ότι θα γράψει κάτι παραπάνω.

Πέρα από τον Μεταμεσονύχτιο ήλιο που, ελπίζω, ότι θα τον δούμε επιτέλους ολοκληρωμένο να εκδίδεται, μας έχει δώσει αφορμές στα βιβλία της...
Κατ'αρχήν θα ήταν πολύ ωραίο να δούμε τη Ρένεσμι και τον Τζέικομπ ενήλικες και τους δύο.. γιατί όχι και μια περιπέτεια τότε? Δεν θα μας χάλαγε καθόλου.
Επίσης άφησε καθαρά να εννοηθεί ότι οι Βολτούρι μπορεί να έφυγαν με την ουρά στα σκέλια όμως δεν ξεχνάνε και σίγουρα ο ¶ρο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τις προσπάθειες να πάρει τα ταλέντα στη φρουρά του... Τη Μπέλλα, τον Έντουαρντ και την ¶λις...
Σίγουρα εάν η Στέφανι θέλει να το τραβήξει, μπορεί να μας μεταφέρει έναν αιώνα αργότερα, ή ίσως και δύο... και να έχουμε νέα περιπέτεια...

Και εκείνο που με έχει εξιτάρει και πιστεύω ότι μπορεί να δούμε κι από κει κάτι, ήταν ένας βρυκόλακας που συναντήσαμε στη δεύτερη σύντομη ζωή της Μπρι Τάνερ... ο Φρεντ!
Μου άρεσε αυτός ο βρυκόλακας, πάρα πολύ!
Ίσως θα μπορούσε κάποια στιγμή να συναντηθεί με τους Κάλεν!

Ίσως θα μπορούσε να αποκαταστήσει τη Λία!! Η Λία, παρόλο που στην αρχή δεν τη χώνευα καθόλου, έχει τόσο πολύ ταλαιπωρηθεί με την αποτύπωση του Σαμ στην Έμιλυ!
Δεν της αξίζει κι εκείνης ένα χάπυ εντ?

Θέλω να πω για να καταλήξω κάπου, πέρα από τα δικά μας φανφικ, η Στέφανι εάν θέλει να δώσει συνέχεια, έχει αφήσει πολλάαααα παραθυράκια...

Αλήθεια, μήπως να ανοίξουμε κανένα νέο τόπικ και να τα κουβεντιάσουμε αναλυτικά όλα αυτά?
Εάν ήδη υπάρχει και δεν το έχω δει (χάνομαι εδώ πέρα γίνεται χαμός) θα μου δώσετε το λινκ?
Ευχαριστώ!!!!!

nasiatheslayer
The Denali Princess
nasiatheslayer

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 26 Νοε 2012 - 23:32

Μπελλούλα μου είσαι τόσο γλυκια! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 34442
Εστω και καθε τοσο θα μπαινω να ποσταρω απο εδω κι απο εκει! (εκτος και αν ξανακολλησω και ποσταρω παντου και συνεχεια lol! )

Σας ευχαριστω πολύ κορίτσια (akaliakoukou και panagiota) με τιμα το οτι με θυμαστε! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 616544

Ξαναείδα εντωμεταξυ το BDpt2 και δεν το χορταινω! Που να βρω και torrent σε καλη αναλυση... Razz Εκτος αν εχω μεινει πισω και εχει βγει αναλυση DVDip? (αν και δεν νομιζω πολυ νωρις ειναι)
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 1:16

Οχι δεν εχει βγει ακομη...αλλα αν βγει παλι τοσο γρηγορα το dvd μεχρι τα χριστουγεννα πιστευω να εχει βγει σε καλη αναλυση.
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
Stella777
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella777

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 908
Registration date : 07/04/2012

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 1:31

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πότε θα βγει το DVD. Λέγανε προχθές ότι το BD1 είχε βγει μέσα Φλεβάρη αλλά αυτό ίσως να το καθυστερήσουν λίγο γιατί σχεδιάζουν να κρατήσουν περισσότερο καιρό την ταινία στις αίθουσες.
Δεν είναι, πάντως, ακόμη τίποτα σίγουρο.
Οπότε, μέχρι τότε, θα πρέπει μάλλον να αρκεστούμε σε ανάλυση CAM. Αν βρει κάποιος κάτι καλύτερο, ενημερώνει...
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 1:37

Δεν ξερω...περισυ το ειχαν βγαλει πιο μπροστα για τον Αγιο Βαλεντινο...μπορει να κανουν το ιδιο και τωρα...στο κατω κατω ειναι 3 μηνες.
Stella777
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella777

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 1:43

Μακάρι να μην ισχύει αυτό που διάβασα ότι θα καθυστερήσουν. Όποτε και να το βγάλουν, εδώ θα ήμαστε...
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 1:46

Και μακαρι σε αυτη την εκδοση να εχουν τα παντα μεσα και απο τα δυο μερη....
Stella777
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella777

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 1:49

Νομίζω ότι το έχω ξαναπεί, αλλά αποκλείεται να κάνουν κάτι τέτοιο. Θα βγάλουν στην αρχή μόνο το 2, μετά το 2 και το 1 μαζί με κάποια έξτρα και μετά και τις 5 ταινίες με επιπλέον "έξτρα" (συγχωρήστε μου τον πλεονασμό...). Δεν ξέρω αν θα αγοράσω τις δύο πρώτες επιλογές, αλλά σίγουρα ένα πακέτο 5 σε 1 θα το αγόραζα.
Vanina
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Vanina

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6067
Registration date : 16/05/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 1:51

Μπορεί ν' αργήσει το box set.
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 1:55

θα δουμε.
Stella777
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella777

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 1:56

Μέχρι τότε θα αρκεστώ, μάλλον, σε downloads. Εκτός αν βγάλουν κατι φοβερό (π.χ. DVD με μια τρίχα του Ρόμπερτ μέσα), οπότε μπορεί και να δελεαστώ να το αγοράσω....
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 1:59

εγω οτι και να βγει θα το τιμησω.
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 15:50

Stella777 έγραψε:
Μέχρι τότε θα αρκεστώ, μάλλον, σε downloads. Εκτός αν βγάλουν κατι φοβερό (π.χ. DVD με μια τρίχα του Ρόμπερτ μέσα), οπότε μπορεί και να δελεαστώ να το αγοράσω....
lol!
Μην το αφησουμε και φαλακρό το παιδί!
Stella777
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella777

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 16:11

Μπορεί να το βγάλουνε σε limited edition... lol!
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 16:17

Για να αρχίσουμε να αλληλοσκοτωνόμαστε ποια θα πρωτοπάρει την τριχοέκδοση; lol!
Τίτλοςπ ρωτοσέλιδου: Δραματική μείωση του γυναικείου πληθυσμού για... τρίχες!
Stella777
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Stella777

Forks Student Profile
Team:

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 16:25

Αλλά τι τρίχες... Ρομπίσιες...
lol!
panagiota
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
panagiota

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 16:26

lol!
Ξέρει και δεν έρχεται στα μέρη μας!
Ούτε τρίχα δε θα μείνει στο κεφάλι του! Θα τον φάμε ζωντανό!
maria_likofos
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maria_likofos

Θηλυκό Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 3548
Registration date : 19/12/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤρι 27 Νοε 2012 - 20:18

λοιπόν.. μετά από ένα αιώνα και εγώ την είδα την ταίνια!!
δεν έχω συνέλθει ακόμα από το σοκ αλλά εντάξει
καταρχήν η ταινία ήταν καταπληκτική!! καλύτερη μπορώ να πω από ότι περίμενα..
γέλασα έκλαψα φοβήθηκα θύμωσα συγκινήθηκα από όλα!
για άλλη μια φορά λάτρεψα τον έντουαρτ και πραγματικά ευχαριστήθηκα τον τρόπο που έπαιζαν την μπέλα!χαχα και τον τσάρλι!
στην μάχη μπορώ να πω ότι είχα φρικάρει ευτυχώς είχα αντισταθεί και δεν είχα διαβάσει πολλά από αυτά που γράψατε και πραγματικά λέω μα τι το κάλο γίνεται χαχα θυμάμαι την ώρα που έδειξε ότι την όραμα ακούστηκαν κάποιοι που έλεγαν "πωω τι λες τώρα? τρομερό ε?" το υπερευχαριστήθηκα!
απόλαυσα επίσης την αντίδραση του έντουαρτ όταν η μπέλα πήγε να επιτεθεί στον τζεικόμπ αχχ γλύκας ήταν!
παράπονο δεν έχω κανένα!! ήταν υπέροχη :')
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΤετ 28 Νοε 2012 - 1:06

Η σκηνη που τον πιανει απο τον σβερκο και τον σερνει εξω ειναι μια απο τις καλυτερες.... Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 403120
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Registration date : 13/01/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 I_icon_minitimeΔευ 10 Δεκ 2012 - 10:56

Σήμερα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα δω την ταινία στο σινεμά!!! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 17 274215
Χτες είχαμε σπίτι μου αφιέρωμα στο έπος... από το πρωί που ξυπνήσαμε (με μια φίλη κι έναν φίλο μου, τρελαμένοι κι αυτοί σαν κι εμένα) μαζευτήκαμε και είδαμε με τη σειρά όλες τις ταινίες... Φυσικά παρέα με ένα γεναίο πρωινό στην αρχή, στη συνέχεια σουβλάκια και στο τέλος από μια κρέπα γλυκιά...
Πέραν του ότι τα στομάχια μας έγιναν άνω κάτω και τα ματάκια μας άρχισαν από ένα σημείο και μετά να βλέπουν αστεράκια και πεταλουδίτσες, το φχαριστηθήκαμε στο έπακρο!!!
Και σήμερα είναι η μεγάλη βραδιά...
Και πάλι καλά, στη Χίο πέρα από το ότι το σινεμά είναι τρισάθλιο, συνήθως αργούν πάρα πολύ να φέρουν μια ταινία. Αλλά δεν παραπονιέμαι διότι πέρσι είχε κλείσει!
Ααααχ λίγες ώρες έμειναν
Θα σας πω τις εντυπώσεις μου όταν επιστρέψω!!!

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 17 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Breaking Dawn Part 2 DVD

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: