| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|
+38breathless _gwgw_ $ofi@ + Edward peby Twilight girl-maniac SalvatoreDamon Vanina scarlet rose twilightsagaddicted Teodan hlhtwilightmania vassia Mrs.Cullen2 ev@ki pitsiriki ROBELINA Stella777 izzy cullen T-NM-E-BD robertlady an8i akaliakoukou roobina alexandra13 MARIA SWAN CULLEN panagiota nicky_cullen bloody swan despina aek maria_likofos twilightFOREVER evi AspaKorth WhiteQueen ΕΡΗ Kimberly xrysanthi EliRose 42 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
akaliakoukou Eclipse Bitten
Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 336 Registration date : 13/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 20 Νοε 2012 - 13:36 | |
| | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 20 Νοε 2012 - 13:45 | |
| όχι το βλέπεις κατευθείαν πατάς αυτό που λέει "Continue as Free User" και μετά κατευθείαν το play σε ευχαριστώ καρδιά μου | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 20 Νοε 2012 - 14:08 | |
| Το βλέπωωωωω!!!!! | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τρι 20 Νοε 2012 - 14:51 | |
| XΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!! Χρυσάνθη σε λατρεύω!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 2:42 | |
| Έχω βγάλει τα ματάκια μου εδώ πέρα... είδα την ταινία μέχρι στιγμής τρεις φορές από χτες, χώρια τα αποσπάσματα.... Όταν με το καλό βγει το DVD θα το λιώσω....
Απορία... αφού η ¶λις δεν μπορεί να δει τους λύκους και τα υβρίδια, πώς στο καλό είδε τη Ρένεσμι και τον Τζέικομπ?
Αναγκαίο "λάθος" του σκηνοθέτη ήταν αυτό? Πάντως λάτρεψα τις σκηνές που είδαμε...
Αχ δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελείωσε... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 3:58 | |
| Ε ναι...λογικο ειναι να γινοταν αυτο ωστε να κορυφωθει η αγωνια.... | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 9:54 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 14:57 | |
| Εδω ο Εντουαρντ στην νεα σεληνη ετρωγε ξυλο απο τον Φιλιξ ενω θα μπορουσε να τον τουλουμιασει απο την στιγμη που διαβαζε τις κινησεις στο μυαλο του....αυτο μας πειραξε τωρα.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 17:05 | |
| Ελα μωρε λεπτομερειες.....απλα ηθελαν να μας δειξουν οτι θα εχουν ενα ευτυχισμενο τελος ολοι.Εμενα δεν με χαλασε καθολου. | |
|
| |
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 17:37 | |
| Εριξα τρελο κλαμα στην μιση ταινια! Δεν υπαρχει!! σαν να σφαζαν κανα ζωντανο εκανα, η μανα μου ανησυχε! χαχα Εχω να πω Οτι η ερωτικη σκηνη καλη!! αλλα τελικα βλεποντας και παρατηροντας (Παντααα χαχαχαχα) προτειμω τον ερωτικη σκηνη του breaking dawn part 1! για καποιο λογο δεν μου κλικαρε τοσο οσο η πρωτη τους φορα! Δεν το συ-ζη-τω στην μαχη αν και ηξερα τρομερο κλαμα και παραπονο με επιασε!!! μεχρι τωρα εβλεπα μονο αποσπασματα, τωρα που την ειδα ολη πραγματικα ηταν το κατι ΑΛΛΟ!!! την απολαυσα... ΟΥΑΟΥ! ΚΑΤΑΧΑΡΙΚΑ που Αλις πεταξε τοσο βαναυσα την μιστερ "πεην" μπιτσ στον λυκο!! χαχαχα και φυσικααα παρτην κατωωω χαχα!!! Εξισου ο Αρο οτι επαθε (εστω και αν ηταν μονο οραμα) το ΑΞΙΖΕ! 100% ειχε χεστει πανω του με την ικανοτητα της Μπελλας και πολυ καλα εκανε γιατι τον εφαγε στο τελος χαχαχα απο την μια στιγμη στην αλλη απο "Φατε τους" ηταν "Δεν υπαρχει λογος για μαλλιοτραβιγματα Αγαπητοι, Ειρηνη ημιν" χαχα τρο-με-ροοο!!! στενοχωριθηκα πολυ για τον Τζασπερ ομως Επισης η Μπελλα και ο Τζεηκομπ φιλαρακια μου αρεσαν! κλικαρανε για αυτο ακριβως! οχι κατι αλλο.. βρεθηκαν ολα στην θεση τους... Βεβαια με πειραξε αυτο με την Ρενεσμι λιγο ή πολυ! με πειραξε και οταν το ειχα πρωτοδιαβασει στο βιβλιο.... βασικα οταν το ειχα διαβασει με ειχε χτυπησει στο νευρικο συστημα! ομως σιγα σιγα το πηρα αποφαση! και το Ξυλο που εδοσε Η Μπελλα στο σκυλο ΑΑΑΑΛΛΛΟΟΟΟΟ πραγμαααααααα!!! στην αρχη που το ειχα δει ειχα παθει ψιλοσοκ! υστερα απο την ξανα ειδα λιγες μερες μετα εσκασα στο γελιο!!! χαχαχ α! και ο Εντουαρτ και η ΑΠΙΘΑΝΗ ανωτεροτητα του ειναι ενα αλλο κεφαλαιο!! ΤΕΡΑΑΑΣΤΙΟ και ανεξαντλητο απο μονο του το θεμα!!! αποδεχθηκε το Τζεικ... ααχχ... θεε μου... τι αντρας... γινεται να μην τον αγαπας;;; και λυκος, και ερωτευμενος με την γυναικα του, και τοσο αγενης, και τελικα να καταληξει με την Κοοορη του;;; και τοση ψυχραιμια;; τοση ανωτερητα!! πραγματικα δεν υπαρχουν λογια...... ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ οπως και να το δεις!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 20:30 | |
| Εμένα μου αρέσει το φινάλε οσο αναφορά το θέμα του Τζέικομπ περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα, και δεν μιλάω μόνο για την ταινία αλλά και για την πλοκή γενικότερα! Ο Τζέικομπ υπέφερε πάρα πολύ χωρίς να έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε στα συναισθήματά του. Και στο πρώτο βιβλίο η Μπέλλα άρχισε να του κολλάει για να μάθει λεπτομέρειες για τους παγωμένους. Στο δεύτερο και η Μπέλλα τον ερωτεύτηκε (αλλά δεν το είχε συνειδητοποιήσει) και μάλιστα της στάθηκε όταν είχε φύγει ο Έντουαρντ Στο τρίτο εκεί κι αν πόνεσε... έδωσε τη μάχη του, κατάφερε να κάνει την Μπέλλα να συνειδητοποιήσει τα αισθήματά της μόνο και μόνο για να πονέσουν και οι δύο ακόμη περισσότερο, μιας και η Μπέλλα ξεκάθαρα είχε πάνω από όλα τον Έντουαρντ. Και έρχεται η Χαραυγή στην οποία πραγματικά ο Τζέικομπ ξεπέρασε τον εαυτό του. Πήγε ενάντια στη φύση του, ενάντια στην οικογένειά του, ενάντια στην αγέλη του για να προστατέψει τη Μπέλλα. Και στο τέλος, χωρίς να ξέρει ακόμη ότι θα αποτυπώσει στη Ρένεσμι, δίνει τη συγκατάθεσή του στον Έντουαρντ να σώσει την Μπέλλα, έστω κι αν θα πάρει τη μορφή του βρυκόλακα... Για μένα ο Τζέικομπ πραγματικά το άξιζε να είναι ευτυχισμένος και να μην πονάει!!! Και χάρικα τόσο μα τόσο πολύ με την τροπή που πήρε η ιστορία!!!
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ ξανά και ξανά και ξανά και στην Στέφανι αλλά και στον σκηνοθέτη!!!!!!!!!! | |
|
| |
_gwgw_ Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1533 Registration date : 05/02/2012
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 21:18 | |
| Εγώ όταν πήγα να το δω ήμουν μέσα στην αγωνία...Καθόμουν και σκεφτόμουν πως πέρασαν έτσι τα χρόνια και έπεφτα σε "κατάθλιψη"...Όσο για την ταινία ξετρελάθηκα αλλά και σε μερικά σημεία ξενέρωσα λιγάκι...Το τέλος του Τζέικομπ και της Ρενέσμις δεν μας το είχαν ξεκαθαρίσει στο βιβλίο αλλά στη ταινία μας το είπαν ξεκάθαρα...Επίσης δεν μου άρεσε που έγιναν όλα λίγο γρήγορα...Θα μου πείτε που θα χωρέσουν τόσες σελίδες μέσα σε μια ταινία αλλά και πάλι υπήρχαν πράγματα που ήθελα να τα δω...Όπως όταν η Μπέλλα έψαχνε τον Τζέι Τζένκς και έπεσε πάνω στον άλλο που έλεγε ότι ήταν κούκλα και τέτοια...Πέθαινα να το δω....:/ Τέσπα πάντως εκτός απο μερικά σημεία ήταν ακριβώς όπως την περίμενα...ΤΕΛΕΙΑ....<3 | |
|
| |
roobina New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει! Αριθμός μηνυμάτων : 180 Registration date : 11/10/2012
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 21:23 | |
| akaliakoukou Δεν εχεις αδικο απο την δικη σου οπτικη γωνια! ο Τζεικ περασε αρκετα.... αλλα αν σκευτεις οτι την εχει διεκδισει τοσο πολυ και ποση φασαρια εχει γινει απο το θεμα "μαζι μου, οχι με αυτον" θα δεις ποσο Πολυ ειναι! μετα του φευγουν οοολα και θελει την κορη της που ειναι και παιδι! εγω το βλεπω περισσοτερο απο την μερια της Μπελλας! δεν θα αφηνα καθολου το παιδι μου διπλα του οτι και να σημαινε αυτο! ειναι μωρο.... για να μην μιλησω πως για την ανεξηγητη ηρεμια (ή ετσι φαινεται) του Εντουαρτ που εχει ανεχθει τοοσα και τοοοσα.. λογου χαρη να της την πεφτει τοσο στεγνα ενω ειναι ζευγαρι με χειρονομιες! και απο αντιπαλος για την καρδια της γυναικας που αγαπα, να του εμφανιζεται σαν γαμπρος στην πορτα για την κορη του!! Βεβαια μπορω να καταλαβω την οπτικη του Τζεικ! ηταν απελπισμενες προσπαθειες ενως ερωτευμενου να εχει στην ζωη του το ατομο που θελει! δεν ηταν ευκολο να κανει τοσες υποχωρισεις.. αλλα και παλι.... απλα οταν το κοιταω σαν μανα πειραζει ευαισθητες χορδες μου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 21:38 | |
| Εμένα πάλι δύο σημεία μου άρεσαν τρελά από το βιβλίο που δεν τα έδειξε και θα ήθελα να τα αναφέρω εδώ..
Το πρώτο θα ήθελα να δείξει τον Τσάρλι να παίρνει στην αγκαλιά του τη Ρένεσμι. Επίσης δεν μου άρεσε που η Μπέλλα του επέβαλε να ξέρει όσα είναι απαραίτητα, ενώ στο βιβλίο ο ίδιος το είχε ζητήσει. Το δεύτερο νομίζω ότι ήταν και το αγαπημένο μου απόσπασμα από το βιβλίο και δυστυχώς δεν το μετέφεραν... Όταν έκαναν οι αρχαίοι συμβούλιο...
(τονίζω δυο ατάκες που ήθελα να ακούσω οπωσδήποτε στην ταινία και δεν υπήρχαν)
Αυτό ήταν. Προσεχτικά χαλάρωσα τα μπράτσα της Ρένεσμι από το σβέρκο μου. "Θυμάσαι αυτό που σου είπα;" Δάκρυα ανάβλυσαν στα μάτια της, αλλά έγνεψε. "Σ'αγαπώ", ψιθύρισε. Ο Έντουαρντ μας κοίταζε τώρα με τα σαν τοπάζι μάτια του γουρλωμένα. Ο Τζέικομπ μας κοίταζε κι αυτός επίμονα με την άκρη του μεγάλου σκουρόχρωμου ματιού του. "Κι εγώ σ'αγαπώ" είπα και μετά ακούμπησα το μεταγιόν της. "Περισσότερο κι απ'την ίδια μου τη ζωή". Τη φίλησα στο μέτωπο. Ο Τζέικομπ κλαψούρισε ανήσυχα. Τεντώθηκα ψηλά στα δάχτυλα των ποδιών μου και ψιθύρισα μέσα στ'αυτί του.. "Περίμενε μέχρι που να έχει αποσπαστεί εντελώς η προσοχή τους, μετά τρέξε μαζί της. Πηγαίνετε όσο πιο μακριά μπορείτε απ'αυτό το μέρος. Όταν φτάσετε όσο πιο μακριά γίνεται με τα πόδια, εκείνη θα έχει αυτά που χρειάζονται για να ταξιδέψετε στον αέρα" Τα πρόσωπα του Έντουαρντ και του Τζεικομπ ήταν σχεδόν πανομοιότυπες μάσκες φρίκης, παρά το γεγονός ότι ο ένας απ'αυτούς ήταν ζώο. Η Ρένεσμι άπλωσε τα χέρια της στον Έντουαρντ κι εκείνος την πήρε στην αγκαλιά του. Αγκαλιάστηκαν σφιχτά. "Αυτό είναι που μου κρατούσες κρυφό;" ψιθύρισε πάνω από το κεφάλι της. "Από τον ¶ρο"ψιθύρισα. "Η ¶λις;" Κούνησα το κεφάλι. Το πρόσωπό του παραμορφώθκε από την κατανόηση και τον πόνο........
Και λίγο παρακάτω όταν ο Έντουαρντ αποχαιρετάει τον Τζέικομπ...
"Αντίο, Τζέικομπ, αδελφέ μου... γιε μου"
Αχ... σε αυτά τα δύο σημεία με πήραν τα ζουμιά όταν διάβαζα το βιβλίο, ειδικά στο δεύτερο. Πάντως και στην ταινία, παρόλο που δεν έχω καταφέρει να τη δω στο σινεμά, στη μάχη μου ανέβηκε η πίεση...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την akaliakoukou στις Τετ 21 Νοε 2012 - 21:46, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 21:43 | |
| - roobina έγραψε:
- akaliakoukou Δεν εχεις αδικο απο την δικη σου οπτικη γωνια! ο Τζεικ περασε αρκετα.... αλλα αν σκευτεις οτι την εχει διεκδισει τοσο πολυ και ποση φασαρια εχει γινει απο το θεμα "μαζι μου, οχι με αυτον" θα δεις ποσο Πολυ ειναι! μετα του φευγουν οοολα και θελει την κορη της που ειναι και παιδι! εγω το βλεπω περισσοτερο απο την μερια της Μπελλας! δεν θα αφηνα καθολου το παιδι μου διπλα του οτι και να σημαινε αυτο! ειναι μωρο.... για να μην μιλησω πως για την ανεξηγητη ηρεμια (ή ετσι φαινεται) του Εντουαρτ που εχει ανεχθει τοοσα και τοοοσα.. λογου χαρη να της την πεφτει τοσο στεγνα ενω ειναι ζευγαρι με χειρονομιες! και απο αντιπαλος για την καρδια της γυναικας που αγαπα, να του εμφανιζεται σαν γαμπρος στην πορτα για την κορη του!! Βεβαια μπορω να καταλαβω την οπτικη του Τζεικ! ηταν απελπισμενες προσπαθειες ενως ερωτευμενου να εχει στην ζωη του το ατομο που θελει! δεν ηταν ευκολο να κανει τοσες υποχωρισεις.. αλλα και παλι.... απλα οταν το κοιταω σαν μανα πειραζει ευαισθητες χορδες μου!
Μα ο Τζέικομπ δεν την έβλεπε ερωτικά τη Ρένεσμι όταν εκείνη ήταν μωρό!!! Καμμία σχέση, το εξήγησε και στην Μπέλλα και το έβλεπε και ο Έντουαρντ. Η αποτύπωση δεν είναι σαν τον έρωτα. Όταν οι λύκοι αποτυπώνουν σε κάποιον, γίνεται αυτός ο κάποιος το κέντρο του σύμπαντος για κείνους, είναι δεμένοι με αυτόν και κάνουν ακριβώς ότι χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένος. " Μπορείς να κάνεις τα πάντα γι'αυτήν, να γίνεις τα πάντα γι'αυτήν', έλεγε ο Τζέικομπ, 'ενας αδελφός, ένας πατέρας, ένας προστάτης. Θα παραθέσω άλλο ένα απόσπασμα από το βιβλίο τα λόγια του Έντουαρντ.... "Πρέπει να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί εντελώς από τον Τζέικομπ αυτή τη στιγμή".... " Ούτε μια φορά σήμερα δε σκέφτηκε το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον Νάχουελ, η Νέσι θα αναπτυχθεί πλήρως μόλις σε εξίμισι χρόνια. Δε βιάζεται να μεγαλώσει. Απλώς θέλει να είναι ευτυχισμένη. ...... Είναι αντίθετο στο χαρακτήρα μου να το πω, αλλά η Νέσι θα δυσκολευόταν να πετύχει καλύτερο" | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 21:48 | |
| Από τη στεναχώρια μου που δεν μπορώ να δω την ταινία στο σινεμά και επίσης που είναι και η τελευταία, κάθομαι και διαβαζω από την αρχή τα βιβλία... Πραγματικά είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μας πολύ σημαντικό αυτό το έπος και εύχομαι για όλες μας να βρούμε (όσες δεν τον έχουμε βρει) τον δικό μας Έντουαρντ!!!!!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
| |
| |
roobina New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 22:07 | |
| Και εγω τα ιδια... ξανα επιασα τα βιβλια... 3 μερες τωρα εχω τελειωσει το μισο Λυκοφως και κατι και μεθαυριο θα πιασω το επομενο... ααχχχ... βαρια η απωλια κοριτσια... Βεβαια περιμενουμε (ή εγω θελω να ελπιζω) οτι θα βγαλει κατι σχετικα με Τζεικ και Ρενεσμι ωστε λιγο πολυ να ξαναδουμε το ζευγαρι μας ή (και ειναι ακομα καλυτερη η σκεψη χαχα) να μας δωσει τον ηλιο μεσονυχτιου μπας και ησυχασει η ψυχουλα μας... θα δειξει (συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος ) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Τετ 21 Νοε 2012 - 22:38 | |
| τι υπεροχη η δευτερη..... | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Κυρ 25 Νοε 2012 - 14:00 | |
| Μεγάλη απογοήτευση η ταινια!!!!!!
Παρατεινα επιτηδες την αναμονη, εμεινα μακρια απο οποιοδηποτε σχολιο, spoiler ή οτιδηποτε μπορουσε να μου χαλασει την εκπληξη, κι αυτο που είδα με ξενέρωσε απίστευτα...
Μου φάνηκε φτηνή, κακογυρισμένη, γλυκανάλατη, ξεπέτα με λίγα λογια.. Λυπάμαι πάρα πολυ, αλλα ευτυχώς θα υπάρχουν πάντα τα βιβλια να με ταξιδέψουν σ'αυτόν τον υπέροχο κόσμο!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Κυρ 25 Νοε 2012 - 14:35 | |
| Σοβαρα...?εμενα μου αρεσε παρα πολυ...και γενικα ηταν οπως την περιμενα. | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Κυρ 25 Νοε 2012 - 17:48 | |
| πάω να δω την ταινία!!! γιουπίιιιιιιι το επόμενο Post μου θα περιέχει σχόλια!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Κυρ 25 Νοε 2012 - 18:02 | |
| | |
|
| |
Mrs.Cullen2 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 25 Τόπος : ~Neverland~ Αριθμός μηνυμάτων : 890 Registration date : 04/08/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Κυρ 25 Νοε 2012 - 21:22 | |
| μπορει να μου πει κανεις απο που την κατεβασατε???εχω μπει σε 15 site και τιποτα.... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> Κυρ 25 Νοε 2012 - 22:05 | |
| | |
|
| |
| Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> | |
|