Bella And Edward
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμΠόρταλΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΣύνδεσηΕγγραφή
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
Πρόσφατα Θέματα
» Ashley's Greene blog
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 17 Μαρ 2023 - 15:11 από Marzaki Cullen

» Τι ακουτε αυτη την στιγμη;
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 4 Ιουν 2021 - 15:08 από April

» Bella And Edward - 11 χρόνια μετά
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 6 Ιαν 2021 - 20:34 από Marzaki Cullen

» Συζήτηση για το Midnight Sun
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 13 Δεκ 2020 - 17:38 από Katrin

» Robert Pattinson
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 7 Σεπ 2020 - 21:40 από $ofi@ + Edward

» Infernal Devices - Κουρδιστός 'Αγγελος
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 8 Μάης 2020 - 1:03 από evi

» Wallpapers by twins
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 4 Μάης 2020 - 13:25 από Zafrina

» Twilight the movie
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 3 Μάης 2020 - 12:07 από hiddenfantasy

» Vampire Diaries - TV Series
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΔευ 13 Απρ 2020 - 12:11 από Zafrina

» New Moon the movie
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΠαρ 10 Απρ 2020 - 12:49 από Zafrina

Παρόμοια θέματα
Quote of the Week
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."

Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale

(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.

She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.

Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Νοέμβριος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
ΗμερολόγιοΗμερολόγιο
Bella & Edward Playlist
Το μαργαριτάρι της Ροδεσίας

Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.

Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.

Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;

Συγγραφέας ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
Εκδότης ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>

Πήγαινε κάτω 
+38
breathless
_gwgw_
$ofi@ + Edward
peby
Twilight girl-maniac
SalvatoreDamon
Vanina
scarlet rose
twilightsagaddicted
Teodan
hlhtwilightmania
vassia
Mrs.Cullen2
ev@ki
pitsiriki
ROBELINA
Stella777
izzy cullen
T-NM-E-BD
robertlady
an8i
akaliakoukou
roobina
alexandra13
MARIA SWAN CULLEN
panagiota
nicky_cullen
bloody swan
despina aek
maria_likofos
twilightFOREVER
evi
AspaKorth
WhiteQueen
ΕΡΗ
Kimberly
xrysanthi
EliRose
42 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος
Αριθμός μηνυμάτων : 336
Registration date : 13/01/2009

Forks Student Profile
Team: Edward - Bella Edward - Bella
Special ability Special ability: Shield Against Physical Attacks

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 20 Νοε 2012 - 13:36

xrysanthi έγραψε:
για όσους δεν θέλουν να την κατεβάσουν και on line με ελληνικούς υπότιτλους Wink
http://www.putlocker.com/file/EF541CC64D736F8E#

Ματωμένε μου κύκνε huggie Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 98735 huggie

Ερώτησις πρώτη
Πρέπει να ανοίξουμε λογαριασμό?
Ερώτησις δεύτερη
πού πατάμε κλικ για να τη δούμε ον λίνε

Τρίτον

Χρυσάνθη είσαι Θεά!!!!!!!!!

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 691711 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 691711 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 691711 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 691711 Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 691711
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Registration date : 08/11/2010

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Creating Illusions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 20 Νοε 2012 - 13:45

όχι το βλέπεις κατευθείαν
πατάς αυτό που λέει "Continue as Free User"
και μετά κατευθείαν το play Wink
σε ευχαριστώ καρδιά μου huggie
http://xrysanthi-fanfictions.blogspot.com/p/blog-page_10.html
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 20 Νοε 2012 - 14:08

Το βλέπωωωωω!!!!! Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 174341
maria_likofos
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maria_likofos

Θηλυκό Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 3548
Registration date : 19/12/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Influencing emotions

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤρι 20 Νοε 2012 - 14:51

XΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!!! Χρυσάνθη σε λατρεύω!!
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 2:42

Έχω βγάλει τα ματάκια μου εδώ πέρα... είδα την ταινία μέχρι στιγμής τρεις φορές από χτες, χώρια τα αποσπάσματα....
Όταν με το καλό βγει το DVD θα το λιώσω....

Απορία... αφού η ¶λις δεν μπορεί να δει τους λύκους και τα υβρίδια, πώς στο καλό είδε τη Ρένεσμι και τον Τζέικομπ?

Αναγκαίο "λάθος" του σκηνοθέτη ήταν αυτό?
Πάντως λάτρεψα τις σκηνές που είδαμε...

Αχ δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελείωσε...
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris....
Αριθμός μηνυμάτων : 64746
Registration date : 16/10/2009

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Mind Reading

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 3:58

Ε ναι...λογικο ειναι να γινοταν αυτο ωστε να κορυφωθει η αγωνια....
http://www.stixoi.info/stixoi.php?info=MyStixoi&gr=poems&
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 9:54

akaliakoukou έγραψε:
Απορία... αφού η ¶λις δεν μπορεί να δει τους λύκους και τα υβρίδια, πώς στο καλό είδε τη Ρένεσμι και τον Τζέικομπ?

το ίδιο σκέφτομαι και εγώ εδώ και μέρες
όπως επίσης που είδε το μέλλον της Νες Wink
αφού δεν μπορούσε να δει το μέλλον όταν ήταν κοντά κάποιος λύκος αλλά ούτε και της Νες πως είδε το μέλλον τους ότι ήταν μεγάλοι και καλά Wink
αν μπορούσε να το δει πιο πριν δεν θα είχαν όλα αυτά τα προβλήματα Wink
Razz Razz Razz

Σπόιλερ:
Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 406828_10151275718769776_655145013_n
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 14:57

Εδω ο Εντουαρντ στην νεα σεληνη ετρωγε ξυλο απο τον Φιλιξ ενω θα μπορουσε να τον τουλουμιασει απο την στιγμη που διαβαζε τις κινησεις στο μυαλο του....αυτο μας πειραξε τωρα.... giggle
ΕΡΗ
The Volturi
ΕΡΗ

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6673
Registration date : 03/03/2009

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 17:05

Ελα μωρε λεπτομερειες.....απλα ηθελαν να μας δειξουν οτι θα εχουν ενα ευτυχισμενο τελος ολοι.Εμενα δεν με χαλασε καθολου. Razz
roobina
New Moon Victim
New Moon Victim
roobina

Θηλυκό Αιγόκερως
Τόπος : Σε αλλη γη σε άλλα μερη που κανεις δε με ξερει!
Αριθμός μηνυμάτων : 180
Registration date : 11/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 17:37

Εριξα τρελο κλαμα στην μιση ταινια! Δεν υπαρχει!! σαν να σφαζαν κανα ζωντανο εκανα, η μανα μου ανησυχε! χαχα
Εχω να πω Οτι η ερωτικη σκηνη καλη!! αλλα τελικα βλεποντας και παρατηροντας (Παντααα χαχαχαχα) προτειμω τον ερωτικη σκηνη του breaking dawn part 1! για καποιο λογο δεν μου κλικαρε τοσο οσο η πρωτη τους φορα!
Δεν το συ-ζη-τω στην μαχη αν και ηξερα τρομερο κλαμα και παραπονο με επιασε!!! μεχρι τωρα εβλεπα μονο αποσπασματα, τωρα που την ειδα ολη πραγματικα ηταν το κατι ΑΛΛΟ!!! την απολαυσα... ΟΥΑΟΥ! ΚΑΤΑΧΑΡΙΚΑ που Αλις πεταξε τοσο βαναυσα την μιστερ "πεην" μπιτσ στον λυκο!! χαχαχα και φυσικααα παρτην κατωωω χαχα!!! Εξισου ο Αρο οτι επαθε (εστω και αν ηταν μονο οραμα) το ΑΞΙΖΕ! 100% ειχε χεστει πανω του με την ικανοτητα της Μπελλας και πολυ καλα εκανε γιατι τον εφαγε στο τελος Wink χαχαχα απο την μια στιγμη στην αλλη απο "Φατε τους" ηταν "Δεν υπαρχει λογος για μαλλιοτραβιγματα Αγαπητοι, Ειρηνη ημιν" χαχα τρο-με-ροοο!!! στενοχωριθηκα πολυ για τον Τζασπερ ομως Sad
Επισης η Μπελλα και ο Τζεηκομπ φιλαρακια μου αρεσαν! κλικαρανε για αυτο ακριβως! οχι κατι αλλο.. βρεθηκαν ολα στην θεση τους... Βεβαια με πειραξε αυτο με την Ρενεσμι λιγο ή πολυ! με πειραξε και οταν το ειχα πρωτοδιαβασει στο βιβλιο.... βασικα οταν το ειχα διαβασει με ειχε χτυπησει στο νευρικο συστημα! ομως σιγα σιγα το πηρα αποφαση!
και το Ξυλο που εδοσε Η Μπελλα στο σκυλο ΑΑΑΑΛΛΛΟΟΟΟΟ πραγμαααααααα!!! στην αρχη που το ειχα δει ειχα παθει ψιλοσοκ! υστερα απο την ξανα ειδα λιγες μερες μετα εσκασα στο γελιο!!! χαχαχ
α! και ο Εντουαρτ και η ΑΠΙΘΑΝΗ ανωτεροτητα του ειναι ενα αλλο κεφαλαιο!! ΤΕΡΑΑΑΣΤΙΟ και ανεξαντλητο απο μονο του το θεμα!!! αποδεχθηκε το Τζεικ... ααχχ... θεε μου... τι αντρας... γινεται να μην τον αγαπας;;; και λυκος, και ερωτευμενος με την γυναικα του, και τοσο αγενης, και τελικα να καταληξει με την Κοοορη του;;; και τοση ψυχραιμια;; τοση ανωτερητα!! πραγματικα δεν υπαρχουν λογια...... ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ οπως και να το δεις!!!!
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 20:30

Εμένα μου αρέσει το φινάλε οσο αναφορά το θέμα του Τζέικομπ περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα, και δεν μιλάω μόνο για την ταινία αλλά και για την πλοκή γενικότερα!
Ο Τζέικομπ υπέφερε πάρα πολύ χωρίς να έχει την ανταπόκριση που θα ήθελε στα συναισθήματά του.
Και στο πρώτο βιβλίο η Μπέλλα άρχισε να του κολλάει για να μάθει λεπτομέρειες για τους παγωμένους.
Στο δεύτερο και η Μπέλλα τον ερωτεύτηκε (αλλά δεν το είχε συνειδητοποιήσει) και μάλιστα της στάθηκε όταν είχε φύγει ο Έντουαρντ
Στο τρίτο εκεί κι αν πόνεσε... έδωσε τη μάχη του, κατάφερε να κάνει την Μπέλλα να συνειδητοποιήσει τα αισθήματά της μόνο και μόνο για να πονέσουν και οι δύο ακόμη περισσότερο, μιας και η Μπέλλα ξεκάθαρα είχε πάνω από όλα τον Έντουαρντ.
Και έρχεται η Χαραυγή στην οποία πραγματικά ο Τζέικομπ ξεπέρασε τον εαυτό του. Πήγε ενάντια στη φύση του, ενάντια στην οικογένειά του, ενάντια στην αγέλη του για να προστατέψει τη Μπέλλα. Και στο τέλος, χωρίς να ξέρει ακόμη ότι θα αποτυπώσει στη Ρένεσμι, δίνει τη συγκατάθεσή του στον Έντουαρντ να σώσει την Μπέλλα, έστω κι αν θα πάρει τη μορφή του βρυκόλακα...
Για μένα ο Τζέικομπ πραγματικά το άξιζε να είναι ευτυχισμένος και να μην πονάει!!!
Και χάρικα τόσο μα τόσο πολύ με την τροπή που πήρε η ιστορία!!!

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ ξανά και ξανά και ξανά και στην Στέφανι αλλά και στον σκηνοθέτη!!!!!!!!!!
_gwgw_
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
_gwgw_

Θηλυκό Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 1533
Registration date : 05/02/2012

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 21:18

Εγώ όταν πήγα να το δω ήμουν μέσα στην αγωνία...Καθόμουν και σκεφτόμουν πως πέρασαν έτσι τα χρόνια και έπεφτα σε "κατάθλιψη"...Όσο για την ταινία ξετρελάθηκα αλλά και σε μερικά σημεία ξενέρωσα λιγάκι...Το τέλος του Τζέικομπ και της Ρενέσμις δεν μας το είχαν ξεκαθαρίσει στο βιβλίο αλλά στη ταινία μας το είπαν ξεκάθαρα...Επίσης δεν μου άρεσε που έγιναν όλα λίγο γρήγορα...Θα μου πείτε που θα χωρέσουν τόσες σελίδες μέσα σε μια ταινία αλλά και πάλι υπήρχαν πράγματα που ήθελα να τα δω...Όπως όταν η Μπέλλα έψαχνε τον Τζέι Τζένκς και έπεσε πάνω στον άλλο που έλεγε ότι ήταν κούκλα και τέτοια...Πέθαινα να το δω....:/ Τέσπα πάντως εκτός απο μερικά σημεία ήταν ακριβώς όπως την περίμενα...ΤΕΛΕΙΑ....<3
roobina
New Moon Victim
New Moon Victim
roobina

Θηλυκό Αιγόκερως

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 21:23

akaliakoukou Δεν εχεις αδικο απο την δικη σου οπτικη γωνια! ο Τζεικ περασε αρκετα.... αλλα αν σκευτεις οτι την εχει διεκδισει τοσο πολυ και ποση φασαρια εχει γινει απο το θεμα "μαζι μου, οχι με αυτον" θα δεις ποσο Πολυ ειναι! μετα του φευγουν οοολα και θελει την κορη της που ειναι και παιδι! εγω το βλεπω περισσοτερο απο την μερια της Μπελλας! δεν θα αφηνα καθολου το παιδι μου διπλα του οτι και να σημαινε αυτο! ειναι μωρο.... για να μην μιλησω πως για την ανεξηγητη ηρεμια (ή ετσι φαινεται) του Εντουαρτ που εχει ανεχθει τοοσα και τοοοσα.. λογου χαρη να της την πεφτει τοσο στεγνα ενω ειναι ζευγαρι με χειρονομιες! και απο αντιπαλος για την καρδια της γυναικας που αγαπα, να του εμφανιζεται σαν γαμπρος στην πορτα για την κορη του!! Βεβαια μπορω να καταλαβω την οπτικη του Τζεικ! ηταν απελπισμενες προσπαθειες ενως ερωτευμενου να εχει στην ζωη του το ατομο που θελει! δεν ηταν ευκολο να κανει τοσες υποχωρισεις.. αλλα και παλι.... απλα οταν το κοιταω σαν μανα πειραζει ευαισθητες χορδες μου!
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 21:38

Εμένα πάλι δύο σημεία μου άρεσαν τρελά από το βιβλίο που δεν τα έδειξε και θα ήθελα να τα αναφέρω εδώ..

Το πρώτο θα ήθελα να δείξει τον Τσάρλι να παίρνει στην αγκαλιά του τη Ρένεσμι.
Επίσης δεν μου άρεσε που η Μπέλλα του επέβαλε να ξέρει όσα είναι απαραίτητα, ενώ στο βιβλίο ο ίδιος το είχε ζητήσει.
Το δεύτερο νομίζω ότι ήταν και το αγαπημένο μου απόσπασμα από το βιβλίο και δυστυχώς δεν το μετέφεραν...
Όταν έκαναν οι αρχαίοι συμβούλιο...

(τονίζω δυο ατάκες που ήθελα να ακούσω οπωσδήποτε στην ταινία και δεν υπήρχαν)

Αυτό ήταν. Προσεχτικά χαλάρωσα τα μπράτσα της Ρένεσμι από το σβέρκο μου.
"Θυμάσαι αυτό που σου είπα;"
Δάκρυα ανάβλυσαν στα μάτια της, αλλά έγνεψε. "Σ'αγαπώ", ψιθύρισε.
Ο Έντουαρντ μας κοίταζε τώρα με τα σαν τοπάζι μάτια του γουρλωμένα. Ο Τζέικομπ μας κοίταζε κι αυτός επίμονα με την άκρη του μεγάλου σκουρόχρωμου ματιού του.
"Κι εγώ σ'αγαπώ" είπα και μετά ακούμπησα το μεταγιόν της. "Περισσότερο κι απ'την ίδια μου τη ζωή". Τη φίλησα στο μέτωπο.
Ο Τζέικομπ κλαψούρισε ανήσυχα.
Τεντώθηκα ψηλά στα δάχτυλα των ποδιών μου και ψιθύρισα μέσα στ'αυτί του.. "Περίμενε μέχρι που να έχει αποσπαστεί εντελώς η προσοχή τους, μετά τρέξε μαζί της. Πηγαίνετε όσο πιο μακριά μπορείτε απ'αυτό το μέρος. Όταν φτάσετε όσο πιο μακριά γίνεται με τα πόδια, εκείνη θα έχει αυτά που χρειάζονται για να ταξιδέψετε στον αέρα"
Τα πρόσωπα του Έντουαρντ και του Τζεικομπ ήταν σχεδόν πανομοιότυπες μάσκες φρίκης, παρά το γεγονός ότι ο ένας απ'αυτούς ήταν ζώο.
Η Ρένεσμι άπλωσε τα χέρια της στον Έντουαρντ κι εκείνος την πήρε στην αγκαλιά του. Αγκαλιάστηκαν σφιχτά.
"Αυτό είναι που μου κρατούσες κρυφό;" ψιθύρισε πάνω από το κεφάλι της.
"Από τον ¶ρο"ψιθύρισα.

"Η ¶λις;"
Κούνησα το κεφάλι.
Το πρόσωπό του παραμορφώθκε από την κατανόηση και τον πόνο........

Και λίγο παρακάτω όταν ο Έντουαρντ αποχαιρετάει τον Τζέικομπ...

"Αντίο, Τζέικομπ, αδελφέ μου... γιε μου"

Αχ... σε αυτά τα δύο σημεία με πήραν τα ζουμιά όταν διάβαζα το βιβλίο, ειδικά στο δεύτερο.
Πάντως και στην ταινία, παρόλο που δεν έχω καταφέρει να τη δω στο σινεμά, στη μάχη μου ανέβηκε η πίεση...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την akaliakoukou στις Τετ 21 Νοε 2012 - 21:46, 1 φορά
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 21:43

roobina έγραψε:
akaliakoukou Δεν εχεις αδικο απο την δικη σου οπτικη γωνια! ο Τζεικ περασε αρκετα.... αλλα αν σκευτεις οτι την εχει διεκδισει τοσο πολυ και ποση φασαρια εχει γινει απο το θεμα "μαζι μου, οχι με αυτον" θα δεις ποσο Πολυ ειναι! μετα του φευγουν οοολα και θελει την κορη της που ειναι και παιδι! εγω το βλεπω περισσοτερο απο την μερια της Μπελλας! δεν θα αφηνα καθολου το παιδι μου διπλα του οτι και να σημαινε αυτο! ειναι μωρο.... για να μην μιλησω πως για την ανεξηγητη ηρεμια (ή ετσι φαινεται) του Εντουαρτ που εχει ανεχθει τοοσα και τοοοσα.. λογου χαρη να της την πεφτει τοσο στεγνα ενω ειναι ζευγαρι με χειρονομιες! και απο αντιπαλος για την καρδια της γυναικας που αγαπα, να του εμφανιζεται σαν γαμπρος στην πορτα για την κορη του!! Βεβαια μπορω να καταλαβω την οπτικη του Τζεικ! ηταν απελπισμενες προσπαθειες ενως ερωτευμενου να εχει στην ζωη του το ατομο που θελει! δεν ηταν ευκολο να κανει τοσες υποχωρισεις.. αλλα και παλι.... απλα οταν το κοιταω σαν μανα πειραζει ευαισθητες χορδες μου!

Μα ο Τζέικομπ δεν την έβλεπε ερωτικά τη Ρένεσμι όταν εκείνη ήταν μωρό!!!
Καμμία σχέση, το εξήγησε και στην Μπέλλα και το έβλεπε και ο Έντουαρντ.
Η αποτύπωση δεν είναι σαν τον έρωτα.
Όταν οι λύκοι αποτυπώνουν σε κάποιον, γίνεται αυτός ο κάποιος το κέντρο του σύμπαντος για κείνους, είναι δεμένοι με αυτόν και κάνουν ακριβώς ότι χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένος.
" Μπορείς να κάνεις τα πάντα γι'αυτήν, να γίνεις τα πάντα γι'αυτήν', έλεγε ο Τζέικομπ, 'ενας αδελφός, ένας πατέρας, ένας προστάτης.
Θα παραθέσω άλλο ένα απόσπασμα από το βιβλίο τα λόγια του Έντουαρντ....
"Πρέπει να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί εντελώς από τον Τζέικομπ αυτή τη στιγμή".... " Ούτε μια φορά σήμερα δε σκέφτηκε το γεγονός ότι, σύμφωνα με τον Νάχουελ, η Νέσι θα αναπτυχθεί πλήρως μόλις σε εξίμισι χρόνια. Δε βιάζεται να μεγαλώσει. Απλώς θέλει να είναι ευτυχισμένη. ...... Είναι αντίθετο στο χαρακτήρα μου να το πω, αλλά η Νέσι θα δυσκολευόταν να πετύχει καλύτερο"
akaliakoukou
Eclipse Bitten
Eclipse Bitten
akaliakoukou

Θηλυκό Υδροχόος

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 21:48

Από τη στεναχώρια μου που δεν μπορώ να δω την ταινία στο σινεμά και επίσης που είναι και η τελευταία, κάθομαι και διαβαζω από την αρχή τα βιβλία...
Πραγματικά είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μας πολύ σημαντικό αυτό το έπος και εύχομαι για όλες μας να βρούμε (όσες δεν τον έχουμε βρει) τον δικό μας Έντουαρντ!!!!!!
xrysanthi
The Volturi
xrysanthi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 21:53

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 306011_10151151178821704_2077111497_n
Σπόιλερ:
roobina
New Moon Victim
New Moon Victim
roobina

Θηλυκό Αιγόκερως

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 22:07

Και εγω τα ιδια... ξανα επιασα τα βιβλια... 3 μερες τωρα εχω τελειωσει το μισο Λυκοφως και κατι και μεθαυριο θα πιασω το επομενο... ααχχχ... βαρια η απωλια κοριτσια... Sad Βεβαια περιμενουμε (ή εγω θελω να ελπιζω) οτι θα βγαλει κατι σχετικα με Τζεικ και Ρενεσμι ωστε λιγο πολυ να ξαναδουμε το ζευγαρι μας ή (και ειναι ακομα καλυτερη η σκεψη χαχα) να μας δωσει τον ηλιο μεσονυχτιου μπας και ησυχασει η ψυχουλα μας... θα δειξει (συγνωμη που ειμαι εκτος θεματος Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 80711 )
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΤετ 21 Νοε 2012 - 22:38

τι υπεροχη η δευτερη.....
breathless
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
breathless

Θηλυκό Ιχθύς
Τόπος : Βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 786
Registration date : 14/07/2010

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 25 Νοε 2012 - 14:00

Μεγάλη απογοήτευση η ταινια!!!!!!

Παρατεινα επιτηδες την αναμονη, εμεινα μακρια απο οποιοδηποτε σχολιο, spoiler ή οτιδηποτε μπορουσε να μου χαλασει την εκπληξη, κι αυτο που είδα με ξενέρωσε απίστευτα...

Μου φάνηκε φτηνή, κακογυρισμένη, γλυκανάλατη, ξεπέτα με λίγα λογια..
Λυπάμαι πάρα πολυ, αλλα ευτυχώς θα υπάρχουν πάντα τα βιβλια να με ταξιδέψουν σ'αυτόν τον υπέροχο κόσμο!!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 25 Νοε 2012 - 14:35

Σοβαρα...?εμενα μου αρεσε παρα πολυ...και γενικα ηταν οπως την περιμενα.
maria_likofos
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
maria_likofos

Θηλυκό Τόπος : Κρήτη
Αριθμός μηνυμάτων : 3548
Registration date : 19/12/2011

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 25 Νοε 2012 - 17:48

πάω να δω την ταινία!!! γιουπίιιιιιιιboogie
το επόμενο Post μου θα περιέχει σχόλια!!
evi
The Volturi
evi

Θηλυκό Ιχθύς

Forks Student Profile

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 25 Νοε 2012 - 18:02

καλη προβολη.
Mrs.Cullen2
Midnight Sun Vampire
Midnight Sun Vampire
Mrs.Cullen2

Θηλυκό Υδροχόος
Τόπος : ~Neverland~
Αριθμός μηνυμάτων : 890
Registration date : 04/08/2012

Forks Student Profile
Special ability Special ability: Inflict Pain with Thoughs

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 25 Νοε 2012 - 21:22

μπορει να μου πει κανεις απο που την κατεβασατε???εχω μπει σε 15 site και τιποτα....
AspaKorth
The Volturi
AspaKorth

Θηλυκό Σκορπιός
Τόπος : Γιαννενα
Αριθμός μηνυμάτων : 8796
Registration date : 08/09/2011

Forks Student Profile
Special ability Special ability: See Through Lies

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>   Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>> - Σελίδα 16 I_icon_minitimeΚυρ 25 Νοε 2012 - 22:05

Breaking Dawn Part 2 <<Spoilers Thread>>
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 16 από 19Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Breaking Dawn Part 2 DVD

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Bella And Edward :: Twilight Movies-
Μετάβαση σε: