| Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire | |
|
+13$ofi@ + Edward panagiota Dalia bloody swan EliRose evi AspaKorth ed<3 WhiteQueen alexandra13 ΕΡΗ Teodan twilightFOREVER 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Πεμ 20 Δεκ 2012 - 1:12 | |
| Το εφερα μαζι μου να το διαβασω τις γιορτες αλλα μου το βουτηξε η μαμα μου...ελπιζω αυριο να μπορεσω να την δελεασω με τον 50 και να μου το δωσει πισω. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Πεμ 20 Δεκ 2012 - 12:54 | |
| Εγώ έχω κολλήσει με τον 50 ακόμα, μετά έχει σειρά ο Ντιμίτρι και μετά ο Μάντοξ ... την τύχη μου... και χθες πήρε το μάτι μου μια κλοπή που έγινε... Υποψιάζομαι ότι η ξαδέλφη μου μου έκλεψε τον Φιλίπ, θα την σκοτώσω... Σιγά σιγά αρχίζει και φτιάχνεται το Τοπ 5 | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Πεμ 27 Δεκ 2012 - 20:54 | |
| το διαβασα την προυγουμενη εβδομαδα και ειναι πολυ καλο... περιμενω και τις συνεχειες | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Πεμ 27 Δεκ 2012 - 21:03 | |
| Μία συνέχεια θα έχει η οποία ουσιαστικά θα είναι η ίδια ακριβώς ιστορία από την οπτική του Τράβις. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Παρ 28 Δεκ 2012 - 2:16 | |
| ποτε θα κυκλοφορησει....? | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Παρ 28 Δεκ 2012 - 2:19 | |
| νομιζω οτι ειναι τριλογια | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Παρ 28 Δεκ 2012 - 2:23 | |
| γιατι να το τραβηξει τοσο πολυ αν το δευτερο ειναι ηδη απο την πλευρα του τραβις... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Παρ 28 Δεκ 2012 - 13:29 | |
| παντως το βιβλιο τελειωσε καπως αποτομα | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Παρ 28 Δεκ 2012 - 16:15 | |
| Δεν νομιζω οτι τελειωσε αποτομα... - Σπόιλερ:
Ισα ισα που εχει happy end...
| |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Παρ 28 Δεκ 2012 - 18:20 | |
| Δεν είναι τριλογία. Έχω μπει στο site της συγγραφέως και έχω διαβάσει τα ενημερωτικά της ποστ σχετικά. Είναι μία ιστορία, αυτοτελή. Το πρώτο βιβλίο είναι η οπτική της ¶μπι και το δεύτερο η οπτική του Τράβις, αυτή είναι η μόνη διαφορά, κατά τα άλλα είναι ακριβώς η ίδια ιστορία! Στο site της μάλιστα έχει βγάλει και ένα απόσπασμα Τράβις POV, το οποίο διάβασα, είναι πολύ ωραίο! Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι εξέδωσε μόνη της αυτό το βιβλίο και μάλιστα σαν ebook. Μετά κατάφερε να κάνει συμβόλαιο για έντυπη έκδοση. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Παρ 28 Δεκ 2012 - 21:31 | |
| την γλυκια καταστροφη την διαβασα σε ενα απογευμα...αργησα να την τελειωσω το βραδυ κ ας ειχα την αλλη μερα δουλεια δε με ενοιαξε καθολου
παντως αν κ μου αρεσε δεν με ξετρελανε...δεν μου πολυαρεσε η γραφη της συγγραφεως κ το στορυ ενταξει δεν ειναι κατι τρελο κ ανεπαναληπτο ουτε ειναι απο τους ερωτες που δεν εχουμε διαβασει
παρολα αυτα επειδη τραβιοταν σαν ιστορια ευκολα κ γενικα ειχε πολυυυυυυυυυυ ερωτα το διαβασα ευχαριστα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Παρ 28 Δεκ 2012 - 23:53 | |
| ¶σπα, κι εμένα μου άρεσε μεν, πέρασα ευχάριστα διαβάζοντας το αλλά δεν έκοψα και φλέβες! Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το συγκρίνω με Λυκόφως - θανάσιμα εργαλεία - Fifty κτλ. ¶λλο να διαβάζεις κάτι και να συγκλονίζεσαι και να σέρνεσαι στα πατώματα και άλλο να περνάς απλά ευχάριστα την ώρα σου. Αλλά εδώ που τα λέμε υπάρχουν και οι φορές που κάποια βιβλία με κάνουν να βαριέμαι, να θέλω να πηδήξω από το παράθυρο, να μην μπορώ να τα τελειώσω! Όλα αυτά βέβαια είναι θέμα καθαρά προσωπικού γούστου του καθενός! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 29 Δεκ 2012 - 0:05 | |
| συμφωνω ωραιο βιβλιο μεν (ευχαριστο και κυλούσε γρηγορα) αλλα εχω διαβασει και καλυτερα (οπως το λυκοφως).. συνεχιζω ομως να νομιζω οτι η ιστορια ειναι ημιτελείς... τελος παντων το μονο σιγουρο ειναι οτι θα διαβασω και το επομενο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 29 Δεκ 2012 - 1:07 | |
| Κι εγω πρεπει να το διαβασω καποια στιγμη...οταν μου το επιστρεψει η μανα μου βεβαια.Αλλα ειλικρινα ειναι οτι πρεπει νομιζω οταν θες να διαβασεις κατι απλο και ευχαριστο για να περασει η ωρα...μετα απο ολα αυτα που διαβασα τον τελευταιο καιρο αυτο ειναι το μονο που χρειαζομαι...κατι καλο ελαφρυ και ρομαντικο να ξεχνιεσαι ισα ισα. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Παρ 4 Ιαν 2013 - 23:44 | |
| Το γεγονός ότι ακόμα δεν το χω πιάσει στα χέρια μου να το διαβάσω με στεναχωρεί πάντως... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 5 Ιαν 2013 - 2:18 | |
| και μενα αλλα θα το πιασω μεσα στην βδομαδα.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 12 Ιαν 2013 - 18:18 | |
| Julia Hart (“The Keeping Room”) has been hired to write the screenplay for Warner Bros. feature film, “Beautiful Disaster,” a person familiar with the negotiations told TheWrap.
The studio acquired the rights to Jamie McGuireΆs novel of the same name this summer for Donald De Line, pictured left, to produce. A New York Times bestseller, the story revolves around a young woman trying to leave her past behind and start a clean-cut life when she goes to college.
Her plans are disrupted by a young man, described as a “walking one-night stand,” who makes a bet with her: If she loses she must live in his apartment, and if he loses he must abstain from his fun-loving ways for a month.Mπήκα κι εγώ στην ιστοσελίδα της συγγραφέως και διάβασα ένα απόσπασμα απ'την πλευρά του Τράβις... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 12 Ιαν 2013 - 20:00 | |
| το ξεκινησα κι εγω σημερα..... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 12 Ιαν 2013 - 20:03 | |
| εμενα ειναι πολυ κατω στη λιστα μου...βγαινουν και απο φεβρουαριο οι συνεχιες απο βιβλια που διαβαζω...μαλλον καλο καλοκαιρι θα παει... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 12 Ιαν 2013 - 20:04 | |
| Θελω κατι ελαφρυ για την εξεταστικη....οποτε το πιασα...γτ με τα αλλα δεν θα μπορουσα να ηρεμησω. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 12 Ιαν 2013 - 20:08 | |
| αχ ατιμη εξεταστικη...στη μια βδομαδα που εχω κενο ενδιαμεσα στο τελος της εξεταστικης και το νεο εξαμηνο θα πεσει εντατικο διαβασμα | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 12 Ιαν 2013 - 22:11 | |
| Ξερουμε ποτα θα κυκλοφορησει ελλαδα το 2ο? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 12 Ιαν 2013 - 22:49 | |
| θα κυκλοφορησει σιγουρα...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 12 Ιαν 2013 - 22:53 | |
| Α μην μου λες τετοια.... Γιατι να μην βγει ενω το 1ο ειχε τοση επιτυχια? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire Σαβ 12 Ιαν 2013 - 22:59 | |
| | |
|
| |
| Γλυκιά Καταστροφή - Jamie McGuire | |
|