Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 21 Νοε 2012 - 23:00
Ας ελπιζουμε οπως εχω πει ξανα οτι ισως να ειναι τοσο καλος στον ρολο του που να μην προσεξουμε την ασχημια του καθολου................ λεμε τωρα......
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 21 Νοε 2012 - 23:03
Αυτο με νοιαζει πλεον...απο κει και περα την εμφανιση...δεν...
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 21 Νοε 2012 - 23:46
Κι όμως έχω ακούσει και άλλους που δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία αλλά είδαν το τρέιλερ και τους άρεσε αυτό που είδαν και δεν είχαν πρόβλημα μαζί του.Και ίσως να είναι καλύτερα για την ταινία να μην τα διαβάσουν.Αλλά μου έκανε εντύπωση,δεν παραπονέθηκαν καθόλου ίσα ίσα που τους άρεσε αρκετά και ιδιαίτερα στις σκηνές μάχης.Και ήταν και κορίτσια 3 γνωστές μου συγκεκριμένα φίλες δεν τις λες. Πάντως πλάκα πλάκα έχει παίξει σε αρκετές μεγάλες παραγωγές από τη Χαραυγή μέχρι τον Harry Potter ,μέχρι και στο Game of thrones τον ήθελαν αλλά τελικά δεν μπόρεσε λόγω χρόνου νομίζω.Εντάξει μπορεί να μην είχε μεγάλους ρόλους εγώ στον Harry Potter δεν τον θυμόμουν αλλά για να τον έχουν διαλέξει όλοι αυτοί ξέρω και γω κάτι βλέπουν!!Δεν μπορεί να έχει τόσο μεγάλο μέσο μιλάμε για μεγάλες παραγωγές που κοιτάνε και το παραμικρό και τον πιο μικρό ρόλο.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Τετ 21 Νοε 2012 - 23:58
Δεν λεμε πως ειναι κακος ηθοποιος....αλλα οσο να ναι αν εχεις διαβασει τα βιβλια δημιουργεις ενα αλλο προσωπο στο μυαλο σου....τωρα σαν Τζεις μπορει να παιζει θεικα.
Kimberly Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4678 Registration date : 24/09/2009
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 22 Νοε 2012 - 2:03
εμενα παλι μου αρεσε και εχω διαβασει και τα βιβλια ας περιμενουμε γιατι και για τον ρομπ αυτα ελεγαν οτι δεν θα ηταν καλος σαν εντουαρντ στο τρειλερ αυτον τον τζεις περιμενα να δω
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 22 Νοε 2012 - 18:03
Στον Χαρυ ποτερ ποιον εκανε? Εκει δεν τον θυμαμαι καθολου.
Κακα τα ψεματα ειδικα στην Χαραυγη μολις τον βλεπεις σε πιανει απελπισια. Παραεχει φουσκωσει.
Οσο για τις σκηνες μαχης οπως μου ειπε και μια γνωστη αγνωστη απο εδω μεσα...μολις τον βλεπεις να πηδαει στο τραπεζι νομιζεις οτι θα σκασει με την μουρη.
evi The Volturi
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 22 Νοε 2012 - 19:36
Τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει και δεν ξέρω κι αν θα τα διαβάσω ποτέ... πάντως εμένα στο τρέιλερ δεν μου έκανε και τόση αίσθηση... είμαι της γνώμης ότι χρειάζεται να είναι 'πιο άντρας ' μωρέ παιδί μου...κι εγώ όταν τον βλέπω αυτόν δεν μου το βγάζει... περιττό να σας πω ότι δεν τον είχα προσέξει στη Χαραυγή
evi The Volturi
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 22 Νοε 2012 - 22:47
Διαβασε τα βιβλια πρωτα και τοτε θα καταλαβεις γιατι διαφορα μιλαμε.
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 22 Νοε 2012 - 23:41
Dalia έγραψε:
Τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει και δεν ξέρω κι αν θα τα διαβάσω ποτέ... πάντως εμένα στο τρέιλερ δεν μου έκανε και τόση αίσθηση... είμαι της γνώμης ότι χρειάζεται να είναι 'πιο άντρας ' μωρέ παιδί μου...κι εγώ όταν τον βλέπω αυτόν δεν μου το βγάζει... περιττό να σας πω ότι δεν τον είχα προσέξει στη Χαραυγή
χαχαχα καθόλου?? έπαιξε και περισσότερο στη Χαραυγή.Καλά πριν τα Θ.Ε ούτε εγώ έδωσα πολύ σημασία αλλά τώρα τον πρόσεξα. Η Claire φταίει περιγράφει έναν έφηβο θεό με όλη τη σημασία της λέξης και το Χόλιγουντ δεν ακολούθησε την περιγραφή της,αυτοί που έχουν διαβάσει τις περιγραφές των βιβλίων είχαν φανταστεί κάτι τελείως διαφορετικό οι άλλοι μπορεί να τον δεχτούν πιο εύκολα.Μου έχει συμβεί εμένα με τα κόμικς της Marvel που δεν τα έχω διαβάσει αλλά τις ταινίες τις είδα όλες και μου άρεσαν πολύ και δεν βρήκα κάτι αρνητικό εκτός ίσως από τη διάρκεια για κάποιες απ'αυτές φίλοι μου όμως φανατικοί των κόμικς είχαν πολλές αντιρρήσεις και για την ιστορία και για τους πρωταγωνιστές.