Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 18 Απρ 2013 - 1:38
Καπου θα κρυβεται... Τα παραπανω τα ειδα εδω και μερες.... και τις δαιμονικες μηχανες το ανεβασα κι ολας στο καταλληλο τοπικ...τουλαχιστον να μου βγαλουν τον Γουιλ μου οπως πρεπει...
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 18 Απρ 2013 - 2:24
To ¨"μας" Ναταλι μην το βαζεις λες και ξερεις με τι εχει να κανει...Δεν το λεω για να σε προσβαλλω αλλα ειλικρινα αμα δεν εχεις διαβασει μια σειρα δεν μπορεις να ξερεις το τι σημανουν και οι ηρωες της....Και τον Τζεις να το καταλαβω πως μπορει να εχεις μια ιδεα απο τρειλερ και τα σχετικα...με τον Γουιλ απο που κι ως που...?
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 18 Απρ 2013 - 2:38
μα δεν είναι απαραίτητο να έχω διαβάσει τα βιβλία, κακό είναι να έχω άποψη μόνο απ'τις εικόνες που βλέπω να ανεβαίνουν... φαντάζομαι πως μπορεί να είναι ένας χαρακτήρας μέσα σε ένα βιβλίο ακόμα κι αν δεν το χω διαβάσει... έχω μια ιδέα κι από αποσπάσματα που ανεβαίνουν...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 18 Απρ 2013 - 2:53
Παλι ζωγριαφιες ειναι...δεν σημαινει πως ξερεις τους χαρακτηρες.Τελος παντων εγω διαφωνω καθετα με αυτο...αλλα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη.Το οτι εχεις δει "φατσικα¨"καποιον δεν σημαινει πως τον ξερεις κι ολας...Κι εγω οταν ειδα οτι ο Ρομπ θα παιξει τον Εντουαρντ χαρηκα γτ μου αρεσε τρελα σαν Σεντρικ...αλλα οταν διαβασα τα βιβλια ερωτευτηκα τον χαρακτηρα που θα επαιζε...οχι το προσωπο του.
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 18 Απρ 2013 - 2:57
Έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό. Οκ για τον Τζεις, αλλά μάλλον για τον Γούιλ πρέπει να περιμένω για να σχηματίσω άποψη. Ότι ξέρω το ξέρω μέσα από αποσπάσματα... που έχω διαβάσει in english εδώ.
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 18 Απρ 2013 - 3:01
Για αυτο σου λεω πως δεν τους ξερεις καθολου...Σκεψου πως για μενα αυτοι οι χαρακτηρες ειναι κατα καποιο τροπο αληθινοι.Το να ερθει εσενα καποιος ασχετος και να σου πει διαβασα το πισω μετος του VA...πω πω τι μαναρι αυτος ο Ντιμιτρι πεθαινω...δεν θα σου φαινοταν κουφο...? Αλλο να καιγεσαι και να θες να "γνωρισεις¨"καποιον χαρακτηρα και αλλο να συμπεριφερεσαι σαν να τον ξερεις.Και επιμενω πως αυτο το ζωαδι εκει πανω δεν εχει καμια σχεση με τον Τζεις... αμα δεν τον περασεις σελιδα σελιδα δεν μπορεις να τον νιωσεις στο πετσι σου...
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 18 Απρ 2013 - 11:50
Δεν εχουν καμια σχεση αυτα τα δυο.Μιλαμε για δυο μεγαλες αγαπες αλλα τελειως ξεχωριστες η μια απο την αλλη. Συν οτι στο twilight περα απο τον χαρακτηρα του Εντουαρντ ερωτευτηκαμε και τον Ρομπ κατι που εδω δεν προκειται να γινει.Αγαπαμε,λατρευουμε Τζεις αλλα ο ηθοποιος που ενσαρκωνει τον Τζεις λιγο δυσκολο να μας καθηλωσει.
Και Νταλια μου θα συμφωνησω με την Ευη.Μονο αν διαβασεις τα βιβλια θα καταλαβεις εντελως το δικο μας κολλημα.Ο Τζεις και ο Γουιλ ειναι απο τους πιο αγαπημενους ηρωες βιβλιων.Μονο ομως αν τους γνωρισεις θα μπορεσεις να τους καταλαβεις και να συμπασχεις μαζι τους αλλα και μαζι μας!
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: The Mortal Instruments: City Of Bones - The Movie Πεμ 18 Απρ 2013 - 14:23
Ενα...αδερφη και η Παναγιωτα ετσι ελεγε αλλα ειδες τωρα που τα διαβασε ολα.... και δυο δεν πειραζει....θα τους μοιραζομαι μονο με την Βασω...λιγοτερος συνοστισμος...
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010