| Πρόβλημα!!! | |
|
+63ZetaPattinson Kostantinos xrysanthi nicky_cullen Teodan Vanina AspaKorth EliRose panagiota maria_likofos mariettoula1996 lefteris_98k kati ΕΡΗ Bella Marie Swan xatisaga demi cullen Emy+Robert crazy ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina SULPICIA-phoive twilightFOREVER ed<3 BELLA MARIE linaki Nemesis Of Bellin despina aek April mR.Geo AnaroseCullen Fotis333 evaki Dr_Rena_Hale Lizzy Cullen T-NM-E-BD pink redbutterfly d@n@e twilight! evi scarlet rose Bella13 John Cullen !~Twilighter~! patrick emerald eyes volturi girl Isabella21 bloody swan Kimberly LaDy_SoVeReigN Strider christi_twilight Isabella_Cullen VLaSia =) angepsi M@rIa magica WhiteQueen Neri SilverMusk maraki-twilightholic Darkbella 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Darkbella Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Πρόβλημα!!! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 16:57 | |
| Koριτσια σας ζηταμε συγνωμη αλλα εχει προβλημα το φορουμ σημερα. Βασικα μαλλον ο server εχει προβλημα! Ελπιζουμε να φτιαξει οσο πιο γρηγορα γινετε για να μπορουμε παλι να μιλαμε οπως πριν.
Οπως θα παρατηρησετε αφαιρεσαμε και το widget. Αυτο εγινε γιατι το φορουμ εγινε πιο "βαρυ" απο την στιγμη που το βαλαμε. Ομως θα ξαναεπιστρεψει κοντα μας καπια στιγμη οποτε μην ανυσηχειτε!
Ευχαριστουμε για την κατανοηση σας! | |
|
| |
maraki-twilightholic Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Θεσσαλονικη Αριθμός μηνυμάτων : 1047 Registration date : 12/02/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 17:08 | |
| don't worry dark συμβαινουν αυτα! | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 21:07 | |
| κορίτσια τρόμαξα να μπω σήμερα αφού να φανταστείτε ότι φοβήθηκα πως μας τα καταργήσανε το φόρουμ και πήγα να τρελαθώ. Αλλά δόξασοι ο Ρομπ τίποτα τέτοιο δεν συνέβη ουφφφφφ | |
|
| |
Neri Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 803 Registration date : 11/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 21:09 | |
| τι έγινε πάλι??? αμαν πια με αυτή τη δουλειά χάνω ότι γίνεται... ακόμα αργεί όμως
Αλλά αφού θα φτιάξει δεν υπάρχει προβλημα οχι οτι αν δεν εφτιαχνε θα υπήρχε αλλα λέμε τωρα!! | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 21:13 | |
| Μην ανησυχείτε κορίτσια! Ακόμα και το χειρότερο να γίνει που λέει ο λόγος, το πολύ, πολύ να μεταφερθούμε αλλού! Αλλα κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει την όμορφη παρέα μας τώρα που βρεθήκαμε. Και σίγουρα έχουμε πολλά ακόμα να πούμε για αρκετό καιρό! Ζητώ κι εγώ συγνώμη από την πλευρά μου για την αφαίρεση του widget, πραγματικά λυπήθηκα γιατί μου άρεσε κι εμένα πάρα πολύ. Αλλά βάραινε υπερβολικά πολύ τη σελίδα μας, εγώ τουλάχιστον έχω δει μεγάλη διαφορά από τη στιγμή που το βγάλαμε. Οπότε ελπίζω να βρούμε στο μέλλον κάτι αντίστοιχο πιο ελαφρύ για το count down του New Moon. Ευτυχώς τα σημερινά προβλήματα ήταν παροδικά. Να ξέρετε πάντως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις που δεν σας ανοίγει η σελίδα ή δεν εμφανίζεται το φόρουμ κ.τ.λ. τις περισσότερες φορές είναι θέμα υπερφορτομένου σέρβερ και δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιαυτό. Καλή μας συνέχεια χωρίς άλλα τέτοια προβλήματα εύχομαι. | |
|
| |
SilverMusk Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 45 Τόπος : Χαλκίδα Αριθμός μηνυμάτων : 2205 Registration date : 14/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 7 Μαρ 2009 - 21:16 | |
| ευχαρίστουμε Μαρία και εσένα και την Φωτεινή για την ενημλέρωση. Ααααα σου έχω στείλει μαιλ που σε ρωτάω αλλά πες πως είναι άκυρο τώρα | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : ELFland Αριθμός μηνυμάτων : 1464 Registration date : 27/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Πεμ 27 Αυγ 2009 - 14:49 | |
| Με αφορμη μερικα παραπονα των μελλων κανω αυτη την ανακοινωση.
Λοιπον οσο ο αριθμος των μελων μεγαλωνει, μεγαλωνει και με γρηγορους ρυθμους ο αριθμος των συνολικων ποστ. Και οπως ολοι λογικα γνωριζετε η χωριτικοτητα του φορουμ δεν ειναι απειρη. Με τον καιρο και οσο τα ποστ αυξανονται το φορουμ θα αργει να φορτωσει και θα υπαρχουν αρκετα προβλημα.
Απο την μερια μας σαν διαχειριση δεν μπορουμε να κανουμε πολλα γιατι ειναι προβλημα που αντιμετωπιζει ο server οταν ειναι υπερφορτωμενος.
Προβληματα που μπορει να εμφανιστουν : 1) Αργει να φορτωσει το φορουμ. 2) Τα προσφατα θεματα δεν κινουνται 3) Οταν πατατε αποστολη για να κανετε ενα ποστ σας εμφανιζετε μια ασπρη οθονη και το ποστ σας δεν γινετε. 4) Δεν ανοιγει καν το φορουμ για τους χψζ λογους.
Η παραπανω λιστα ειναι ενδεικτικη γι αυτο μπορει να υπαρξουν και αλλα προβληματα.
Ομως σε ολες τις παραπανω περιπτωσεις το προβλημα ειναι προσωρινο γι αυτο το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να περιμενετε για μερικα λεπτα και μετα θα ειναι ολα οπως πριν.
Δεν ειναι κατι για το οποιο πρεπει να πανικοβαλεστε και μετα να στελνετε πμ στα μελη της διαχειρισης ρωτοντας το τι εγινε γιατι και εμεις απο την μερια μας μπορει να αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα. Θα ξανατονιζω οτι ειναι κατι προσωρινο.
Βεβαια αν δειτε οτι το προβλημα παραμενει τοτε καλο θα ηταν να ειδοποιειτε καποιο απο τα μελη της διαχειρισης αλλα χωρις να πανικοβαλεστε. Θα φροντισουμε να το φτιαξουμε αν περναει απο το χερι μας. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Πεμ 3 Σεπ 2009 - 17:29 | |
| Λοιπον σημερα παρουσιαστικε ακομα ενα προβλημα με το φορουμ.
Στην ουσια λοιπον σημερα οταν πηγαινε καποιος να μπει σε ενα topic του εμφανιζε το εξης
Γενικο Λαθος. Couldn't access board options.
Και για ακομη μια φορα ηταν προβλημα που αντιμετωπιζε ο server.
Και θα το επαναλαβω. Δεν χρειαζετε να πανικοβαλεστε και να νομιζετε οτι εχει προβλημα το pc σας. Ειναι απλα ενα παροδικο προβλημα που μετα απο λιγο φτιαχνετε αυτοματα.
Δεν θελω να επαναλαμβανω τον εαυτο μου ή να γινομαι κακια απλα προσπαθηστε να ακολουθησετε αυτο που ειπα στο απο πανω ποστ. Δηλαδη :
Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να περιμενετε για μερικα λεπτα και μετα θα ειναι ολα οπως πριν. | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 11 Οκτ 2009 - 21:19 | |
| λίγη βοήθεια παρακαλώ! προσπαθώ να δω τα εισερχόμενα pm μου και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Γενικό Λάθος Could not update private message new/read status (2) for user Προσπαθώ να στείλω pm και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: 301 Error while reading last private message id
Ξέρει κανείς τι να κάνω; | |
|
| |
M@rIa Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Κρητη_Χανια Αριθμός μηνυμάτων : 931 Registration date : 23/04/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 11 Οκτ 2009 - 21:50 | |
| Eλπιζω να φτιαξει γρηγορα... Ηδικα εμενα που κολλαει συνεχεια πρεπει να προσπαθω μια ωρα μεχρι να μπει.... Ας ελπισουμε να φτιαξει.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 11 Οκτ 2009 - 23:09 | |
| αυτό όμως που λες δε λύνει το πρόβλημα, εγώ λίγη βοήθεια ζητάω | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 11 Οκτ 2009 - 23:16 | |
| magica θα πρεπει να περιμενεις!!! και σε μενα το ιδιο μηνυμα βγαζει οποτε δεν ειναι αποκλειστικα δικο σου προβλημα κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα ειναι του server θα φτιαξει μετα απο λιγη ωρα | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 11 Οκτ 2009 - 23:23 | |
| Παιδιά, έχω μέχρι κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να διαβάσω τα πμ μου, δεν μπορώ καν να μπω στο φάκελο αλληλογραφίας.
Πιθανότατα είναι κάποιο κόλλημα του server που λογικά θα λυθεί.
Αν δούμε ότι το πρόβλημα συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες θα δούμε τι θα κάνουμε γιαυτό.
Αν χρειαστεί θα μιλήσω με το hosting του φόρουμ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 11 Οκτ 2009 - 23:41 | |
| - WhiteQueen έγραψε:
- Παιδιά, έχω μέχρι κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν μπορώ να διαβάσω τα πμ μου, δεν μπορώ καν να μπω στο φάκελο αλληλογραφίας.
Πιθανότατα είναι κάποιο κόλλημα του server που λογικά θα λυθεί.
Αν δούμε ότι το πρόβλημα συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες θα δούμε τι θα κάνουμε γιαυτό.
Αν χρειαστεί θα μιλήσω με το hosting του φόρουμ. στο μεταξύ εγώ πρέπει να μάθω κάποιες λεπτομέρειες... καμιά πιθανότητα να μου τις στείλει με email? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 11 Οκτ 2009 - 23:48 | |
| magica, σε έκανα add στο facebook οπότε αν θες μου στέλνεις εκεί μήνυμα. | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 11 Οκτ 2009 - 23:56 | |
| εγω παιδια δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα... αργοποριας του φορουμ, αντιθετως μαλιστα. αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι το ασκ εντουαρντ εχει 2 μερες να φανει στην οθονη μου ομως.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Οκτ 2009 - 0:00 | |
| εμένα μου εμφανίζεται κανονικά | |
|
| |
Isabella_Cullen New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 276 Registration date : 09/09/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 12 Οκτ 2009 - 0:03 | |
| κι εμενα κανονικα μου εμφανιζεται το μονο πραγμα που δεν μπορω να κανω ειναι να δω τα μηνυματα μου | |
|
| |
christi_twilight Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : twilight world... Αριθμός μηνυμάτων : 825 Registration date : 01/09/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| |
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 26 Οκτ 2009 - 19:42 | |
| Κριστι μου ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι παθαινω και εγω. Αλλα ειναι προφανες οτι δεν φταιει καποιος απο εμας... Απλα ωρες ωρες ειναι εκνευριστικο... ποσο μαλλον οταν εχεις γραψει μια απαντηση και πρεπει να την ξαναγραψεις | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 28 Οκτ 2009 - 21:36 | |
| αλλαξτε τον εξπλορερ με τον μοτζιλα και δν θα ξανα αντιμετωπισετε τετοια προβληματα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 28 Οκτ 2009 - 21:38 | |
| προσωπικά, χρησιμοποιώ μόνο mozzila! | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 28 Οκτ 2009 - 21:41 | |
| κι εγω . Το πρωι δεν μπορουσα να μπω μεχρι περιπου της 9 συνεβη σε κανεναν αλλον? | |
|
| |
Strider New Moon Victim
Ηλικία : 114 Τόπος : Φιορο του Λεβαντε και οποιος καταλαβε καταλαβε! Αριθμός μηνυμάτων : 221 Registration date : 25/10/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 28 Οκτ 2009 - 21:43 | |
| α σορρυ απλα επειδη ειπες οτι ειχες το ιδιο προβλημα με την κριστη νομιζα οτι χρησημοποιεις εξπλορερ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 17 Νοε 2009 - 22:26 | |
| Τις τελευταίες ώρες σήμερα έχω συνομιλήσει με αρκετά μέλη τα οποία με ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να μπουν στο φόρουμ - δηλαδή δεν μπορούν να κάνουν login.
Ενώ τους δείχνει μέσα ουσιαστικά τα μέλη δεν μπορούν να μπουν. Αυτό κράτησε αρκετές ώρες και αναγκάστηκα να ενημερώσω τη διαχείρηση της βάσης μας. Εκεί ανακάλυψα πως και άλλα φόρουμ της δικής μας ομπρέλας έχουν παρόμοιο πρόβλημα σήμερα. Με διαβεβαίωσαν ότι θα φτιαχτεί και ελπίζω πως είναι κάτι παροδικό.
Δυστυχώς συμβαίνουν καμία φορά αυτά... Υπομονή! | |
|
| |
| Πρόβλημα!!! | |
|