| Πρόβλημα!!! | |
|
+63ZetaPattinson Kostantinos xrysanthi nicky_cullen Teodan Vanina AspaKorth EliRose panagiota maria_likofos mariettoula1996 lefteris_98k kati ΕΡΗ Bella Marie Swan xatisaga demi cullen Emy+Robert crazy ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina SULPICIA-phoive twilightFOREVER ed<3 BELLA MARIE linaki Nemesis Of Bellin despina aek April mR.Geo AnaroseCullen Fotis333 evaki Dr_Rena_Hale Lizzy Cullen T-NM-E-BD pink redbutterfly d@n@e twilight! evi scarlet rose Bella13 John Cullen !~Twilighter~! patrick emerald eyes volturi girl Isabella21 bloody swan Kimberly LaDy_SoVeReigN Strider christi_twilight Isabella_Cullen VLaSia =) angepsi M@rIa magica WhiteQueen Neri SilverMusk maraki-twilightholic Darkbella 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : βέροια Αριθμός μηνυμάτων : 2003 Registration date : 27/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 3 Απρ 2010 - 10:25 | |
| - !~Twilighter~! έγραψε:
- Παιδιά, κάτι έχουν πάθει τα spoiler.. Βάζω αυτό που θέλω να πω σε spoiler, αλλά φαίνεται!
- Σπόιλερ:
Αυτό είναι για δοκιμαστικό..
ναι και σε μένα συμβαίνει αυτό... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 3 Απρ 2010 - 11:14 | |
| και δεν εμφανιζει edit k erase!!!! και Ρενα αυτο με το ασπρο απο πισω μου εχει ξανατυχει παλια και μετα εφτιαξε.....την επομενη μερα δλδ... | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 3 Απρ 2010 - 16:52 | |
| - Lizzy Cullen έγραψε:
- και δεν εμφανιζει edit k erase!!!!
Aν εννοείς για εδώ, έτσι είναι. Στις ανακοινώσεις δεν έχει "EDIT" και "ERASE".. Την έχω πατήσει πολλές φορές!!! | |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 3 Απρ 2010 - 17:08 | |
| Παιδια και εμενα εμφανιζει τα σποιλερ! Και μου εμφανιζει και ασπρο απο πισω... | |
|
| |
Fotis333 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Λαμία Αριθμός μηνυμάτων : 993 Registration date : 03/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:02 | |
| Εμένα μόνο τα σπόιλερς μου εμφανίζει. . | |
|
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 3 Απρ 2010 - 21:08 | |
| Κι εμενα... | |
|
| |
mR.Geo Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : City of Glass Αριθμός μηνυμάτων : 2745 Registration date : 29/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 4 Απρ 2010 - 18:06 | |
| Εμένα μου τα δείχνει ανοιχτά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μου τα δείχνει όμως ανοιχτά. Δεν μπορώ να τα κλείσω. Κανείς άλλος; | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 4 Απρ 2010 - 18:08 | |
| Δεν ειναι προβλημα του Bella And Edward, το εχουν ολα τα forum το συγκεκριμενο προβλημα. Ενταξει, για ολα δεν γνωριζω, παντως για ενα ακομη που ειμαι μελος, εχουμε το ιδιο προβλημα.
Δεν ειναι προβλημα δικο μας εδω! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 4 Απρ 2010 - 18:12 | |
| Ειναι ενα απο τα μυστηρια της τεχνολογιας τι να πω..... Εγω βαζω μια χαρα σποιλερς οταν ομως παω να κανω edit των μελων που εχουν προβλημα κ να τα κλεισω δεν μ' αφηνει.... Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.... Καλυτερα να βαζετε μονο το λινκ της εικονας κ να προειδοποιειτε οτι ειναι σποιλερ!! Για τα κειμενα τωρα υπομονη!!!!!! Μπορει να εξαφανιστει το προβλημα ετσι οπως ηρθε.....συμβαινουν αυτα!! edit: Αννα κ lizzy τα δοκιμαστικα spoiler σας κλεινουν τωρα!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 17 Μάης 2010 - 23:29 | |
| Ρε παιδια τι συμβαινει και ξαφνικα δεν μπορω να ανοιξω spoilers και εχω βρεθει με 300 σχολια μειον....? | |
|
| |
VLaSia =) Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 1653 Registration date : 19/08/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 17 Μάης 2010 - 23:30 | |
| Με τα spoilers δεν εχω προβλημα κανενα προσωπικα. Οσον αφορα τις δημοσιευσεις ολοι το παθαμε, καθως καποιες ενοτητες σβηστηκαν και εξαφανιστηκαν οπως και τα ποστ. | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 17 Μάης 2010 - 23:36 | |
| Εvι μου το θεμα με τα σποιλερ λογικα οφειλεται στον σερβερ!!! Μην ανησυχεις θα φτιαξει μονο του (αν και σε μενα ανοιγουν ακομα κανονικα) ξανατσεκαρε σε λιγη ωρα!!! Τωρα οσον αφορα στα ποστ που εχασες... γινεται ενα ξεκαθαρισμα στα παλια θεματα και καποια απο αυτα επρεπε να διαγραφουν οποτε και ολοι μας χασαμε καποια ποστ!!! Δεν εχει ομως καμια σημασια καθως σκοπος μας δεν ειναι να εχουμε τα περισσοτερα ποστ...! Αυτα για οτι αλλο χρειαστεις στη διαθεση σου | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 17 Μάης 2010 - 23:43 | |
| Ειλικρινα δεν με ενδιαφερουν τα ποστ...απλως επεσαν ολα μαζι και ειπα μηπως παει κατι στραβα.... Ευχαριστω για την ενημερωση.... | |
|
| |
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 11 Ιουν 2010 - 15:14 | |
| Υπάρχει προβλημα με τα spoilers. Δεν μου τα εμφανιζει..... | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 11 Ιουν 2010 - 15:14 | |
| ουτε εμενα μου τα εμφανιζει τα σποιλερ. | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 11 Ιουν 2010 - 17:00 | |
| ουτε εμενα σημερα δεν μου ανοιγουν. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 11 Ιουν 2010 - 17:12 | |
| Παιδια και γω το ιδιο προβλημα εχω!!!Ειναι απο τον σερβερ λογικα!!!Υποθετω ειναι ζητημα χρονου να διορθωθει!!! | |
|
| |
linaki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : athenes Αριθμός μηνυμάτων : 938 Registration date : 28/07/2009
Forks Student Profile Team: Switzerland Special ability: Future Telling
| |
| |
Bella13 Eclipse Bitten
Ηλικία : 29 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 450 Registration date : 12/05/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 11 Ιουν 2010 - 17:28 | |
| ούτε εμένα σίγουρα ο σέρβερ κάτι έπαθε αν θέλετε να δείτε τι γραφούν τα σποιλερ μπορετέ να πατήσετε quote μέχρι να λυθεί κουραστικό αλλά ως προσωρινή λύση | |
|
| |
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 12 Ιουν 2010 - 20:10 | |
| Ουτε εμενα μου εμφανιζει τα spoilers συγκεκριμενα απο εχτες | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 12 Ιουν 2010 - 20:11 | |
| λογικα θα υπαρχει καποιο προβλημμα με τον σερβερ... υπομονη παιδια...θα φτιαξει! καθε φορα ετσι γινεται...λιγο υπομονη, κανενα refresh και ολα θα ναι οκ! | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 12 Ιουν 2010 - 22:29 | |
| πρεπει να υπαρχει προβλημα στο foroumotion σε ολα τα φορουμ που ειμαι μελος συμβαινει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 12 Ιουν 2010 - 22:31 | |
| ναι και γω σε ενα αλλο που ειμαι πάλι δεν τα εμφανιζει και απορω γιατι..... | |
|
| |
Επισκέπτ Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 12 Ιουν 2010 - 23:27 | |
| Ουτε εμενα μου εμφανιζει τα σποιλερ .Νομιζα οτι εγω δεν ηξερα πως μπαινουν. |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 13 Ιουν 2010 - 0:27 | |
| αχ βρε κοριτσια και εγω νομιζα οτι ειχε προβλημα ο υπολογιστης μου! ουτε εμενα που βγαζει spoiler! | |
|
| |
| Πρόβλημα!!! | |
|