| Πρόβλημα!!! | |
|
+63ZetaPattinson Kostantinos xrysanthi nicky_cullen Teodan Vanina AspaKorth EliRose panagiota maria_likofos mariettoula1996 lefteris_98k kati ΕΡΗ Bella Marie Swan xatisaga demi cullen Emy+Robert crazy ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina SULPICIA-phoive twilightFOREVER ed<3 BELLA MARIE linaki Nemesis Of Bellin despina aek April mR.Geo AnaroseCullen Fotis333 evaki Dr_Rena_Hale Lizzy Cullen T-NM-E-BD pink redbutterfly d@n@e twilight! evi scarlet rose Bella13 John Cullen !~Twilighter~! patrick emerald eyes volturi girl Isabella21 bloody swan Kimberly LaDy_SoVeReigN Strider christi_twilight Isabella_Cullen VLaSia =) angepsi M@rIa magica WhiteQueen Neri SilverMusk maraki-twilightholic Darkbella 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| |
| |
AnaroseCullen Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 14 Ιουν 2010 - 16:56 | |
| Παιδια, εμενα προσωπικα σημερα ξαναδουλεψαν τα σποιλερ! Μου εμφανιζονται και μου ανοιγουν μια χαρα αν και παρουσιασα το ιδιο προβλημα με εσας τις τελευταιες 3 ημερες! | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 14 Ιουν 2010 - 16:59 | |
| και εμενα μολις τωρα που δοκιμασα δουλευαν ενω τρεις μερες τωρα τιποτα γιοκ...επιτελους .. | |
|
| |
SULPICIA-phoive Eclipse Bitten
Ηλικία : 30 Τόπος : HOGWARTS τον χειμωνα,VOLTERA το καλοκαιρι(ΑΘΗΝΑ) Αριθμός μηνυμάτων : 352 Registration date : 28/03/2010
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 14 Ιουν 2010 - 17:00 | |
| Κι σε εμενα δουλευουν.... | |
|
| |
twilightFOREVER Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 4265 Registration date : 25/07/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 14 Ιουν 2010 - 17:05 | |
| μπραβο στις διαχειριστριες του φορουμ......που ελυσαν και αυτο το προβλημα μπραβο... | |
|
| |
Lizzy Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Camp Half Blood Αριθμός μηνυμάτων : 5908 Registration date : 22/01/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 14 Ιουν 2010 - 22:16 | |
| α δουλευουν τελικα???? πειραμα: ανοιγει?? - Σπόιλερ:
αμα ανοιγει να πω οτι βλέπω 1000 + 1 νυχτες και εχω κολλημα με ονουρ ματια του και βλέμμα του.
| |
|
| |
volturi girl Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : London, UK Αριθμός μηνυμάτων : 3819 Registration date : 26/08/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 15 Ιουν 2010 - 16:25 | |
| Παιδια εμενα δεν μου ανοιγουν παλι... | |
|
| |
Τόπος : Forks(lol)-Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 1802 Registration date : 27/02/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 15 Ιουν 2010 - 16:26 | |
| Παιδες, και εμενα μου ξαναχαλσαν! | |
|
| |
Mrs.Christina Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Στον κόσμο των βιβλίων και της συγγραφής!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1682 Registration date : 02/12/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 15 Ιουν 2010 - 16:27 | |
| Κι εμένα!!! | |
|
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 15 Ιουν 2010 - 16:30 | |
| παιδια οπως εχουμε ξαναπει αυτα ειναι κολληματα του σερβερ!!! Περιμενετε λιγο και θα φτιαξει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 15 Ιουν 2010 - 16:32 | |
| Καλα, δεν πειραζει! Το εχουμε συνηθισει πια! | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 15 Ιουν 2010 - 18:26 | |
| Εμενα ανοιγουν κανονικα τωρα...ευτυχως!!!!Ειχα βαρεθει να κανω quote!! | |
|
| |
pink Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 1257 Registration date : 20/01/2010
Forks Student Profile Team: Carlisle - Esme Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τρι 15 Ιουν 2010 - 18:57 | |
| και μενα μου ξεκολλησαν! αντε γιατι βαρεθηκα και εγω να κανω προεσκοπηση! | |
|
| |
crazy Twilight Human
Ηλικία : 32 Τόπος : πορτο ραφτη,αττικη Αριθμός μηνυμάτων : 44 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 23 Ιουν 2010 - 22:11 | |
| Γεια σας !!!!!!!! Αχ κοριτσια,θελω να μπω στο forum απο το κινητο,μπαινει και μου εμφανιζει την σελιδα,αλλα δεν δουλευει καθολου και δεν μπορω να κανω καμια επιλογη!!!! Ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο την σελιδα σας γιατι γενικα σε αλλες σελιδες μπορω και μπαινω κανονικοτατα!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 26 Ιουλ 2010 - 1:47 | |
| - crazy έγραψε:
- Γεια σας !!!!!!!!
Αχ κοριτσια,θελω να μπω στο forum απο το κινητο,μπαινει και μου εμφανιζει την σελιδα,αλλα δεν δουλευει καθολου και δεν μπορω να κανω καμια επιλογη!!!! Ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο την σελιδα σας γιατι γενικα σε αλλες σελιδες μπορω και μπαινω κανονικοτατα!!!!!!!!!!!!! Το συγκεκριμένο όντως ισχύει γιατί πιστευω ότι πολλα από τα μελη μας λόγω καλοκαιριού θα χρησιμοποιουν τα ασυρματα δυκτια απ τα κινητά τους!!! Θα μπορούν? | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 11 Δεκ 2010 - 23:46 | |
| Γεια σας! Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ εδώ, αλλά έχω ένα μικρό πρόβλημα και θα ήθελα να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε σας. Αν όχι, τότε με μένα κάτι συμβαίνει. Τελευταία, όταν κάνω δεξί κλικ και θέλω να κάνω αντιγραφή ή επικόλληση μια φωτογραφία, κολλάει. Δε μου βγάζει δηλαδή τα γράμματα αλλά μόνο το πλαίσιο και κάποιες φορές πρέπει να περιμένω πολλή ώρα ώστε να τα βγάλει. Ελπίζω να μην είναι τίποτα τελικά!Ευχαριστώ! | |
|
| |
demi cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 11 Δεκ 2010 - 23:51 | |
| εγω δεν εχω καποιο προβλημα...μηπωσ ο υπολογιστησ σου εχει παρει κανενα ιο??δεν ειμαι και η ειδικη βεβαια....εγω παντωσ δεν εχω κανενα τετοιο θεμα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 11 Δεκ 2010 - 23:56 | |
| Δε νομίζω να είναι ιός...γιατί το ελέγχω συνεχώς, όμως τώρα θα ξαναδώ. Απλά, όταν κάνω δεξί κλικ, αργεί να μου εμφανίσει το πλαίσιο και πρέπει να περιμένω πολύ! Μπορεί να έτυχε βέβαια και να φτιάξει. Ευχαριστώ Δήμητρα!!! | |
|
| |
Ηλικία : 34 Τόπος : αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2219 Registration date : 03/08/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 11 Δεκ 2010 - 23:57 | |
| πιθανων αμα...ολοι οι υπολογιστεσ σκαλωνουν που και που μν ανησυχεισ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 11 Δεκ 2010 - 23:59 | |
| Ναι, έχεις δίκιο. Δεν φταίει το φόρουμ! Κάπου θα κόλλησε ο υπολογιστής μου! | |
|
| |
xatisaga New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : salonica Αριθμός μηνυμάτων : 172 Registration date : 10/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 20:18 | |
| παιδιά εγώ έχω άλλο θέμα...πως μπορώ η βάλω στην υπογραφή μια εικόνα? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 20:20 | |
| αμα πασ στο τοπικ biology lab..λεει πωσ να φτιαξετε το αβαταρ και την υπογραφη σασ..μπεσ εκει θα σε κατατοπησει!! | |
|
| |
xatisaga New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : salonica Αριθμός μηνυμάτων : 172 Registration date : 10/12/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 20:26 | |
| νε το έκανα αλλά δεν μπένει πικ ουτε απ το pc ουτε όταν βάζω url | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 20:30 | |
| τι να σου πω εγω παντωσ το εκανα ετσι,πηγα στο προφιλ μου πατησα εκει που λεει υπογραφη βρηκα στο ιντερνετ αυτη που ηθελα(τη φωτο)πατησα αντιγραφη επικολληση εικονασ μετα ξανα γυρησα στο φορουμ πατησα το μικρο εικονιδιο που λεει εικονα και μεσα στο κουτακι εκενα επικολληση τησ εικονασ και ητν ετοιμο..ελπιζω να μν σε μπερδεψα!!!! | |
|
| |
xatisaga New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 20:40 | |
| οχι δαξη..... | |
|
| |
| Πρόβλημα!!! | |
|