| Πρόβλημα!!! | |
|
+63ZetaPattinson Kostantinos xrysanthi nicky_cullen Teodan Vanina AspaKorth EliRose panagiota maria_likofos mariettoula1996 lefteris_98k kati ΕΡΗ Bella Marie Swan xatisaga demi cullen Emy+Robert crazy ioannaki-twilightaddicted Mrs.Christina SULPICIA-phoive twilightFOREVER ed<3 BELLA MARIE linaki Nemesis Of Bellin despina aek April mR.Geo AnaroseCullen Fotis333 evaki Dr_Rena_Hale Lizzy Cullen T-NM-E-BD pink redbutterfly d@n@e twilight! evi scarlet rose Bella13 John Cullen !~Twilighter~! patrick emerald eyes volturi girl Isabella21 bloody swan Kimberly LaDy_SoVeReigN Strider christi_twilight Isabella_Cullen VLaSia =) angepsi M@rIa magica WhiteQueen Neri SilverMusk maraki-twilightholic Darkbella 67 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
LaDy_SoVeReigN Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Στον κόσμο τον Anime!! Αριθμός μηνυμάτων : 1666 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Wolves Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 20:43 | |
| κοιτα βαζεις αφτα εδω
[img][/img] και στο ενδιαμεσω βαζεις το url της εικονας | |
|
| |
xatisaga New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : salonica Αριθμός μηνυμάτων : 172 Registration date : 10/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Tracking
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 12 Δεκ 2010 - 20:49 | |
| αα ευχαριστώωωωωωωω | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 13 Δεκ 2010 - 20:55 | |
| | |
|
| |
xatisaga New Moon Victim
Ηλικία : 30 Τόπος : salonica Αριθμός μηνυμάτων : 172 Registration date : 10/12/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 17 Δεκ 2010 - 21:06 | |
| πος βάζω spoiler???? | |
|
| |
Nemesis Of Bellin Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Night Castle Αριθμός μηνυμάτων : 3549 Registration date : 09/08/2009
Forks Student Profile Team: Emmett - Rosalie Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 17 Δεκ 2010 - 21:41 | |
| ειναι πολυ απλο γραφεις αυτο που θελεις μετα το μαρκαρεις και πατας στο κουτακι που λεει others επιλεγεις το spoilers και εισαι ετοιμη π.χ - Σπόιλερ:
τσα
| |
|
| |
xatisaga New Moon Victim
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 19 Δεκ 2010 - 18:15 | |
| αααα οκ!!εύκολο!!!! - Σπόιλερ:
ευχαριστώωωωωω | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 20 Μάης 2011 - 18:55 | |
| Καλησπέρα σας,
Ενημερώθηκα πρόσφατα από μέλη ότι στους λογαριασμούς σας όταν κάνετε log in συνεχίζουν να εμφανίζονται οι διαφημίσεις. Δεν το είχαμε καταλάβει γιατί δεν εμφανίζονται στους λογαριασμούς της διαχείρισης.
Το θέμα θα λυθεί άμεσα, το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι διαφημίσεις θα φύγουν.
Θα παρακαλούσα αν παρατηρήσετε κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα να ενημερώσετε άμεσα τη διαχείριση.
Ευχαριστώ. | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 20 Μάης 2011 - 23:31 | |
| Σε συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έγιναν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε οι διαφημίσεις να μην εμφανίζονται πλέον στα εγγεγραμμένα μέλη. Το πρόβλημα λύθηκε. Αν παρόλα αυτά παρατηρήσετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε μας.
Ευχαριστώ. | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 10 Σεπ 2011 - 13:24 | |
| δεν ξερω αν φταιει ο υπολογιστης μου αλλα μου εμφανιζει το φορουμ με μικρα γραμματα ενω τις αλλες σελιδες μου τα βγαζει κανονικα.μηπως ξερει κανεις τιποτα?? | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Σαβ 10 Σεπ 2011 - 13:55 | |
| Καμια φορα το κανει και σε εμενα οταν η συνδεση στο ιντερνετ δεν ειναι πολυ καλη...Κλεισε τον explorer και ξανα μπες...συνηθως αυτο πιανει... | |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 2 Οκτ 2011 - 17:22 | |
| Δεν ξέρω αν φταίω το pc μου,αλλά όταν θέλω να ανεβάσω ένα βίντεο από το youtube και πατάω εκείνο το κουμπάκι στο post reply,δεν βγαίνει η φόρμα για να ανεβάσω τον κώδικα.Το ίδιο γίνεται και με τα εμότικονς. | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 2 Οκτ 2011 - 17:26 | |
| Ευα εννοεις οτι δεν εμφανιζεται το κουμπι με τις φατσουλες? καθολου??
Και ο κωδικας για το βιντεο, εμφανιζεται μονο αν πατησεις προεπισκοπηση...
Μετα δουλευει κανονικα..
Τωρα μαλλον επειδη εμενα μου το εμφανιζει κανονικα φταιει ο πλοηγος- browser σου η η συνδεση του Ιντερνετ σου.
Δοκιμασε να κανεις refresh- ανανεωση, επαναφορτωση σελιδας, και θα πρεπει να φτιαξει ετσι...
Επισης ενα log out και ενα log in δεν θα εβλαπτε ως αισχατη λυση..
| |
|
| |
Bella Marie Swan Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : Στα δάση του Φορκς,με την υπέροχη πρασινάδα! Αριθμός μηνυμάτων : 3826 Registration date : 05/09/2010
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 2 Οκτ 2011 - 17:33 | |
| Όχι,τα εμφανίζει όλα κανονικά,αλλά όταν τα πατάω,δεν βγάζει τίποτα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Κυρ 2 Οκτ 2011 - 17:35 | |
| Ευα επειδη ειδα τι εκανες, και εκανα edit στο ποστ σου, πατας και καταθετεις το λινκ του video στο χωρο για τις εικονες.
Για να βαλεις λινκ, πρεπει να πατησεις προεπισκοπηση, και να επικολλησεις το λινκ σου, στο κενο που θα σου εμφανισει το εικονακι με τα καρε..
Ειναι ακριβως κατω απο το bold.
Δεν προκειται για προβλημμα του φορουμ... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 30 Νοε 2011 - 12:49 | |
| Καλημερα, παιδια δε ξερω τι γινεται αλλα και χτες και σημερα όταν μπαίνω με το κωδικό μου η λίστα με τα ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ δε΄λειτουργει, δεν εμφανιζεται ή κολλάει! Νόμιζα πως ηταν ο υπολογιστης της δουλειας αλλά και στο σπίτι το ίδιο γίνεται!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 30 Νοε 2011 - 13:59 | |
| Σοφακι μην αγχωνεσαι!
Οταν υπερφορτωνεται ο Server κολλανε καποια πραγματα!
Μερικα refresh σωζουν την κατασταση.
Αν το προβλημα επιμεινει, δοκιμασε να μπεις απο αλλο πλοηγο-browser.
Κατα κυριο λογο, ειναι κανονικο το κουτι με τα προσφατα.
Αν το προβλημμα επιμεινει, θα προβουμε σε περεταιρω ενεργειες!
Αυτα απο μενα. Αν καποιος αλλος εχει παρομοιο προβλημα ας το αναφερει εδω.
Ευχαριστω.
Bella Marie. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 30 Νοε 2011 - 14:24 | |
| Δεν εχει να κανει με εμας γιατι και εμενα κανονικα λειτουργει ο πινακας. Λογικα φταιει ο πλοηγος- browser η η συνδεση του Ιντερνετ. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 30 Νοε 2011 - 15:55 | |
| Απλα μετα τα χιονακια εχει βαρυνει το φορουμ!!!!!!
Μπαινεις με τον explorer???
Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα στο νετ μπουκ αλλα στον αλλον υπολογιστη που μπαινω με αλλον πλοηγο ολα ειναι κομπλε!!!!
Τωρα που ειμαι με το νετ μπουκ πηγαινω στο ''δημοσιευσεις που εγιναν μετα την τελευταια σας επισκεψη'' και ετσι κανω την δουλεια μου και βλεπω που εχουν γινει ποστ!!!! | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 30 Νοε 2011 - 16:18 | |
| - scarlet rose έγραψε:
- Απλα μετα τα χιονακια εχει βαρυνει το φορουμ!!!!!!
Μπαινεις με τον explorer???
Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα στο νετ μπουκ αλλα στον αλλον υπολογιστη που μπαινω με αλλον πλοηγο ολα ειναι κομπλε!!!!
Τωρα που ειμαι με το νετ μπουκ πηγαινω στο ''δημοσιευσεις που εγιναν μετα την τελευταια σας επισκεψη'' και ετσι κανω την δουλεια μου και βλεπω που εχουν γινει ποστ!!!! Έχει βαρύνει πάρα πολύ όμως!!! Εγώ από εξπλόρερ μπαίνω από τη δουλειά και δεν την παλεύει κάστανο, που λέει κι η νεολαία! από το λαπ τοπ στο σπίτι από φαηρφοξ όπου αργεί-κολλάει λίγο κατά διαστήματα αλλά τώρα νιώθώ πως όχι απλά σέρνεται.. .τα παίζει σιγά σιγά... Και από τις δημοσιεύσεις αν πάω scarlet πάλι κολλάει πολύ σε εμένα.. | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 30 Νοε 2011 - 16:41 | |
| Κοιτα προβληματα με τον explorer εγω εχω και σε αλλες σελιδες οποτε δεν ειμαι η καταλληλη για να κρινω!!! Μου κολλαει και ο πινακας του συντονιστη!!Για να κανω μεταφορες ανοιγω τν μεγαλο!!!
Στον αλλον ομως που μπαινω με τον chrome δεν εχω προβλημα!!!Αργει λιγο τωρα τελευταια ..γενικα ομως πηγαινει σφαιρα!!!!
Παλιοτερα οταν πρωτοαλλαξαμε το σκιν το φορουμ σε μενα σερνοταν .Ειχα μεγαλο προβλημα και κατεβασα 3 πλοηγους για να το τεσταρω!!!Κατεληξα στον firefox τοτε και μετα εβαλα τον chrome και ημουν ακομα καλυτερα!!!Ειναι και θεμα πλοηγου!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Τετ 30 Νοε 2011 - 16:57 | |
| Και εμενα ολα μια χαρα μου λειτουργουν... | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 16 Δεκ 2011 - 12:49 | |
| | |
|
| |
despina aek Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 2200 Registration date : 25/04/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 2 Απρ 2012 - 11:23 | |
| βασικα εγω εχω προβλημα με τη συνδεση.ενω κανω αποσυνδεση βλεπω μετ παλι το ονομα μου στους συνδεδεμενους χρηστες.δεν ξερω αν φταιει το ιντερνετ η το φορουμ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Δευ 2 Απρ 2012 - 14:25 | |
| Δεν ειναι προβλημα αυτο, κανει μεχρι να αποσυνδεθει και εικονικα καποιο χρονικο διαστημα.
Κατι τετοιο ειναι απολυτως φυσιολογικο!
Μην ανησυχεις! | |
|
| |
lefteris_98k Twilight Human
Αριθμός μηνυμάτων : 4 Registration date : 02/11/2011
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Πρόβλημα!!! Παρ 13 Απρ 2012 - 13:53 | |
| συγνώμη επειδή είμαι νέος που υπάρχει το τόπικ ερωτήσεων για ερωτήσεις που δεν αφορούν το φόρουμ"? | |
|
| |
| Πρόβλημα!!! | |
|