| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+22$ofi@ + Edward T-NM-E-BD mariana20 AspaKorth evi Dalia elenaouz Kimberly pitsiriki NinaRobstenLove ΕΡΗ marina forever desi SalvatoreDamon nantiaki_twilight 4 ever Kostantinos Thalia Nelly kati alexandra13 breathless Vanina ZetaPattinson 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 29 Σεπ 2013 - 17:50 | |
| ελπιζω να ναι ο κυκλος που θα τον δουμε ευτυχισμενο επιτελους. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 29 Σεπ 2013 - 22:18 | |
| κι εγω το ιδιο...
προετοιμαζομαι για λιωσιμο κι εγω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Οκτ 2013 - 23:02 | |
| - Σπόιλερ:
Το πρωτο επεισοδιο του νεου κυκλου μπορω να πω πως ψιλοελεγε αν και παλι επαναλαμβανονται υπερβολικα. Η αρχη ηταν ολα τα λεφτα...ο συνεχης βιασμος του Ντειμον πρεπει να της εχει γινει συνηθεια... Τον καημενο τον Στεφαν τον ψιλολυπηθηκα...να δω ποτε θα τον βγαλουν απο το καζανακι που σιγοβραζει... και ο Τζερεμι πεθανε.....και η Καθριν την κοπανησε....τι πρωτοτυπια....
| |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Οκτ 2013 - 23:27 | |
| Εγώ τόσο καιρό απέφευγα spoliers από βίντεο και εικόνες και έχω να πω το εξής. Αν γίνεται ο κακός χαμός από το πρώτο επεισόδιο τί θα γίνει μετά;! Μόλις είδα το 1ο επεισόδιο!! - Σπόιλερ:
Πολύ γρήγορα κατάλαβαν -αλλά τους είπε κι ο άλλος- τί γίνεται και ελπίζω να μη βαλτώσει γρήγορα στη συνέχεια!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 4 Οκτ 2013 - 23:59 | |
| Ανοιξαν αρκετα μετωπα με το πρωτο επεισοδιο.... - Σπόιλερ:
Η ακυρη που επεσε απο την στεγη....η τυπισσα απο το τριο...ο Σαιλας....μιλαμε και γαμω τις προσωπικοτητες γνωρισαμε....
| |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Οκτ 2013 - 20:49 | |
| Επιτελους το ειδα κι εγω!!! Οντως γινεται ο κακος χαμος απο το πρωτο επεισοδιο!!! Μου θυμισε λιγο την χρυση εποχη που μεναμε με ανοιχτο το στομα καθε φορα!! Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι και να αποφυγουν τα τετριμμενα - Σπόιλερ:
τυπου ο Τζερεμι πεθανε-η Καθριν το σκασε κτλ οπως προανεφερε η Ευη Επισης μου αρεσαν ο Ματ με τη Ρεβεκκα, θα τη βλεπουμε αυτη δηλ? Και μου εκανε εντυπωση η αποφαση του Ταιλερ, αυτο σημαινει ζουμι με την Καρολαιν Αλλα αν ειναι να βλεπουμε τον Ντεημον σε ρολο τσοπανου-κυνηγοσκυλου-κηδεμονα-ψυχολογου να προσπαθει να συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα στο χωριο και η αλλη να περναει καλα μονη της θα ξενερωσω τα μαλα!!! Θελω πισω τον παλιο καλο Ντεημον που ειναι χαβαλες, περναει καλα και σωζει καταστασεις με χιουμορ και υπερβολη. Αρκετα σοβαρεψαμε την προηγουμενη σεζον!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Οκτ 2013 - 20:52 | |
| - Σπόιλερ:
τωρα θα θελει να βρει τον αδερφο του... και μα τον θεο αμα ξανα ψοφησει ο Τζερεμι θα του κοψω τον λεβγε και θα τον βαλω να τον φαει...μας τα χεις πρηξει αγορι μου....ψοφησε 23 φορες τα τελευταια 10 επεισοδια...η καντε τον εναν βρικολακα εκει να τελειωνουμε...τι αλλο εμεινε... οσο για την Ρεμπεκα...τους ειχε παρει ηδη ολους...ξεκινησε και τις θηλυκες περαστικες...
| |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Οκτ 2013 - 21:17 | |
| - Σπόιλερ:
Και λεγαμε για την Καρολαιν οτι ειναι παρταλω και θα αρχισει με τις γυναικες αλλα αυτη μας βγηκε τελικα η τσαπερδωνα!!! Λογικα θα σταματησουν οι σκοτωμοι του Τζερεμι, μια που δεν υπαρχει και το δαχτυλιδι αλλα ειλικρινα δεν καταλαβα που αποσκοπουσε ο θανατος του σε αυτο το επεισοδιο... Για να τακιμιασει και επισημα με τον Ντεημον???
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Οκτ 2013 - 21:19 | |
| - Σπόιλερ:
το χει ο ματ...μπορει να του το παρει...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Οκτ 2013 - 21:27 | |
| Κατι μου λεει οτι δε θα ειναι τοσο απλο.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 6 Οκτ 2013 - 21:29 | |
| να πω πως με νοιαζει... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 7 Οκτ 2013 - 12:51 | |
| Το πρωτο επεισοδιο ηταν πολυ καλο αλλα κι εγω ελπιζω να μην επαναλαβουν ορισμενα που τα εχουμε δει 200 φορες - Σπόιλερ:
για παραδειγμα να πεθανει ο τζερεμυ.ξανα.και μετην μαγισσουλα τι θα γινει?ασε για τον σαιλας ειναι εντελως κουλος...σιγα μην βρει ετσι ευκολα την καθριν.εκει που επαθα μια ψιλοπλακα ειναι με τον ματ...τον ειχα για πιο μαζεμενο.
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 7 Οκτ 2013 - 13:00 | |
| - Σπόιλερ:
ε εφαγε διπλη χιλοπιτα και απο καρολαιν και απο ελενα οποτε καπου επρεπε να τον χωσει...
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 7 Οκτ 2013 - 13:07 | |
| - Σπόιλερ:
ειναι βαρια η απορριψη και παλι νομιζω ομως το παρακανε κι εχω ενα προαισθημα δεν θα του ειναι για καλο
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 7 Οκτ 2013 - 13:33 | |
| - Σπόιλερ:
θα πω το κλασσινο δεν με νοιαζει...
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 7 Οκτ 2013 - 13:35 | |
| - Σπόιλερ:
ουτε και εμνα με τρελαινει πολυ για τον ματ...απλα μου εκαν εντυπωση γιατι αλλιως τον ειχα ψυχολογησει
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 7 Οκτ 2013 - 13:39 | |
| - Σπόιλερ:
ε δεν γινονται να παιρνονται ολοι με ολους και αυτος να το παιζει ηγουμενη...
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 7 Οκτ 2013 - 14:07 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 7 Οκτ 2013 - 14:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 7 Οκτ 2013 - 15:35 | |
| - Σπόιλερ:
Μαλλον ειπε να αλλαξει κι αυτος τακτικη -μια που ο καθενας κανει ο,τι γουσταρει- να ξαμοληθει κι αυτος λιγο, και καλα εκανε!! Σαφως δεν μας νοιαζει και πολυ αλλα μας καινε..
Διαβασα 2 πραγματα οτι η τηλεθεαση της πρεμιερας ηταν απογοητευτικη και οτι η Καντις (Καρολαιν) σε μια συνεντεξη της ειπε οτι θα εχουμε τελικα Κλαρολαιν και οτι θα δουμε και τα αισθηματα της για τον Κλαους σε αυτη τη σεζον
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 7 Οκτ 2013 - 17:22 | |
| - Σπόιλερ:
βασικα ειπε πως θα αργησουμε να δουμε κλαρολαιν αλλα πως θα δουμε το πως αισθανεται για εκεινον...οποτε καταλαβε...
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 8 Οκτ 2013 - 11:50 | |
| - Σπόιλερ:
μα πω θα γινει αυτο αφου αυτος πρωταγωνιστει σε αλλη σειρα?γινεται να μην τα καταλαβει?Κλαους ειναι αυτος
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 8 Οκτ 2013 - 12:25 | |
| [spoiler]ξερω γω...ετσι οπως τα κανανε[spoiler] | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 19 Οκτ 2013 - 1:23 | |
| Ελεος... - Σπόιλερ:
Πρωτα τον χωνουν μεσα στην καταψυξη για 3 μηνες...μετα μια σχιζοφρενης πρωην ενος τυπου που μοιαζει σαν αυτον του κανει μαγεια και παθαινει και αμνησια...ψαροσουπα... Για τις ιδιες ξανα και ξανα απαγωγες και ελεγχους του μυαλου ουτε λογος...τι βαρεμαρα ειναι αυτη... και φυσικα ο Στεφαν και η Ελενα ειναι end game και destined to be... Λοιπον γλυκια μου τον ερωτευτηκε και τον ξεπερασε η κοπελα...ξαναζεσταμενο φαι παλι... και μαλλον μεχρι στιγμης το συμπαν δεν ειχε ξανα δημιουργησει το θαυμα Ντειμον Σαλβατορ... οποτε αντε ψοφα και παρατα μας...μας τα παν κι αλλοι 4 σαιζον πριν απο σενα.
| |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 19 Οκτ 2013 - 3:52 | |
| - 5χ02:
Τρόμαξα ολίγον τι με αυτήν την εξέλιξη. :affraid: Στην αρχή κλάμα, να θες να αγκαλιάσεις κάποιον τόσο πολύ κι να μην μπορείς...πόνος! ¶τιμοι σεναριογράφοι μου καταστρέψατε το ship μου! Τελικά για άλλη μια φορά ο Σάιλας τα έκανε μπάχαλο, μπαίνοντας στο μυαλό της άλλης της κακιασμένης κι κάνοντας το κολοχανίο, πάλι καλά που το μανάρι την γλύτωσε, τι τραβάει κι αυτό για να βρει τον αδελφό του, ο οποίος κι αυτός είναι για λύπηση. Αμ κι αυτό το Κατερινάκι , μια ζωή κυνηγημένο πια(φοβερή η στιγμή που πυροβολεί :cheers: καιρός να μπει στον ίσιο δρόμο κι αυτή, ) , πολύ γλυκιά η σκηνή που ο Τζερεμάκος την σκεπάζει με την κουβέρτα and also πολύ σπαραχτική η σκηνή με τον Ματ κι την Μπόνυ, ανησυχώ κάπως για τον θνητό μας, το δαχτυλίδι δεν υπάρχει περίπτωση να τον τρελάνει με τόσες φορές που έχει πεθάνει, όπως κι με τον Αλάρικ?! Όσον αφορά τον new teacher...αδιάφορος... Το ship Jesse/Carolaine αδιάφορο κι αυτό, τρυφερή σκηνή όμως. Αυτοί οι 'ταξιδευτές' εκεί που πήγαιναν να κάνουν κάτι καλό στην ανθρωπότητα μας τα γύρισαν τελικά, αυτήν την Νάντια είναι να την τρέμεις, τι να ετοιμάζει κι αυτή, μάλλον να φάει όλον τον πληθυσμό του πλανήτη σαν τον Σάιλας. Προς τον παρόν τρώει άλλος, the Ripeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr, το 'καμάρι' μας βγήκε απ'το 'κλουβί' του κι τρέφεται, κι κάτι μου λέει ότι έχασε κι την ανθρωπιά του... κρίμα...
| |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|