| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+22$ofi@ + Edward T-NM-E-BD mariana20 AspaKorth evi Dalia elenaouz Kimberly pitsiriki NinaRobstenLove ΕΡΗ marina forever desi SalvatoreDamon nantiaki_twilight 4 ever Kostantinos Thalia Nelly kati alexandra13 breathless Vanina ZetaPattinson 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 17 Δεκ 2013 - 19:03 | |
| - Σπόιλερ:
Ολα ειναι πιθανα και αν θελουν τελικα να τους χωρισουν μονο κατι τετοιο θα μπορουσε να το προκαλεσει. Τωρα οσων αφορα το αν θα ξενερωσω αν τελικα χωρισουν μονο η καρδουλα μου το ξερει...
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 17 Δεκ 2013 - 20:02 | |
| - Σπόιλερ:
αν και ξεκινησε πολυ καλα αυτη η σεζον αρχιζω ηδη κ ξενερωνω
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 17 Δεκ 2013 - 22:18 | |
| κατι κανουν μια στο τοσο να το σωσουν αλλα... | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 18 Δεκ 2013 - 9:43 | |
| ναι αλλα δεν τα καταφερνουν κ τοσο καλα
εχω χασει εντελως το ενδιαφερον
κ ο περσινος κυκλος μου αρεσε πιο πολυ λογω Κλαους-Καρολαιν
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 18 Δεκ 2013 - 12:49 | |
| το ξερω...μπαζει απο παντου. | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 18 Δεκ 2013 - 20:54 | |
| Moνο για να βλεπω το αγορι μου βλεπω την σειρα, για κανεναν αλλο λογο.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 19 Δεκ 2013 - 4:10 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 19 Δεκ 2013 - 13:47 | |
| κι εγω πλεον για τον ντειμον
αν δεν φτιξαει λιγο η πλοκη θα τους βρισω ειλικρινα
μεχρι κ εγω εχω καλυτερη φαντασια απο αυτους | |
|
| |
kati Midnight Sun Vampire
Τόπος : Everywhere & nowhere... Αριθμός μηνυμάτων : 11602 Registration date : 23/05/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 19 Δεκ 2013 - 14:10 | |
| Α βλέπω δεν είμαι η μόνη που έχει βαρεθεί λιγάκι.. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 19 Δεκ 2013 - 14:19 | |
| οχι νομιζω θελουμε οι πιο πολλες εδω μεσα να αλλαξουμε αμεσως το σεναριο ελπιζω στο επομενο επεισοδιο να δουμε λιγο - Σπόιλερ:
Καρολαιν,Τζερεμυ και Μπονυ
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 19 Δεκ 2013 - 14:46 | |
| το θεμα ειναι και πως θα τους δουμε. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 19 Δεκ 2013 - 14:58 | |
| Και εγω κουραστικα βρε κοριτσια...η αληθεια ειναι οτι ειχα αρχισει να βαριεμαι απο περυσι...η κλαψα της Ελενα και η μοιρολατρία του Στεφαν μου ειχαν σπασει τα νευρα.Λογο Κλαους ειχε σωθει εκεινη η σεζον. Αν δεν ηταν ο Ντειμον θα την ειχα παρατησει απο καιρο...φετος τραβανε την ιστορια απο τα μαλλια και αν ξαναδω την Ελενα με τον Στεφαν θα χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο. | |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 19 Δεκ 2013 - 16:04 | |
| Συμφωνω κι εγω μαζι σας κοριτσια..Μονο για τον Ντεημον βλεπω τη σειρα!! Το εχουν πατωσει το εντελως το θεμα της πλοκης.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 19 Δεκ 2013 - 20:43 | |
| μαλλον δεν εχουν και τπτ αλλο να γραψουν. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 21 Δεκ 2013 - 23:06 | |
| Tι έγινε ρε παιδιά;;;!!! Ξαφνικά δεν καταλαβαίνω Χριστό εδώ μέσα, την τύχη μου!;;!! - 5χ08:
Ποια είναι η Όγκουστίν;;!!! :scratch: Ο Ντέημον υπήρξε θύμα της κι πώς;;!! :scratch: Κι γιατί πρέπει να πάντα να την πληρώνει αυτό το παιδί, δεν το καταλαβαίνω, σκέψου τι έχει να τραβήξει παρακάτω... Αυτόν τον τρελοεπιστήμονα ας τον σκοτώσει κάποιος anyway μου'χει σπάσει τα νεύρα ειλικρινά, δεκάρα δεν δίνω με ποιον θα μείνει ο ¶αρόν ή ποιος θα είναι ο κηδεμόνας του αλλά ο δόκτορας πρέπει να σαπίσει στο χώμα, κρίμα πήρε στο λαιμό το άλλο το αθώο τον μαύρο, κι άντε τώρα εσύ να σταματήσεις την dramma queen που λέει, λέει μπλα, μπλα, μπλα κι πα να μας πεθάνει... απ'την μίρλα! Τλχστν ας δει εκεί το υβρίδιο όταν εμφανιστεί μπροστά της μπα κι βγάλει τον σκασμό να ησυχάσουμε. Έχω χάσει το ενδιαφέρον μου πια! Η μόνη παρεξηγημένη παρουσία εκεί μέσα είναι ο Ντεημονάκος, η Ελένα είναι για διακόσμηση, κι όλοι άλλοι άντε μην πω... Το μόνο ευχάριστο (δεν αναφέρω το παραλλήλημα του Στέφαν, έχει καταντήσει κουραστικό :giveup: ) είναι γλυκό κι αθώο μου ship, Δόξα το Θεό είδα τους μυς του Τζερεμάκου Live , κι αυτή η κακομοίρα η Μπόνι τι τραβάει αλλά άξιζε τον κόπο όπως είπε η ίδια ...αλλά κι η παρά ολίγον αυτοκτονία της Κατερίνας, να ναι καλά το παλικάρι την έσωσε την τελευταία στιγμή, ανυπομονώ για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα γι αυτούς τους δυο... Όσον αφορά τους Ταξιδευτές αδιαφορώ κι το ρόλο βαράνε, ελπίζω μόνο ο Μάττ να ναι καλά κι αυτή η Νάντια πια ας πάει στον αγύριστο! Βαρέθηκα!...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 22 Δεκ 2013 - 2:05 | |
| - Σπόιλερ:
ε οχι και διακοσμητικη η Ελενα....αν επεισοδιο παρα επεισοδιο δεν μας σπασει τα νευρα με τον κλαψομουνισμο της κατι δεν παει καλα.
| |
|
| |
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 22 Δεκ 2013 - 14:25 | |
| Παντως οτι θα λεγα "βαρεθηκα" γι αυτη τη σειρα δεν το φανταζομουν.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 22 Δεκ 2013 - 16:40 | |
| δεν της φαινοταν οτι θα πηγαινε ετσι. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 25 Δεκ 2013 - 20:10 | |
| Εντάξει, οκ, έχω χάσει πάσα ιδέα, I give up - 5χ09:
O κακός χαμός γίνεται εκεί μέσα (κι η βαρεμάρα συγγνώμη αλλά μετά λύπης μου συνεχίζεται, δεν ξέρω ), καλό το φλας μπακ δεν λέω, οκ, τλχστν μάθαμε γιατί ο Ντέημον ξεπάστρεψε τόσο κόσμο αλλά κι γιατί συνέχισε κι μέχρι πρότεινος να το κάνει , κρατώντας το κρυφό απ'την Ελένα(λάθος νο1 ) κι αφήνοντας τον φίλο του στο παρελθόν(λάθος νο2 ) {αυτός ο Ένζο, καλό μουτράκι, επίσης όταν τραγουδάει μου θυμίζει Έλβις δεν ξέρω γιατί; } πάντως αποκλείεται να πάρει εκδίκηση κι αν ισχύει κάτι τέτοιο άντε να κρατήσει για λίγο... Τα μόνα καθήκια εδώ είναι η Ογκουστίν που έχουν καταντήσει χειρότεροι κι απ'την Golden Dawn Και καλά θα κάνει ο Ντέημον να τους φάει όλους, δίκιο θα'χει, καλά τους έκανε κι στο παρελθόν, δεκάρα δεν δίνω για το σόι της Ελένα, μας άφησε χρόνους, δεν έχει σημασία, δεκάρα δεν δίνω για τον ¶αρον {που τα'χει κάνω πάνω του, κι προσπαθεί να μας το παίξει αντράκι :lol! ας τους εξολοθρεύσει κάποιους όλους τέλος πάντων, πριν βγάλουν τα μάτια της αλληνής, όχι ότι δεν θα το χαρώ βέβαια... Εν κατακλείδη η ωραιότερη σκηνή του επ. Στέφαν/Κάθριν, επιτέλους τους είδαμε κι μια φορά κι αυτούς μαζί , ύστερα από αιώνες,... :love: Καλά η μίρλα κι το συνεχές μπλα μπλα μπλα της Καρολίνας παραμένει ασχολίαστο...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 26 Δεκ 2013 - 0:17 | |
| - Σπόιλερ:
γκρινιαζει γτ την εχει φαει η αγαμια...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 26 Δεκ 2013 - 12:58 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 26 Δεκ 2013 - 16:29 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 2 Ιαν 2014 - 20:24 | |
| Πάει κι αυτό, μας τέλειωσε, άντε να περιμένουμε να βγει ο μήνας τώρα, υπάρχουν κι χειρότερα όμως, δεν παραπονιέμαι, στο άλλο πρέπει να περιμένουμε να μπει ο Μάρτης. - 5χ10:
Προσπερνώ τον χωρισμό, αναμενόμενος ήταν απ'τα κουτσομπολιά που περιφέρονταν από εδώ κι από εκεί, το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο Ντέιμον πόνεσε πολύ, κι δεν θέλω κι ούτε μπορώ να τον βλέπω σε αυτή την κατάσταση.. Στα κομμάτια/τσακίδια να πάει ο άλλος ο τρελοεπιστήμονας, μαζί με το υποκατάστατο του, ειλικρινά κι εδώ μου σπάσανε τα νεύρα δεν ξέρω, νισάφι πια! Δεν είδαμε Μπόνι/Τζερ/κι την μίρλα μπλα μπλα blondie σε αυτό το επ. δεν ξέρω πως να νιώσω γι αυτό, οπότε το προσπερνώ κι αυτό... Στεναχωριέμαι κι εγώ για την Κάθριν , κρίμα, μπορεί να έχει κάνει/περάσει πολλά αλλά τέτοιο τέλος δεν της αξίζει, εκείνη η σκηνή στις σκάλες, ελπίζω κάποιος να έρθει κι να την μαζέψει, να συνέλθει για να συνεχίσει τον αγώνα της, κάποιος τρόπος θα υπάρχει δεν μπορεί. Πάντως αν μας αφήσει χρόνους κι μας το επιστρέψουν σε Stelena ε είναι για τον κάδο με τα σκουπίδια το όλο εργάκι : :oouff: :oouff: Μας τα'χουν κάνει 'τσουρέκια' πια Κι αυτός ο Στέφαν πια, πεθαίνει ρε η γυναίκα λέμε, που πας κι την αφήνεις κι μένεις μόνο στα χέρια... πάρτην μια αγκαλιά εκεί, βάλτην στο κρεβάτι, πες της κανά γλυκό λόγο, ποποποπο ρε αδελφάκι μου, μένεις κι εσύ στα 147 years ΑΜΑΝ!! Η άλλη στα μπουντρούμια , θυμάται εργαστήρια , αναμνήσεις με τον father, ήρθε κι ο ψιχοπαθής hero κι την έσωσε, μια χαρά... Παραδόξως, (οκ μπορεί να τον μισώ λίγο) ο Λορέντζο/'Ενζο μου άρεσε τόσο πολύ εδώ, κι γενικότερα το στυλάκι του στη σειρά, κρατήστε τον καλέ να ερωτευτεί καμιά εκεί μέσα, να του πεταχτούν τα μάτια έξω, να γίνει κι φίλος ξανά με τον άλλον άμα λάχει Επίσης ωραίες/τρυφέρες/γλυκές οι σκηνές με Ματ/Κάθριν (χαστουκάρα απ'την κόρη) κι Ματ/Νάντια...
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 2 Ιαν 2014 - 22:46 | |
| να πω πως ανυπομονω...ψεμα θα ναι...μονο τον Ντειμον θελω να ξαναδω...και την αλλη να τρεχει πισω του... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 3 Ιαν 2014 - 11:22 | |
| Διαβασα σε σποιλερ στα προσεχως οτι - Σπόιλερ:
αναμενεται η σχεση Ντεημον- Μπονυ να γινει πιο "καυτη"... Αν κατι τετοιο συμβει εγω εχω φυγει... Πραγματικα εχουν σαλεψει!!!
| |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|