| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+22$ofi@ + Edward T-NM-E-BD mariana20 AspaKorth evi Dalia elenaouz Kimberly pitsiriki NinaRobstenLove ΕΡΗ marina forever desi SalvatoreDamon nantiaki_twilight 4 ever Kostantinos Thalia Nelly kati alexandra13 breathless Vanina ZetaPattinson 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 23 Απρ 2014 - 0:57 | |
| δυστυχως εχω χασει το ενδιαφερον μου πλεον...μονο ο ντειμον με νοιαζει. | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 23 Απρ 2014 - 1:00 | |
| Και εγω μονο για τον Στεφαν το βλεπω . Να φανταστεις οτι ειχα δει μεχρι τα μεσα του 3ου κυκλου και τωρα τον 5ο και εχω τρομερα κενα. Αλλαα δεν με νοιαζει κιολας. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 23 Απρ 2014 - 1:01 | |
| ^Συμφωνώ, κουράστηκα κι εγώ, και να φανταστείς είμαι και πίσω. | |
|
| |
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 23 Απρ 2014 - 1:03 | |
| Και νομιζω οτι θα παει και του χρονου | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 23 Απρ 2014 - 1:04 | |
| | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 24 Απρ 2014 - 9:54 | |
| - Σπόιλερ:
to τελευταιο ηταν καλο! σιγουρα δεν εχει πολυ ενδιαφερον πια αλλα τουλαχιστον βαλανε νεους χαρακτηρες στη σειρα! και επισης το τελευταιο επεισοδιο το σκηνοθετησε ο Paul!!!! και αν δεν κανω λαθος ηταν το πρωτο και η διαφορα ηταν αισθητη. ηταν πιο dark απο τα προηγουμενα και παρα την ελλειψη στο σεναριο η εικονα ηταν διαφορετικη.
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 24 Απρ 2014 - 10:57 | |
| Εχω μεινει πίσω στα επεισόδια...αλλα αν δω κανα Στεφαν -Ελενα θα σταματησω να την βλέπω...κουράστηκα..περιμέναμε 5 σεζον και μας ξεπεταξαν με 5 επεισοδια και αυτα με το ζορι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 24 Απρ 2014 - 12:30 | |
| το εχουν τραβηξει απο τα μαλλια και εχουν αλλαξει τελειως μα τελειως τα βιβλια.... | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 24 Απρ 2014 - 15:06 | |
| - 5χ14:
Πάλι καλά ρε παιδιά (Στέφαν+Καρολάιν) που σας έκοψε στην τελευταία σκηνή του 14ου επ. και υποψιαστήκατε την σκύλα... Ευτυχώς κι έχω αρχίσει και βαριέμαι την ζωή μου εκεί μέσα... Όλα ένα μπάχαλο... Στο σπίτι τα δυο φιλαράκια να ριψοκινδυνεύουν τις ζωές τους.. Στα μοτέλ με τα μπάνια η άλλη να προσπαθεί να φασωθεί με τον Στεφανάκο της, η Νάντια να προσπαθεί να μάθει τι σημαίνει το "φάσωμα" απ'τον Μάτι ενώ αγκομαχάει... Το λυκόσκυλο να γκρινιάζει στην blondie για τα κατορθώματα της, εντάξει έγινες κατανοητός το εμπεδώσαμε έλεος... Σας έχω πει πόσο λατρεύω τον Ένζο, αχ έχει και προφορά, το μόνο καλό εκεί μέσα , μου θυμίζει τον αδικοχαμένο Ρικ κάπως... Και ο απολογισμός του επ.... Το λυκόσκυλο δάγκωσε την κόρη της σκύλας... Perfect... και εγώ θα βάλω την γάτα μου να κλαίει... Και επιτέλους σκοτώστε αυτόν τον Γουές με το τσούρμο των ταξιδευτών όλη την ώρα από πίσω του, μας τα χει πρίξει πια... :dah: :dah: :dah: :dah: :dah:
- 5χ15:
Tι έγινε ρε παιδιά με το Κατερινιώ στο τέλος;;;!!! Το άρπαξε το χάος και το ρούφηξε;;!!! Που διάολο πήγε;;!!! Τέλος πάντων θα ησυχάσουμε για λίγο καιρό αν κι απ'ότι ακούω μάλλον θα την ξαναδούμε... Τώρα το τι έκανε ακριβώς στο τέλος και πως ξύπνησε η άλλη, το Λενιώ, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο θα το μάθουμε μάλλον στο next episode... Είχε καλούλες σκηνές τούτο το επ. δεν λέω... Ο θάνατος της Νάντια και τα συνεχόμενα φλας μπακ, κι τι παράξενο η μανούλα που επιτέλους ανέβαλε ευθύνη και πήγε να δει την κόρη της στο τέλος, να σαι καλά μας υποχρέωσες... ¶χου μωρέ τον Μάτι τι γλυκός, την πήρε αγκαλιά την άλλη ... Πιθανόν να της πρόσφερε μια σωστή κηδεία... Απολογισμός του επ. μας άφησε χρόνους ο Ντόκτορ, βέβαια έβαλε το χεράκι του το τρελαμένο μανάρι, με ένα βάρβαρο τρόπο αλλά ευτυχώς μας άφησε χρόνους... Όχι που νοιαζόταν, όπως πάντα χρησιμοποιούσε κοσμάκη για τα πειράματα του... Αχ Ένζο που είσαι;;; Μου λείπεις...
- 5x16:
- 5χ17:
Ρε τι γίνεται εκεί μέσα, έχω χάσει πάσα ιδέα πια, με τους σωσίες που τους θέλουν το αίμα, μάγοι θέλουν να ξεκάνουν βρικόλακες, ταξιδευτές θέλουν να ξεκάνουν κι αυτοί σωσίες, μετά μάγοι που ενώνονται με βρικόλακες για να ξεκάνουν τους ταξιδευτές... Και μέσα σ'όλα τα feelings... ο Ένζο την πέφτει στην Κάρολαιν (αν και μετά τον τελευταίο πρόσφατο φόνο ) δεν το βλέπω το ship αυτό να διαμορφώνεται, κρίμα... Το Λενιώ είναι συνέχεια ξαναμμένο με το καυτό μανάρι Δαίμονα, φυσιολογικό και ποια δεν θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση... Αλλά ποιο πολύ Steroline, ρε φτιάχτε τα , μ'άρεσετε τόσο πολύ όταν κοιμάστε αγκαλίτσα... ¶χου τα!!!... Κακομοίρα Μπόνυ, τι περνάς κι εσύ όντας άγκυρα, στο τέλος κατέρρευσε, αλλά να υποθέσω ότι από μέσα της ξεπήδησε ο αρχηγός των ταξιδευτών ονόματι Μάρκους... Ένζο αν συνεχίσεις έτσι Μάγκι δεν έχει, στο λέω, άλλαξε μυαλά... Κι ο Τζερεμάκος έφυγε απ'το σπίτι για να ανεξαρτητοποιηθεί... Και το Λενιώ γύρισε στη σχολή, όσο πιο μακρυά απ'τον καυτό Δαίμονα... Έρε σοβαρά προβλήματα εκεί μέσα... Κάπου κάπου εμφανίζονταν κι ο Ματ με το λυκόσκυλο αλλά δεν πρόσεξα...
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 26 Απρ 2014 - 11:04 | |
| Ειλικρινα εχει αρχισει να με κουραζει... ακομα κ η φαντασια εχει καποια ορια αλλα αυτοι τα εχουν ξεπερασει προ πολλου το παρακατω σποιλερ αποκαλυπτει κατι που γινεται παρακατω στη σεζον οποτε ας μην το ανοιξει οποιος δεν θελει να ξερει - Σπόιλερ:
διαβασα κ μαλλοξν ειναι επιβεβαιωμενο οτι ο ντειμον πεθαινει...καλα θα μας κουφανουν?σκοτωνουν τον Ντειμον?θελουν να μας γυρισουν τα αντερα?μετα λεει στον 6ο κυκλο με καποιο τροπο επιστρεφει αλλα συγγνωμη ειμαστε σοβαροι?σκοτωνουν τον κεντρικο χαρακτηρα?κ ως τι θα ξαναγυρισει?η σκηνη λεει που πεθαινει ειναι πολυ συγκινητικη γιατι ειναι κ η Ελενα μαζι.σκοτιστηκα ας βρουν κατι αλλο συγκινητικο να βαλουν
| |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 26 Απρ 2014 - 11:54 | |
| Απαντηση στο σποιλερ της Ασπας ! - Σπόιλερ:
Μολις το διαβασα και δεν ξερω πραγματικα τι να πω....... Μια μεγάλη απογοήτευση αυτη η σειρά !!!! Αν είναι να σκοτώσουν τον Ντέιμον για να εχουν κατι να δείξουν του χρονου τι να πω????
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 26 Απρ 2014 - 13:42 | |
| - Σπόιλερ:
την στιγμη που ο ντειμον πεθαινει εγω την κανω
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 26 Απρ 2014 - 14:23 | |
| κι εγω το ιδιο ρε κοριτσια δεν καταλαβαινω αυτοι οι σεναριογραφοι τι κανουν???????????? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 26 Απρ 2014 - 14:39 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 26 Απρ 2014 - 19:14 | |
| και σκεψου εχουν ηδη αποφασισει οτι θα υπαρχει 6η σεζον που σημαινει οτι κανει ακομα καλες τηλεθεασεις δεν μας σεβονται καθολου | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 26 Απρ 2014 - 23:10 | |
| - AspaKorth έγραψε:
- Ειλικρινα εχει αρχισει να με κουραζει...
ακομα κ η φαντασια εχει καποια ορια αλλα αυτοι τα εχουν ξεπερασει προ πολλου το παρακατω σποιλερ αποκαλυπτει κατι που γινεται παρακατω στη σεζον οποτε ας μην το ανοιξει οποιος δεν θελει να ξερει
- Σπόιλερ:
διαβασα κ μαλλοξν ειναι επιβεβαιωμενο οτι ο ντειμον πεθαινει...καλα θα μας κουφανουν?σκοτωνουν τον Ντειμον?θελουν να μας γυρισουν τα αντερα?μετα λεει στον 6ο κυκλο με καποιο τροπο επιστρεφει αλλα συγγνωμη ειμαστε σοβαροι?σκοτωνουν τον κεντρικο χαρακτηρα?κ ως τι θα ξαναγυρισει?η σκηνη λεει που πεθαινει ειναι πολυ συγκινητικη γιατι ειναι κ η Ελενα μαζι.σκοτιστηκα ας βρουν κατι αλλο συγκινητικο να βαλουν
- Σπόιλερ:
τα χουν κανει μπαχαλο! προφανως αν καποιος δει το τελευταιο επεισοδιο μπορει καπως να φανταστει να συμβαινει αυτο που γραφει η Ασπα. δηλαδη ο Ντειμον τρελενεται οταν μαθαινει οτι Στεφαν σκοτωσε τον Ενζο αλλα παλι ο Ενζο καταφερνει να τον εκδικηθει κι ας ειναι νεκρος και καπου εκει πιθανον να πεθανει να παει στην αλλη πλευρα αλλα με το μπαχαλο των Ταξιδευτων καταφερνει να γυρισει. γιατι δε φωναζουν τον Κλαους να βοηθησει να χαρει κι εμας λιγακι το ματι μας? επισης ειδα σε ενα βιντεακι τον Paul να λεει για το τελος της σεζον οτι θα γινουν απιστευτα πραγματα που κανεις δεν φανταζεται κι οτι στην 6 σεζον θα δουμε τη λυση τους και κατι τετοια... τουλαχιστον ας ειναι η 6η η τελευταια ειτε να τους λυσουνε τα προβληματα επιτελους ειτε να τους σκοτωσουν ολους να ξεμπερδευουμε!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 26 Απρ 2014 - 23:27 | |
| πλεον ειμαι στο σημειο δεν με ενδιαφερει.... το βλεπω για να το βλεπω οταν δεν εχω τπτ αλλο να κανω. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Απρ 2014 - 10:53 | |
| ναι αλλα παρολαυτα ειναι απο τις σειρες που εχω λατρεψει οταν ειχε πρωτοβγει δεν ξερω κ εγω ποσα επεισοδια εβλεπα καθε βραδυ κ τωρα αυτο????????? να πανε να μου - Σπόιλερ:
σκοτωσουν τον Ντειμον?
| |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Απρ 2014 - 11:00 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Απρ 2014 - 12:47 | |
| θα χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο!! - Σπόιλερ:
Αν συμβει αυτο δεν θα το αντεξω...ειλικρινα μας πρηξανε τοσες σεζον για να δουμε λιγα επεισοδια με Ντειμον-Ελενα.....ανεχτηκαμε ενα σωρο μαλακιες...σωσια στον σωσια και παει λεγοντας. Αν ακολουθουσαν τα βιβλια θα ελεγα..δεν φταινε αυτοι...αλλα απο την αρχη η σειρα ηταν τελειως διαφορετικη..ειχε την δικη της ροη και εξελιξη των πραγματων.Και τωρα...δεν εχουν τι να δειξουν και θελουν να μας σκοτωσουν τον Ντειμον???? Α τωρα που το σκεφτομαι την προηγουμενη σεζον ειχαν ξεπεστρεψει τον Στεφαν στο τελος...τωρα ηρθε η σειρα του Ντειμον.Μονο που για τον Στεφαν δεν πολυνοιαζόμουν. Το γεγονος...οτι εχουν θαψει ολους τους ηρωες και τους εχουν ξανα αναστησει...δεν σκεφτονται οτι το εχουν καταντησει γελοιο?
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Απρ 2014 - 13:09 | |
| - Σπόιλερ:
χθες ειδα το τελευταιο επεισοδιο... και νομιζω πως οντως ο ντειμον θα πεθανει...κι αυτο με τον διακοπτη πια...ποσο γελοιο
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Απρ 2014 - 13:39 | |
| - Σπόιλερ:
αν πεθανει ο ντειμον θα ειναι οριστικο?
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Απρ 2014 - 17:32 | |
| - Σπόιλερ:
στα βιβλια ηταν...εδω δεν ξερω.
| |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 27 Απρ 2014 - 18:47 | |
| οο οκ παλι καλα θα επιστρεψει ομως.. | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|