| Vampire Diaries - TV Series | |
|
+22$ofi@ + Edward T-NM-E-BD mariana20 AspaKorth evi Dalia elenaouz Kimberly pitsiriki NinaRobstenLove ΕΡΗ marina forever desi SalvatoreDamon nantiaki_twilight 4 ever Kostantinos Thalia Nelly kati alexandra13 breathless Vanina ZetaPattinson 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 4 Φεβ 2014 - 22:48 | |
| - Σπόιλερ:
ντελενα δεν νομιζω να δουμε ποτε στα σοβαρα.
| |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Φεβ 2014 - 19:08 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν ξερω τι να πω.... Βλεπω το μαναρι μου και με πιανει η καρδουλα μου !!! Παντως δεν θελω να ξαναδω Ελενα- Καθριν ή οποια στα σκ@τ@ ειναι με τον Στεφαν. Αηδια το καταντησαν !!!!!
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Φεβ 2014 - 19:12 | |
| μονο ο ντειμον αξιζει εκει μεσα. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 5 Φεβ 2014 - 22:46 | |
| Την κατεστρεψαν αυτη την σειρα.Τραβανε τα γεγονοτα απο τα μαλλια. Αν δεν ηταν ο Ντειμον θα την ειχα παρατησει απο καιρο. | |
|
| |
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 6 Φεβ 2014 - 17:52 | |
| Και εγω για το μωρο μου την βλεπω και καθε πεμπτη λιωνω.......... | |
|
| |
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 7 Φεβ 2014 - 18:27 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Την κατεστρεψαν αυτη την σειρα.Τραβανε τα γεγονοτα απο τα μαλλια.
Αν δεν ηταν ο Ντειμον θα την ειχα παρατησει απο καιρο. συμφνωνω!! Εγω την βλεπω για τον Ντειμον που ευτυχως δεν τον εχει χαλασει ακομα...και οταν ηταν ο Κλαυς αλλα παει αυτος... - Σπόιλερ:
τωρα που ειδα τα τελευταια επεισοδια,ενταξει τον λυπασαι που τον παρατησε η αλλη αλλα εμενα μου αρεσει ου ξαναγινεται ο παλιος κακος ευατος του.. ααα επισης μου αρεσει και το διδυμο Ντειμον-Ενζο"]τωρα που ειδα τα τελευταια επεισοδια,ενταξει τον λυπασαι που τον παρατησε η αλλη αλλα εμενα μου αρεσει ου ξαναγινεται ο παλιος κακος ευατος του..
ααα επισης μου αρεσει και το διδυμο Ντειμον-Ενζο
| |
|
| |
Kostantinos New Moon Victim
Τόπος : Under a pale grey sky Αριθμός μηνυμάτων : 131 Registration date : 24/02/2013
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 8 Φεβ 2014 - 0:30 | |
| Damon Enzo γαμάει το δίδυμο ρε! ο Ενζο σε χαρακτήρα μου φέρνει λίγο από Kol και από Klaus γιατί συνεχως trollarei haha! Το καλο που τους θέλω να μην τον σκοτώσουν προωρα, επίσης συμφωνω πως η σειρά πάει κατά διαόλου, τουλάχιστον στην 5η season δεν υπάρχει βάση/πλόκη.. τίποτα.. απορω αν είναι τοσο χάλια η 5η τι εχουμε να δούμε στην 6η season.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 8 Φεβ 2014 - 1:48 | |
| Ελπιζω μονο να μην το τραβηξουν περισσοτερο....πραγματικα σε λιγο θα μας μαζευουν τα μεμελερ απο τα μπουτια με τοσο τραβηγμα. | |
|
| |
pitsiriki Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 8 Φεβ 2014 - 2:12 | |
| - Σπόιλερ:
πως την καταντησαν ετσι τη σειρα... στην αρχη φαινοταν πολυ ενδιαφερουσα η 5η σεζον αλλα τωρα δεν εχει θεμα, ανακυκλωνουν συνεχως τα ιδια και τα ιδια. ο Ενζο εχει αρχισει να με ενοχλει γιατι ουσιαστικα προσπαθουν να αντικαταστησει τον Κλαους και την σχεση Κλαους-Στεφαν με τους Ενζο-Ντειμον. για τους υπολοιπους τι να πω... ο Στεφαν γλυκας αλλα μπουνταλας ο Ντεμον ειναι καλυτερος σαν κακος η Καθριν δεν πειθει σαν Ελενα και οι υπολοιποι απλα γεμιζουν τα κενα.
| |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 8 Φεβ 2014 - 12:57 | |
| - Σπόιλερ:
οντως δεν υπαρχει πλοκη...και γενικα η σεναριογραφος τα εχει κανει χαλια...βασικα ο Ενζο πιστευω ηταν οτι χρειαζοταν μπας και αποκτησει λιγο ενδιαφερον..αντε να δουμε
| |
|
| |
Ηλικία : 37 Τόπος : ΚΡΗΤΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2567 Registration date : 22/07/2011
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 1 Μαρ 2014 - 21:41 | |
| - Σπόιλερ:
δεν ξερω πλεον τι να πω ... οσο περναει ο καιρος απογοητευομαι ολο και περισσοτερο απ τη σειρα. τουλαχιστον βλεπω το Στεφαν/Πωλ και ανοιγει λιγο το ματι μου γιατι κατα τα αλλα ολοι ειναι για μουτζες.
FREE STEFAN!
| |
|
| |
breathless Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 43 Τόπος : Βολος Αριθμός μηνυμάτων : 786 Registration date : 14/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 2 Μαρ 2014 - 10:05 | |
| Εχω ξενερωσει απιστευτα....Ολα αυτα που λεγαμε να μην γινουν, γιατι θα ειναι για κλαματα μετα η σειρα..εγιναν!!! - Σπόιλερ:
Και θα δουμε παλι με τον Ντεημον το ιδιο εργακι της αποτοξινωσης κ αυτοκυριαρχιας στην επιθυμια για αιμα στο μπουντρουμι και δεν ξερω κι εγω τι αλλο θα σκεφτουνε!!!
Τα ιδια Παντελακι μου, τα ιδια Παντελη μου.. Μονο απο περιεργια το βλεπω πλεον...κριμα.. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 2 Μαρ 2014 - 13:12 | |
| εγω το τελευταιο ακομη δεν το ειδα.... και ουτε καιγομαι πολυ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 3 Μαρ 2014 - 12:37 | |
| εμενα μου αρεσε στην αρχη παρα πολυ!!Ενζο και Ντειμον ηταν ολα τα λεφτα. αλλα και εγω πιστευω οτι ανακυκλωνουν πραγματα που εχουμε ξαναδει σε προηγουμενες σεζον. Δεν ξερω πια,δλδ στην 6η σεζον τι θα δουμε?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 3 Μαρ 2014 - 17:17 | |
| Εμενα μου ψιλοαρεσε το τελευταιο επεισοδιο. Οχι οτι δεν ανακυκωνουν τα ιδια, καθε αλλο ισως να μου ειχε λειψει το παιδι μου και γιαυτο το απολαυσα περισσοτερο..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 9 Μαρ 2014 - 21:03 | |
| - Σπόιλερ:
καλο το επεισοδιο αυτη τη φορα καταλαβε κανεις που πηγε η Καθριν στο τελος? ή ειναι αυτο που λενε << την πηρε και την σηκωσε>>?
| |
|
| |
Kostantinos New Moon Victim
Τόπος : Under a pale grey sky Αριθμός μηνυμάτων : 131 Registration date : 24/02/2013
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Δευ 10 Μαρ 2014 - 23:57 | |
| Κάτι τετοιο, πάντως η σειρά από υποκειμενικη αποψη πάει από το κακο στο χειροτερο.. Είδα promo από το καινουργιο επεισοδιο και πάλι εβλεπα το κλασσικο ο damon να την διώχνει και η elena εκει να επιμένει.. δεν είμαι ουτε delene fan ούτε stelena και ούτε και με κόβει κιωλας με ποιον θα καταλήξει σειρά θέλω να δώ και να έχει καλή πλοκή κάτι το οποιο το vampire diaries δεν έχει αυτή την στιγμή, προσωπικά θα προτιμούσα να τελειωνε στις 5 season μιας και στην 6 δεν νομιζω να δούμε και κάτι το καλό συμφωνα με τα σκατα(να με συγχωρατε) που βλέπω στην 5η season , έβλεπα rating πρίν από λιγο και εβλεπα κάτι ψηλά rates η 5η season μεγαλύτερα από τις προηγούμενες, δηλαδή για τον θεό το κάθε βλαμμένο κάνει vote συμφωνα με το ζευγαρι που θέλει να δεί delene h stelena.. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 18 Μαρ 2014 - 17:38 | |
| Παιδιά γνωρίζει κανεις στην Αμερική γιατι βαζουν συνεχεια κενα? Δλδ ανα 2 εβδομάδες καινούριο επεισοδιο κτλ? Το επόμενο βγαίνει στην Αμερική Πέμπτη. Και κατι ακόμη πόσοι κύκλοι εχουν πει οτι θα υπάρξουν? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 18 Μαρ 2014 - 20:17 | |
| 6 σιγουρα μετα δεν ξερουμε. παντα με κενα τα δειχνει. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 21 Μαρ 2014 - 18:22 | |
| Να πω πως το σωσανε στο τελευταιο επεισοδιο....μπα.... τουλαχιστον κατι παει να γινει. | |
|
| |
T-NM-E-BD Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 36 Τόπος : Αθανιστάν!!!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2274 Registration date : 03/09/2009
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 27 Μαρ 2014 - 0:32 | |
| Ναι ρε γ@μωτο όλο κενα και αργιες και....και... Το επεισόδιο καλό ήταν αν και με κουράζουν ώρες ώρες κάποιες σκηνες! Ευτυχώς βλέπω το Originals και συνερχομαι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Πεμ 27 Μαρ 2014 - 2:59 | |
| εγω γενικα εχω βαρεθει απειρα... μονο για τα ματια του ντειμον παρακολουθω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 22 Απρ 2014 - 23:47 | |
| ειδα το 17..ενταξει δεν μπορω να πω καλο ηταν,αλλα λειπει αυτη η σπιθα που ειχαν οι προηγουμενοι κυκλοι..!! Βεβαια απο την αλλη κουκλι ο Ντειμον...!!!
| |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 23 Απρ 2014 - 0:08 | |
| Είμαι πίσω αλλά δεν βαριέσαι... - 5χ12:
- 5χ13:
| |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τετ 23 Απρ 2014 - 0:55 | |
| Ειδα το 5χ18 τρομερο επεισοδιο .... Το ξερω οτι ειμαι η μονη που θελει Στεφαν με την Ελενα | |
|
| |
| Vampire Diaries - TV Series | |
|