Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 26 Ιαν 2014 - 2:07
Ok μόλις είδα κι το 11ο (100ο) επ. κι θέλω να μου λύσετε μια απορία,
5x11:
Είναι αλήθεια ότι γλιτώσαμε απ'την μίρλα/πάρλα/κλάψα της Ελένα κι ότι τώρα θα βλέπουμε μόνο το Κατερνιώ σε όλο της το μεγαλείο;! Κι αν ισχύει αυτό τότε το Ελενάκι που στο καλό πήγε;;; όχι ότι με νοιάζει αλλά κουβέντα να γίνεται ρε αδελφέ... Πάντως ένα είναι το σίγουρο τα αδέλφια Salvatore θα τρέχουν πάλι... Πάντως δεν μπορώ να πω, ευχαριστήθηκα πολλές σκηνούλες σε αυτό το επ. 'Τα χαΐρια της Κάρολίνας στο δάσος με τον Θεό απ'την Νέα Ορλεάνη', 'Την διάσωση του Μάτι απ'την γλυκιά blondie, απ'την Νέα Ορλεάνη', την μικρή σκηνή του ¶λαρικ , (φέρτε πίσω τον hunter το κερατό μου, φέρτε τον πίσω κάτι .. τέλος πάντων), εντάξει οκ Τζέννα αλλά πολύ λίγο... κι η σκηνή με Steferine αλλά δεν πιάνεται επειδή η σκρόφα bitch το'κανε στο τέλος το θαύμα της... Τι είναι αυτή μωρέ παιδάκι μου;;;!!!! Ξεπερνάει την Μοργκάνα λε Φεύ ακόμα! Το άλλο το λυκόσκυλο γιατί γύρισε πίσω ήθελα να'ξερα...;;!! Πολύ γέλασα με την στιγμή αμηχανίας της άλλης blondie που μόλις εμφανίστηκε ο άλλος έβγαλε τον σκασμό χαχαχαχα (καλά να πάθεις, λούσου τα τώρα! άντε να σε δω... αν κι τέτοιες στιγμές δεν πρόκειται να ξαναζήσουμε δυστυχώς... ) Θα μας μείνουν αξέχαστες...
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 26 Ιαν 2014 - 2:12
Σπόιλερ:
νομιζω πως το νταβαντουρι με τον κλαους εγινε απλα για να γινει...οχι οτι παραπονιεμαι...οσο για το μπαζο...νομιζω πως ειναι καπου κλεισμενη μεσα στο σωμα της.
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 26 Ιαν 2014 - 11:16
Αρχιζει και με κουραζει αφανταστα αυτη η σειρα. Το τελευταιο δεν το εχω δει ακομα...αν και μου ειπαν οτι υπαρχει σκνη Κλαους μεσα οποτε για αυτο και μονο θα κατσω σημερα να το δω.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Κυρ 26 Ιαν 2014 - 12:27
Υπαρχει σκηνη Κλαυς και πραγματικα αξιζει να τη δεις γι αυτο το λογο,εμφανιζεται και ο Αλαρικ για λιγο...αλλα ειναι λιγακι κουραστικη...πρεπει να κανουν κατι να την αλλαξουν δραματικα..
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 31 Ιαν 2014 - 20:56
Σπόιλερ:
επιτελους επεστρεψε ο παλιος κακος Damon που ολοι αγαπησαμε! ο Stefan οσο και να τον αγαπω εχει αρχισει να με εκνευριζει γιατι δεν γινεται να ειναι τοσο καλος και τοσο υπερανω. εχω αρχισει να αναπολω τον Ripper Stefan... η Katherine ειναι οπως παντα Katherine! θα τους παιδεψει 2-3 επεισοδια , ο Stefan θα την καταλαβει και μαζι με τον Damon θα συνεργαστουν με την Bonni για να επαναφερουν την Εlena εαν μεχρι τοτε δεν τα εχει καταφερει απο μονη της! την Caroline παλι σχεδον την λυπηθηκα... σχεδον
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 31 Ιαν 2014 - 22:20
Σπόιλερ:
Μεσα πεφτεις γτ το εχουμε ξαναδει το εργακι...κι εγω την λυπηθηκα την καημενη την Καρολαιν...ο μοναδικος που δεν εχει παρει εκει μεσα ειναι ο Στεφαν...αφου παρει και αυτον μετα θα πρεπει να ξεκινησει με τα κοριτσια.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Παρ 31 Ιαν 2014 - 22:50
evi έγραψε:
Σπόιλερ:
Μεσα πεφτεις γτ το εχουμε ξαναδει το εργακι...κι εγω την λυπηθηκα την καημενη την Καρολαιν...ο μοναδικος που δεν εχει παρει εκει μεσα ειναι ο Στεφαν...αφου παρει και αυτον μετα θα πρεπει να ξεκινησει με τα κοριτσια.
Κατσε να τελειωσει η σεζον εχουμε μελλον ακομα. Και αν οχι φετος την επομενη σεζουν ολο κια κατι θα κανει...
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Σαβ 1 Φεβ 2014 - 9:57
Λοιπον εγω κοριτσια για το 11 επεισοδιο εχω να πω οτι ξενερωσα τρομερα...
Σπόιλερ:
Καταρχας ολη αυτη η παρελαση των γκεστ ηταν τελειως περιττη και εγινε μονο για επετειακους λογους- 100ο επεισοδιο και τα σχετικα.. Οχι οτι με χαλασε που τους ειδα αλλα μου ηρθαν...καπως μαζεμενα! Η Καθριν πεθαινει, ο Στεφαν λεει στον Ντεημον να προσπαθησει με την Ελενα, η Ελενα μαθαινει οτι εχει γινει στο μεταξυ, ο Ταιλερ, η Ρεμπεκα γυριζουν (γιατι?) και η Καρολαιν κανει σεξ με τον Κλαους- που αυτο απο μονο του σε σοκαρει αρκετα για ενα μονο επεισοδιο κι αυτοι το "θαψανε" μαζι με ολα τα υπολοιπα!! Και στο τελος εχουμε και την εκπληξη με την Καθριν που μου την εδωσε πολυ γιατι τωρα δεν προκειται να δουμε Ντελενα ουτε με κυαλια!!! Ασε που χαθηκε ο ρομαντισμος και το συναισθημα απο τη σειρα γενικοτερα, λες και ξενερωσαν ολοι με ολους και απλα το κανουν για ξεχαρμανιασμα ή για να περασει η ωρα... Δεν ξερω...για μενα εχει πιασει πατο κι επισημα η σειρα μετα απο αυτο.. Και θα υπαρξει και συνεχεια??????!!!!!!!!!!!
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Vampire Diaries - TV Series Τρι 4 Φεβ 2014 - 17:35
Σπόιλερ:
Καταρχην εχω να πω πως το 12 ηταν σχετικα καλο επεισοδιο σε σχεση με τα ταλευταια που εχουμε δει. Δεν ξερω για εσας εγω παντως ελιωσα στην ερωτικη εξομολογηση του παιδιου μου Και τι δεν θα εδινα να ημουν εγω απεναντι του !!!!!!!! ( ο νυστικος καρβελια ονειρευετε ) Λυπηθηκα αρκετα την Καρολαιν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Ταιλερ γιατι το πηρε τοσο κατακαρδα!!! Αυτος την χωρισε στο κατω κατω !!! Αντε να παει απο εκει που μας ηρθε, λεω εγω.... Οσο για την Καθριν-Ελενα και το οτι θελει τον Στεφαν τι να πω??? Ντελενα δεν χορτασαμε καθολου !!!! Οι ιδιες μ@λ@κιες θα γινουν παλι !!!!!