| ΒιβιλιοΝεα!! | |
|
+12panagiota xrysanthi Kimberly $ofi@ + Edward WhiteQueen magica ΕΡΗ alexandra13 AspaKorth Dalia ZetaPattinson nicky_cullen 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 18:02 | |
| βασικα ειναι "κλασσατα" αρλεκιν απο οτι εχω καταλαβει! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 18:12 | |
| Α γεια σου!! | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 18:52 | |
| Διαβαζω για εκατοηριοστη φορα τον "Μπρουτζινο Καβαλαρη" | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 18:57 | |
| Δεν σε αδικω! Ειναι απο τις καλυτερα βιβλια που μπορει καποιος να πιασει. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 19:26 | |
| | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 20:31 | |
| και το επομενο που θα ξαναδιαβασω ειναι "Το Τριανταφυλλο του χειμωνα" | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 21:33 | |
| Πρωτα Αλεξαντερ.....μετα Σιντ τι αλλο να ζητησει κανεις? | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 22:17 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Χρυσάνθη αυτα που διάβασα εγω ειναι αυτο που είπε η Ελινα....πιο ρομαντικα οχι ερωτικα με την γνωστη εννοια που ξερουμε.Να σου πω την αληθεια εμενα σαν αρλεκιν μεγαλυτερου μεγεθους μου έκαναν.Αλλα απο τα αρλεκιν που δεν εχουν πικαντικες σκηνες.
από το λίγο που διάβασα από τα αποσπάσματα, και εγώ αυτό κατάλαβα πολύ ¶ρλεκιν μου θύμισε | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 22:38 | |
| ναι ειναι τυπου αρλεκιν αλλα ποιοτικα αρλεκιν
οι ιστοριες τους ειναι πολυ ωραιες(οι περισσοτερες) | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 22:45 | |
| Εμενα μου αρεσε αυτη της Νορας Ρομπερτς με τα αδερφια.Θα βγουν και οι συνεχειες με τα αλλα αδερφια!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 22:56 | |
| Από την Πέμπτη 3 Απριλίου, ξεκινάει η διανομή στα βιβλιοπωλεία του πολυαναμενόμενου μυθιστορήματος του DANIEL H. WILSON, ROBOPOCALYPSE“Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι, αρχικά, ο εχθρός είχε τη μορφή πραγμάτων της καθημερινότητας: αυτοκίνητα, κτίρια, τηλέφωνα. Αργότερα, όταν άρχισαν να σχεδιάζουν τους εαυτούς τους, τα ρομπότ έδειχναν οικεία αλλά παραμορφωμένα, λες και επρόκειτο για ανθρώπους και ζώα από κάποιο άλλο σύμπαν, φτιαγμένα από κάποιον άλλο θεό”.
Στο άμεσο μέλλον, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή που κανείς δεν θα προσέξει, όλη η εντυπωσιακή τεχνολογία που κυβερνά τον κόσμο μας θα δυσλειτουργήσει αυτόβουλα. Θα ενωθεί… και θα αρχίσει να στρέφεται εναντίον μας. Μια πανίσχυρη τεχνητή νοημοσύνη με το όνομα ¶ρκος, υιοθετώντας την προσωπικότητα ενός ντροπαλού αγοριού, δικτυώνεται και είναι αδύνατο να αναχαιτιστεί. Αρχίζει, εν αγνοία των ανθρώπων, να παίρνει τον έλεγχο των “έξυπνων αυτοκινήτων”, της διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, της εναέριας κυκλοφορίας, των δικτύων υπολογιστών – ολόκληρου του παγκόσμιου συμπλέγματος που ρυθμίζει τις ζωές μας.
Τους πρώτους μήνες, μόνο μερικές σποραδικές βλάβες υποπίπτουν στην αντίληψη κάποιων ανθρώπων σε όλη την υφήλιο. Η Λόρα Πέρεζ, μια μόνη μητέρα και μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, διαισθάνεται μία απειλητική νέα αντίληψη στην “έξυπνη” κούκλα της κόρης της. ο κύριος Τακέο Νομούρα, ένας μοναχικός Ιάπωνας εργένης και εφευρέτης, γίνεται θύμα του οικιακού ρομπότ συντρόφου με το οποίο μοιράζεται τη ζωή του. ο Πολ Μπλάντον, ένας Αμερικάνος στρατιώτης που υπηρετεί στο Αφγανιστάν, γίνεται μάρτυρας της βίαιης κατάρρευσης μίας “μονάδας ειρήνευσης” που βρίσκεται υπό την επίβλεψή του. κι ένας αντικοινωνικός χάκερ στο Λονδίνο διεισδύει κατά λάθος σε ένα μυστικό δίκτυο – και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μία ανατριχιαστική οντότητα η οποία αντιστρέφει τους όρους του παιχνιδιού και αρχίζει να τον παρακολουθεί ανελέητα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται την αυξανόμενη κρίση μέχρι να είναι πολύ αργά. Σε μια χρονική στιγμή που θα γίνει αργότερα γνωστή ως Ώρα Μηδέν όταν ο πόλεμος των ρομπότ θα πυροδοτηθεί ξαφνικά, το ανθρώπινο είδος και θα αποδεκατιστεί, και, ίσως, για πρώτη φορά στην ιστορία, θα ενωθεί. http://platypusbooks.blogspot.gr/2014/04/robopocalypse-daniel-h-wilson-3414.html | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 2 Απρ 2014 - 23:00 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Εμενα μου αρεσε αυτη της Νορας Ρομπερτς με τα αδερφια.Θα βγουν και οι συνεχειες με τα αλλα αδερφια!!
Δεν θυμαμαι να εχω διαβασει βιβλιο της Νορα Ρομπερτς κ να μην μου εχει αρεσει | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 3 Απρ 2014 - 1:19 | |
| πλατυπους...οποτε μαλλον θα το παρω. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 3 Απρ 2014 - 1:47 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 3 Απρ 2014 - 2:00 | |
| κι εμενα το ολο θεμα ρομποκοπ με ψιλοχαλαει λιγακι | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 3 Απρ 2014 - 9:20 | |
| Και εμένα το ίδιο.Δεν μου κάνει τοσο κλικ υποθεση...ειναι σαν να διαβαζω τον εξολοθρευτη. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 6 Απρ 2014 - 22:21 | |
| Χωρίς ελπίδα HopelessΠεριγραφή "Αν είχατε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ήρεμη ζωή μέσα σε ένα ψέμα ή σε μια αλήθεια που πονάει βαθιά και φέρνει τα πάνω κάτω, τι θα επιλέγατε;" Η Σκάι, ένα δεκαεφτάχρονο κορίτσι που ζει μια προστατευμένη ζωή με τη θετή της μητέρα, θυμάται ελάχιστα το παρελθόν της. Μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Χόλντερ, ο οποίος την κάνει να νιώσει πράγματα που ούτε καν ήξερε ότι μπορούσε. Η Σκάι τον ερωτεύεται σχεδόν κεραυνοβόλα, όπως και εκείνος άλλωστε. Ανάμεσα στα συναισθήματα που νιώθει και το φόβο που της προκαλεί το μυστήριο της ζωής του, τα μυστικά του παρελθόντος που και οι δυο είχαν θάψει βαθιά μέσα τους θα βγουν στην επιφάνεια. Είναι δυνατόν να νιώθουν ότι έχουν ζήσει μαζί ξανά μια δεύτερη ζωή; Ή μήπως τελικά συμβαίνει κάτι άλλο, κάτι που ούτε και οι ίδιοι δεν μπορούν να το διανοηθούν;Το έχει διαβάσει καμία?Ειναι καλό? | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 7 Απρ 2014 - 8:56 | |
| Το ονομα κατι μου λεει αλλα η υποθεση δεν μου θυμιζει κατι καλο φαινεται παντως | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 7 Απρ 2014 - 12:31 | |
| Και εμένα μου λέει κάτι αλλά εχει κολλήσει το μυαλό μου.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
AspaKorth The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 10 Απρ 2014 - 9:19 | |
| μου φαινεται παρα πολυ καλο | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 10 Απρ 2014 - 19:18 | |
| Πλατυπους αρα εγγυηση!
Καλα το εξώφυλλο δεν υπάρχει...καταπληκτικό! Και η υποθεση φαίνεται συγκλονιστική! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 10 Απρ 2014 - 21:07 | |
| ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 10 Απρ 2014 - 22:14 | |
| Ε ναι....απο τους άλλους ακομα περιμενουμε!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 10 Απρ 2014 - 22:20 | |
| Στην καρδιά του παγωμένου χειμώνα της Φινλανδίας, μέσα στον σκοτεινό θάλαμο ενός σχολικού εργαστηρίου φωτογραφίας, στεγνώνουν κρεμασμένα ένα σωρό πλυμένα χαρτονομίσματα. Χιλιάδες ευρώ πιτσιλισμένα με αίμα. Η δεκαεφτάχρονη Χιονάτη ¶ντερσον δεν ανακατεύεται σε ξένες δουλειές. Αλλά τα ματωμένα λεφτά που βρίσκει ανατρέπουν τα πάντα στη ζωή της: αναζητώντας τα ίχνη τους θα βρεθεί μπλεγμένη σε κυκλώματα ναρκωτικών και διαφθοράς. Και θα ριχτεί σΆ έναν θανάσιμο αγώνα δρόμου για να σώσει τους φίλους της και τον εαυτό της. Όταν θα δει το ίδιο της το αίμα να χύνεται στο χιόνι, θα είναι ίσως πολύ αργά…επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου στις 7 Απριλίου | |
|
| |
| ΒιβιλιοΝεα!! | |
|