| ΒιβιλιοΝεα!! | |
|
+12panagiota xrysanthi Kimberly $ofi@ + Edward WhiteQueen magica ΕΡΗ alexandra13 AspaKorth Dalia ZetaPattinson nicky_cullen 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 4 Μάης 2014 - 14:10 | |
| παιζει να ναι το μοναδικο της Mead που δεν εχω διαβασει ακομη. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 4 Μάης 2014 - 15:09 | |
| παιζει να ειναι το μοναδικο της Mead που με ιντριγκαρει να το διαβασω | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 4 Μάης 2014 - 19:47 | |
| Γουστα... | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 4 Μάης 2014 - 20:22 | |
| Αδιαφορη με αφήνει........ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 4 Μάης 2014 - 21:08 | |
| οτι δικο της εχω διαβασει αξιζει οποτε θα το τιμησω. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 4 Μάης 2014 - 22:05 | |
| Και εγω το ιδιο.Συνηθως τα βιβλια της ειναι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο.Οποτε θα το τιμησω!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 4 Μάης 2014 - 22:46 | |
| αμα τελειωσει και το bloodlines θα πρεπει με κατι να ασχολουμαι. | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 5 Μάης 2014 - 0:51 | |
| Εχει διαβασει κανεις το βιβλιο ''το 5ο κυμα'' του ρικ γιανσευ, εχω ακουσει καλες κριτικες.
| |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 5 Μάης 2014 - 8:49 | |
| Ειμαι κι εγω μεγαλη θαυμαστρια της Mead αλλα το συγκεκριμενο δεν μου πολυαρεσει εκ πρωτης οψεως | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 12 Μάης 2014 - 15:47 | |
| Σύντομα κοντά σας από τις εκδόσεις Λιβάνη!
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. Η ¶ρια κατάφερε να σηκωθεί στα γόνατα, τρίζοντας τα δόντια για να αντέξει τη διαπεραστική στριγκλιά που τρυπούσε τα αφτιά της. Δεν μπορούσε να δει. Σκούπισε τα μάτια της για να διώξει τη θολούρα και, με πόδια που έτρεμαν, κατόρθωσε να σταθεί όρθια. Και τότε, κόντρα στην εκτυφλωτική λάμψη, είδε έναν ξένο να μπαίνει στο ξέφωτο. ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΡΟΜΑΝΤΖΟ
Εξόριστη από την πατρίδα της, την περιτειχισμένη πόλη της Ρέμβης, η ¶ρια ξέρει ότι οι ελπίδες της να επιβιώσει στον εξωτερικό έρημο τόπο –γνωστό ως Εργαστήρι του Θανάτου– είναι μηδαμινές. Αν δεν πέσει στα χέρια των κανίβαλων, θα την αφανίσουν οι βίαιες ενεργειακές θύελλες. Έχει μάθει από μικρή ότι ακόμα και ο αέρας που αναπνέει εκεί μπορεί να τη σκοτώσει. Και τότε η ¶ρια γνωρίζει έναν Έκθετο, που ακούει στο όνομα Πέρι. Είναι πρωτόγονος –ένας ¶γριος–, αλλά και η μόνη ελπίδα της να παραμείνει ζωντανή. Ο Πέρι, που κυνηγά για τη φυλή του σΆ ένα ανελέητο τοπίο, θεωρεί την ¶ρια υπερβολικά προστατευμένη και εύθραυστη, ό,τι θα περίμενε δηλαδή κανείς για μια Έγκλειστη. Ωστόσο, χρειάζεται και ο ίδιος τη βοήθειά της, αφού μόνο αυτή κρατάει το κλειδί για τη λύτρωσή του. Διαφορετικοί από κάθε άποψη, η ¶ρια και ο Πέρι αναγκάζονται να αποδεχτούν ο ένας τον άλλο προκειμένου να επιζήσουν. Η απίθανη συμμαχία τους σφυρηλατεί ένα δεσμό που θα καθορίσει τη μοίρα όλων όσοι ζουν κάτω από τον ξένο ουρανό. | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 12 Μάης 2014 - 16:47 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 12 Μάης 2014 - 17:30 | |
| Φαινεται αρκετα καλο...αλλα μαλλον ειναι σειρα..και σειρα απο Λιβανη σημαινει θα γερασεις και ακομα θα περιμενεις να ολοκληρωθει.Μα ειλικρινα εχει τοσες σειρες ανολοκλήρωτες τι ξεκιναει καινουργιες!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 12 Μάης 2014 - 17:35 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 12 Μάης 2014 - 17:43 | |
| Και μεχρι να βρουν αυτοι το μπεστ σελερ θα γεμισουμε εμεις με ανολοκληρωτες σειρες. Εχει πολλα αστερια απο οτι βλεπω και το τελευταιο βγαινει το 2014. Καλο ειναι αυτο...τουλαχιστον αν μας αρεσει εχουμε την επιλογη των αγγλικων. Ελινα εσυ το εχεις διαβασει? | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 12 Μάης 2014 - 18:21 | |
| Ωραίο φαίνεται κι αυτό αλλά... στη λίστα των βιβλίων έχω βάλει άλλα στο μάτι προς το παρόν καθότι θα κατέβω κέντρο αυτές τις μέρες να μορφωθώ. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 12 Μάης 2014 - 21:28 | |
| οχι Βασω δε με κεντρισε ιδιαιτερα...το δυστοπικο περιβαλλον στο οποιο γεννιεται ενας ερωτας απαγορευμενος/ασυνηθιστος και πρεπει να πασχισουμε να καταρρηψουμε το καθεστος/να νικησουμε το κακο ειναι ενα εργακι που εχω δει ουκ ολιγες φορες...οποτε ανν μου το εχουν προτεινει, δε δεν εχει κατι μπαμ να μου κεντρισει την προσοχη ή τουλαχιστον σεξ δε μπαινω στον κοπο...
ισως να το διαβασω καποια στιγμη αλλα εχω καλυτερα πραγματα να τρεξω.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 21 Μάης 2014 - 22:29 | |
| Στην ακτή έξω από τον Κόλπο της Ορλεάνης καθισμένα και παροπλισμένα δεξαμενόπλοια τεμαχίζονται στα διαλυτήρια της παραλίας. Τσούρμα ολόκληρα από παιδιά, γυναίκες και άντρες δουλεύουν σαν τα μυρμήγκια πάνω στα ναυάγια, ξεκολλώντας χαλκοσύρματα, ατσάλι, ό,τι μπορούν… Ο Νέιλερ δουλεύει χωμένος στα σωθικά των τάνκερ, μέρα με τη μέρα, παίζοντας τη ζωή του κορόνα γράμματα μέσα στους στενούς αγωγούς και πασχίζοντας για τον καθημερινό στόχο του τσούρμου του και για την επιβίωση. Ώσπου ξαφνικά, ύστερα από έναν δυνατό τυφώνα, βρίσκει ένα πολυτελέστατο κλίπερ μισοβουλιαγμένο στα βράχια στην άκρη της παραλίας κι έρχεται αντιμέτωπος με την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του: να γδύσει το ναυάγιο μαζεύοντας ό,τι μπορεί, ή να σώσει το μόνο άτομο που έχει μείνει ζωντανό στο καράβι: μια όμορφη και πλούσια κοπέλα, που θα μπορούσε να είναι το εισιτήριό του για μια καλύτερη ζωή…Έρχεται στις 11/6!https://www.goodreads.com/book/show/7095831-ship-breaker?ac=1Να σας προλαβω λεγοντας οτι ειναι αλλο ενα βιβλιο στη σειρα! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 22 Μάης 2014 - 9:25 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 22 Μάης 2014 - 11:36 | |
| δεν ξερω δε με πολυτραβαει...ισως καποια στιγμη αλλα δεν πολυψηνομαι! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 22 Μάης 2014 - 12:58 | |
| Εγω για καποιο λογο ψηνομαι...μαλλον θα το τιμησω το συγκεκριμενο!! Εντωμεταξυ η λιστα μου εχει μεγαλωσει υπερβολικα πολυ!! | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Παρ 23 Μάης 2014 - 1:32 | |
| φαινεται καλο θα εχει και συνεχειες? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Παρ 23 Μάης 2014 - 1:50 | |
| | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 25 Μάης 2014 - 9:39 | |
| Έχω 3 ώρες περίπου που διάβασα σχεδόν τα πάντα στο Bella's Library. Συμπέρασμα: Θέλω να αγοράσω πολλά βιβλία!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 25 Μάης 2014 - 15:09 | |
| κι εμενα η λιστα ειναι τεραστια. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 26 Μάης 2014 - 0:08 | |
| Χα! Φαντάσου η δική μου Ένα θα πω: δεν αγόρασα -ακόμη- τις Δαιμονικές μηχανές! | |
|
| |
| ΒιβιλιοΝεα!! | |
|