| ΒιβιλιοΝεα!! | |
|
+12panagiota xrysanthi Kimberly $ofi@ + Edward WhiteQueen magica ΕΡΗ alexandra13 AspaKorth Dalia ZetaPattinson nicky_cullen 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 26 Μάης 2014 - 1:04 | |
| Φτου σου. | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 26 Μάης 2014 - 9:28 | |
| Φτου σου και απο εμενα Παναγιωτα !!!! Και πέρα απο την πλάκα να τα βάλεις πρωτα στην λίστα σου !!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 26 Μάης 2014 - 14:40 | |
| Τοσα χρονια της φωναζω...τπτ.... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 26 Μάης 2014 - 17:31 | |
| Παναγιωτα...φτου σου και απο εμενα... Χωρις να θελω να πω μεγαλα λογια...αλλα οι δαιμονικες μηχανες να μπουν πρωτα στην λιστα σου. Ολα τα αλλα μπορουν να περιμενουν!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τρι 27 Μάης 2014 - 6:53 | |
| Δεν είμαι γραμματόσημο να με φτύνετε! Το ξερα πως θα αντιδρούσατε έτσι! Έχω ξαναπεί ότι τα οικονομικά είναι λίγο χάλια και έχω πολλές ελλείψεις στη βιβλιοθήκη μου... Δεν είναι στη σημερινή μου παραγγελία αλλά θα είναι στην επόμενη. Θα είναι τα πρώτα αναγνωσματα του καλοκαιριού. | |
|
| |
Bitten Pillows Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 44 Τόπος : xania Αριθμός μηνυμάτων : 728 Registration date : 18/12/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Inflict Pain with Thoughs
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τρι 27 Μάης 2014 - 13:24 | |
| υπαρχει ενα σιτε με 7ε κ διαβαζεις οσα βιβλια θες αλλα ειναι στα αγγλικα......αυτο εχω εγω...www.scribd.com το σαιτ.καποια βιβλια που ειναι στη λιστα μου να τα διαβασω τα πηρα απο εκει. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τρι 27 Μάης 2014 - 14:33 | |
| Bitten Pillows...ειχαμε καιρο να σε δουμε!!Ελπιζω να σε βλεπουμε πιο τακτικα!! Παναγιωτα μου...σε καταλαβαινουμε...εχω ηδη γεμισει μια λιστα με βιβλια που θελω να αγορασω αλλα προεκυψαν και αλλα εξοδα οποτε τα αγοραζω σιγα σιγα δυστηχως. Πνατως με την πρωτη ευκαιρια τιμησε τα!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 28 Μάης 2014 - 0:56 | |
| - Bitten Pillows έγραψε:
- υπαρχει ενα σιτε με 7ε κ διαβαζεις οσα βιβλια θες αλλα ειναι στα αγγλικα......αυτο εχω εγω...www.scribd.com το σαιτ.καποια βιβλια που ειναι στη λιστα μου να τα διαβασω τα πηρα απο εκει.
Σε ευχαριστώ πολύ Βitten Pillows! Η αλήθεια είναι ότι κάποτε χρησιμοποιούσα το scribd συχνά. Στην πορεία όμως διαπίστωσα πως ήταν ''κλειδωμενο'' και άνοιγε μόνο με συνδρομή. Πριν λίγες μέρες έμαθα πως μπορείς πολύ εύκολα να το ''ξεκλειδώσεις'' χωρίς να πληρώσεις! Βέβαια, τα αγγλικά είναι ένα θέμα ζόρικο για μένα αλλά έχω βαλει στόχο να το ξεπεράσω. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 28 Μάης 2014 - 22:38 | |
| καλα αν κανατε μουσκεμα την παναγιωτα...εμενα να υποθεσω θα με φτυνετε με κουβαδες που δεν εχω επενδυσει ουτε καν τα θανασιμα... μεσα στο καλοκαιρι ευελπιστω για το 3-4 τωρα υπολοιπα απο χειμωνα... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 29 Μάης 2014 - 11:22 | |
| Ελινα εσυ διαβαζεις πολυ ανετα στα αγγλικα...η ηλεκτρονικη σου βιβλιοθηκη ειναι αξεπεραστη οποτε εισαι οκ.Για οσους ομως δεν τα κατεχουν τα αγγλικα τοσο καλα αναγκαστικα πρεπει να τα παρουν στα ελληνικα και υπαρχουμε και εμεις...που τα διαβαζουμε στα αγγλικα αλλα τα θελουμε και στην βιβλιοθηκη μας. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 29 Μάης 2014 - 11:32 | |
| μπα γερναω και εγω Βασω και το ματι δεν εχει τις παλιες του αντοχες...οπου μπορω και εγω βιβλια παιρνω και επειδη δεν αντεχω να εχω και ατελειωτες σειρες...αχ να ειχα λεφτα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 29 Μάης 2014 - 13:01 | |
| ονειρο ζωης | |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 11 Ιουν 2014 - 11:31 | |
| ουαου! φαινεται παρα πολυ καλο μου εχει λειψει να διαβασω καλο αστυνομικο βιβλιο | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 11 Ιουν 2014 - 18:27 | |
| ναι να ξεφυγουμε λιγο απο το υπερφυσικο που κατα τα αλλα το λατρευουμε!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 11 Ιουν 2014 - 18:57 | |
| | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 12 Ιουν 2014 - 8:32 | |
| ε δεν πειραζει οπως ειπε κ η Βασω το λατρευουμε!!! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 12 Ιουν 2014 - 12:25 | |
| καλα δεν παιρνω και ορκο...καλο ακουγεται τεσπα! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 12 Ιουν 2014 - 13:21 | |
| Ναι βρε μην σκας...ολα τα διαβαζουμε...και τωρα εχουμε και το καταλληλο τοπικ με τις ωραιες κατηγοριες να το θαψουμε αν δεν μας αρεσει. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 14 Ιουν 2014 - 2:11 | |
| Μόλις κυκλοφόρησε! Η ζωή της Ρεβέκκας πρόκειται να αλλάξει! Στην αρχή, οι αρχαίοι Θεοί δεν έπλασαν μόνο τη Γη. Δημιούργησαν τρεις ακόμα κόσμους: Τα Ηλύσια Πεδία, έναν παράδεισο στον οποίο ζούσαν οι ίδιοι. Τα Τάρταρα, τον σκοτεινό κόσμο των Δαιμόνων και των Τιτάνων, που κυβερνάται από την Αρχαία Θεότητα, τον Κρόνο και τέλος, τη Χώρα του Λευκού Ήλιου, όπου βρίσκονται όλοι οι ήρωες και τα πλάσματα των μύθων. Κένταυροι και Μινώταυροι, Κύκλωπες και Γοργόνες, Αμαζόνες και φτερωτά άλογα! ΣΆ αυτήν τη χώρα, ο Δημιουργός εναπόθεσε την Ιερή Φλόγα, την Κοσμική Πηγή Ενέργειας που κρατά το σύμπαν σε ισορροπία, και που θα πρέπει να προστατευτεί από τα Σκοτεινά τέρατα και τους Σατανικούς Θεούς που επιδιώκουν να την αρπάξουν, προκειμένου να καταστρέψουν όλους τους κόσμους. Ακούγοντας ότι η Ρεβέκκα είναι χαρισματική, ο Τουργκόθ, ο βασιλιάς του βασιλείου Μπιστ, οργανώνει την απαγωγή της. Όταν οι δυο τους θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο, θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει ένα παράξενο δέσιμο μεταξύ τους και τα πεπρωμένα τους θα σμίξουν για πάντα. Όμως, παρόλο που αρχίζουν να νιώθουν βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, είναι καταδικασμένοι να μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα... Το Ρεβέκκα Νιούτον, η Ιερή Φλόγα, είναι μια ιστορία επικών πολέμων, μεγάλων παθών, μυθικών πλασμάτων και αρχαίων Θεών. Ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα που φτάνει στον πυρήνα για το τι εννοούμε όταν μιλάμε για το Καλό και το Κακό. Μία ξεχωριστή και συναισθηματική περιπέτεια Φαντασίας, που παντρεύει με μεγάλη τέχνη το αρχαίο με το σύγχρονο, συνδυάζοντας τη μυθολογία με ατμοσφαιρικές θρυλικές μάχες, ρομαντισμό και μυστήριο.EDIT:ειναι αυτοτελες δεν ειναι σειρα βιβλιων!! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 14 Ιουν 2014 - 12:50 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 14 Ιουν 2014 - 13:03 | |
| να σου τους καταλαβαινω...και εγω προσωπικα πιο ευκολα θα επαιρνα φαντασιας απο ξενο συγραφεα παρα απο ελληνα...
το κακο ειναι οτι με αυτη την προκαταληψη χανονται και καλα πραγματα μεσα στο σωρο! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 14 Ιουν 2014 - 20:27 | |
| | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 15 Ιουν 2014 - 1:48 | |
| καλα κι αυτο που εκδωσαν δεν ειναι κι κανενα γνωστο οποτε δεν καταλαβαινω γιατι να μην το κανανε κι για ελληνα\ιδα συγγραφεα | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Κυρ 15 Ιουν 2014 - 1:55 | |
| δε διαφωνω οτι εχουμε ικανους ελληνες συγγραφεις ουτε δεν υπαρχουν και καλα βιβλια φαντασιας ελληνικα αλλα για μενα τουλαχιστον οι πιθανοτητες καλου βιβλιου φαντασιας απο ελληνα ειναι 5/10 ενω για ξενου 7-8/10 και δεν παιζει να δωσω λεφτα για κατι που ισως μπορει και να ειναι καλο...τα ξενα εχουν δοκιμαστει σε μια ευρύτερη αγορά απο τη δικη μας οποτε αν επιασαν εκει θα πιασουν και εδω στην τελικη ειναι αλλο πρεστιζ να πεις εκδιδω το βιβλιο της πχ Αδελαιντα Χοθορντ και αλλο της πχ Μαρικας Γεωργιου...
money makes the world go around darling...
| |
|
| |
| ΒιβιλιοΝεα!! | |
|