| ΒιβιλιοΝεα!! | |
|
+12panagiota xrysanthi Kimberly $ofi@ + Edward WhiteQueen magica ΕΡΗ alexandra13 AspaKorth Dalia ZetaPattinson nicky_cullen 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ZetaPattinson Midnight Sun Vampire
Τόπος : Forks!!! Αριθμός μηνυμάτων : 1738 Registration date : 11/09/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 3 Ιουν 2013 - 16:18 | |
| πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το τελευταίο βιβλίο που μας έδειξες.... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 3 Ιουν 2013 - 22:08 | |
| χαιρομαι που βοηθαω!!! επισης: Από την Παρασκευή 31 Μάιου 2013, η "Σεραφίνα" της Ρέιτσελ Χάρτμαν κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Δευ 3 Ιουν 2013 - 22:11 | |
| χμμμμ διάβασα την πλοκή του βιβλίου και μιλάει και για δράκους Μάλλον θα είναι κάτι το διαφορετικό | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τρι 4 Ιουν 2013 - 1:26 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 6 Ιουν 2013 - 11:39 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 8 Ιουν 2013 - 8:45 | |
| Μετά τον θάνατο του συζύγου της, η ζωή της Κέισσι είναι γεμάτη τύψεις και μοναξιά. Ο κόσμος της θα αλλάξει άρδην όταν θα ανακαλύψει το ημερολόγιο που άφησε πίσω της μια μυστηριώδης γυναίκα στο εστιατόριο όπου εργάζεται η Κέισσι. Οι συγκλονιστικές, ωμές εξομολογήσεις που περιέχει τη σοκάρουν και τη συναρπάζουν την ίδια στιγμή, και στο τέλος την οδηγούν στο S.E.C.R.E.T., μια μυστική εταιρεία που η αποστολή της είναι να βοηθάει γυναίκες να πραγματοποιήσουν τις πιο μύχιες ερωτικές φαντασιώσεις τους. Η Κέισσι θα περάσει από δέκα στάδια που, απελευθερώνοντάς την, θα ξυπνήσουν όχι μόνο το σώμα, αλλά και την ίδια της την ύπαρξη, δίνοντάς της μια πρωτόγνωρη αυτοπεποίθηση, που τη μεταμορφώνει και της δίνει το θάρρος να ζήσει πραγματικά. Το S.E.C.R.E.T. είναι ένα μυθιστόρημα σαγηνευτικό, απελευθερωτικό και συγκινητικό, για τη μαγική δύναμη ενός κόσμου όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα.Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 8 Ιουν 2013 - 9:36 | |
| Αυτό το είδα προχθές στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου κι μπορώ να πω πως μου κίνησε το ενδιαφέρον... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 8 Ιουν 2013 - 13:19 | |
| κι εγω το ειδα...αν και δεν με εξιταρε ιδιαιτερα. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 8 Ιουν 2013 - 13:56 | |
| ουτε κ εγω μπορω να πω οτι με κατενθουσιασε ετσι οπως το ειδα....εχει καπου νομιζω κ ενα αποσπασμα απο το πρωτο κεφαλαιο αν θυμαμαι καλα...δεν το εχω διαβασει ομως | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 8 Ιουν 2013 - 15:25 | |
| δεν μπορώ να πω και ότι τρελάθηκα από αυτά τα λίγα που διάβασα | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 8 Ιουν 2013 - 17:59 | |
| συμφωνω με την αδερφη...κλασσικα αλλα το πηρε μια φιλη μου και ειπα να το βαλω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Σαβ 8 Ιουν 2013 - 18:20 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 12 Ιουν 2013 - 10:10 | |
| την αλλη Δευτερα κυκλοφορει "Το λάθος αστέρι" του John Green! «Είμαι ερωτευμένος μαζί σου», επέμεινε.
«Είμαι ερωτευμένος μαζί σου και δε με ενδιαφέρει να στερήσω από τον εαυτό μου την απλή απόλαυση του να λέω αλήθειες. Είμαι ερωτευμένος μαζί σου, και το ξέρω πως ο έρωτας είναι απλώς μια κραυγή στο κενό, πως η λήθη είναι αναπόφευκτη και πως είμαστε όλοι καταδικασμένοι, και θα έρθει η μέρα που ο κόπος μας θα γίνει ξανά σκόνη, ξέρω πως ο ήλιος θα καταπιεί τη μόνη γη που θα αποκτήσουμε, κι είμαι ερωτευμένος μαζί σου».
Όταν η Χέιζελ συναντά τον Ογκάστους, ανακαλύπτει στο πρόσωπό του ένα αδελφό πνεύμα και μαζί του θα μοιραστεί τους φόβους, τα άγχη, τους προβληματισμούς της, αλλά και μια αγάπη που αγγίζει τις πιο μύχιες γωνιές της ψυχής τους.
Οι δυο τους με ανατρεπτική αίσθηση του χιούμορ και ωμή ειλικρίνεια θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν από κοινού προσωπικές απαντήσεις σε καθολικά ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης...http://onlyforbooklovers98.blogspot.gr/2013/06/john-green.html | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 12 Ιουν 2013 - 12:47 | |
| Ενδιαφερον με μια πρωτη ματια...εχει πολυ καλες κριτικες τουλαχιστον | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 12 Ιουν 2013 - 13:39 | |
| μα τι ωραία περίληψη, τι λόγια αχχχ... | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 13 Ιουν 2013 - 9:25 | |
| Καλουλι ειναι... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 13 Ιουν 2013 - 11:37 | |
| Βρε κοριτσια κανενα νεοτερο για την Σκοτεινη ηρωιδα εχουμε? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 13 Ιουν 2013 - 11:42 | |
| ειχαν πει για Ιουνιο και εβγαλαν και αποσπασμα στα ελληνικα...περα απο αυτο εγνοειται η τυχη του! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 13 Ιουν 2013 - 13:37 | |
| κι εγω που το χα ψαξει μεσα στην εβδομαδα δεν βρηκα τπτ. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 13 Ιουν 2013 - 14:08 | |
| το βλεπω να το διαβαζω σε ebook αν δεν το βγαλουν συντομα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Πεμ 13 Ιουν 2013 - 14:34 | |
| δεν ξερω τι να πω...για ιουνη ειπαν οποτε ελπιζω μεχρι το τελος οντως να το βγαλουν...η να ανακοινωσουν κτ τελος παντων. | |
|
| |
magica Midnight Sun Vampire
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 3409 Registration date : 20/09/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 19 Ιουν 2013 - 15:50 | |
| Εγώ το διάβασα. Και δεν το συνιστώ ιδιαίτερα... Καλύτερο είναι το "Πρώτη Φορά " - evi έγραψε:
- κι εγω το ειδα...αν και δεν με εξιταρε ιδιαιτερα.
| |
|
| |
EliRose The Volturi
| |
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 19 Ιουν 2013 - 17:31 | |
| θα υπαρξει και δυο τελικα ε....δεν ξερω κατα ποσο θα ναι καλο γτ το βιβλιο σε σχεση με το φανφικ δεν... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: ΒιβιλιοΝεα!! Τετ 19 Ιουν 2013 - 17:32 | |
| αυτο ειναι 1.5... το 2 κυκλοφορησε απριλιο και εχει αλλους χαρακτηρες... EDIT: Escaping a cheating ex, finance whiz Sara Dillon's moved to New York City and is looking for excitement without a lot of strings attached. So meeting the irresistible, sexy Brit at a dance club should have meant nothing more than a night's fun. But the manner--and speed--with which he melts her inhibitions turns him from a one-time hookup and into her Beautiful Stranger.
The whole city knows Max Stella loves women, not that he's ever found one he particularly wants to keep around. Despite pulling in plenty with his Wall Street bad boy charm, it's not until Sara--and the wild photos she lets him take of her--that he starts wondering if there's someone for him outside of the bedroom.
Hooking up in places where anybody could catch them, the only thing scarier for Sara than getting caught in public is having Max get too close in private | |
|
| |
| ΒιβιλιοΝεα!! | |
|