| Νοέλια ΙΙ... | |
|
+11ΕΡΗ Thalia Nelly evi Dalia maria_likofos alexandra13 Fay1765 kati twilight1991 xrysanthi panagiota 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 17:27 | |
| Καλησπέρα σε όλους! Ξέρω πως έχω χαθεί τελευταία αλλά είναι για καλό σκοπό αφού το δεύτερο μέρος της Νοέλιας οδεύει προς το τέλος του και θα πάρει τον δρόμο του για έκδοση. Αλλά, υπάρχει ένα αλλά! Προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο τίτλο που να με συγκινήσει, οπότε ζητώ τη βοήθεια σας. Να σας θυμίσω πως το πρώτο βιβλίο λεγόταν: Νοέλια - η Προφητεία του Μαύρου Ρόδου. Το δεύτερο θα λέγεται και αυτό Νοέλια, ψάχνουμε όμως έναν υπότιτλο που θα ακολουθεί όπως και στο πρώτο! Θέλω να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να σκεφτείτε κάτι, ειδικότερα όσοι από εσάς έχετε διαβάσει το πρώτο βιβλίο και λίγο έως πολύ ξέρετε για τι μιλάει. Να τονίσω πως η επιλογή του τίτλου θα γίνει από εμένα σε συνεργασία με τις beta readers μου April και Έρη. Φιλική συμμετοχή η καλή μου φίλη και συγγραφέας Γιώτα Παπαδημακοπούλου. Εάν ένας από τους τίτλους που θα προτείνετε επιλεγεί, το μέλος που θα έχει κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση κερδίζει αυτόματα ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του βιβλίου με την κυκλοφορία του. Σε περίπτωση που δεν επιλέξουμε κανέναν τίτλο, όλοι όσοι θα κάνετε προτάσεις θα μπείτε σε μία κλήρωση και θα έχουμε έναν νικητή. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τη βοήθεια! edit Να υπογραμμίσω ότι οι προτάσεις είναι ανοιχτές για όλους, μπορεί να πάρει μέρος και η διαχείριση! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 18:50 | |
| Περιπλοκο Μαρακι...ειδικα απο την στιγμη που δεν εχουμε ιδεα τι γινεται... χρειαζεσαι κατι παρομοιο με τον πρωτο τιτλο...? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 20:11 | |
| Αφού έχετε διαβάσει το πρώτο βιβλίο, λίγο έως πολύ ξέρετε χαρακτήρες, πλοκή και πράγματα. Μπορείτε απλά να κάνετε προτάσεις σύμφωνα με αυτά που ξέρετε. ¶λλωστε δεν είναι επί της ουσίας διαγωνισμός, είναι βοήθεια σε εμένα που ψάχνω τίτλο. Μπορεί κάποιος από εσάς να σκεφτεί κάτι πολύ καλύτερο. ¶λλωστε, εγώ που ξέρω το στόρι και δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να βρω κάτι που να με συναρπάσει. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 22:01 | |
| Θα στύψουμε τα μυαλά μας!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 22:06 | |
| Με μέτρο Παναγιώτα, μη μου πάθετε και τίποτα! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 22:18 | |
| Νοέλια-Το άνθος της Ελπίδας/του Ονείρου Νοέλια-Τα ροδοπέταλα του Πολέμου Νοέλια-Η Αναγέννηση των Ρόδων γενικά το θες παλι σε τριανταφυλλοτετοιο ή να επεκταθω και περαιτερω;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 22:19 | |
| χα χα χα! Ωραίες προτάσεις Ελίνα. Να επεκταθείς όσο θέλεις! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| |
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 22:23 | |
| Χμμ... αν καταλήξω σαν τη Μπέλλα σίγουρα θα το ξαναπώ! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 22:35 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 22:38 | |
| Το δικό μου μυαλό άφησε εκτός τα τριαντάφυλλα! Σχεδόν.
Νοέλια- Η κυριαρχία του Μαύρου Ρόδου Νοέλια- Η εκπλήρωση της προφητείας Νοέλια- Η λύτρωση Νοέλια- Η ανατροπή της μοίρας | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 22:44 | |
| Να προσθέσω Νοέλια-το ποτάμι με τα ροδοπεταλα Νοέλια-ο γιος του νερου και των ροδων να βαλουμε και το υγρο στοιχειο με τα Σελκις... good job παναγιωτα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 23:01 | |
| Συνεχίστε έτσι, καλά το πάτε! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| |
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 23:16 | |
| Νοέλια-βροχή απο ροδοπέταλα Νοέλια-το λυκόφως της εριδας/πολέμου Νοέλια-το υδατινο ξορκι της ειρηνης Νοέλια-Ο χαμένος διαδοχος Νοέλια-Η πτωση του σφετεριστή βασιλια οτι θελω λεω κυριολεκτικα... I aim to please Χρυσανθη!! | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τρι 18 Ιουν 2013 - 23:54 | |
| Δεν εχω διαβασει το βιβλιο ακομααα! αλλα κατι θα κανουμε.. Καμοια περιληψη απο το επομενπ δεν εχουμε βρε αδερφε? να ξερουμε και εμεις τι να σκευτουμε δηλαδη.. εμμ για να δουμε νοελια-το μυστιμο της απελευθερωσεις νοελια-ο ιπποτης των σκιων/τηε ελπιδας νοελια-η ανθιση του ροδου νοελια-η πρωτη/τελικη/πραγματικη προφητεια νοελια-η ανατροπη των σκιων νοελια-ο δρομος προς το πεπρομενο νοελια-το μονοπατη του ονειρου/τρομου/των στοχασμων/ανατροπων Χμμ..μαλλον ειναι πλεον ξεκαθαρωοτι δεν εχω ιδεα γιατι πραγμα μιλαω.. αν μου ερθεο παντως κατι κατανου ειτε η αγια φωτησει εχει καλος.. καλη επιτυχια παντως! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τετ 19 Ιουν 2013 - 0:09 | |
| Αχ βρε Παναγιώτα που πήρες τον τίτλο έλεος... χμ τι να πω εγώ τώρα; Αααα!!! Νοέλια ~ Η αποκάλυψη της 'πραγματικής' προφητείας Νοέλια ~ Η στέψη του πραγματικού βασιλιά/διαδόχου Νοέλια ~ Η σωτηρία του Μαύρου Ρόδου Αν μου έρθει και μένα κάτι άλλο θα επανέλθω | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τετ 19 Ιουν 2013 - 0:30 | |
| Νοελια-Ο ερχομος του πρωινου ροδου Νοελια-το τελος του παραμυθιου Νοελια-η επιστροφη της ανοιξης Νοελια-το σημαδι του εκλεκτου Νοελια-Ροδοπεταλα και Σταχτες Νοελια-Ο Πολεμος των Ροδων Νοελια-Ο πριγκιπας του Αλικου/πορφυρου/κυανου ροδου | |
|
| |
twilight1991 Twilight Human
Ηλικία : 33 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 3 Registration date : 06/01/2009
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τετ 19 Ιουν 2013 - 0:53 | |
| Μιας και λάτρεψα το πρώτο βιβλίο και ανυπομονώ για το δεύτερο ελπίζω να βοηθήσω έστω δίνοντας και μια μικρή ιδέα! Νοέλια-Ο Ήλιος της ελπίδας Νοέλια-Το Ρόδο της ζωής Νοέλια-Η κληρονομιά του φωτός | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τετ 19 Ιουν 2013 - 1:18 | |
| Μαλλον πρεπει να διαβασω πρωτα το βιβλιο.. αλλα συνεχιζω ακαθεκτη! νοελια-η επανασταση των ιπποτων νεαλια-η αρχη των τελευταιωμ στοχασμων νοελια-το ανθος της ελπιδας νοελια-το τελευταιο δακρυ Θα βγει και τριτο βιβλιο? | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τετ 19 Ιουν 2013 - 1:32 | |
| ^όχι, το δεύτερο θα είναι και το τελευταίο. Νοέλια ~ Η κυριαρχία της πραγματικής προφητείας Νοέλια ~ Η Εκπλήρωση ενός ονείρου Νοέλια ~ Η διεκδίκηση του θρόνου του Μαύρου Θρόνου Νοέλια ~ Το τέλος της Προφητείας Αμάν βρε Ελίνα με κόλλησες... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τετ 19 Ιουν 2013 - 1:36 | |
| πες μου οτι φταιω κιολας!! Νοελια-Η Ενωση των Δυο Βασιλειων Νοελια-Ο κηπος με τα τριανταφυλλα Νοελια-Ο διαδοχος του θρονου Μαρια δωσε κανα hint...θα δινουμε τιτλους μεχρι του χρονου ετσι οπως παμε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τετ 19 Ιουν 2013 - 1:49 | |
| τώρα να το πω ότι δεν φταις , ψέματα θα είναι! Νοέλια ~ Η Συνθήκη μεταξύ δυο κόσμων Νοέλια ~ Η Αποκατάσταση της ειρήνης Νοέλια ~ Η ¶φιξη/επιστροφή του βασιλιά (lord of the rings το κάναμε το παραμύθι ) Νοέλια ~ Ο Πραγματικός ηγέτης/βασιλιάς του Μαύρου Ρόδου Νοέλια ~ Η λάμψη της αλήθειας/ ελπίδας/δικαιοσύνης Νοέλια ~ Η λύση του μυστηρίου του διαδόχου/βασιλιά/βασιλιά Νοέλια ~ Στα χνάρια του πραγματικού προσώπου του ηγεμόνα ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΈ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τετ 19 Ιουν 2013 - 1:52 | |
| Στοπ καλέ να πει και κανενας άλλος! | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Τετ 19 Ιουν 2013 - 1:54 | |
| πλακα πλακα 2 σελιδες γεμισαμε | |
|
| |
| Νοέλια ΙΙ... | |
|