| Νοέλια ΙΙ... | |
|
+11ΕΡΗ Thalia Nelly evi Dalia maria_likofos alexandra13 Fay1765 kati twilight1991 xrysanthi panagiota 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 1:53 | |
| και εγω θελω αλλα δε μου βγαινει!
το ειδωλο του Μαυρου Ροδου ειναι οκ...το ειδωλο του μαυρου ροδο στο νερο/θαλασσα κτλ ειναι μακρυναρι τυπου στις οχθες του ποταμου πιεδρα εκατσα και εκλαψα...
το υδατινο ειδωλο του μαυρου ροδο παλι μου ακουγεται καπως...
ειδωλο/αντανακλαση/αντικατοπτρισμος, καθρεπτης/κατοπτρο, γυαλι...αλλα συνωνυμα;; | |
|
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 11:44 | |
| καθρεφτισμα? κρισταλινο?(ωεραια λεξη) εμμ ξερω και εγω.. νεολια-τα κρισταλινα νερα του μαυρου ροδου (ή χωρις το "του μαυρπυ ροδου") ξεμεινα απο ιδεες | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 12:47 | |
| δυστυχώς το λαπτοπ μου με άφησε για... και τώρα πρέπει να κάνω υπομονή για να το φτιάξω επίσης δυστυχώς δεν έχει φώτοσοπ ο μεγάλος υπολογιστής μου και αν του το προσθέσω θα σέρνεται περισσότερο από όσο σέρνεται ήδη οπότε λιγάκι υπομονή και μόλις φτιάξω το λάπτοπ θα είμαι και πάλι όλη δική σας για να φτιάξω ότι θέλετε | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 13:27 | |
| πωωω πολύ ωραίες ιδέες!!!! Νοελια - η αντανάκλαση του λευκού ρόδου... (μιας και δεν εχω διαβάσει το πρώτο βιβλίο και δεν εχω ιδέα τι ρόλο παίζει το μαύρο ρόδο είπα να παίξω με το μαύρο-άσπρο που είχε πει η Μαρία!!!! ) | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 13:32 | |
| υπομονη χρυσανθη...
Νοελια-ο καθρεπτης με τα ροδα Νοελια-το καθρεπτισμα του ροδου
χμ... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 13:39 | |
| κι εγώ έχω ξεμείνει η αλήθεια είναι ...χμ... Νοέλια ~ ο αντικατροπτισμός των μαύρων ροδοπέταλων Νοέλια ~ η αντανάκλαση του Μαύρου Ρόδου... τα δωσα όλα μάλλον, δεν έχει κάτι άλλο να πει... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 13:58 | |
| Νοελια-το κρυσταλλενιο ροδο του βυθου Nοελια-θαλασσια ειδωλα του ροδου Νοελια-ο θαλασσιος/υδατινος καθρεπτης του ροδου Nοελια-το αιματοβαμμενο ειδωλο του ροδου Νοελια-ο ραγισμενος καθρεπτης (της αληθειας) | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 14:16 | |
| Το κρυστάλλινο μου άρεσε πολύ! ¶λλο ένα στοιχείο που σκέφτηκα μόλις τώρα ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε είναι τα μαργαριτάρια - μαργαριτάρι αντίστοιχα. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 14:26 | |
| το ροδινο μαργαριταρι πχ?? | |
|
| |
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 15:19 | |
| Εμμ.. νοελια-το κρισταλλινο μαργαριταρη των ιπποτων νοελια-η ανταλακλαση των μαργαροταριων νοελια-ο βυθος με τα κρισταλα νοελια-η επανασταση/αρπαγη/διεκδικηση του κροσταλλινου ροδου νοελια-ο καθρεπτης των μαργαριταρων/ροδων/κρισταλλων Μαλλον η μανια μου με τηβ λεξη κρισταλλο που τωρα που το βλεπω δεν.πρεπει να τη. γραφω και σωστα ειναι φανερη | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 22 Ιουν 2013 - 15:29 | |
| το μαργαριταρι του ροδου?? | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 10:56 | |
| Κόρες βλέπω σταματήσατε τις προτάσεις. Τι έγινε; Σας έπιασε η ζέστη ή στερέψατε από ιδέες; Η αλήθεια είναι πως προτείνατε αρκετούς τίτλους και θα πρέπει να σας πω ότι θα τους μαζέψω όλους και θα γίνει συμβούλιο! Συνεχίστε όμως να κάνετε κι άλλες προτάσεις αν έχετε κάποια ιδέα. Έχουμε μέρες μπροστά μας. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 12:38 | |
| Ειδα οτι τα κοριτσια εχουν πολλες ιδεες και οι πιο πολλες απο αυτες ειναι παρα πολυ καλες
δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο σαν ιδεα
Νοελια-Η Εκπληρωση της Προφητειας
η κατι τετοιο κατι που να ειναι σχετικο με την προφητεια γιατι αν και στο πρωτο βιβλιο φαινεται οτι τελικα ειναι ενα ψεμμα δε νομιζω οτι θα ειναι ετσι...ε Μαρια?????????? | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 13:19 | |
| Νοελια-το ματωμενο φεγγαρι της αυγης Νοελια-το ματωμενο/αιματοβαμμενο μαργαριταρι του ροδου Νοελια-τα ματωμενα δακρυα του ροδου
συγγνωμη Μαιρη με τουτα και με κεινα σε ψιλοξεχασα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 14:00 | |
| χα χα χα! ¶σπα, για ευνόητους λόγους δεν θα απαντήσω στην ερώτηση σου. Υπομονή γύρω στους τρεις μήνες ακόμα και θα τα μάθεις όλα αναλυτικά. Είχα πάντως μία κουβέντα και λέγαμε ότι θα θέλαμε τη λέξη "βασιλιάς" μέσα στον τίτλο. Δεν ξέρω αν είμαι απόλυτα σύμφωνη με αυτό ακόμα αλλά για να δούμε τι μπορούμε να φτιάξουμε με τον βασιλιά. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 14:18 | |
| Νοελια-: Ο βασιλιας της υποκρισιας Ο βασιλιας του καταστραμενου ροδου ο βασιλιας που σκοτεινιασε το ροδο οι δυο βασιλιαδες η ανατολη του βασιλια ο ιπποτης βασιλιας τα δακρυα του ψευτη βασιλια ο βασιλιας της προφητειας ο βασιλιας του υδατινου ροδου/ροδου του βυθου ο νοθος βασιλιας ο βασιλιας του ματωμενου θρονου η συνωμοσια του βασιλια το μαργαριταρενιο στεμμα του βασιλια... στεψη κατω απο τον αλικο ηλιο η αυγη του νεου βασιλια long live the king!(:lol) | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 16:35 | |
| Με αφορμή το song χθες βράδυ, Μαρία ξέρεις εσύ...
Νοέλια ~ Όταν πέφτουν τα Μαύρα Ρόδα/Πέταλα Νοέλια ~ Η ένωση του Μαύρου Ρόδου με το βασιλιά Νοέλια ~ Η αγάπη του Βασιλιά και/για το Μαύρο Ρόδο Νοέλια ~ Κρυστάλλινα νερά και Μαύρα Ρόδα Νοέλια ~ Η πληγή του Ρόδου κι ο πόνος του βασιλιά | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 18:07 | |
| το ταξίδι του βασιλιά στα κρυσταλινα/μαύρα νερα Η αντανάκλαση του βασιλιά Ο πραγματικός βασιλιάς Η πτώση του βασιλιά Η υπόσχεση του βασιλιά ¶κυρα όλα αλλά δεν μου έρχεται κάτι... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 18:19 | |
| Νοελια-ο Βασιλιας με τα λευκα ροδα Νοελια-τα ψεματα του βασιλια Νοελια-Τα αγκαθια του βασιλια Νοελια-Ο αγκανθινος θρονος του Βασιλια Νοελια-O βασιλιας των μαραμενων ροδων Νοελια-η ροδινη πανοπλια του βασιλια Νοελια-ο βαλες/ρηγας/νταμα με τα/των ροδα/ροδων(σκεψου εξωφυλλο με τραπουλοχαρτο αλλα αντι για καρδιες,σπαθια κτλ ροδα... ) Νοελια-η ερωμενη του βασιλια Νοελια-Ο θρυλος του βασιλια του Μαυρου Ροδου Νοελια-η επιστροφη του βασιλια/Ο αρχοντας των ροδων( ) και μιας και το ξεφτιλησαμε NOELIA-THIS.IS.RODANTHA!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 18:29 | |
| χαχαχαχα!!!! Τα δύο τελευταία είναι θεϊκα!!!! Τα ψέματα του βασιλιά Το ρόδο του βασιλιά Η αποκάλυψη της αλήθειας Το μυστικό του βασιλιά Η απάτη του βασιλιά Ο σπασμένος/ραγίσμενος καθρέπτησ του βασιλιά Τα κομμάτια του καθρέπτη Ο καθρέπτησ του μαύρου ρόδου το μυστικό του ρόδου Η αλήθεια για την προφητεία... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 19:55 | |
| Νοελια-ο κρυσταλλινος βασιλιας νοελια-ο ανεμος των μαργαριταριων νοελια-τα δακρυα του βασιλια
θα επανελθω αργοτερα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Σαβ 29 Ιουν 2013 - 23:05 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Κυρ 30 Ιουν 2013 - 3:33 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Κυρ 30 Ιουν 2013 - 10:42 | |
| Μπα, νομίζω ότι αυτόν με τις έξι συζύγους όπου τις δύο τις εκτέλεσε κιόλας κανείς δεν τον ξεπερνάει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια ΙΙ... Κυρ 30 Ιουν 2013 - 16:19 | |
| ^Λες ε;;; νομίζω πως ο Γκάμπριελ τον ξεπερνάει, γιατί η δεύτερη (Κάθριν Χάουαρντ) μια χαρά την άξιζε την εκτέλεση, απλά το λάθος του Ερρίκου ήταν που παντρεύτηκε τόσο μικρή κοπέλα, καλά γενικότερα το λάθος του ήταν που παντρεύτηκε 6 γυναίκες αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. | |
|
| |
| Νοέλια ΙΙ... | |
|