Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 26 Φεβ 2014 - 23:12
Kostantinos έγραψε:
Καλα ακουγονται αυτά αλλά αν είναι να αγοράσω τα βιβλια και να περιμένω το 2018 η το 20 για τα υπόλοιπα 2 χέστο καλύτερα..! Νομιζα οι συγγραφεις είχαν κάποιο deadline οσον αφορά την εκδοση των βιβλιων τους :/
Καλωςηρθες στον κοσμο μας!
Σε τετοιες σειρες ειναι λιγο δυσκολο να βγαλουν ενα βιβλιο το χρονο. Θελει σιγουρα πολυ περισσοτερο χρονο ο συγγραφεας.
Και εμενα πάντως μου την σπαει αυτη η αναμονη.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 26 Φεβ 2014 - 23:16
Εγω διαβαζα το παντοτινα δικη σου.....τι να πω....δεν θελω να κατηγορω την ελληνικη λογοτεχνια αλλα ειμαστε πολυ πισω. Λιγες ειναι αυτες που κανουν την διαφορα. Βαριομουνα πραγματικα πολυ....πολυ κλαψα η ηρωιδα βρε παιδι μου. Πω πω δεν μπορω καθολου των χαμηλων τονων και τοση χαμηλης αυτοεκτιμησης χαρακτηρων. Το παρατησα....ισως το ξαναπιασω καποια αλλη στιγμη.
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 26 Φεβ 2014 - 23:42
οχι μονο αυτο αλλα εχεις το βιβλιο που θελεις οταν το θελεις με το πατημα ενος κουμπιου...ουτε καθυστερηση ουτε τιποτα...δοξα τω θεω που τα αγγλικα μου μού επιτρεπουν να διαβαζω στο πρωτοτυπο γιατι θα ειχα βαλει μολοτοφ στους εκδοτικους μας απο καιρο!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 27 Φεβ 2014 - 1:38
κακα τα ψεματα... τοσο διαβασμα σειρες και τα λοιπα ακομη και να μην μιλησουμε την γλωσσα ποτε σε μητρικο επιπεδο την καταλαβαινουμε σε αυτο...εδω καταλαβαινουμε εννοιες που δεν μπορουμε καν να μεταφρασουμε στα ελληνικα...οταν το διαβαζεις 2η φορα στα ελληνικα σε χαλαει.
Kostantinos New Moon Victim
Τόπος : Under a pale grey sky Αριθμός μηνυμάτων : 131 Registration date : 24/02/2013
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 27 Φεβ 2014 - 1:43
ΕΡΗ έγραψε:
Kostantinos έγραψε:
Καλα ακουγονται αυτά αλλά αν είναι να αγοράσω τα βιβλια και να περιμένω το 2018 η το 20 για τα υπόλοιπα 2 χέστο καλύτερα..! Νομιζα οι συγγραφεις είχαν κάποιο deadline οσον αφορά την εκδοση των βιβλιων τους :/
Καλωςηρθες στον κοσμο μας!
Σε τετοιες σειρες ειναι λιγο δυσκολο να βγαλουν ενα βιβλιο το χρονο. Θελει σιγουρα πολυ περισσοτερο χρονο ο συγγραφεας.
Και εμενα πάντως μου την σπαει αυτη η αναμονη.
Αστα να πάνε Ερη, και από οσο είδα στο net τα 2 πρωτα βιβλια δημοσιευτηκαν μέσα σε μια 4ετια και μετά τα υπόλοιπα πήρε στο καθένα 4ετια η 5 ετια δεν πολύ θυμαμαι αλλα αυτό γιατι περνει τοσο πολύ δεν το καταλαβαίνω, για μένα θα επρεπε να είχε τελειώσει πρώτα τα βιβλία και μετα να ξεκινησει την σειρά. Έβλεπα κάτι tweets που είχε κάνει τύπου "give me a room to breathe" νταξ πόσο να σε δώσουν οι fans του κρατάς τοσο καιρό σε αναμένα καρβουνα!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 27 Φεβ 2014 - 2:44
Βασικα τα 3 πρωτα τα εβγαζε σε νορμαλ διαστηματα αμα λαβουμε υποψη μας το τι τερατα ειναι...μετα του πηρε 5 χρονια για το 4 και μετα αλλα 6 για το 5...και εκει νομιζω πως ειχε αρχισει να τα χανει... κι αυτο γτ τα γεγονοτα του 4 και οι αρχες του 5 συμβαινουν ταυτοχρονα....και το 4 ειλικρινα ειναι πολυ κουραστικο χωρις POV απο σχεδον ολους τους βασικους χαρακτηρες. Λεει πως ξερει το πως τελειωνει αλλα παλι ειναι οτι να ναι..του αρεσε τοσο η ερμηνεια της Οσα στην σειρα που προσαρμοζει τα επομενα βιβλια ωστε να αναπτυξει τον χαρακτηρα της.... θεωρω πως ειμαι τυχερη που κολλησα με την σειρα τωρα...και μου φαινεται τρελο το οτι το πρωτο βιβλιο βγηκε ας πουμε οταν ημουν 3 και 20 χρονια μετα σχεδον ακομη δεν εχει τελειωσει η σειρα....λυπαμαι δλδ τους καημενους που την ξεκινησαν την δεκαετια του 90.
ΕΡΗ The Volturi
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 27 Φεβ 2014 - 22:07
Καλα αυτοι φαγανε μεγαλη πικρα.
Η αληθεια ειναι ομως οτι το παρατραβαει.Ξεκινας κατι νεος και το τελειωνεις γερος. Αν σκεφτεις οτι η clare εβγαλε 9 βιβλια μεσα σε λιγα χρονια.Θα μου πεις δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο....αλλα και παλι μεσα στην διετια θα επρεπε να εχει ολοκληρωσει ενα βιβλια.Δεν ειναι νορμαλ τοση καθυστερηση.
evi The Volturi
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 11 Μαρ 2014 - 3:33
Αγγελος & δαιμονας 2 η εκδικηση, εχω φτασει μεχρι την μεση αλλα ειναι καταπληκτικο δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου. Παρήγγειλα κι το Νοελια 2 απο το perizitito θα μου'ρθει την τεταρτη μαλλον... εχει διαβασει καμια το βιβλιο ''Το Όνομα του ¶στρου της Maureen Johnson'' εκδόσεις χρυσαλλιδα;
ΕΡΗ The Volturi
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 15 Μαρ 2014 - 23:42
Thalia Nelly έγραψε:
Αγγελος & δαιμονας 2 η εκδικηση, εχω φτασει μεχρι την μεση αλλα ειναι καταπληκτικο δεν μπορω να το αφησω απο τα χερια μου. Παρήγγειλα κι το Νοελια 2 απο το perizitito θα μου'ρθει την τεταρτη μαλλον... εχει διαβασει καμια το βιβλιο ''Το Όνομα του ¶στρου της Maureen Johnson'' εκδόσεις χρυσαλλιδα;
Τον Αγγελο&δαιμονα τον τελειωσα και εγω.Ηταν σουπερ!
Για Το Όνομα του ¶στρου της Maureen Johnson εχω ακουσει διαφορα σχολια.Μια γνωστη μου ειχε ξετρελαθει και αλλη μου ειπε οτι ηταν μια βλακεια. Αν το διαβασεις θα με ενδιεφερε να ακουσω την δικη σου αποψη.
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 17 Μαρ 2014 - 18:14
Μετα απο πολλες μερες που προσπαθουσα να διαβασω την κοκκινοσκουφιτσα επιτελους την τελειωσα !!!!!!!!! Ειδα και την ταινια και τωρα αναρωτιεμαι πιο ειναι χειροτερο απο το αλλο..........
evi The Volturi