Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την Άµπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; Άραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 12 Φεβ 2014 - 17:01
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 18 Φεβ 2014 - 21:15
Τελείωσα μόλις το "Επικίνδυνος έρωτας στην οδό Ντάμπλιν" που μου άρεσε τρελά!!!
Θα διαβάσω και τις συνέχειες ή αυτά που σχετίζονται τέλος πάντων αλλά στα αγγλικά γιατί ούτε ξέρω αλλά ούτε και θέλω να περιμένω να τα εκδώσουν στα Ελληνικά.
Τώρα λέω να διαβάσω το Sex and the City να δω τι μέρος του λόγου είναι. Είμαι μεγάλη fan της σειράς!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 18 Φεβ 2014 - 23:55
Ρε συ Μαρια δεν ηξερα οτι εχει και συνέχεια ο επικίνδυνος έρωτας. Το βρήκα πολυ καλο και το τελείωσα σχέδον σε μια μέρα.
Το sex end the city δεν μου ειχε αρέσει. Είχα βέβαια μια εκδοση απο μια εφημερίδα αλλα δεν ηταν κάτι το ιδιαίτερο. Η σειρα ηταν καταπληκτική!Ακομα και τωρα βλεπω τα επεισοδια με την ίδια ευχαρίστηση.
hiddenfantasy Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 37 Τόπος : Where the fairytale begins...... Αριθμός μηνυμάτων : 1204 Registration date : 23/05/2009
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 19 Φεβ 2014 - 22:49
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 20 Φεβ 2014 - 0:20
Βάσω ναι, το Ντάμπλιν έχει και συνέχειες! Ένα outtake Χριστουγεννιάτικο και την ιστορία της Έλλι και του Άνταμ! Κι ακόμα ένα που δεν ξέρω πως συνδέεται. Όλα αυτά βέβαια τα έχω στα αγγλικά γιατί στα Ελληνικά δεν ξέρω ούτε αν ούτε πότε θα βγουν. Δεν τα χω διαβάσει κι εγώ ακόμα πάντως. Το βιβλίο Sex and the City μέχρι στιγμής το βρίσκω χάλια... θα του δώσω μία ευκαιρία και βλέπουμε. Η σειρά με έχει σημαδέψει στην κυριολεξία! Την αγαπώ βαθιά και κατά καιρούς εννοείται ότι βλέπω διάφορα επεισόδια!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 20 Φεβ 2014 - 3:18
Αν η σειρα ειναι απλα βασισμενη στα βιβλια μην περιμενετε και πολλα... μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες ειναι βασισμενη σε μια νουβελα και για να βρω το βιβλιο κινησα γη και ουρανο και στο τελος ηταν μια σκετη απογοητευση....η μοναδικη φορα που η ταινια ηταν εργο τεχνης μπροστα στο βιβλιο.
marina forever Midnight Sun Vampire
Τόπος : Mystic Falls Αριθμός μηνυμάτων : 5838 Registration date : 01/01/2011
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 22 Φεβ 2014 - 21:45
Τελειωνω το Μην με ξεχασεις της Παπαδημακοπουλου !
Kostantinos New Moon Victim
Τόπος : Under a pale grey sky Αριθμός μηνυμάτων : 131 Registration date : 24/02/2013
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 25 Φεβ 2014 - 21:23
κορίτσια καλησπέρα, έχω μερικές ερωτησούλες σχετικά με τα βιβλία της σειράς game of thrones. Πόσα έχουν βγεί? Έχει τελειώσει ο συγγραφέας το γράψιμο όλων των βιβλίων η θα βγάλει και άλλα? 2ον Αξίζουν να τα διαβάσεις?
Αυτά :D
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 25 Φεβ 2014 - 21:41
Καλησπέρα Κωσταντίνε! Εχω την εντύπωση ότι στα ελληνικά έχουν κυκλοφορήσει 5 βιβλία. Μερικα όμως είναι χωρισμένα σε τόμους οπότε υπολόγισε 7. Δεν γνωρίζω αν έχει ολοκληρωθεί η σειρά αν και δεν το πιστεύω. Απο άτομα που τα έχουν διαβάσει έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν έχω προσωπική άποψη πάνω στο θέμα. Είναι βέβαια στην λίστα μου με τις επόμενες αγορές. Πάντως μπορείς να τα διαβάσεις και στα αγγλικά.Δεν πιστεύω οτι θα έχεις θέμα. Μόλις μπει η Εύη πιστεύω οτι θα σε ενημερώσει καλύτερα!
Edit:Tώρα είδα το ποστ της Ελινας!Οπότε εισαι οκ
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 25 Φεβ 2014 - 21:44
λογικα ειναι οπως η σειρα αλλα με περισσοτερες σκηνες και λεπτομεριες! καποιες σκηνες λογικα να ειναι λιγο διαφορετικες απο τη σειρα αλλα πανω κατω το ιδιο πραμα...
ΕΡΗ The Volturi
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 25 Φεβ 2014 - 22:14
Ο αντρας μου που βλεπει την σειρα και διαβαζει και τα βιβλια μου λεει οτι για ακομα μια φορα τα βιβλια ειναι ανωτερα. Του αρεσαν παρα πολυ και εχει πολλα extra πραγματα απο την σειρα αλλα γενικοτερα τα εχουν αποδωσει πολυ ωραια.
Εγω διαβαζω την κοκκινοσκουφιτσα αλλα ΔΕΝ μου αρεσει........ Θελω να το παρατησω αλλα δεν θελω να αφηνω τα βιβλια στην μεση !!! Τι να κανω???
ΕΡΗ The Volturi
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 25 Φεβ 2014 - 22:20
Καθώς ψυχοραγώ του Γουίλιαμ Φωκνερ...
Τόπος : Under a pale grey sky Αριθμός μηνυμάτων : 131 Registration date : 24/02/2013
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 25 Φεβ 2014 - 22:49
AHa ευχαριστώ κορίτσια (και τις 3) Όντως έρη, σχεδιάζα να τα αγοράσω σε αγγλικη version να ξεσκουριάσω και τα αγγλικά μου.! Πάντως η σειρά τα σπάει και κυρίως η 4η season που έρχεται τον Απρίλη! Θα τα αγοράσω εντός της εβδομάδας, από οσο εψαξα στο net όλοι καλά Review έχουν για τα βιβλία, οπότε γιατι όχι ? να ξεστρεσάρουμε και λίγο :D
EliRose The Volturi
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 26 Φεβ 2014 - 0:20
Παιδια η σειρα δεν εχει καμια σχεση με τα βιβλια..... εχει απειρες παραπανω σκηνες...χαρακτηρες που δεν αναφερονται η δεν εμφανιζονται καν....ειναι κλασεις ανωτερα....αν και η σειρα φυσαει απο μονη της... Πεντε ειναι τα βιβλια...το 3 και το 5 χωρισμενα σε 2 τομους 600-800 σελιδων... ο Μαρτιν τωρα γραφει το the Winds of Winter...λεει πως εχει γραψει καμια 1000 σελιδες αλλα θελει πολυ ακομη και ακομη κι αμα το ολοκληρωσει θα χρειαστουν πολλοι μηνες για το edit....κι αυτο γτ δεν εχει πλανο αλλα ανακαλυπτει τα περισσοτερα κομματια της ιστοριας καθως γραφει...οποτε γυρω στο 2016 το βλεπω να το χουμε...τωρα οσο για το A Dream of Spring...το βλεπω για μετα το 2020...αν και ηδη τρωει πιεση γτ η σειρα συντομα θα τον φτασει.
mariana20 Eclipse Bitten
Ηλικία : 31 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 348 Registration date : 01/02/2012
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 26 Φεβ 2014 - 10:05
και όταν τον φτάσει η σειρά εκεί να δω τί θα κάνουν!!! θα τον φτάσει σίγουρα η σειρά δεν προλαβαίνει με τίποτα να βγάλει και τα δύο βιβλία και στα τρία και στα τέσσερα να κόψουν το τέταρτο και το πέμπτο βιβλίο δεν προλαβαίνει.ναι συμφωνώ τα βιβλία είναι ανώτερα της σειράς.Καταλαβαίνεις καλύτερα τους χαρακτήρες και κάποιοι παρουσιάζονται πολύ καλύτερα για παράδειγμα ο Στάννις η σειρά για μένα τον αδικεί πολύ.Επίσης ο Τζον στο βιβλίο δένεσαι πολύ περισσότερο μαζί του δίνεται πολύ καλύτερη εξήγηση για τα αισθήματά του και προτιμώ την Νταινέρυς του βιβλίου από της σειράς νομίζω ότι είναι καλύτερα γραμμένη.Απ'την άλλη υπάρχουν δυο τρεις ιστορίες που μου αρέσουν περισσότερο στη σειρά ο Τζέντρυ για παράδειγμα και όσο κι αν ακούγεται παράξενο ο Τζόφρυ εδώ μάλλον έχει να κάνει με τον ηθοποιό που είναι υπέροχος!!Μισώ τον χαρακτήρα δύο φορές περισσότερο από τα βιβλία αλλά αυτό είναι που μου αρέσει τελικά.Τα βιβλία αξίζουν κι αν λίγο συνηθίσεις τα πολλά ονόματα και το σε ποιόν οίκο ανήκει ο καθένας και την ιστορία του, που βασικά τα ξέρεις ήδη από τη σειρά, τελειώνουν γρήγορα.Το τέταρτο είναι ίσως το πιο κουραστικό και αυτό που έχει πάρει τις περισσότερες αρνητικές κριτικές θα καταλάβεις το γιατί όταν φτάσεις εκεί υπάρχει σημείωμα στο τέλος και από τον ίδιο το συγγραφέα για το τί του συνέβη με αυτό το βιβλίο.
Εγώ τώρα δεν διαβάζω τίποτα δεν έχω όρεξη.Προτιμώ να βλέπω σειρές ή ταινίες.Την έχω ξαναπεράσει αυτή τη φάση.
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 26 Φεβ 2014 - 11:45
Καλα ακουγονται αυτά αλλά αν είναι να αγοράσω τα βιβλια και να περιμένω το 2018 η το 20 για τα υπόλοιπα 2 χέστο καλύτερα..! Νομιζα οι συγγραφεις είχαν κάποιο deadline οσον αφορά την εκδοση των βιβλιων τους :/