Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 7 Ιουλ 2014 - 18:52
το Tigana το ειχα παρει κι τα 2 βιβλια απο μια εκθεση βιβλιων που τα δινανε 5 ευρω το ενα, καλο ητανε θυμαμαι... κι εγω κανω μια επαναληψη το καθοδος αγγελων γιατι περιμενω το 2 να το διαβασω απευθειας. τι υπεροχο βιβλιο ελπιζω κι το 2 να ειναι εξισου το ιδιο.
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 9 Ιουλ 2014 - 20:58
Εγω αρχισα ( και κοντευω να το τελειωσω κιόλας ) το ''Οσο αντεχει η ψυχή '' της Μαντα. Μπορω να πω πως ειναι καλο και φευγει πολυ γρηγορα ! Κλασικο βιβλιο παραλίας
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 10 Ιουλ 2014 - 1:36
εχω τελειωσει ηδη...ειναι θεικο!
Σπόιλερ:
το πρωτο ειναι πως πηρε την αποφαση να φυγει απο τον πατερα του, το δευτερο ειναι η εκπειδευση στους Dauntless και η κοντρα με τον Ερικ, το τριτο ειναι πως ανακαλυψε οτι η Εβελυν ειναι ζωντανη και το τεταρτο ειναι πως ανακαλυψε οτι ο Μαξ και η ΜΑΛΑΚΟ σκοπευαν να επιτεθουν στους Αλτρουιστες- ή οπως στο διαολο τους μετεφρασαν- και φυσικα το ρομαντζο με την Τρις
γενικα βλεπουμε οτι ο Τομπιας ηξερε πολυ περισσοτερα απ'οσα καταλαβαινε η Τρις και γενικα οτι εκμεταλλευονταν την δουλεια τους στις τηλεπικοινωνιες για να κατασκοπευει τον Μαξ και ηταν σε επαφη με την Εβελυν...μεχρι και προειδοποιηση στον Μαρκους για την επιθεση εκανε!
βλεπουμε ποσο δυσκολο του ηταν να κανει φιλους και να ενταχθει στη νεα του φατρια, ενα ραντεβου που τον αναγκασε να βγει ο Ζικ που ηταν καταστροφη σκετη
γενικα αν ποτε η επιστημη μας επιτρεψει να μπορουμε να κατασκευαζουμε τον τελειο αντρα ο Τομπιας θα πρεπει σιγουρα να ειναι το πρωτοτυπο!!!!!!!!
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 11 Ιουλ 2014 - 0:55
ντα γκασπαζα!
εχει δημιουργησει σχεδον ολοκληρο δικο της συμπαν...ειμαστε στο 2026 και μιλαμε για Κομάρ(αντρες) Κομάρε(γυναίκες) που ειναι υβριδια σχεδιασμενα για να τρεφονται οι Ευγενεις βρικολακες, εχουμε γενικα υπαρφυσικα πλασματα που καταγονται απο εκπτωτους αγγελους...μεχρι και φαντασματα και σκυλια της κολασεως εχω βρει και ειμαι κεφαλαιο 5 μιλαμε για προφητειες, σπαθια τυπου κατανα απ'οτι εχω καταλαβει και αλλα τετοια τελετουργικα!
ειναι αρκετα ενδιαφερον αλλα φοβουμαι οτι θα φτασει στο σημειο που το περιπλοκο και το ενδιαφερον για μενα θα γινει εκνευριστικο και ακαταλαβιστικο και γενικα game over!ελπιζω να το απολαυσω παντως!
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 11 Ιουλ 2014 - 12:47
EliRose έγραψε:
εχω τελειωσει ηδη...ειναι θεικο!
Σπόιλερ:
το πρωτο ειναι πως πηρε την αποφαση να φυγει απο τον πατερα του, το δευτερο ειναι η εκπειδευση στους Dauntless και η κοντρα με τον Ερικ, το τριτο ειναι πως ανακαλυψε οτι η Εβελυν ειναι ζωντανη και το τεταρτο ειναι πως ανακαλυψε οτι ο Μαξ και η ΜΑΛΑΚΟ σκοπευαν να επιτεθουν στους Αλτρουιστες- ή οπως στο διαολο τους μετεφρασαν- και φυσικα το ρομαντζο με την Τρις
γενικα βλεπουμε οτι ο Τομπιας ηξερε πολυ περισσοτερα απ'οσα καταλαβαινε η Τρις και γενικα οτι εκμεταλλευονταν την δουλεια τους στις τηλεπικοινωνιες για να κατασκοπευει τον Μαξ και ηταν σε επαφη με την Εβελυν...μεχρι και προειδοποιηση στον Μαρκους για την επιθεση εκανε!
βλεπουμε ποσο δυσκολο του ηταν να κανει φιλους και να ενταχθει στη νεα του φατρια, ενα ραντεβου που τον αναγκασε να βγει ο Ζικ που ηταν καταστροφη σκετη
γενικα αν ποτε η επιστημη μας επιτρεψει να μπορουμε να κατασκευαζουμε τον τελειο αντρα ο Τομπιας θα πρεπει σιγουρα να ειναι το πρωτοτυπο!!!!!!!!
Σοφή κουβέντα! Ο Τομπάιας είναι....Τομπάιας! Υπέροχος...
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 12 Ιουλ 2014 - 9:59
Ειχα καιρο που ήθελα να ξαναδιαβασω τις 50 Αποχρωσεις αλλα επειδη το εχω στα αγγλικα το καθυστερουσα. Χθες αποφασισα να το ξεκινησω παλι και ανακάλυψα ποσο μου ειχε λειψει ο Κριστιαν !!!!
Οταν εφτασα και στην σκηνη με το ''Oh, fuck the paperwork'' ένοιωσα σαν να το διαβαζα πρωτη φορα !!!! Τι επιρροή αυτο το βιβλιο.........
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 12 Ιουλ 2014 - 15:26
Οσο προχωράω το βιβλιο τόσο πιο πολυ μου αρεσει στα αγγλικά. Πραγματικα η ελληνικη μετάφραση σκοτώνει !!! Το μονο δυσκολο ειναι οτι εχω αρκετες αγνωστες λέξεις και αργω λιγο στο διάβασμα αλλα το συνηθίζω σιγα σιγα!!! Εξάλλου αξιζει το ''παιδι'' μια θυσία