| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+26dolores!! Kostantinos marina forever mariana20 hiddenfantasy Silia RosalieVamp nicky_cullen xrysanthi AspaKorth Teodan breathless $ofi@ + Edward SalvatoreDamon Kimberly Maria Taekwondo Vanina Dalia panagiota WhiteQueen ΕΡΗ alexandra13 EliRose maria_likofos Thalia Nelly evi 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 7 Αυγ 2014 - 14:37 | |
| αχχαχαχχα... - Σπόιλερ:
Οπως τα λες ειναι.Καλα αυτο με το σπαθι ηταν τελειως χαζο. Ενταξει ποσο υπερβολη να αντεξουμε πια. Βασικα εγω στο μυαλο μου περιμενα να υπαρξει και κανενα ερωτικο τριγωνο με τον Ομπι,να ενταχθει στην επανασταση...να κανει κανεναν πιο ουσιαστικο αγωνα.Οτιδηποτε αλλο απο τοσα βαρετα κεφαλαια που ελεγα αντε να τελειωσουν.
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 7 Αυγ 2014 - 15:07 | |
| - Σπόιλερ:
Δεν ειχε καμια διαφορα απο το πρωτο...απλα εκοβε βολτες χωρις τον ραφε...και την εβρισκε με το σπαθι του...η μανα μου ειναι τρελη η αδερφη μου τερας κι εχω και ενα γερασμενο κατοικιδιο που το λενε Κλαρα...α κι ενα φανταστικο φλουφλικο σπαθι αρχαγγελου με το ονομα...α μου λειπει και ο Ραφε λιγο....πφφφ... ελπιζω να το σωσει στο επομενο...γτ αλλη πατατα δεν αντεχω.
| |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 8 Αυγ 2014 - 11:53 | |
| Πολύ σπόιλερ έπεσε! (μη νομίζετε πως δεν τα διάβασα!) Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη αυτή τη σειρά. Θα περιμένω κριτική σας και για το 3ο μέρος και μετά θα το σκεφτώ! (ωραία έθεσα το γεγονός ότι δεν μου φτάνουν τα χρήματα για να τα αγοράσω! ) Εγώ αυτόν τον καιρό προσπαθώ να μορφωθώ...Μου έδωσαν ένα βιβλίο με τη μέθοδο Silva. Ακόμη το ξεφυλλίζω... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 8 Αυγ 2014 - 14:34 | |
| Θα περιμενεις αρκετα τοτε... γτ το τριτο νομιζω βγαινει καπου το 2015
| |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 8 Αυγ 2014 - 20:14 | |
| αρχισα το βιβλιο αποκοσμο της cynthia hand το εχει διαβασει καμια κι αν ναι ειναι καλο; | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 13 Αυγ 2014 - 14:09 | |
| ο οικος των Κομαρε 4...καλα περναω δεν μπορω να πω...δοξα σοι η συγγραφες καταλαβε ποσο για τα μπαζα ηταν το τριγωνο και εφαγε ποδι με συνοπτικες διαδικασιες απο το τριτο ηδη βιβλιο...ειναι γενικα το καλο αλλα ψιλοαδιαφορο που δε θα ξενυχτησω να τελειωσω αλλα οταν θελω να διαβασω που και που περναω την ωρα μου!
διαβαζω αυτο και σηματα και βαριεμαι τη ζωη μου...α ρε τι κανουμε για ενα απλο διπλωμα! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 13 Αυγ 2014 - 14:11 | |
| Κι εγω θελει να αρχισω για διπλωμα καποια στιγμη... αλλα ισως να το αφησω για του χρονου. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 13 Αυγ 2014 - 14:29 | |
| δεν ειναι δυσκολα βαρετα ειναι... | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 14 Αυγ 2014 - 9:04 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 14 Αυγ 2014 - 12:05 | |
| κανε τα μια γρηγορα επαναληψη...δεν ειναι και τοσο μεγαλα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 14 Αυγ 2014 - 18:17 | |
| - evi έγραψε:
- Κι εγω θελει να αρχισω για διπλωμα καποια στιγμη...
αλλα ισως να το αφησω για του χρονου. Για οδήγηση? Εύκολα είναι!!! Εδώ τα πέρασα εγώ! Μου έδωσαν το βιβλίο με τα έτοιμα τεστ και το αποστήθισα μέσα σε λίγες μέρες! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 14 Αυγ 2014 - 18:23 | |
| Ναι οδηγησης. Δεν ειναι τοσο η δυσκολια οσο τα λεφτα...και ο χρονος. Κανω και μαθημα τουρκικα...δεν μπορω να φορτωσω κι αλλο τους δικους μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 14 Αυγ 2014 - 18:30 | |
| Είναι δύσκολο να επιβαρυνεις τους γονεις σου... Αλλά τα σήματα είναι πράγματι εύκολα. Αν ξέρεις να οδηγείς, όταν είναι να βγάλεις δίπλωμα τα περνάς άνετα! Τελείωνε πρώτα με το φροντιστηριο στα τούρκικα, προέχει να μάθεις τέλεια την πιο άσχημη γλώσσα! (το μόνο τούρκικο που μου έμαθες είναι το ''αι σιχτιρ'' ) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 14 Αυγ 2014 - 19:57 | |
| Εχω αρχισει πλεον και γινομαι καλη... αυτο δεν σημαινει πως θελω να το εξασκω κι ολας... απο οδηγηση τπτ...μονο μια φορα μου ειχε δειξει ο πρωην μου πολλα χρονια πριν..οποτε με το τιμονι καμια σχεση.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 15 Αυγ 2014 - 9:30 | |
| Δεν πειράζει, θα μάθεις να οδηγείς. Εμαθα εγώ που δεν...,μέσα στην πόλη δεν παρκάρω παρά μόνο σε διασταύρωση για να μη με κλείσουν και δεν μπορέσω να βγω! Εγώ τέλος του μήνα ξεκινώ αγγλικά. Πρέπει να μάθω γραμματική πρώτα και μετά σιγά σιγά και ο, τι άλλο μπορέσω! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 15 Αυγ 2014 - 14:20 | |
| Αγγλικα...? πως σου ηρθε...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 15 Αυγ 2014 - 18:50 | |
| Εμένα δε μου ρθε! Το υπουργείο που θα μας αξιολογήσει θέλει προσόντα για μελλοντική μισθολογική εξέλιξη... Θέλω δυο πτυχία επιλέγοντας από: # 2ο πτυχίο ΑΕΙ συναφές με τα παιδαγωγικά # μεταπτυχιακό ή διδακτορικό # πτυχίο υπολογιστών # πτυχίο ξένης γλώσσας Έχω υπολογιστών. Το πιο εύκολο και οικονομικό είναι ένα πτυχίο γλώσσας! Επίσης θα πρέπει να κάνω και δικό μου μπλογκ, πάντα με θέματα για την τάξη μου. (τόσο ωραία...) | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 15 Αυγ 2014 - 19:01 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 15 Αυγ 2014 - 19:15 | |
| πως το λεει το ασμα;; ειναι οτι να΄ναι .... | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 15 Αυγ 2014 - 20:36 | |
| Kαι μονο που τα ειπες Παναγιωτα κουραστηκα !!!!! Καλο κουραγιο σου ευχομαι !!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ 17 Αυγ 2014 - 9:46 | |
| Θα με δείτε με δικό μου μπλογκ και θα πάθετε!!!! (και ξέρετε πόσο έσχετη με την τεχνολογία είμαι! Βήμα βήμα με τις οδηγίες που δίνουν στο google ) Θα σας βάλω να με ''επισκεφτείτε'' και να το θαυμάσετε! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ 17 Αυγ 2014 - 10:52 | |
| το blog για ποιον λογο ειναι απαραιτηρο δεν καταλαβαινω.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ 17 Αυγ 2014 - 19:13 | |
| Δεν είναι απαραίτητο. Αλλά είναι ένα πολύ, πολύ θετικό προσόν καθώς με ένα μπλογκ θα μπορώ να ''επικοινωνώ'' με μαθητές και γονείς, να παρουσιάζω τη δουλειά μου και να επιδεικνύω το πόσο καλή δασκάλα είμαι! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Κυρ 17 Αυγ 2014 - 20:41 | |
| αμα ειναι τοσο βολικο.... | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 18 Αυγ 2014 - 21:59 | |
| Διαβάζω το "Η Αλίκη στην χώρα των ψεμάτων" της Ελένης Δαφνίδη! Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Σουρεάλ και με μπόλικο μπλακ χιούμορ, ένα είδος γραφής που δεν το έχουμε συνηθίσει αλλά είναι πραγματικά απολαυστικό και διασκεδαστικό.
Επίσης διάβασα πρόσφατα "Το ημερολόγιο μίας νύφης" της Τατιάνας Τζινιώλη. Δεν είναι μυθιστόρημα, περισσότερο προσωπικό ημερολόγιο όπου καθώς προετοίμαζε τον γάμο της μιλάει για τις περιπέτειες, τις εμπειρίες και τα συναισθήματα της. Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε να το διαβάσετε σίγουρα. Αν έχετε παντρευτεί θα διασκεδάσετε πολύ! Προσωπικά γέλασα, προβληματίστηκα και αναπόλησα... | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|