| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+26dolores!! Kostantinos marina forever mariana20 hiddenfantasy Silia RosalieVamp nicky_cullen xrysanthi AspaKorth Teodan breathless $ofi@ + Edward SalvatoreDamon Kimberly Maria Taekwondo Vanina Dalia panagiota WhiteQueen ΕΡΗ alexandra13 EliRose maria_likofos Thalia Nelly evi 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 19 Αυγ 2014 - 14:04 | |
| σχεδον τελειωνω "το λαθος αατερι" του john green! παραξενευτηκα που δεν εχουμε την αναλογη συζητηση!! δε ξερω αν φταιει το οτι ειδα την ταινια και μετα διαβασα το βιβλιο αλλα το περιμενα πολυ καλυτερο... ισως φταιει το οτι η ταινια ειναι τισο καντα στο βιβλιο και αυτο κανει το βιβλιο μετριο... ςπεισης δε μου φανηκε και πολυ καλογραμενο! λογικα λογω τγς μεταφασης... | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 19 Αυγ 2014 - 15:57 | |
| Και εμενα ειναι απο τις ελάχιστες φορες που μου αρεσε περισσότερο η ταινια απο το βιβλίο. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 19 Αυγ 2014 - 18:47 | |
| Εγω το ειχα διαβασει στα αγγλικα οταν ειχε βγει... και το βιβλιο μου φανηκε καλυτερο απο την ταινια. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 19 Αυγ 2014 - 21:53 | |
| Δεν είδα ακόμη την ταινία 'Το λάθος αστέρι' για να έχω αποψη αλλά το βιβλίο σε κάποια σημεία με είχε κουράσει. όχι ότι δεν μου άρεσε σαν σύνολο! Αλλά το ότι δεν το διάβασα δεύτερη φορά σημαίνει ότι μάλλον δεν με συγκίνησε όσο έπρεπε αν και έκλαψα πολύ στο τέλος. Εγώ διαβάζω ¶ρλεκιν! Έχω χρόνια να διαβάσω και είναι ότι πρέπει αυτές τις μέρες που το μυαλό μου είναι γεμάτο από προβλήματα. | |
|
| |
mariettoula1996 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 28 Τόπος : Ρόδος Αριθμός μηνυμάτων : 5149 Registration date : 04/01/2012
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 20 Αυγ 2014 - 1:29 | |
| Διάβασα και εγώ πριν καμιά εβδομάδα περίπου το βιβλίο <<το λάθος αστέρι>> , ήθελα να δω πρώτα την ταινία αλλά επειδή δεν έχει βγει σε καλή ανάλυση ακόμα δεν μπορούσα να περιμένω... να πω την αλήθεια και εγώ αλλιώς το περίμενα ...απογοητεύτηκα λιγάκι ,δεν ξέρω τι του έλειπε ...ενώ περίμενα να συγκινηθώ πολύ περισσότερο δεν μου <<μετέφερε>> αυτό το συναίσθημα σε πολλά σημεία...εννοείται όμως πως θα δω και την ταινία καθώς έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια ...!!! | |
|
| |
Teodan Midnight Sun Vampire
Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 4153 Registration date : 25/05/2011
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 20 Αυγ 2014 - 11:23 | |
| Και εμενα πιστευω μου αρεσε περισσοτερο η ταινια παρα το βιβλιο. Ισως εφταιγε οτι ειχα ακουσει τοσα πολλα για το βιβλιο που ειχα μεγαλες προσδοκιες για αυτο και τελικα με απογοητευσε. Ηταν αρκετα σημεια που δε μου αρεσαν (πχ δεν ειναι δυνατον ενας δεκαεπταχρονος να βγαζει αυτον τον λογο που ειναι μιση σελιδα χωρις να κανει ουτε μια παυση ή να κολλαει κάπου). Αλλα γενικα διαβαζοταν ευκολα. Παντως ενα αλλο βιβλιο που ειχα διαβασει και σχετιζοταν με τον καρκινο ηταν το Αρκετα Ως Εδω της συγγραφεας που ειχε γραψει και το Πρεπει Να Μιλησουμε Για Τον Κεβιν. Για μενα αυτο ειναι κλασεις ανωτερο...
Εγω τωρα διαβαζω την ανθολογια Dangerous Women απο τον George Martin | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 22 Αυγ 2014 - 22:53 | |
| Εγω το βρηκα καλο το λαθος αστερι...εννοειται οτι σαν κλασικη κλαψιαρα εκλαψα πολυ στο τελος. Την ταινια δεν την εχω δει ακομη.Δευτερη φορα παντως δεν θα το ξαναδιαβαζα...γενικα τα βιβλια που με μελανχολουν η εχουν δυσκολο θεμα δυσκολα τα ξαναπιανω δευτερη φορα.
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 23 Αυγ 2014 - 1:03 | |
| εγω εξαρταται απο το βιβλιο...ας πουμε τον καβαλαρη η την κουρδιστη σειρα δεν νομιζω πως θα τα χορτασω ποτε | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 23 Αυγ 2014 - 11:38 | |
| καλα Ευη αυτα ουτε και εγω μπορω να τα χορτασω... αλλα ενα βιβλιο που εχει τραγικο τελος χωρις να μου προσφερει και στιγμες χαρας η εστω λυτρωσης δεν το ξαναπιανω. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 23 Αυγ 2014 - 11:45 | |
| Κι εγω σπανια... ειναι και ορισμενα που θα τα αναζητησω ανα καιρους. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 25 Αυγ 2014 - 16:55 | |
| "TIGANA" μ'ακούτε;;!!!, όνομα και πράγμα,... Είναι όντως ένα έπος που διαβάζεται μονομιάς, πολύ μπλα μπλα, πολλά ονόματα, πολλές τοποθεσίες και χάρτες, αλλά με έχει μαγέψει! Μέχρι κι one shot ξεκίνησα για την πάρτι του! Θα ξετινάξω τον 1ο πρώτο τόμο σε λίγες μέρες κοντεύω και μόλις σήμερα παρήγγειλα τον 2ο για την ονομαστική μου εορτή αύριο και σε πολύ καλή τιμή τολμώ να πω. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 25 Αυγ 2014 - 21:17 | |
| Πορώθηκες Ντάλια! | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 26 Αυγ 2014 - 0:38 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 26 Αυγ 2014 - 9:17 | |
| Τον ηλικωμένο τι τον θες? Εδώ μέχρι κι εγώ που πέρασα τα 40, όλο πιπίνια λιγουρεύομαι! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 26 Αυγ 2014 - 15:45 | |
| ^Δεν ξέρω βρε Παναγιώτα μου, ειλικρινά δεν μπορώ να το εξηγήσω, ... τι μαζοχισμός είναι αυτός;! Εκεί που λέω τον μισώ, εκεί και με γοητεύει δεν ξέρω... αλλά για είμαι ειλικρινής ακόμα κι αν τον κάνει τόσο ο συγγραφέας, εγώ όταν διαβάζω άλλον φαντάζομαι... μάλλον το σαϊσάν θα φταίει να μου το θυμηθείς. Edit: Σήμερις προμηθεύτηκα και τον 2ο τόμο. ΌΛΕ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 26 Αυγ 2014 - 20:16 | |
| Καλή ανάγνωση λοιπόν! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 26 Αυγ 2014 - 20:21 | |
| ^Σας ευχαριστούμε πολύ. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 26 Αυγ 2014 - 23:36 | |
| Ποια βιβλια διαβαζεις Ναταλια? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 26 Αυγ 2014 - 23:41 | |
| 1ος + 2ος Τόμος Tigana του Guy Gavriel Kay To μόνο μείον θα έλεγα αυτών των βιβλίων είναι το πολύ μπλα μπλα σε ορισμένα σημεία, οι ακατάσχετες περιγραφές, τα ονόματα, κι οι χάρτες, Πιάνω τον εαυτό μου να μην θυμάται τοποθεσίες και να ανατρέχει συνέχεια στους χάρτες για να επεξεργαστεί τα σημεία, μέρη κτλ. Αλλά κατ'άλλα πέρα απ'αυτό η πλοκή , το όλο κλίμα, (καθότι τρελαίνομαι για κάτι τέτοια) που έχει δημιουργήσει ο συγγραφέας απλά τα σπάει. Τι να πω;! Απλά εμένα αυτοί οι δυο τόμοι με έχουν αφήσει ικανοποιημένη. Σε αντίθεση με την Ιζαμπέλ του ιδίου συγγραφέα όπου βαρέθηκα τη ζωή μου. Αυτά. | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 27 Αυγ 2014 - 1:44 | |
| "Οκτω" απο εκδοσεις λιβανη | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 27 Αυγ 2014 - 8:49 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 27 Αυγ 2014 - 9:59 | |
| Εχει περάσει καιρός αλλα αν θυμάμαι πέρα απο την ξεχωριστή υπόθεση υπάρχει και ένας Αλεξαντερ μέσα?! | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 27 Αυγ 2014 - 11:14 | |
| ειμαι στην αρχη ακομα αλλα μου αρεσει παρα πολυ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 27 Αυγ 2014 - 11:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 28 Αυγ 2014 - 20:29 | |
| Ξεκίνησα μόλις το ''Αιχμάλωτη του πόθου μου''. | |
|
| |