| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+26dolores!! Kostantinos marina forever mariana20 hiddenfantasy Silia RosalieVamp nicky_cullen xrysanthi AspaKorth Teodan breathless $ofi@ + Edward SalvatoreDamon Kimberly Maria Taekwondo Vanina Dalia panagiota WhiteQueen ΕΡΗ alexandra13 EliRose maria_likofos Thalia Nelly evi 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 23 Ιουν 2015 - 19:39 | |
| | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 23 Ιουν 2015 - 19:41 | |
| | |
|
| |
$ofi@ + Edward Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Neverland Αριθμός μηνυμάτων : 4949 Registration date : 03/07/2010
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τρι 23 Ιουν 2015 - 19:49 | |
| | |
|
| |
scarlet rose The Volturi Princess
Ηλικία : 38 Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 3603 Registration date : 16/01/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 25 Σεπ 2015 - 18:06 | |
| Διαβαζω το Τσιρκο Της Νυχτας και εχω ξετρελαθει!!!!Ειμαι περιπου στα μισα απο προχθες και ψαχνω να βρω χρονο για να το ξαναπιασω στα χερια μου!!!!!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 25 Σεπ 2015 - 20:42 | |
| ξεχωριστο βιβλιο απο μονο του. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 1 Οκτ 2015 - 20:48 | |
| Πολυ ωραίο βιβλιο!!!
Εγω αρχισα επιτέλους το κορίτσι που εξαφανίστηκε!Φοβερό... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 1 Οκτ 2015 - 21:20 | |
| Εγώ αυτή την περίοδο ξαναγύρισα στους ιππότες και τα παραμύθια. TIGANA B' ΤΌΜΟΣ, Aλεσσάν... + Μπράντιν αν ήταν 20 χρόνια νεότερος ρε αδελφέ. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 1 Οκτ 2015 - 21:23 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 21 Σεπ 2016 - 23:18 | |
| Εχετε διαβασει τιποτα καλο κοριτσια τωρα τελευταια ? {περισσοτερο σε εσενα μιλαω Ελινα } Η λιστα μου απο γαματα βιβλια μειωνεται δραματικα. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 22 Σεπ 2016 - 0:00 | |
| Χθες τελείωσα το Δίδυμα Φεγγάρια της Ρώσση-Ζαίμη, μαζί με το 'Αγαπώ θα πει χάνομαι' ομολογώ ότι η συγγραφέας γράφει κι περιγράφει πολύ όμορφα, σε ταξιδεύει... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 22 Σεπ 2016 - 9:09 | |
| δεν υπαρχει συγκεντρωση για κανονικο βιβλιο οποτε το χω ριξει στα manga...19 vol Black Butler εχω ξεκανει αυτον τον μηνα Αδερφη V.E. Schwab και Victoria Schwab απαντα...η σειρα τς darker shade of magic ειναι απ τα λιγα βιβλια που περιμενω πως και πως το καινουργιο βιβλιο, το Vicious ειναι και αυτο πολυ ωραιο αλλα λιγο πιο αργο και το this savage song Monsters, monsters, big and small, "They're gonna come and eat you all. Corsai, Corsai, tooth and claw, Shadow and bone will eat you raw. Malchai, Malchai, sharp and sly, Smile and bite and drink you dry. Sunai, Sunai, eyes like coal, Sing you a song and steal your soul. Monsters, monsters, big and small, They're gonna come and eat you all!” ― Victoria Schwab, This Savage Songμετα εχω να προτεινω μονο κλασσικες αξιες οπως αφους Μαντοξ-νομιζω τους αποκταστησε ολους πλεον!!- και εχω ακουσει και παρα πολυ καλα λογια και για τ σειρα Raven Boys αυτς που εγραψε το Ριγος. Kαι για το throne of glass εχω ακουσει καλα λογια! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 22 Σεπ 2016 - 14:08 | |
| Πω αδερφη αν ειναι δυνατον.Το darker shade of magic το ξεκινησα εχθες το βραδυ. Την σειρα Raven Boys την εχω στο ραφι μου και τους Μαντοξ τους εχω ξεσκισει με εξαιρεση το τελευταιο που το πηρα προσφατα. Διαβασε το An ember in the ashes..απλα το ξεσκισα.Και με την δουλεια ακομη χτυπουσα 150 σελιδες την μερα.Περιμενω πως και πως να μου στειλουν το 2. Plus το A court of thorns and roses ειναι καλουτσικο...αν και το 2 the court of mist and fury απλα τα σπαει...Ξεκινησα και την σειρα the throne of glass γιατι ειχα ακουσει παρα πολλα καλα σχολια αλλα ακομη δεν μου εκει κανει κουκου. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 22 Σεπ 2016 - 15:38 | |
| Έτσι ή ειμαστε αδερφες ή δεν ειμαστε!!! το darker shades ειναι θεικο!!Και το δευτερο ακομα πιο θεικο!!Την αγαπω αυτη τ σειρα!!!Τους Μαντοξ ειχα αφησει τα 2 τελευταια να τα διαβασω μαζεμενα-σιγα που θα περιμενα να μαθω εναν χρονο για ποιον χτυπαει η καμπανα στο funeral!!!Tο 1ο απ το a court of το διαβασα ναι ειναι καλουτσικο και το 2ο θελω να το διαβασω αλλα αναθεμα και αν θυμαμαι τι γινεται στο πρωτο οποτε διαβασα ενα κεφαλαιο και ημουν σε φαση τι σκατα διαβαζω τοση ωρα? Αμα το θυμασαι να με το κανεις μια περιληψη ειδικα το τελος θα σου μουν υποχρεη!! Αυτο που λες το χω κλασσικα σε ebook-οπως και ολα τα υπολοιπα γιατι για κανονικο βιβλιο δεν υπαρχει ουτε σαλιο!!!-καποια στιγμη θα το πιασω... Ειμαι αναμεσα ν αρχισω throne of glass ή και αυτο που μου το προτεινε φιλος μου...εχει ηδη 4 βιβλια οποτε θα με κρατησει bussy επισης εμεινα πολυ ευχαριστημενη και απο αυτο | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 22 Σεπ 2016 - 16:08 | |
| Την μαζευει ο Ταμλιν γιατι σκοτωσε εναν φιλο του απο το αγροτοσπιτο της οπου ζει ολη την ξεπεσμενη οικογενεια της,με τον πατερα να το παιζει βαρυ πεπονι και τις αδερφες της να ξυνονται ολη μερα. Την πηγαινει στο Spring Court οπου ολοι πρεπει να φοραν μασκες λογω μιας καταρας που ουτε εγω θυμαμαι τις λεπτομερειες.Βγαζουν τα ματια τους, την στελνει πακετο στον κοσμο των ανθρωπων και αυτη ξανα γυριζει να τον σωσει.Παιρνει η Αμαρανθα η πως στο διαολο την λεγαν τον Ταμλιν βολτα σε εκεινο το μερος στο βουνο και βαζει την Φειρα να περασει 3 δοκιμασιες ωστε αν τον ελευθερωσει και να παρουν οι Lords πισω τις δυναμεις τους. Ο Ταμλιν ειναι λιγο στην κοσμαρα του παρατωντας την να βασαζινεται αλλα το μαναρι μου ο Rhys συμπεριφερεται περιεργα και την βοηθαει ανα καταστασεις.Εν τελει τρωει χωμα η Αμαρανθα, η Φειρα πεθαινει και την κανουν high fay οπως και εκεινους. Το επομενο δεν εχει καμια σχεση με το πρωτο...μου εβγαλε την πιστη το ενα μεχρι να το τελειωσω αλλα ισως φταιει πως δεν γουσταρα ποτε τον Ταμλιν...ενω ο Rhys... Εγω διαβασα και την miss peregrine. Πολυ μετριο το βρηκα. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 22 Σεπ 2016 - 16:23 | |
| ουτε απο τν περιληψη δεν εβγαλα ακρη οποτε αστο μαματο καποια φαση που θα με πιασει θα τα ξαναδιαβασω πακετακι... το πρωτο διαβασα τς peregrine...τα υπολοιπα πρεπει να βαρεθω πολυ να τα διαβασω... Διαβασα αυτη τ σειρα μ αρεσε παρα πολυ https://www.goodreads.com/series/43531-gentleman-bastard και διαβασα το καθαρα ποιοτικο και εποικοδομιτικο παρακαλω να δοθει εμφαση στον πληθυντικο daddies μετα παμε σε μανγκα οπου εχω ξεσκισει fairy tail, gangsta., bungou stray dogs και black butler...και μπαινω και στον πειρασμο ν αρχισω και D gray-man... γενικα ειμαι σε μια περιεργη φαση που απο τν μια θελω κατι να διαβασω αλλα απο τν αλλη δεν ειμαι και σε φουλ reading mood... μηπως ν αρχισω τιποτα απ τ αστυνομικα μου; καιρο εχω να πιασω Slaughter στα χερια μου εχω και κατι Νεσμπο πιανουν σκονη στο ραφη μου!! Πραγματικα τι να διαβασω δεν ξερω... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 22 Σεπ 2016 - 16:26 | |
| Δεν μπορω να διαβασω μανγκα πια αδερφη..διαβαζω κομιξ ολη μου την ζωη αλλα δεν ειμαι σε Mood αυτη την στιγμη..ουτε καν θελω να δω σειρες...once ξεκιναει και δεν ξερω καν αν θα το αγγιξω αρχισα και διαβαζω και εγω κανενα ελαφρυ που και που..τιποτα τουαλετας να περναει η ωρα..αλλα τωρα θελω κατι να συγκλονιστω τις βαρεθηκα τις βλακειουλες. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 22 Σεπ 2016 - 16:42 | |
| τα μανγκα ειναι ευκολοχωνευτα και περναει ευχαριστα η ωρα...τα αρλεκιν φαση εχουν αρχισει να μου δινουν στα νευρα αν δεν ειμαι στο mood οπως και οι μαμαριτσες YA...σπανια πια διαβαζω κατι που να με τρελαινει σε omg levels... once δεν εχω δει 5η ακομα...θα σας δω αν επιβιωσετε τν 6η και μετα θα το σκεφτω...ειχα εναν οιστρο τελειωσα αρκετες σιρουλες που ειχα στον παγο ξεκινησα και from dusk till dawn: the series οποτε εχω παθει ενα burn out λιγο... αυτη τ στιγμη... θα σ αρεσει παντως το darker shade of magic...αγαπω αυτο που κανει με τα πολλα αλλα μικρα κεφαλαια σου δινει μια αισθησω προοδου οτι τρεχεις...οι χαρακτηρες τς ειναι ενας και ενας και αγαπω τον κοσμο τς μαγειας που εχει χτισει... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 23 Σεπ 2016 - 0:02 | |
| Καμια 20αρια σελιδες εχω διαβασει γιατι δεν ειχα χρονο.Θα σου πω την γνωμη μου αμα το τελειωσω. Και εγω το ιδιο..διαβαζω πολυ μεν αλλα δεν τα παιρνω τοσο μεσα μου οσο παλια με πολυ λιγες εξαιρεσεις...και Once δεν ξερω κατα ποσο θα δω.. το μονο που με τραβαει ειναι η Lana.απολυπως τιποτα αλλο..και παλι υποφερω 40 λεπτα για να την δω τα 5 που συνηθως παιζει στο επεισοδιο. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 23 Σεπ 2016 - 0:16 | |
| φοβαμαι αδερφη για του once οτι θα φτασω σε σημειο να σιχαθω και τν Ρετζινα ετσι οπως θα τν κανουν...
δεν μπορω ν αποφασισω αν εχει κορεστει ο χωρος τς φαντασιας ή αν εμεις απλα εχουμε διαβασει τα απαντα και το γουστο μας εχει ανεβει λεβελ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 23 Σεπ 2016 - 0:21 | |
| Πιθανοτατα και τα 2. Διαβασε Martin..θα σου ανοιξει νεους οριζοντες...μοναδικους. Εγω μετα απο εκει και περα τα εφτυσα γτ οτι κι αν επιανα μου φαινοταν παπαριτσα..εχω απολαυσει και βιβλια αλλα δεν ειναι πως τα σκεφτομαι μετα απο εβδομαδες...να μου μειναν 2-3 τετοια τον τελευταιο χρονο και αν. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 23 Σεπ 2016 - 0:24 | |
| δεν ξερω αν εχω το ψυχικο σθενος ν αρχισω Μαρτιν αυτν τν περιοδο...αλλα ειναι στο προγραμμα | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 23 Σεπ 2016 - 0:29 | |
| you should. εχει πανω απο 3 χρονια που τελειωσα τα βιβλια και ακομη τα σκεφτομαι σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο...απλως δεν ξεφευγεις. Μπορει να μου την δινει αλλα καταλαβαινω γιατι του παιρνει τοσα χρονια να γραψει το καθε βιβλιο. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 23 Σεπ 2016 - 23:06 | |
| θα φτασω και εκει...καποια στιγμη | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Σαβ 24 Σεπ 2016 - 1:20 | |
| οσο πιο αργα τοσο το καλυτερο... θα περιμενεις λιγοτερο. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 28 Σεπ 2016 - 11:18 | |
| διαβαζω το αγριο Κυκλαμυνο της Freeman. Καμμια σχεση με φαντασιας αλλα πολυ ωραιο. κι επισης δεν βρισκω ωραια φαντασιας
| |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|