| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|
+26dolores!! Kostantinos marina forever mariana20 hiddenfantasy Silia RosalieVamp nicky_cullen xrysanthi AspaKorth Teodan breathless $ofi@ + Edward SalvatoreDamon Kimberly Maria Taekwondo Vanina Dalia panagiota WhiteQueen ΕΡΗ alexandra13 EliRose maria_likofos Thalia Nelly evi 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 31 Μαρ 2014 - 1:48 | |
| για μενα ηταν το βραδυ της δευτερας που 8.30 τελειωνα φροντιστηριο και η μαμα δουλεια και στις 9 και κατι τρωγαμα βραδινο μαζι μπροστα στην τηλεοραση!η σειρα ως σειρα δε με συγκλονισε αλλα το θυμαμαι με αγαπη γιατι ηταν η ρουτινα μου! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 31 Μαρ 2014 - 1:51 | |
| Εγώ θυμάμαι το κλάμα της Δευτέρας, μόνο αυτό, δεν μου έχει μείνει ως κάτι αξιομνημόνευτο η αλήθεια να λέγεται. | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 31 Μαρ 2014 - 20:23 | |
| Αναρωτιόμουν για ποιο βιβλίο λέγατε...γύρισα σελίδα για να το ανακαλύψω! Εντάξει. Το βιβλίο πολύ καλό, δεν στεναχωριέμαι που δεν το ΄χω στη βιβλιοθήκη μου.ΔΕν ξερω αν θα το ξαναδιάβαζα. Η σειρά ωραία αλλά έχω ένα θέμα με τις σειρές. Κλασικά, ξεκίνησα να τη βλέπω και μετά από μερικά επισόδεια προτίμησα εκείνη την ώρα να κάνω κάτι άλλο... Εγώ διαβάζω δανεικά βιβλία και μάλλον παλιά αυτόν τον καιρό. Αυτή τη στιγμή διαβάζω ''Ο γυρισμός'' της Πίλτσερ. Ήρθε όμως ο καιρός να πάρω, επιτέλους, την Αφοσοίωση! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 31 Μαρ 2014 - 21:46 | |
| Και εγω το ιδιο με την Παναγιωτα.Το βιβλιο ηταν καλουτσικο αλλα δεν ειναι απο τα βιβλια που θα ξαναπιασω.Την σειρα ξεκινησα να την βλεπω αλλα μετα απο λιγα επεισοδια βαρεθηκα.εβλεπα αποσπασματα που και που αλλα δεν εφαγα κολλημα.Παντως καταλαβαίνω τις αναμνησεις σας απο την στιγμη που το έχετε συνδιασει με οικογενειακες στιγμες! | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 31 Μαρ 2014 - 21:50 | |
| Κι εγώ όταν το είχε στην τηλεόραση δεν το έβλεπα. Όχι μόνο αυτό & άλλες σειρές που προβάλλονταν στην τηλεόραση, τις είδα τελικά στο internet. Τώρα το κάνω γιατί θέλω να το δώ, ενώ με την τηλεόραση (αν & υπάρχουν πράγματα που θέλεις να παρακολουθήσεις) πολλές φορές καταντάς να βλέπεις κάτι, γιατί δεν θεωρείς ότι έχει κάτι άλλο καλύτερο, που να σ' αρέσει περισσότερο.
| |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Δευ 31 Μαρ 2014 - 21:59 | |
| Ετσι είναι....θελοντας και μην ξενερωνεις στην ιδεα οτι πρεπει να δεις κατι επειδη απλα δεν εχει κατι καλυτερο.Οταν ειναι δικη σου επιλογη βλεπεις τα παντα απο αλλη οπτικη μερια. | |
|
| |
dolores!! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : οπου ειναι κι ο ΡΟΜΠ!!! Αριθμός μηνυμάτων : 2245 Registration date : 03/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 2 Απρ 2014 - 0:48 | |
| Καλησπέρα σας μετά από πάρα πολύ καιρό!!!ΕΕγώ διαβάζω για 2η φορά μετά από πολλά χρόνια το ημερολόγιο της ¶ννας Φρανκ και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως πλέον είμαι σε θέση να το κατανοήσω πολύ καλύτερα και να νιώσω τις ανησυχία και την αγωνία ενός έφηβου κοριτσιού εν μέσω του πολέμου. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 2 Απρ 2014 - 1:06 | |
| κι εγω το εχω διαβασει πριν απο μια δεκαετια και βαλε...αγαπημενο βιβλιο. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 2 Απρ 2014 - 17:50 | |
| Dolores καλη επιστροφή!! Το ημερολογιο της Αννα Φρανκ και εγω εχω παρα πολλα χρονια να το διαβασω.Παντως θυμαμαι οτι και τοτε μου είχε αρέσει αρκετά. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 2 Απρ 2014 - 18:09 | |
| αμα εισαι και παιδι οταν το διαβαζεις σου μενει πολυ εντονα. | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 2 Απρ 2014 - 19:07 | |
| γυμνασιο νομιζω ημουν οταν διαβασα την αννουλα...αν θυμαμαι καλα ειχαμε κανει ενα αποσπασμα στο σχολειο και ειχα παρει το βιβλιο απο τη βιβλιοθηκη και το ειχα διαβασει ολο!κλαμα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 2 Απρ 2014 - 19:26 | |
| πολυ κλαμα... εγω πεμπτη δημοτικου πρεπει να μουν. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 2 Απρ 2014 - 21:39 | |
| Ναι αλλα ηταν απο τα πολυ ωραια βιβλια...εγω θυμαμαι πολυ κλαμα ειχα ριξει στο ενα δεντρο μεγαλωνει στο μπρουκλιν.Πρεπει να ημουν εκτη δημοτικου και το ειχα παρει πολυ κατακαρδα. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 2 Απρ 2014 - 22:41 | |
| Το εχω ριξει στα αστυνομικα και εχω ξεκινησει τα βιβλια του Lee Child την Αννα κ εγω στο Δημοτικο την ειχα διαβασει κ ειχα φρικαρει | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 2 Απρ 2014 - 22:44 | |
| Tελικα παιζει μεγαλο ρολο σε τι ηλικια πιανουμε το καθε βιβλιο. Πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε αυτο που λενε. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Τετ 2 Απρ 2014 - 22:49 | |
| πραγματικα την αννα δε νομιζω οτι οποια ηλικια και να την πιασεις δε θα σφιχτει η καρδια σου! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 3 Απρ 2014 - 1:19 | |
| ειναι μεσα στην 5 με τα πιο στεναχωρα βιβλια | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 3 Απρ 2014 - 9:23 | |
| Ειναι και το θεμα ιδιαιτερο...πολεμος,ημερολογιο,ζεις ολα τα γεγονοτα....λογικο ειναι να σε επηρεαζει. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 3 Απρ 2014 - 13:15 | |
| ισχυει...ακομη και ο καβαλαρης που εχει αναλογο θεμα και τον σουρα να κοβει βολτες σε καθε σελιδα σε πλακωνει | |
|
| |
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 11 Απρ 2014 - 23:12 | |
| Διάβασα το "Στα βαθιά" και τώρα συνεχίζω στα αγγλικά το δεύτερο μέρος "Never to far". Πραγματικά φεύγει νερό η ιστορία και είναι το είδος του βιβλίου που μου αρέσει να διαβάζω! Όσες δεν το έχετε διαβάσει να το διαβάσετε, πιστεύω ότι θα σας αρέσει. Ρας... | |
|
| |
Vanina Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 6067 Registration date : 16/05/2011
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 11 Απρ 2014 - 23:19 | |
| Ξεκίνησα "Το 10" του Καραγάτση.
Πειραιάς, τέλη του '50 σε εργατική πολυκατοικία - πρώην εργοστάσιο. Παρότι περιγράφει δραματικές καταστάσεις είναι γραμμένες με χιούμορ. | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Πεμ 5 Ιουν 2014 - 23:46 | |
| Χρυσανθη μαντεψε τι αρχισα - Σπόιλερ:
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 6 Ιουν 2014 - 18:24 | |
| City of Heavenly Fire... και ιστορια της Συγχρονης Τουρκιας...και γλωσσολογια...και τουρκικα... | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 6 Ιουν 2014 - 18:29 | |
| City of Heavenly Fire και τελείωσα και το <<Αν ημουν εσυ>>. | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; Παρ 6 Ιουν 2014 - 20:35 | |
| Πόλη των Έκπτωτων Αγγέλων. | |
|
| |
| Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτόν τον καιρό; | |
|