Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Δεν ξερω πραγματικα. Απο την μια σκεφτομαι να σκοτωνετε ο Μαγκνους αλλα μετα λεω μπορει να τον χρειαστει και στις καινουριες σειρες , ποιος ξερει τι εχει μεσα στο κεφαλι της? ..... Ελπιζω παντως κανενας απο τους δυο να μην παθει τιποτα γιατι μετα τον Τζεις και την Κλερη ειναι το αγαπημενο μου ζευγαρι στην σειρα και τους λατρευω και τους δυο !!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Κι εγω το ιδιο...τον Μαγκνους και λιγο παραπανω γτ τον εχω ζησει και στις δαιμονικες μηχανες....το ξερω οτι θα ξεπαστρεψει κοσμο αλλα ειλικρινα ελπιζω να ναι δευτερευοντες χαρακτηρες...Κλερι, Ιζυ, Αλεκ και Μαγκνους θα με διαλυσουν....για τον Τζεις δεν το συζητω καν θα πεθανω...τον ειδα μια φορα να πεθαινει δεν μπορω και δευτερη και μαλιστα οριστικη.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Αν μας σκοτωσει Τζεις ή Κλερη ειναι να την μαζευουν με τα κουταλακια, δεν θα γλυτωσει απο τα χερακια μου.... Πολυ φοβαμαι ομως οτι δεν θα ειναι δευτερευον ο χαρακτηρας που θα πεθανει αν και οπως ολοι ευχομαι για το αντιθετο .
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Βρε κοριτσια παιζει να μην ειναι απο τα θανασιμα εργαλεια αλλα απο την νεα της σειρας. Εμενα κατι δεν μου κολλαει...... Ο Μαγκνους δεν ειπε ποτε οτι δεν ειναι ερωτευμενος με τον Αλεκ...μπορει να θυμωσε αλλα αυτο δεν το αρνηθηκε.Ουτε πιστευω οτι θα πεθανει ενας απο τους δυο. Τον Σαιμον ποιο πιθανον το κοβω. Εξαλλου ακομα και στις δαιμονικες μηχανες μπορει το τελος να ηταν γλυκοπικρο..αλλα μας εδειξε οτι στο τελος ολοι ζησανε ευτυχισμενοι.
Ξερει παντως να μας αναστατωνει για τα καλα!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
κι εγω το σκεφτηκα Βασω οτι μπορει να ναι απο την καινουρια της σειρα...αλλα πιο πιθανο το βλεπω να ναι απο bane chronicles μιας και η νεα της σειρα ειναι αρκετα μακρια ακομη... και πειτε με κακια αλλα ο Σαιμον για μενα θα ναι η μικροτερη απωλεια.
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Ευη δεν σε λεω κακια γιατι ετσι αισθανομαι και εγω. Ενταξει θα στεναχωρηθω...αλλα δεν θα σκασω κιολας.... Αν ειναι να πεθανει καποιος προτιμω να πεθανει αυτος.
evi The Volturi
Και μενα θα με πειραξει δεν λεω...και μετα το τριτο βιβλιο τον συμπαθησα τον σαιμον...αλλα οσο να ναι αυτον η την μαγια και τον τζορνταν δεν τους εχω οπως τους υπολοιπους.
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
οχι Σαιμον βρε παιδια, εγω τον Σαιμον ειδικα μετα την ταινια τον αγαπησα ακομα πιο πολυ. Ουτε Μαγκνους βεβαια, Τζεις κλερυ εννοειται οχι για μενα αμα ειναι να ''πεθανει'' καποιος ας ειναι Μαγια η τζορταν...
evi The Volturi
Συμφωνουμε...οχι τπτ μην μεινει και η Ιζυ μονη της.... τον Σαιμον κι εγω τον συμπαθω...η μαλλον συμπασχω στο πως νιωθει...αλλα ξεροντας τις τρικυμιες μεσα στον Τζεις....ασε μας κουκλιτσα μου....
evi The Volturi
Λοιπον συμφωνα με την Cassie στο τελευταιο βιβλιο πεθαινουν 6 ατομα που ξερουμε by name... Να υποθεσω πως οι 2 ειναι οι γονεις της Εμμα....θελω να πιστευω πως ο τριτος ειναι ο Σεμπαστιαν...οποτε 3 to go...
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
^6???? (καλά έρχεται να σχολιάσει αυτή που δεν έχει φτάσει ακόμα στο τρίτο) αλλά γιατί 6 ρε παιδιά? ιδέες απ'τον Μάρτιν παίρνει? καλά είπαμε να ξεπαστρέψει τους κακούς , όχι κι τους καλούς κι κυρίως όχι τον Σάιμον.. έλεος!
evi The Volturi