| The Mortal Instruments | |
|
+11April hiddenfantasy xrysanthi AspaKorth alexandra13 ΕΡΗ mariana20 Thalia Nelly Kimberly panagiota Dalia 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 28 Ιαν 2014 - 0:13 | |
| λιγο πριν βγει το τελευταιο ( για μενα στα ελληνικα βεβαια ) θα τα ξαναδιαβασω ολα απο την αρχη, ετσι κι αλλιως τετοια βιβλια ποτε δεν τα βαριεσαι... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 28 Ιαν 2014 - 1:21 | |
| Δεν ξερω ποσες φορες εχω διαβασει τα βιβλια της...απειρες. Το ξερω πως θα βγαλει κι αλλες σειρες και πραγματικα ανυπομονω απο τωρα... ισως πιασω και την αλλη σειρα που θα βγαλει το καλοκαιρι... αλλα ο Τζεις και ο Γουιλ παντα θα ειναι οι κατακαρακαψουρες μου...τωρα αμα δημιουργησει κι αλλον αναλογο που θα μου κανει την καρδια αποκαιδια τοτε τι να πω...θα αρχισω να την προσκυναω. | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 1 Φεβ 2014 - 0:32 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 1 Φεβ 2014 - 0:33 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Σαβ 1 Φεβ 2014 - 0:39 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Κυρ 16 Φεβ 2014 - 2:44 | |
| v-day snippet of CoHF “Julian,” said Jia, in the same gentle voice, “would you do something for us? Would you take up the Mortal Sword?”
Clary sat up straight. She had held the Mortal Sword: she had felt the weight of it. The cold, like hooks in your skin, dragging the truth out of you. You couldnΆt lie holding the Mortal Sword, but the truth, even a truth you wanted to tell, was agony.
“They canΆt,” she whispered. “HeΆs just a kid —“
“HeΆs the oldest of the kids who escaped the Institute,” Jace said under his breath. “They donΆt have a choice.”
Julian nodded, his thin shoulders straight. “IΆll take it.”
Robert Lightwood passed behind the podium then and went to the table. He took up the sword and returned to stand in front of Julian. The contrast between them was almost funny: the big, barrel-chested man and the lanky, wild-haired boy.
Julian reached a hand up and took the sword. As his hand closed around the hilt, he shuddered, a ripple of pain that was quickly forced down. Emma, behind him, started forward, and Clary caught a glimpse of the look on her face — pure fury — before Helen caught at her and pulled her back. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Φεβ 2014 - 22:47 | |
| JulianΆs skin was cold, as if heΆd been leaning out the window into the night air. She turned his hand and drew with her finger on his bare forearm. It was something theyΆd done since they were small children and didnΆt want to get caught talking during lessons. Over the years theyΆd gotten so good at it that they could map out detailed messages on each otherΆs hands, arms, even their shoulders through their T-shirts. D-I-D Y-O-U E-A-T? she spelled out. Julian shook his head, still staring at Livvy and Ty. His curls were sticking up in tufts as if heΆd been raking his hands through his hair. She felt his fingers, light on her upper arm. N-O-T H-U-N-G-R-Y. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 5 Μαρ 2014 - 23:59 | |
| CoHF snippet SPOILERS
Idris had been green and gold and russet in the autumn, when Clary had first been there. It had a stark grandeur in the winter: the mountains rose in the distance, capped white with snow, and the trees along the side of the road that led back to Alicante from the lake were stripped bare, their leafless branches making lace-like patterns against the bright sky.
Sometimes Jace would slow the horse to point out the manor houses of the richer Shadowhunter families, hidden from the road when the trees were full but revealed now. She felt his shoulders tense as they passed one that nearly melded with the forest around it: it had clearly been burned and rebuilt. Some of the stones still bore the black marks of smoke and fire. “The Blackthorn manor,” he said. “Which means that around this bend in the road is …” He paused as Wayfarer summited a small hill, and reined him in so they could look down to where the road split in two. One direction led back toward Alicante — Clary could see the demon towers in the distance — while the other curled down toward a large building of mellow golden stone, surrounded by a low wall. “ … the Herondale manor,” Jace finished.
The wind picked up; icy, it ruffled JaceΆs hair. Clary had her hood up, but he was bare-headed and bare-handed, having said he hated wearing gloves when horseback riding. He liked to feel the reins in his hands. “Did you want to go and look at it?” she asked.
His breath came out in a white cloud. “IΆm not sure.” | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 17 Μαρ 2014 - 21:58 | |
| Παει σχεδον και ο Μαρτιος!!! Πλησιαζει ο καιρος.... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 18 Μαρ 2014 - 0:36 | |
| Δυο μηνες και κατι ψιλα.... θα ειναι μεσα εξεταστικης...αλλα δεν δινω δεκαρα.... | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 18 Μαρ 2014 - 0:37 | |
| ^Αναφέρεστε στην έκδοση του έκτου βιβλίου της σειράς Εύη σωστά; Λίγο άσχετο με το τόπικ αλλά υπάρχει κάτι νεότερο με την δεύτερη ταινία ή δεν... ? | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 18 Μαρ 2014 - 0:49 | |
| Αυτο εχει μεινει μονο πλεον απο δω.... οχι τπτ καινουριο ακομη. | |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 18 Μαρ 2014 - 0:52 | |
| Οκ θενκς! Στην άλλη σειρά είναι μόνο 3 θυμάμαι καλά, Κουρδιστοί ¶γγελος, Πρίγκιπας , Πριγκίπισσα, οκ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 18 Μαρ 2014 - 0:53 | |
| Αυτα ειναι εκει. Κι αλλες δυο τριλογιες που ξεκινανε απο του χρονου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 18 Μαρ 2014 - 0:57 | |
| Ώρε μάνα μου πράγμα που γράφει η γυναίκα, όρεξη να'χει κι εμείς να την διαβάζουμε, οκ Εύη σε ευχαριστώ. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 18 Μαρ 2014 - 1:14 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 18 Μαρ 2014 - 10:52 | |
| Και μην ξεχναμε και τις ιστοριες του Μαγκνους!! Αν εξαιρέσεις οτι αυτο το τελευταιο μας αργησε λιγο κατα τα αλλα περιμενουμε τις σειρες της με πολυ λαχταρα!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 18 Μαρ 2014 - 14:03 | |
| οτι γραφει η Κλερ το περιμενω με λαχταρα..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Μαρ 2014 - 20:18 | |
| Οκ, οκ, επανέρχομαι ξανά καθότι έχω απορίες και νιώθω σαν χαμένη στο διάστημα. Καταρχήν να σημειώσω, (Εύη είσαι που είσαι ειδική στη σειρά αυτή ή όποια άλλη προτίθεται να με βγάλει απ'αυτό το αδιέξοδο της πλοκής γιατί με τόσα βιβλία και σειρές έχω μπερδευτεί η κακομοίρα) Και επανέρχομαι στο θέμα, ολοκλήρωσα και το 2ο βιβλίο, Πόλη της Στάχτης και έχω και το 3ο στην κατοχή μου, το οποίο και θα ξεκινήσω πάραυτα, αλλά νιώθω -επαναλαμβάνω-σαν χαμένη!! Γιατί??? - Προσοχή ~Σεντόνι που Δαγκώνει :
Ας ξεκινήσω με τα σχόλια του βιβλίου(δεν ξέρω κι από που να ξεκινήσω αλλά μια προσπάθεια θα την κάνω, δεν γίνεται) ~ Πρώτον: Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιανού παιδί είναι ο Τζέις (οκ Εύη δικός σου ο παίδαρος, τολμώ να πω ότι μετά το 2ο άρχισα να τον συμπαθώ περισσότερο, αλλά οκ δικός σου. Παραμένω πιστή στο βαμπιρικό είδος u know) Θα μάθω τελικά ποιος είναι ο πατέρας, μητέρα ή πρέπει να διαβάσω το 3ο για να μου λυθούν οι απορίες?! {ή ακόμα χειρότερα να ξεκινήσω μια επανάληψη το 1ο όσον αφορά το γενεαλογικό δέντρο, αν κι αμφιβάλλω για το αν με βοηθήσει}Γιατί όλο αυτό το θέμα με Γουέιλαντ, Χέροντειλ , Μόργκενστερν με έχει ζαλίσει πραγματικά! Υπήρχαν κάποια σημεία που πήγαινε να εξιχνιαστεί το μυστήριο όπως η φράση του Βάλεντάιν "Δεν εννοούσα..."προς την Κλέρι και μετά τους έκοψαν πάνω στο καλύτερο, ή εκεί με την ουλή και την Ανακρίτρια,που λέω:"Να δεις που το καυτό ξανθό σγουρομάλλικο αγόρι θα μας βγει και συγγενής της, "είμαι σίγουρη πως η Ίμοτζεν κάτι του ψιθύρισε πριν ξεψυχήσει, το θέμα είναι πότε θα το μάθω, -εγώ! ~ Δεύτερον:Τι έπαθε καλέ ο γλυκούλης , αγαπημένος μου (ω ναι στον Σάιμον αναφέρομαι) και δεν καίγεται στο φως του ήλιου, ?! Οέο?! Δεν λέω χαίρομαι, αλλά θα το μάθω στο 3ο βιβλίο κι αυτό?! Να ξέρω... αν είναι σποιλιεράστε ελεύθερα γιατί είναι ένα θέμα στο οποίο και αγωνιώ, μήπως έχε να κάνει με εκείνο το σπαθί των ψυχών? Το όλο θέμα σφαγή-τελετή ? Πάντως παραμένει μυστήριο...Και πότε τέλος πάντων θα εκδηλωθεί αυτή η σχέση μεταξύ Ίζζυ/Σάιμον. Εδώ βλέπω μόνο μια Μάγια στο προσκήνιο, θα μάθω άραγε στο 3ο ή θα μείνω με την αγωνία πάλι μέχρι να προμηθευτώ το 4ο?! Μάλλον το δεύτερο θα συμβεί... ~ Τρίτον:Σεμπάστιαν---> Δεν ρωτάω τίποτα εδώ, θα μάθω τι κουμάσι είναι στο 3ο φαντάζομαι με όλες τις λεπτομέρειες, Όσον αφορά τα 'ερωτικά' σκιρτήματα ¶λεκ/Μάγκνους τα αντελήφθην, είναι βέβαια στην αρχή κάπως αμυδρά αλλά τα αντελήφθην, δεν μπορώ να πω και πολλά αλλά ίσως σχηματίσω μια εικόνα μετά το 3ο. Ο Ρόμπερτ Λάιτγουτ να υποθέσω θα μας αφήσει χρόνους... οπότε δεν επεκτείνομαι όσον αφορά το πονεμένο αυτό θέμα. ~ Τέταρτον: Επαναλαμβάνω ότι νιώθω σαν χαμένη στο διάστημα, διότι αργά η γρήγορα θα εμφανιστούν σε αυτή τη σειρά βιβλίων χαρακτήρες (Τέσσα, Γούιλ κτλ. κτλ) που εγώ δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω διαβάσει την προηγούμενη σειρά, των τριών βιβλίων, και φοβάμαι πως δεν θα (πάρω πρέφα) καταλάβω τι μου γίνεται. Οπότε ο Θεός των Αγγέλων να βάλει το χέρι Του. *Τι θα πει παραπατάι κυρίες μου? Ε? εσείς που τα ξέρετε όλα, καθώς επίσης -όσον αφορά το τέλος του 2ου βιβλίου- άτιμε Τζέις μου χάλασες την στιγμή , πλήγωσες και το κορίτσι. Τώρα θυμήθηκες να το παίξεις αδελφός ρέι??!! Τώρα?? Τον Σάιμον τον συγχαίρω και τον λατρεύω περισσότερο γι αυτό που έκανε, αλλά με την λυκάνθρωπο, όχι ότι έχω θέμα με την Μάγια αλλά η Ίζζυ είναι γι αυτόν! Τα΄χουμε πει αυτά. Επίσης άντε να γίνει τίποτα με τον Λουκ και με την Σέρσει Τζόσλιν , κι επίτέλους, η Γοργώ , Sleeping Beauty---> να ξυπνήσει απ'τον λήθαργο της. Αυτά!!!
| |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Μαρ 2014 - 20:43 | |
| Ποσο spoiler ακριβως θελεις να φας....? να ξερω ποσο να μαστιγωσω.... Ολα τα ερωτηματικα σου...η μαλλον τα περισσοτερα οσο αφορανε τον Τζεις θα σου λυθουν στο 3 βιβλιο ναι.Οσο για Γουιλ Τεσσα κτλ εμφανιζονται η αναφερονται αλλα η ιστορια τους ειναι διαφορετικη απο των πρωταγωνιστων εδω...οσο για την ανακριτρια ναι εχει σχεση με τον Τζεις και αυτο που του ψιθυρισε λιγο πριν πεθανει η μαλλον αυτο που ειδε πανω του καθοριζει και την ταυτοτητα του. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Μαρ 2014 - 20:51 | |
| ^όχι εντάξει μην πεις τίποτα, θα ανοίξω και το 3ο μήπως και δω Θεού φως... Σε αυτό που θα επιμείνω επίσης είναι στο θέμα του Σάιμον, το μαθαίνω κι αυτό στο 3ο? Κι επίσης... Δεν αντέχω το θέμα με την δήθεν 'αδελφοκατάσταση' με τρελαίνει, μου σπάει τα νεύρα! Το ξεκαθαρίζει κι αυτό στο 3ο γιατί ειλικρινά δεν παλεύεται!!! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Μαρ 2014 - 20:52 | |
| Τι δεν καταλαβαινεις με την αδερφικοτητα ακριβως....? ειναι ερωτευμενοι και νομιζουν πως ειναι αδερφια... λογικο δεν ειναι να τους τρελαινει αυτο και να μην ξερουν πως να φερθουν και τι να κανουν...? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Μαρ 2014 - 20:55 | |
| ^Όχι καλέ δεν εννοούσα αυτό, αυτό το'χω καταλάβει κι εγώ, απλά το ερώτημα είναι το εξής: Πότε θα πάψουν να θεωρούν πως ο ένας είναι αδελφός/η του άλλου, να αγαπηθούν κανονικά τα παιδιά??!!! ~ Φαντάζομαι στο σημείο όπου θα ξεκαθαριστεί η πραγματική ταυτότητα του Τζεις... ΠΕΣ ΝΑΙ! | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Μαρ 2014 - 21:03 | |
| Λοιπον...αμα θες ανοιξε το αμα θες μην το ανοιγεις..σε γενικες γραμμες απαντω στις ερωτησεις σου αλλα ειναι σποιλερ. Αγαπιουνται ηδη ετσι...απλα ειναι απαγορευμενο. - Σπόιλερ:
ο Τζεις ειναι Χεροντειλ...ο Βαλενταιν οταν η Τζοσλιν ηταν εγκυος στον γιο τους του εκανε πειραματα με αιμα δαιμονα...στον Τζεις και στην Κλερι εκανε πειραματα με αιμα αγγελου.Η μητερα του Τζεις αυτοκτονησε και αυτος με τον Χοτζ τον βγαλαν απο μεσα...ο Σαιμον δεν καιγεται στον ηλιο επειδη ηπιε το αιμα του Τζεις...αιμα αγγελου δλδ.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Παρ 21 Μαρ 2014 - 21:10 | |
| ^οκ το άνοιξα, και νέες ερωτήσεις έμφανίζονται στο προσκήνιο, - αχά!:
αυτό με τα αίματα δαίμονα και αγγέλου δεν έχω καταλάβει, ξεδιαλύνονται στο 3ο ή να ανοίξω το 1ο μπας και καταλάβω περισσότερα... Ο γιος της Τζόσλιν και του Βάλενταιν δλδ πραγματικός αδελφός στην Κλέρι, στον οποίο έγιναν και τα πειράματα με αίμα δαίμονα, να υποθέσω ότι είναι νεκρός. Έχει εξαφανιστεί απ'το προσκήνιο... ? Ε? Θύμισε μου ξανά ποιο το όνομα του πατέρα του Τζέις...? Χέροντέιλ (?) Την μητέρα η οποία αυτοκτονεί την γνωρίζουμε κι αυτή ή είναι κάποια άσχετη? Το μόνο που αναγνωρίζω αυτή τη στιγμή όσον αφορά το αίμα αυτό του αγγέλου, είναι ότι γι αυτό ο Τζέις με την Κλέρι έχουν ξεχωριστές δυνάμεις.
| |
|
| |
| The Mortal Instruments | |
|