| The Mortal Instruments | |
|
+11April hiddenfantasy xrysanthi AspaKorth alexandra13 ΕΡΗ mariana20 Thalia Nelly Kimberly panagiota Dalia 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Κυρ 11 Μάης 2014 - 14:39 | |
| Τυχερη!!
Εγω θα συμβιβαστω με ebook μεχρι να βγει κανονικα στα ελληνικα.
| |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 1:23 | |
| | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 1:43 | |
| ^¶σχετο με τις παραπάνω συζητήσεις, αλλά βρίσκομαι στα τελειώματα του 3ου βιβλίου και ήρθα να θάψω!! (με την καλή έννοια πάντα ) Καταρχήν το καλό είναι ότι επιτέλους σηκώθηκε απ'το νεκροκρέβατο η Τζόσλιν, διηγήθηκε την ιστορία της ζωής της, κάτι που θα έπρεπε να είχε κάνει νωρίτερα, και μάθαμε επιτέλους ποιος είναι παιδί ποιου;;!! Ποιος ο πατέρας, η μητέρα κτλ. κτλ. Ευτυχώς ξεκαθαρίστηκε το τοπίο... Εκεί όμως που έμεινα με το στόμα ανοιχτό και δεν το περίμενα, είναι στο γεγονός... ότι... JONATHAN IS ALIVE ???!!! Οπότε από εκείνο το σημείο και μετά λέω:"Οκ στάνταρ να δεις που αυτός είναι ο Μπας, (κορίτσια δεν μου βγαίνει ολόκληρο το ονοματάκι σε αυτό το σημείο, καθότι δαίμονας το κωλόπαιδο, οπότε θέλει γερή εξόντωση ...μαζί με τον γοητευτικό πατερούλη που έχουμε δει εις τα οθόνας μας) Να ζήσουμε λοιπόν να θυμόμαστε τον πραγματικό Σεμπάστιαν γιατί μια φορά ο ψεύτικος δεν είναι κι ο πραγματικός, Τώρα εμένα με ξέρετε ξαναγυρνώ στα λημέρια τα παλιά... SAIMON IS A LEGEND , HE'S THE AMAZING SPAIDERMAN !!! (άντε ρε ματάκια μου, πότε θα τα φτιάξεις με την Ίζζυ εκεί να τελειώνουμε! να δεις που κοιμήθηκε μαζί της τούτος αλλά ντρέπεται να το πει... χαχαχα) οπότε εύχομαι στον Χεροντέιλ junior να φέρει σε πέρας την αποστολή του (Ας του το πει κάποιος μην υποφέρει το παιδί, κρίμα ) αλλά κάτι μου λέει ότι τον Μπας θα τον φάω στη μάπα μέχρι τέλους, anyway, καλή μου συνέχεια στην ανάγνωση, Σημ: Έχω και το 4ο βιβλίο, αλλά το 5ο μάλλον θα το αγοράσω, αλλά το 6ο αργεί ακόμα στα ελληνικά ή ου? Πάντως έχω ακόμα καιρό μπροστά μου... οπότε ΟΟΟΟΚΚΚ!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 1:58 | |
| Ο Σαιμον Spiderman...μαιστα.... τοτε ο Jace ποιος ειναι...ο Tony Stark?
| |
|
| |
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 2:04 | |
| ^Μόλις τελειώσω το 3ο θα σου πω, πάντως σε Θορ μου φέρνει κάπως, | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 2:06 | |
| Μπα... ειναι αρκετα μοναδικος απο μονος του... δεν χρειαζεται σφυρι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 15:18 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 17:57 | |
| Στον Θωρ και στο σφυρι του εχω μια αδυναμια... αλλα καμια σχεση!!! Με παραξενευει Νταλια οτι εχεις αδυναμια στον Σαιμον...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια...αλλα ρε φιλε εχεις τον Τζεις και τον Σαιμον και επιλεγεις Σαιμον? Με την καμια!! Διαβασε εχεις μελλον μπροστα σου και μεχρι να τα τελειωσεις θα βγαινει και το 6 στα ελληνικα. Βεβαια αναλογα πως διαβαζεις γιατι εγω δεν θα το αφηνα απο τα χερια μου! Οπως και να εχει ανηκεις στις τυχερες που γλιτωσαν την αναμονη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 18:27 | |
| ^Σε αυτό Έρη συμφωνώ, αλήθεια το 6ο πότε βγαίνει στα ελληνικά είπαμε? Ααα εγώ διαβάσω λάου λάου, σιγά, σιγά,.. Καλέ έχετε μαζευτεί ένα κάρο να πέσετε να φάτε τον Τζέις που δεν ξέρει ποια ποιανής είναι και σας πειράζω εγώ που έχω επιλέξει τον vampire?? αφήστε με εκεί στην λατρεία μου, που θα μείνει αθάνατη στους αιώνας των αιώνων... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 18:30 | |
| Δεκαρα δεν δινω για τον Σαιμον....ουτε για κανεναν αλλον να πω την αληθεια αυτη την στιγμη... Δωστε Τζεις στον λαο.... Τζεις και Τζεμ και Τεσσα.....περιμενω την σκηνη σαν τρελη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 18:32 | |
| ^Μακάρι να ξεκινήσω κι αυτήν την προ-τριλογία κάααποια στιγμή , να δω τι θα μου πει η τσέπη μου το ΣΚ... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 18:34 | |
| Sorry νταλια αλλα μεχρι να τα διαβασεις εσυ εμεις θα χουμε τελειωσει και τα TDA... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 18:40 | |
| ^Καλέ δεν έχω θέμα, έρχομαι και σχολιάζω και μόνη μου εγώ εδώ, αφού είναι γνωστό ότι εσείς σχολιάζετε πιο γρήγορα από μένα... | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 18:44 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 20:26 | |
| Η οικογενεια γενικως μενει αξεχαστη...και αυτα τα ατιμα γονιδια περνανε απο γενια σε γενια για να μας τρελανουν τελειως!! Κρατα τον Σαιμον Νταλια δεν προκειται να στον πειραξει κανεις...ολος δικος σου!! Ασε Ευη....την περιμενω και εγω πως και πως....θα πρεπει να τα σπαει αυτη η σκηνη...με βλεπω να παιρνουν τα ζουμια απο την συγκινηση...Τζεις-Τεσσα και Τζεμ!!Θα ελεγα τι αλλο να ζητησει κανεις...αλλα η απουσια του Γουιλ ειναι εντονη.Αναρωτιεμαι αν καποια στιγμη στο μελλον μαθουμ περισσοτερα για τον Τζεμ με την Τεσσα αν ισως παρει στο μελλον καποια αλλη αποφαση ο Τζεμ και μεινουν για παντα μαζι. | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 21:43 | |
| Σιγουρα παντρευονται.... και νομιζω πως ο Τζεμ θα κλαψει μολις δει τον Τζεις. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 22:45 | |
| Σιγουρα.....σε αυτο το βιβλιο προμηνύονται μεγαλες συγκινησεις γενικως.. 15 και σημερα!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Δευ 12 Μάης 2014 - 23:38 | |
| ^Ρε κορίτσια εγώ που δεν έχω διαβάσει Τέσσα , Γουίλ , Τζεμ κι όλα τα συναφή, στο τελευταίο βιβλίο θα καταλάβω ή θα μπερδευτώ περισσότερο. ??? | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 13 Μάης 2014 - 1:34 | |
| Νταλια θα καταλαβεις μια χαρα...η μια ιστορια ειναι ανεξαρτητη απο την αλλη. Δεν σε δεσμευει με αυτο τον τροπο. Απλα μαλλον δεν θα μπορεις να νιωσεις το συναισθημα που θα νιωσουμε εμεις που τα εχουμε διαβασει ολα με την σειρα που βγαινανε,και εχουμε βιωσει μεσα μας και τις δυο ιστοριες. Για εμας ειναι κατι περισσοτερα απο δυο τυχαια προσωπα..αλλα ειναι μεσα στην καρδια μας. Εσυ την Τεσσα θα την δεις σαν ενα ατομο που θα συμπληρωσει το παζλ.Εμεις θα την δουμε σαν ενα ατομο αγαπημενο που το ξερουμε το ποναμε και λαχταραμε να το δουμε.Τον Τζεμ εσυ τον βλεπεις σαν εναν απλα σιωπηλο αδελφο...εμεις ποναμε για αυτον...ξερουμε τι περασε για να φτασει σε αυτο το σημειο..και ποσο αγαπουσε τον Γουιλ και την Τεσσα.Τον λατρευουμε!!Για εμας αυτη η συναντηση ειναι πολυ σημαντικη καρδιοχτυπουμε για αυτην. Το συναισθημα ειναι αυτο που θα κανει την διαφορα στον τροπο που θα δεις εσυ τα πραγματα και στον τροπο που θα τα δουμε εμεις. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 13 Μάης 2014 - 1:37 | |
| ^Γιατί να μη με αφήνει η τσέπη μου να βιώσω αυτό το συναίσθημα κι εγώ;;; κάπως πρέπει να πάρω τα βιβλία κι εγώ, Ντιπ αναίσθητη θα είμαι όταν θα διαβάζω το 6ο;;!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 13 Μάης 2014 - 9:26 | |
| Οχι βρε... Αναισθητη δεν θα εισαι...πιστευω δηλαδη... αλλα θα νιωσεις αυτη την συγκεκριμενη ιστορια...εμεις θα το νιωσουμε διπλα. | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τρι 13 Μάης 2014 - 13:24 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 14 Μάης 2014 - 3:09 | |
| Μαγια και Τζορνταν Τζοναθαν και Τζεις... και θα τον μαμησω τον παπαρα΄αμα τολμησει να κανει τπτ στο αγορι μου. | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 14 Μάης 2014 - 4:01 | |
| ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: The Mortal Instruments Τετ 14 Μάης 2014 - 4:29 | |
| να με τρελανει θελει αυτη η γυναικα. | |
|
| |
| The Mortal Instruments | |
|