| Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Τρι 12 Νοε 2013 - 1:10 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Τρι 12 Νοε 2013 - 1:17 | |
| δεν νομιζω πως μπορω να φαω τον χρονο μου σε τετοια αυτη την εποχη.... γενικα δεν εχω πολυ χρονο...δεν μπορω να καω ετσι... | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Τρι 12 Νοε 2013 - 1:18 | |
| ασε χεσε μεσα...αυτη τη στιγμη που μιλαμε θα επρεπε ηδη να εχω παει για μπανιο και να εχω βγαλει ενα κεφαλαοι αρχοντες ακομα... | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Τρι 12 Νοε 2013 - 2:25 | |
| κι εγω θελει να διαβασω αλλα δεν....... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Τρι 12 Νοε 2013 - 2:32 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Τρι 12 Νοε 2013 - 2:50 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Τρι 12 Νοε 2013 - 11:12 | |
| αχχαχαχαχαχχα....Ελινα ελιωσα απο το γελιο!! Αυτο οπως ειπες και η ιδια δεν ηταν απλο αρλεκιν ηταν υπερπαραγωγη. Κοιτα αυτα ειναι βιβλια απλα να περνας ευχαριστα την ωρα σου οταν δεν εχεις κατι να κανεις και απλα θελεις κατι να ξεφυγεις,να χαλάρωσεις κια να γελασεις βρε αδερφε. Εμενα δεν μου αρεσουν ολα.Τα απλα αρλεκιν τα αποφευγω...τα βαριεμαι αφανταστα. Τα κλασσικα οπως,αυτα που ειναι εποχης εχουν την χαρη τους.Με τους δουκες,δουκισες κτλ. Και οι Χαιλαντερς με τις κοπελιες τους και τα κιλτ τους!! | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Τρι 12 Νοε 2013 - 12:45 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- Εμενα δεν μου αρεσουν ολα.Τα απλα αρλεκιν τα αποφευγω...τα βαριεμαι αφανταστα.
Τα κλασσικα οπως,αυτα που ειναι εποχης εχουν την χαρη τους.Με τους δουκες,δουκισες κτλ. Και οι Χαιλαντερς με τις κοπελιες τους και τα κιλτ τους!! Συμφωνω και επαυξάνω!!! Τα κλασικα έχουν μια άλλη γοητεια!!! Θυμαμαι όταν ήμουν μικρή έκλεβα τα Bell της μαμας μου άλλα είχαν κάτι πλοκές με πλουσιους σειχηδες και διδυμες που άλλαζαν θέση κ.ο.κ!!!! The Horror!!!! Προτιμώ τους δούκες, τους κόμητες και τους Χαιλάντερ!! Αν και τωρα τελευταια ανακάλυψα το "Paranormal Romance" οπως λέγεται με πρωθιερειες την Gena Showalter και την Maggie Shayne!!!! http://www.harlenic.gr/default_darkmoon.aspΗμίθεοι, δαίμονες και βρικόλακες!!! Επιστροφή στις ρίζες!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Τρι 12 Νοε 2013 - 13:09 | |
| Εννοειται οι Αρχοντες ειναι σταθερη αξια!! Ποιον να πρωτοδιαλεξεις....Μαντοξ,Σαβιν,Παρις,Ερον.....εχουμε ποικιλια!!! Eπισης καλουτσικοι ειναι και η σειρα<< Η Αδελφότητα του Μαύρου Στιλέτου>>. | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Δευ 6 Ιαν 2014 - 1:30 | |
| βγαινει το Χρονικό των Στόουνβιλ 4. - Σπόιλερ:
και κυκλοφορει και το δεύτερο βιβλίο της σειράς "Το Χρονικό των Μακ Κέιμπ". | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Σαβ 31 Μάης 2014 - 1:41 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Σαβ 31 Μάης 2014 - 11:56 | |
| αχχαχαχχαχχα...Αυτα ειναι λιγο χαζουλικα...εγω προτιμω τους δουκες... Παντως με εχεις βαλει στο τρυπακι να ψαξω να το βρω... | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Σαβ 31 Μάης 2014 - 11:58 | |
| | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Δευ 2 Ιουν 2014 - 16:43 | |
| ειχα διαβασει κι εγω παλια ενα αρλεκιν της penny jordan (μετα απο 3 μερες χωρις ιντερνετ επιτελους μπηκα ειχα παθει κοκομπλοκο ) | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Δευ 2 Ιουν 2014 - 21:28 | |
| | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| |
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! Δευ 2 Ιουν 2014 - 22:04 | |
| απεκτησα ιντερνετ οταν περασα στο πανεπιστημιο...ακομα στο πατρικο μου δεν εχουμε...καθε καλοκαιρι παθαινω στερητικο... | |
|
| |
| Μ' ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι! | |
|