| Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου | |
|
+13Dalia panagiota ΕΡΗ maria_likofos April evi xrysanthi AspaKorth nicky_cullen EliRose Emy+Robert Thalia Nelly WhiteQueen 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 21 Νοε 2013 - 18:57 | |
|
“Φως, η αρχή της δημιουργίας
Ο πρωτότοκος γιος με βασιλικό αίμα στις φλέβες του να ρέει και τις αχτίδες του ήλιου για στέμμα του, θα ενωθεί με τη χλωμή πριγκίπισσα που στη δύση θα γεννηθεί. Τη νύχτα που τα τρία μεγαλύτερα αστέρια τΆ ουρανού θα σχηματίσουν ένα τέλειο ισοσκελές τρίγωνο, με κλάμα βουβό θα γίνει γνωστή η ύπαρξή της. Η σφραγίδα του άλικου ήλιου, ανεξίτηλη πάνω στο σώμα της κι εκείνη της ανιδιοτέλειας, αόρατη αλλά χαραγμένη θα είναι στην ψυχή της. Η φύση θα ανθίσει γνωστοποιώντας την εκπλήρωση του συμβολαίου αυτού με μπουμπουκιασμένα μαύρα ρόδα”.
Δέσμια μιας πανάρχαιας προφητείας που εναποθέτει όλες τις ελπίδες για ειρήνη στη Ροδεσία πάνω στο γιο της, η Νοέλια έχει ήδη διαπιστώσει πως την έχουν εξαπατήσει. Μοναδική της διέξοδος για να ζήσει τη ζωή που της στέρησαν είναι η απόδρασή της από το σκοτεινό κάστρο του Μαύρου Ρόδου, μαζί με τον αγαπημένο της αξιωματικό, Φιλίπ. Όμως τα πλάσματα του νερού βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και εκμεταλλεύονται τη μία και μοναδική ευκαιρία που τους παρουσιάζεται ανατρέποντας τα γεγονότα. Κρυμμένη φυγάς για τη μια φυλή, καταζητούμενη για την άλλη, η Νοέλια θα έρθει αντιμέτωπη μΆ εχθρούς και φίλους, συνωμότες και πιστούς ακόλουθους, και θα δει ένα ένα τα μυστικά του παρελθόντος νΆ αποκαλύπτονται έως ότου θα φτάσει στην αλήθεια.
Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζω σε πρώτη προβολή το εξώφυλλο, τον τίτλο και την περίληψη του βιβλίου μου! Ξέρω πως το περιμένατε και ελπίζω να σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τη δημιουργική ομάδα των εκδόσεων Πηγή που για άλλη μία φορά έκανε εξαιρετική δουλειά! Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη, κάτι περισσότερο από ευχαριστημένη και χαίρομαι που αυτή η ιστορία έφτασε στο τέλος της αλλά το ταξίδι συνεχίζεται! Και για το τέλος θα σας πρότεινα να αφήσετε "κενό" το απόγευμα της 7ης Δεκεμβρίου! Αυτή θα είναι και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου και η πρώτη του παρουσίαση. Νεότερα σε σχέση με το θέμα θα ακολουθήσουν σύντομα μέσα στις επόμενες ημέρες. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που είστε δίπλα μου πάντα! | |
|
| |
Thalia Nelly The Nomads
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 2141 Registration date : 02/02/2013
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 21 Νοε 2013 - 19:37 | |
| πολυ ωραιο το εξωφυλλο ανυπομονω να το πιασω στα χερια μου... καλη επιτυχια Μαρια να σαι παντα καλα να γραφεις ομορφα βιβλια κι οτι αλλο επιθυμεις... | |
|
| |
Emy+Robert Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Αριθμός μηνυμάτων : 4680 Registration date : 22/08/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 21 Νοε 2013 - 20:16 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 21 Νοε 2013 - 20:21 | |
| Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! Είμαι κι εγώ ενθουσιασμένη με το υπέροχο εξώφυλλο... τα χω λίγο χαμένα... Η επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου θα γίνει με την παρουσίαση του στις 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Θα σας ενημερώσω σύντομα για όλα τα σχετικά!!! Και η Θεσσαλονίκή δεν θα μείνει παραπονεμένη! Αρχές Γενάρη καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαι εκεί! | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 21 Νοε 2013 - 20:49 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 21 Νοε 2013 - 21:12 | |
| Ελίνα σηκώθηκες ή όχι ακόμα; | |
|
| |
EliRose The Volturi
Ηλικία : 31 Τόπος : Magnolia Αριθμός μηνυμάτων : 26698 Registration date : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 21 Νοε 2013 - 21:25 | |
| | |
|
| |
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 21 Νοε 2013 - 23:05 | |
| πωωωω Μαρια τι να πω... επιτελους!!! νομιζω οτι ο τιτλος ειναι ενα μιξ απο οτι ειχαμε πει εμεις οταν ζητησες βοηθεια!!! το εξωφυλλο δεν περιγραφεται!! μπραβο για μια ακομη φορα, καλοταξιδο και προπαντων σε ευχαριστουμε που μας το προσφερεις!!! ΥΓ. μακαρι να ερθεις και θεσ/νικη για να μπορουμε να ερθουμε και εμεις απο γυρω!! | |
|
| |
AspaKorth The Volturi
Ηλικία : 43 Τόπος : Γιαννενα Αριθμός μηνυμάτων : 8796 Registration date : 08/09/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 21 Νοε 2013 - 23:25 | |
| Μαρια χαιρομαι πολυ! Το εξωφυλλο ειναι σουπερ! | |
|
| |
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 21 Νοε 2013 - 23:30 | |
| | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Παρ 22 Νοε 2013 - 0:37 | |
| | |
|
| |
April Jasper's Queen
Ηλικία : 38 Τόπος : Korea! Αριθμός μηνυμάτων : 3318 Registration date : 16/02/2009
| |
| |
maria_likofos Midnight Sun Vampire
Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 3548 Registration date : 19/12/2011
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Παρ 22 Νοε 2013 - 15:24 | |
| ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!!! μπραβοοο μαρια συγχαρητηριαααααααααα!!! | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Παρ 22 Νοε 2013 - 18:06 | |
| Εννοειται οτι 7 Δεκεμβρη θα ειμαστε ολες εκει!! Φανταστικο το εξωφυλλο!!Το λατρεψα!! Αλλα το πιο σημαντικο ειναι οτι το περιεχομενο θα ειναι ακομα καλυτερο!! Αχ Φιλιπ!!! | |
|
| |
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Παρ 22 Νοε 2013 - 18:11 | |
| | |
|
| |
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Παρ 22 Νοε 2013 - 19:51 | |
| δυστηχως αθηνα ειναι δυσκολο να ερθουμε αλλα ας ελπισουμε να ερθεις και θεσ/νικη για να πεταχτουμε και εμεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Παρ 22 Νοε 2013 - 20:10 | |
| Αχ... τι να πω;;; Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Το έχω πει πολλές φορές ότι χάρη σε αυτό το φόρουμ έγιναν όλα και το εννοώ! Αν δεν ήταν το φόρουμ δεν ξέρω αν θα έγραφα τα fanfic, δεν ξέρω αν θα είχα αποφασίσει ποτέ να κάνω το επόμενο βήμα... Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη, το εξώφυλλο μου αρέσει τρελά και από τις αντιδράσεις σας πιστεύω ότι αρέσει και σε εσάς. Όσον αφορά τον τίτλο, ουσιαστικά δεν καταλήξαμε σε κάποιον από τους πάμπολλους που είπατε και θέλω να σας ευχαριστήσω ακόμα μία φορά και γι' αυτό, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι ήταν ο καταλληλότερος και θα το καταλάβετε όταν θα διαβάσετε το βιβλίο το γιατί. Το μόνο που θα πω τώρα είναι πως το λευκό ρόδο συμβολίζει κάτι...! Σύντομα θα σας ενημερώσω για την παρουσίαση, θα αναρτήσουμε και την πρόσκληση και θα χαρώ πάρα πολύ να δω από κοντά όσους θελήσουν να έρθουν. Θα έχουμε και εκπλήξεις! Και για τη Θεσσαλονίκη όπως είπα και χτες είναι στα σχέδια να έρθω γύρω στις 10 Γενάρη και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Παρ 22 Νοε 2013 - 20:29 | |
| αχ Μαρια περιμενω πως και πως να το διαβασω!! με το καλο να το εχουμε στα χερια μας... προς τι παρον θα κανω μια επαναληψη στο πρωτο!! | |
|
| |
panagiota Midnight Sun Vampire
Αριθμός μηνυμάτων : 15885 Registration date : 19/05/2010
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability:
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Παρ 22 Νοε 2013 - 21:16 | |
| Επιτέλους! Θα φτάσει στα χέρια μας και το δεύτερο μέρος!!! Γούπι! Το εξώφυλλο φοβερό! Είμαι σίγουρη ότι το περιεχόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο! Περιμένω με αγωνία την κυκλοφορία του! Καλοτάξιδο Μαρία!!! | |
|
| |
Dalia Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 35 Τόπος : Avengers Tower Αριθμός μηνυμάτων : 8228 Registration date : 01/11/2011
Forks Student Profile Team: Denalis Special ability: Controling the Elements
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Σαβ 23 Νοε 2013 - 2:13 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Σαβ 23 Νοε 2013 - 9:16 | |
| Καλημέρα!!! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια! Παναγιώτα, Ναταλία! Όπως θα φαντάζεστε τρέχω για να προλάβω να είναι όλα εντάξει στην ώρα τους αλλά όπως και να το κάνουμε είναι όμορφη και γλυκιά αυτή η ταλαιπωρία! Η πρόσκληση δεν είναι ακόμα έτοιμη για την παρουσίαση και γι' αυτό δεν έχουμε ανακοινώσει τις λεπτομέρειες. Δεν θα αργήσει να έρθει όμως, μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά, σήμερα θα ξεκινήσουμε το event στο FB για να ενημερωθείτε και να κάνετε το πρόγραμμα σας. Τι άλλο να πω; Απλά ανυπομονώ κι εγώ αλλά περισσότερο θέλω να δω πως θα σας φανεί το δεύτερο βιβλίο. Ελπίζω να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. | |
|
| |
ed<3 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 33 Τόπος : Φορκς!!!κ ακομα παρα περα... Αριθμός μηνυμάτων : 3200 Registration date : 27/03/2010
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Σαβ 23 Νοε 2013 - 12:34 | |
| Υπεροχοοοο.... Το εξωφυλλο σκιζει, οπως και η περιληψη!!! Ανυπομονουσα τοσο για το δευτερο μερος.Ελπιζω να το πεσει συντομα στα χερια μου. Μαρια συγχαρητηρια σε εσενα και στην δημιουργικη ομαδα των εκδοσεων εξαιρετικη δουλεια | |
|
| |
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Forks Student Profile Team: Special ability:
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Σαβ 23 Νοε 2013 - 17:54 | |
| Ηρθε η ωρα να χαρω και εγω και να διαβασω ελευθερα πια την περιληψη του βιβλιου μιας και μολις τελειωσα το πρωτο μερος!!! Εχω να πω πως ειναι εκπληκτικο το εξωφυλλο αλλα και ο τιτλος μου αρεσει αφανταστα!!! Θελω να σου ευχηθώ καλες πωλησεις και να μην σταματησεις ποτε να γραφεις και να εκφραζεις αυτα που αισθανεσαι !!! Ευχαριστω για το υπεροχο ταξιδι φαντασιας | |
|
| |
EliRose The Volturi
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Δευ 25 Νοε 2013 - 21:53 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Δευ 25 Νοε 2013 - 22:00 | |
| Εγώ ευχαριστώ για τα καλά λόγια όλων σας! Χαίρομαι που αγαπήσατε το πρώτο μέρος αλλά με το δεύτερο ελπίζω απλά να σας μαγέψω! | |
|
| |
| Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου | |
|