Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Η συνέχεια της διάσημης σειράς βιβλίων έρχεται στα βιβλιοπωλεία στις 4 Αυγούστου με τίτλο «Midnight Sun» και αφηγείται την ιστορία του «Λυκόφωτος» από την πλευρά του Edward Cullen.
"Bella is with Edward. She's a part of this family, and we protect our family."
Carlisle Cullen, Twilight
Character of the Week
Rosalie Lillian Hale
(born 1915 in Rochester, New York) is a member of the Olympic coven.
She is the wife of Emmett Cullen and the adoptive daughter of Carlisle and Esme Cullen, as well as the adoptive sister of Jasper Hale (in Forks, she and Jasper pretend to be twins), Alice, and Edward Cullen.
Rosalie is the adoptive sister-in-law of Bella Swan and adoptive aunt of Renesmee Cullen, as well as the ex-fiancée of Royce King II.
Στο κατώφλι µιας νέας εποχής για τη Ροδεσία, η Μάντριγκαλ, έχοντας χάσει τον άντρα της λίγες µονάχα ώρες µετά τον γάµο τους, θρήνησε βαθιά την απώλειά του και αποφάσισε να ζήσει µε τη θύµησή του. Όµως δεν φαντάστηκε ποτέ πως θα της ζητούσαν να πάρει τη θέση της συζύγου του βασιλιά.
Ο βασιλιάς Έντουαρντ, αφού γνώρισε την απόλυτη ευτυχία δίπλα στη γυναίκα που λάτρεψε όσο καµία, την ¶µπερλιν, δέχτηκε το σκληρότερο χτύπηµα της µοίρας όταν εκείνη πέθανε πριν προλάβει να φέρει στον κόσµο το παιδί τους. Ωστόσο, προκειµένου ν' ανταποκριθεί στα βασιλικά του καθήκοντα και να χαρίσει έναν διάδοχο στη Ροδεσία, είναι υποχρεωµένος να παντρευτεί ξανά και απ' όλες τις υποψήφιες επιλέγει τη Μάντριγκαλ.
Μήπως όµως το όνοµα της νέας του συζύγου κουβαλά µια σκοτεινή µοίρα; ¶ραγε υπάρχει ελπίδα να αλλάξει το πεπρωµένο; Θα καταφέρει η Μάντριγκαλ να ξυπνήσει την αγάπη στην καρδιά του άντρα και βασιλιά της; Κι εκείνος θα είναι σε θέση να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί τα αισθήµατά του πριν χάσει τα πάντα για άλλη µια φορά;
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 26 Δεκ 2013 - 9:45
Μαλλον γιαυτο καθηστερησε αλλα αν σκεφτεις ποσες μερες περασανε δεν ειναι και λογικο. Τουλαχιστον την Τριτη επρεπε να ηταν εδω. Τελος παντων τωρα οτι εγινε εγινε
WhiteQueen Edward's Queen
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 26 Δεκ 2013 - 12:26
Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να το έχεις λάβει αφού Παρασκευή - Δευτέρα - Τρίτη είναι εργάσιμες. Μου έχει τύχει κι εμένα όμως σε περίοδο γιορτών να καθυστερήσουν παραδόσεις και κατά μία έννοια είναι λογικό... Ελπίζω να το λάβεις σύντομα.
alexandra13 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 41 Τόπος : ioannina Αριθμός μηνυμάτων : 4111 Registration date : 09/02/2012
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Σαβ 28 Δεκ 2013 - 20:17
καλό διάβασμααααααααααααααααααααα
και εγώ θα το έχω στα χέρια μου αύριοοοοοοο περιμένω πως και πως να το ξεκινήσω
Ηλικία : 45 Τόπος : Sagaland! Αριθμός μηνυμάτων : 8830 Registration date : 14/09/2008
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Κυρ 29 Δεκ 2013 - 0:42
Alexandra χαίρομαι τόσο πολύ που έφτασε στα χέρια σου. Ελπίζω ο τσακωμός με το κούριερ να μη σου χάλασε τη διάθεση! Σημασία έχει πως το έχεις πριν το νέο έτος όπως ευχόσουν!
Χρυσάνθη μου αύριο θα το έχεις και πραγματικά με συγκινείς τόσο πολύ. Εσύ ξέρεις από πρώτο χέρι πως είναι και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω ότι η στήριξη που έχω από αυτό το φόρουμ και τα μέλη του είναι αξεπέραστη!
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Κυρ 29 Δεκ 2013 - 16:59
Κοριτσια ευχαριστω !!!!!
Μαρια δεν με χαλασε ο τσακωμος καθολου ισα ισα που τους τα ειπα και ηρεμησα . Το τραγικο ειναι πως αν δεν εκανα την φασαρια θα μου το φερνανε την αλλη εβδομαδα !!!!!!!
evi The Volturi
Ηλικία : 32 Τόπος : Neverland..Hogwarts...Idris.... Αριθμός μηνυμάτων : 64746 Registration date : 16/10/2009
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Κυρ 29 Δεκ 2013 - 17:34
Εγω δεν εχω αμαξι και δεν μπορω να παω να τα παρω και αφου το πληρωνω το κουριερ γιατι να μην ερθει στο σπιτι μου???? Απλα το εχουν κανει συστημα τωρα τελευταια να αργουν γιατι ακουσα απο πολλους παραπονα.
xrysanthi The Volturi
Ηλικία : 46 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 8719 Registration date : 08/11/2010
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Κυρ 29 Δεκ 2013 - 18:50
Και για μενα ισχυουν τα ιδια Αλεξανδρα...στην Κομοτηνη μπορει να περασει και βδομαδα για να μου τα φερουν καθε φορα...σιγα μην περιμενω...ουτε εγω οδηγαω....με τα ποδια το κοβω καθε φορα γιατι δεν μπορω να ξερω πως τα βιβλια μου ειναι τοσο κοντα και απλα οι αχρηστοι δεν μου τα φερνουν.... παλι καλα στο σπιτι μου τα φερνουν κατευθειαν....ειναι μικρη η πολη οποτε μου τα φερνουν σχεδον αμεσως.
nicky_cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 2 Ιαν 2014 - 11:49
Μαρία κανένα νέο για την παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη??
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Πεμ 2 Ιαν 2014 - 13:49
Καλημέρα! Είναι σίγουρο ότι η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 11 Γενάρη. Ακόμα δεν έχω λεπτομέρειες για το μέρος και την ώρα. Κατά τα άλλα ετοιμάζομαι να κλείσω εισιτήρια.
Ηλικία : 27 Τόπος : In the Midle of Nowhere / Σταυρός Θεσ/νίκης Αριθμός μηνυμάτων : 2125 Registration date : 12/05/2012
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Σαβ 4 Ιαν 2014 - 19:28
It's a date Μαρια!!!!!!!!
Θέμα: Απ: Νοέλια - Η Επιστροφή του Λευκού Ρόδου Κυρ 5 Ιαν 2014 - 1:44
Τέλεια!
Κορίτσια, μέσα στην εβδομάδα που θα είναι έτοιμη και η πρόσκληση θα την αναρτήσω για να ενημερωθείτε για το μέρος και την ώρα. Πάντως να ξέρετε ότι θα είναι σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης (εννοείται) και απογευματινή ώρα!
Ανυπομονώ!