| Renesmee!!! | |
|
+114eleanna bReakDowN-Mark sophia12 Rosemarie Cullen morgana12 Emy+Robert !!!twilight!!! petalouditsa<3 mitCena Renesmi demi cullen dmant89 twilightsagaddicted despina aek Niki Patt sisaki stavroulita jacobfan izzy cullen Renesmee Charlie Swan $ofi@ + Edward Mrs.Christina dimitroula-robsessed evi T-NM-E-BD marianna.gr Nantia Hale_Biers d@n@e twilight! evaki sourini Bella Cullen12 dani ntinaki RafaelaCullen Siaki_J RafaelaVolturi bluesea Edward_ Breaking_ Dawn RobertForLife vampiraki20 twilightFOREVER rtheoni EVA!!! Edbel mariap I'm_not _dead ev@ki fafoula1234 anthian9 team edward breeze of wolf volturi girl hiddenfantasy Renée Jacob Black jenaki Mrs.Cullen linaki christi_twilight Fotis333 LaDy_SoVeReigN silenceprincess mR.Geo sofiamarina Kristen Stewart Isabella21 SpunK RansoM didi maritca "TwilightLover" ren4itoy eleu8eriaaa ~Rob-Patty~ Efst@thi@ Ms Cullen LizCullen @Dark_Lord@ Melia anastacia9280 Stellouko JuStleNe Fay1765 ΕΡΗ Zafrina !~Twilighter~! MIKAELLA sunrise tina akaliakoukou MiSs-->NtOuF* Isabella16 Vasiliki_Luvs_Vampires jate Rose BELLA MARIE bedward__ WhiteQueen angepsi ev@ki92 nasiatheslayer magic princess BELLA22 Alexadruby the vampire Ειrιnι SilverMusk Rozmari hobo Princess maraki13_10 twilightergirl edward's victim emma cullen pattinson April ioannaki-twilightaddicted 118 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Alexadruby the vampire Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 32 Τόπος : Κέρκυρα Αριθμός μηνυμάτων : 839 Registration date : 31/01/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Mind Reading
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 27 Μάης 2009 - 11:33 | |
| Πολυ ομορφες φοτογραφιες... Τι γλυκες... Συγκινηθηκα παλι... | |
|
| |
BELLA MARIE Charlie's Daughter
Ηλικία : 32 Τόπος : Thessalonike Αριθμός μηνυμάτων : 17564 Registration date : 26/02/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 27 Μάης 2009 - 11:40 | |
| | |
|
| |
Fay1765 Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Creating Illusions
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 5 Ιουν 2009 - 21:08 | |
| - ioannaki-twilightaddicted έγραψε:
- emma cullen pattinson έγραψε:
- και να μην τα λατρευες με το συγκεκριμενο θα την πατουσες.......λοιπον ποια θα γινει νονα????
Εγω λεω να γινουμε ολες!!!Νομιζω οτι δεν θα μπορουσα να στερησω αυτη τη χαρα απο καμια σας....αρα η καλυτερη λυση ειναι ολες!!!!Ποιο παιδακι δεν θα ηθελε να εχει τοσες πολλεσ νονες που να το υπερλατρευουν??!!!! Κυρίες μου μη στριμώχνεστε.Όλες θα γίνουμε νονές. Η Νέσι θα έχει καμιά χιλιοστή νονές που θα της πηγαίνουν λαμπάδα κάθε Πάσχα,πολλά δωράκια σε γενέθλεια και Χριστούγεννα.¶ρα ο Εντ και η Μπέλλα πρέπει να κάνουν και ένα ξεχωριστό σπίτι μόνο για τα δώρα των νονών.Πάλι στα έξοδα αυτό το παιδί. Μην ξεχάσουμε όμως να του ζητήσουμε να μας κάνει αθάνατες!Η μόνη προυπόθεση.Ας με δαγκώσει και τίποτα άλλο δε θέλω. ΟΚ...Θα με περάσετε για τρελή αλλά φαντάζεστε αυτά τα ματάκια(sorry λάθος ματάρες ήθελα να πω)να κλαίνε πάνω από το πτώμα σας.Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!! | |
|
| |
Ηλικία : 29 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 1516 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 5 Ιουν 2009 - 21:11 | |
| - edward's victim έγραψε:
- σιγουρα...μπορει να ειναι γενναιος για να αντιμετοπιζει βρυκολακες αλλα...πολυ φοβαμαι πως με εμας θα τα βρει σκουυυυρα..
ωωωχ ειναι κ γρηγορος..ποιος τον πιανει??! Εγώ λέω να γίνουμε νονές με την προυπόθεση να μας δαγκώσει πρώτα,αλλιώς... και στο φινάλε που θα βρει καλύτερες νονές που θα λιώνουν σαν το κεράκι για αυτόν,οέο? | |
|
| |
| |
| |
angepsi Cullen Queens
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 3091 Registration date : 09/02/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 12 Ιουν 2009 - 0:35 | |
| | |
|
| |
!~Twilighter~! Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 31 Τόπος : εδώ εκεί, παραπέρα... Αριθμός μηνυμάτων : 1162 Registration date : 22/04/2009
Forks Student Profile Team: Egyptians Special ability: See Through Lies
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Παρ 12 Ιουν 2009 - 0:52 | |
| Εγώ πάλι έτσι τη φαντάζομαι... - Σπόιλερ:
Κλασική Renesmee... | |
|
| |
JuStleNe Twilight Human
Ηλικία : 41 Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 88 Registration date : 02/06/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Mental Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 15 Ιουν 2009 - 11:11 | |
| - angepsi έγραψε:
- ετσι ακριβως φανταζομαι την ρενεσμε
πιστευω οτι ειναι καταλληλο το κοριτσακι για το ρολο.... http://1.bp.blogspot.com/_E0yTroB0VA4/SjACncHFAmI/AAAAAAAABcg/kLc32H8VDek/s1600-h/Renesmee+text.jpg Όντως είναι πανέμορφο κοριτσάκι και ταιριάζει απίστευτα με την περιγραφή του βιβλίου.. Μέχρι όμως να γίνει ταινία αυτό το κοριτσάκι θα είναι ολόκληρο παιδί.. Κρίμα.. Αν και πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα θα το ψάξουν τοοοοοσο πολύ που θα βρουν τη καλύτερη δυνατή επιλογή!! RENESMEE FOREVER!! | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 15 Ιουν 2009 - 12:10 | |
| Πάντως παιδιά αν και στο Twilight το βιβλίο με κάλυψε περισσότερο το απ' την ταινία, στο BD - Σπόιλερ:
θα ήθελα να περιγράφει περισσότερο τη σχέση του Edward με τη μπέμπα!! Έχει πολύ λίγες εικόνες και περιγραφές του μαζί της.......... ή μπορεί απλά εγώ να είμαι αχόρταγη(που είναι πολύ πιθανόν!! ) Αλλά θα ήθελα να δω περισσότερο την αντίδρασή του, π.χ. όταν την παίρνει για πρώτη φορά αγκαλίτσα!!
| |
|
| |
anastacia9280 New Moon Victim
Ηλικία : 32 Τόπος : Lamia Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 15 Ιουν 2009 - 12:36 | |
| - Stellouko έγραψε:
- Πάντως παιδιά αν και στο Twilight το βιβλίο με κάλυψε περισσότερο το απ' την ταινία, στο BD
- Σπόιλερ:
θα ήθελα να περιγράφει περισσότερο τη σχέση του Edward με τη μπέμπα!! Έχει πολύ λίγες εικόνες και περιγραφές του μαζί της.......... ή μπορεί απλά εγώ να είμαι αχόρταγη(που είναι πολύ πιθανόν!! ) Αλλά θα ήθελα να δω περισσότερο την αντίδρασή του, π.χ. όταν την παίρνει για πρώτη φορά αγκαλίτσα!!
Συμφωνω απολυτα Στελλουκο!!!!!!!Καλα ειναι λες και εχεις διαβασει τ μυαλο μου!!!!!!!!!!!!Ακριβωσ τ ιδιο θελω κ εγω!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
Ηλικία : 32 Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 351 Registration date : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 15 Ιουν 2009 - 12:45 | |
| Αναστασία μου, αφού κι εσύ το έχεις γράψει κάπου!!! Τελικά ταιριάζουμε πολύ!!! | |
|
| |
Ηλικία : 32 Τόπος : Lamia Αριθμός μηνυμάτων : 189 Registration date : 04/06/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 15 Ιουν 2009 - 12:49 | |
| | |
|
| |
ΕΡΗ The Volturi
Αριθμός μηνυμάτων : 6673 Registration date : 03/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Influencing emotions
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 15 Ιουν 2009 - 12:50 | |
| - anastacia9280 έγραψε:
- Stellouko έγραψε:
- Πάντως παιδιά αν και στο Twilight το βιβλίο με κάλυψε περισσότερο το απ' την ταινία, στο BD
- Σπόιλερ:
Συμφωνω απολυτα Στελλουκο!!!!!!!Καλα ειναι λες και εχεις διαβασει τ μυαλο μου!!!!!!!!!!!!Ακριβωσ τ ιδιο θελω κ εγω!!!!!!!!!!!!!! εγω παλι σαν πιο ονειροπαρμενη θελω να πιστευω οτι θα εκδοσει την χαραυγη απο την μερια του Εντ και εκει θα εχουμε πληρη περιγραφη ολων αυτων των συναισθηματων!! | |
|
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 15 Ιουν 2009 - 12:53 | |
| Αχ, μακάρι να γίνει αυτό, εκεί εγώ θα λιώσω με το βιβλίο!!!! Αχ Edward, τι μας κάνεις!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 15 Ιουν 2009 - 12:54 | |
| - ΕΡΗ έγραψε:
- anastacia9280 έγραψε:
- Stellouko έγραψε:
- Σπόιλερ:
Συμφωνω απολυτα Στελλουκο!!!!!!!Καλα ειναι λες και εχεις διαβασει τ μυαλο μου!!!!!!!!!!!!Ακριβωσ τ ιδιο θελω κ εγω!!!!!!!!!!!!!! εγω παλι σαν πιο ονειροπαρμενη θελω να πιστευω οτι θα εκδοσει την χαραυγη απο την μερια του Εντ και εκει θα εχουμε πληρη περιγραφη ολων αυτων των συναισθηματων!! και εγω με αυτη τν ελπιδα ζω!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Melia New Moon Victim
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 119 Registration date : 22/05/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Influencing emotions
| |
| |
Stellouko Eclipse Bitten
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Δευ 15 Ιουν 2009 - 12:57 | |
| Μα άμα δεν έχουμε κι αυτές τις ελπίδες, πώς θα βγει το κιαλοκαίρι;;; Και γενικότερα, πώς θα βγει η αναμονή για κάθε ταινία - βιβλίο;; | |
|
| |
ioannaki-twilightaddicted Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 1251 Registration date : 02/03/2009
Forks Student Profile Team: Edward - Bella Special ability: Shield Against Physical Attacks
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τρι 16 Ιουν 2009 - 2:31 | |
| Μακαρι να φωτησει ο υψιστος την στεφανι και να κανει κατι τετοιο!!!! Αν και κατι μου λεει οτι εαν ποτε εκδοσει τα βιβλια η καποια απ'αυτα απο την πλευρα του εντ,αυτο θα αργησει πολυ να γινει.... Ισως να περιμενει να τελειωσει ολος αυτος ο χαμος που γινεται τωρα με τις ταινιες και με τα εξτρα βιβλια που βγαινουν και να το κανει οταν θα εχουν κοπασει καπως τα πραγματα....με αποτελεσμα να μας τρελανει παλι και να τρεχουμε και να μην φτανουμε... | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 17 Ιουν 2009 - 15:01 | |
| | |
|
| |
@Dark_Lord@ Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Μενίδι Αριθμός μηνυμάτων : 2025 Registration date : 04/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Project Thoughts
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Τετ 17 Ιουν 2009 - 15:19 | |
| ααααααααα τι ωραία που είναι? | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 18 Ιουν 2009 - 11:22 | |
| Αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι γλυκο! | |
|
| |
LizCullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 30 Τόπος : Διπλα στον Edward.... Αριθμός μηνυμάτων : 2237 Registration date : 25/01/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Σαβ 20 Ιουν 2009 - 17:55 | |
| Δεν ξερω εαν εχετε βαλει αυτη την εικονα αλλα για εμενα αυτη ειναι η καλυτερη Renesmee. | |
|
| |
Ms Cullen Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 29 Τόπος : Kefalonia Αριθμός μηνυμάτων : 1743 Registration date : 20/04/2009
Forks Student Profile Team: Jasper - Alice Special ability: Future Telling
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 25 Ιουν 2009 - 10:24 | |
| Αχ,ειναι τρομερη!!!Αλλα λιγο μεγαλη!!!! - Σπόιλερ:
Α,ρε Τζεικ,τι κοριτσι σου λαχε!!! | |
|
| |
Rozmari Golden Eyed Vampires
Ηλικία : 39 Τόπος : Αthens Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Registration date : 26/01/2009
Forks Student Profile Team: Volturi Special ability: Playing in the New Moon Movie
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Πεμ 25 Ιουν 2009 - 11:49 | |
| - LizCullen έγραψε:
- Δεν ξερω εαν εχετε βαλει αυτη την εικονα αλλα για εμενα αυτη ειναι η καλυτερη Renesmee.
Ναι την εχουμε βαλει στις αρχες και ισα ισα που συζητουσαμε τι ανακαλυψε η Νασια γι αυτο το κοριτσακι. Οτι την λενε Bella και οτι εχει παιξει σε ταινια με τον Taylor Nα δειτε https://bellandedward.forumgreek.com/forum-f7/topic-t201-75.htm | |
|
| |
sunrise Midnight Sun Vampire
Ηλικία : 34 Τόπος : athina Αριθμός μηνυμάτων : 2711 Registration date : 27/03/2009
| Θέμα: Απ: Renesmee!!! Κυρ 28 Ιουν 2009 - 2:51 | |
| | |
|
| |
| Renesmee!!! | |
|